Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!! πωπω εχω αγχωθει οτι δε θα σας βρω, δε θα σας γνωρισω! στειλτε μου πμ για την καφετερια! δεν ξερω που να σας βρω. οκ για την ωρα!

θα τις γνωρισεις σιγουρα,κατι τρελες μαζεμενες με κροτσια θα ειναι.;):P:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πω πω καλέ τί έγινε? περονόσπορος? χεχε

Καλά, περάσαμε πάαααααρρρρρααααα πολύ ωραία απόψε!!! Το φωτογραφικό υλικό φαντάζομαι από αύριο θα μπει.

Έχω πιάσει μπαλκόνι, οι δίπλα το έχουν ρίξει στο βαρύ λαικό (από Καρρά και πέρα) και εγώ κάθομαι να χαλαρώσω λίγο παρότι μου λείπει ύπνος....

Φιλάκια πολλά !!

GaiGp3.png

Βικάκι, πράγματι εξαφανιζόλ και πάλι... Λοίπον, το προξενειό φαίνεται ότι πήγε καλά. Θα δούμε και την εξέλιξη στη συνέχεια. Πάντως θετικές οι εντυπωσεις κι απ΄τις δυό πλευρές για αρχή. Χαίρομαι ιδιαιτέρως. Μ'αρέσει πολύ να το παίζω Βασιλειάδου (αυτή δεν ήταν η προξενήτρα?). Κυρίως όταν πετυχαίνει.

Η μικρή μου κοιμήθηκε πριν λίγο κι εγώ θα την κάνω επίσης γιατί αύριο πρέπει να την κοινωνήσουμε για δεύτερη φορά.

Καληνύχτα μανούλες.

Βικάκι, ελπίζω να μην το τραβήξουν πολύ οι δίπλα το μπουζουκι για να μπορέσεις να κοιμηθείς κι εσύ. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα!

εύχομαι να περάσατε τέλεια!!!!!

Νικόλ μου...η Δήμητρα είπε κάτι πολύ ουσιαστικό:δεν είναι δυνατόν να είσαι συνεχώς δυνατή.δε γίνεται-δεν είναι ανθρώπινο να μην έχεις στιγμές,ώρες,μέρες αδυναμίας..να μη λυγίζεις,να μην απογοητεύεσαι..όλες οι μανούλες του κόσμου έχουν τέτοιες στιγμές..και ειδικά οι μανούλες που έχουν περάσει δύσκολα όπως εσύ δικαιούνται πάρα πολλές τέτοιες..μην αισθάνεσαι ενοχές,αποδέξου τα συναισθήματά σου-είναι απόλυτα φυσιολογικά κοριτσάκι μου..και δώσε τους τόπο να υπάρχουν-είναι μέρος του εαυτού σου.και χρόνο στον εαυτό σου να νιώθει και να επεξεργάζεται τα συναισθήματά του.ναι,έχεις δρόμο μπροστά σου και θα είναι δύσκολος.όχι όμως άβατος..να σκέφτεσαι θετικά και να προχωράτε βήμα βήμα.και το θαυματάκι σας θα σου δίνει λίγο λίγο τη δύναμη που χρειάζεσαινα πας παρακάτω και να αντέχεις τις μέρες που λυγίζεις.

δε μπορούμε να φανταστούμε πόσο δύσκολο είναι για σένα όλο αυτό..εύχομαι να σου έχουν σταθεί πολύ οι δικοί σου άνθρωποι,να έχεις έναν ώμο να ακουμπήσεις όταν νιώθεις την ανάγκη..όσο μπορείς μη δίνεις σημασία σε όλους τους υπόλοιπους,δεν το αξίζουν.φαντάζομαι οτι δε μπορούν να σε νιώσουν,γι'αυτό μη μετράς όσα λένε ή κάνουν-ή όσα δε λένε και δεν κάνουν.

να ξερεις οτι είμαστε εδώ και ευχόμαστε για εσάς οτι καλύτερο.

έχω στο μυαλό μου τώρα ένα ποιημα του Βρεττάκου,δεν ξέρω γιατί,θέλω να το διαβάσεις...ένα λεπτό να το βρώ..να το!

''Δεν με κατάλαβες.όλη τη νύχτα ήμουνα πλαι σου,προσπαθούσα να κλείσω τα παράθυρα,πάλευα-όλη τη νύχτα ο αγέρας επέμενε.

Άπλωσα τότε τις παλάμες μου πάνω σου σα δυο φύλλα ουρανού και σε σκέπασα.

Έπειτα βγήκα στον εξώστη και κοίταγα χωρίς χέρια τον κόσμο.''

...................................................................................................................................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλά Μαρία με έστειλες μ΄αυτό το ποίημα! Ανατριχήλα!

Καλημέρα μανούλες!!! Κάνω άντληση κ ετοιμαζόμαστε να κοινωνήσουμε την Αθηνούλα δεύτερη φορά.

Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!ας κεράσω μια φραπεδιά να ανοίξει το μάτι!

%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CF%82.jpg

χτες με πηρε ο ύπνος λυσσάρες(Βάσω και Βίκυ) χαχα!!! σαν γαλλικό οκτώ σηκώθηκα απο τον καναπέ!!

περάσαμε σούπερ οι μανουλίτσες στη βόλτα μας,έχουμε και φωτογραφικό υλικό που εγώ προφανώς θα το βάλω το βράδυ,γιατί θα πάμε για μπανάκι μόλις σηκωθούν τα μωρά μου!χιχι!

αχ η ξεχασιάρα ξέχασα και το συνοδευτικό!!!!!!!!

foto-3_006.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου και σας ευχαριστω ολες....atlantis μου υπεροχο το ποιηματακι σου....ειμαι καπως καλυτερα....εχουν συμβει τοσα στη ζωη μου και δεν εχω ξεσπασει...ελπιζω να το κανω και αυτο καποια στιγμη γιατι το εχω αναγκη...για την ωρα το εχω ριξει στο....φαι....οταν πιεζομαι τρωω....:rolleyes:ελπιζω να μην γινω σαν ντουλαπα....να περνατε τελεια μανουλες....οπως εχθες:DΑντζουλι ωραιο πρωινο.....φιλια πολλα.....βαλτε καλε καμια φωτο να σας καμαρωσουμε....(οσο για τα μπινελικια αυτοι που επρεπε τα εχουν ακουσει...και εχει και συνεχεια....)ξυπνηστεεεεεεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα φιλεναδιτσεςςς:P

Μαρια με εστειλες κ μενα οχι μονο με το ποιημα αλλα με ολα σου τα λογια....

Νικολιτσα μουυυυυυυ καλη σας μεραααααα:P

Μανες περιμενουμε φωτος !!!!

εμεις κοιμηθηκαμε αρκετα καλα κ σημερα.η μπεμπα ξυπνησε 10 παρα κ μιλουσε με την κουρτινα κ εγω συνεχισα να κοιμαμαι ως τις 11!καλα ηταν...

τωρα χτυπιεται..δεν ξερω γιατι

Αντζουλα μου θα πας θαλασσα???κ εγω θελω!καντε καμια βουτια κ για μενα!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κι από μας! Καλό μήνα!

Κι εμείς είχαμε μια καλή νύχτα! Χτες περάσαμε πολύ όμορφα στη βόλτα. Με εξαίρεση κάτι κλαματάκια του Νικόλα όπως πήγαν καλά.

Ανεβάζω φωτογραφίες τώρα!

X4pTp3.png

Καλημερα μανούλες!

Μαρια μου καταπληκτικο το ποιημα!

Νικολ μου θα συμφωνησω με όλα τα κοριτσια μη δινεις σημασια σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν! και θα σου κανει καλο να ξεσπάσεις γλυκιά μου! Αυτο που περνας είναι πολύ δύσκολο όμως όλα θα πάνε καλα! Εμεις είμαστε εδώ για ότι και αν χρειαστεις!!!!

Ωραια περάσατε χτες ζουζούνες? αντε να δούμε και φωτο!

Εμεις είχαμε μια πολυ ήσυχη βραδια και το απογευμα λέμε να πάμε στη θάλασσα, για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε!

Καλη Κυριακη να έχουμε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...