Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες! επιτελους μπορεσα να μπω να σας γραψω τα νεα μας! ο μικρουλης μου ειναι αρκετα ανησυχος τελευταια κ δεν προλαβαινω να κανω κ πολλα πραγματα. το σαλιο τρεχει ποταμι κ τρωει συνεχεια τα χερακια του. ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αργησει να βγαλει το πρωτο του δοντακι :mrgreen:

χθες το βραδυ με εφτασε στα ορια μου κ ειπα θα τα παρατησω με τον θηλασμο αλλα μετα μου περασε. ολη τη μερα κοιμηθηκε ελαχιστα κ συνεχεια ετρωγε. τελικα κοιμηθηκε στις 10:30 κ ξυπνησε στη 1:00:(

αρχισα να κλαιω απο την κουραση κ τα καημενακι το καταλαβε κ αρχισε κ αυτο να κλαιει. μολις ακουσα το κλαμα του ηρθα στα ισα μου,τον ταισα κ κοιμηθηκε μεχρι τις 6 το πρωι κ εγω ξεκουραστηκα λιγακι.

ελπιζω να ειστε ολες κ τα μωρακια σας καλα! πολλα φιλια :D

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!!

σήμερα έχει τρέξιμο η μέρα, και σας έχασα.

Λοιπόν, μόλις ανακάλυψα τί έγινε χτες!! Η σουσουράδα έχει μάθει να γυρνάει από το πλάι μπρούμυτα να βολτάρει σπρώχνοντας και για επιδόρπιο ... γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα η άτιμη........

Οπότε κορίτσια τέλος τα μαξιλάρια... περίφραξη θα πρέπει να βάζουμε χαχαχαχα

Άννυ μου, εγώ την είχα βάλει στο πλάι να κοιμάται, παράλληλα με το προσκέφαλο στο κρεβάτι (δλδ καθετως κανονικά...). Αυτή γυρισε μπρούμυτα , σουρθηκε σαν φώκια στην κοιλιά της και μπλουμ έπεσε κάτω παρακάμπτοντας τα μαξιλάρια . Την έχω 2 ωρες εδω στο κρεβάτι μου και την παρατηρώ μέχρι να μου σκάσει το μυστικό...

Άντζυ το ίδιο πάθαμε και εμείς με το παρκοκρέβατο. Κάνουν πάντα ζόρικη την τελευταία πλευρά για να μην κλείνει εύκολα το παρκοκρέβατο. Θέλει να βάλεις τον Κώστα και να του πεις να βάλει ΟΛΗ την δύναμή του και στο τέλος θα τεντώσει και η τελευταία... Ο καλός μου παιδευόταν 1 ώρα μέχρι να το καταφέρει, αφού λέγαμε είναι ελαττωματικό και εμείς...

Πάμε μια βολτίτσα τώρα με την μικρή να περπατήσω λιγάκι και θα τα πούμε αργότερα !!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!

Εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο από τη βολτίτσα μας μιας και μας έπιασε βαρεμάρα νωρίς (γκρίνια δλδ) και βγήκαμε να χαλαρώσουμε. Πρώτη φορά ο μικρός κοιμήθηκε στο καρότσι στην επιστροφή της βόλτας και τώρα κοιμάται ακόμα!!! Συνήθως με το που μπάινουμε σπίτι ξυπνάει. Περίεργο.

Πάντως πολύ γκρίνια και πολύ αγκαλιά, αλλιώς δεν ηρεμεί. Φάση είναι θα την ξεπεράσουμε.

X4pTp3.png

καλησπερα κ απο εμας..βγηκαμε κ εμεις βολτα γιατι αλλιως δεν καθοταν σπιτι ησυχη.

παραδοξως κοιμηθηκε εξω στην αγκαλια μου καθιστη κ μολις γυρησαμε σπιτι ξυπνησε.τωρα την ταισα λιγο γιατι ειχε να φαει απ τις 7 κ τωρα παμε για μπανακι κτλ.....

οντως πολυ γκρινιααααα κ πολυ σαλιοοοοοοοοοο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Όλες τα ίδια περνάμε τελικά. Πολύ γκρίνια, τρελό σάλιο και τα χέρια της μόνο που δεν τα'χει καταπιεί ακόμα... Τι έχουνε πάθει όλα? Οι επισκέψεις μας φύγανε. Καλά περάσαμε. Μας έφεραν κι ένα πολύ όμορφο ρουχαλάκι για 18 μηνών! Πολύ όμορφο μεν, για του χρόνου δε. Δεν πειράζει γιατί για τώρα έχω πάρα πολλά ούτως ή άλλως.

Σας φιλώ γιατί πάλι φωνάζει...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

μανουλιτσες και μπεμπακια καλησπερα....εχω λιωσει πραγματικα...ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι που εχει περασει ολα αυτα.κι αν σκεφτει κανεις πως απ την ημερα που γεννησα δεν εχω κατσει στιγμη...κι αν βαλεις και την ψυχολογικη κουραση...ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν θα τα καταφερω κι εγω....μακαρι βεβαια η Αναστασια μας να βγει καλα στο τελος...αλλα εχω πολυ δρομο μπροστα και πραγματικα θελω να ειμαι δυνατη...και σ ολα αυτα προσθετεις και τις π@@@@ριες που σου λεει ο καθενας....τι μουτζα ειναι αυτη που εχουμε φαει δεν μπορω να καταλαβω...μηπως τελικα το να εισαι καλος βλαπτει;σας ζαλισα ε;φιλια πολλα....

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!χτες αφού έφαγα όλο το οικογενειακό παγωτό (Τάνια αυτό εννοούσε η δίαιτα παγωτό???δε διευκρίνιζε ποσότητα!!!!!),πήγαμε με τη μπέμπα και τον Κώστα στο village,ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε κιόλας( γουρούνιιιιιιιιιι !!) η μικρή είχε λίγο γκρίνια,την τάισα εκεί και ηρέμησε!

καλέ εγώ θηλάζω έξω και με ένα σεντονάκι αν δεν έχω το σλινγκ,αλλά επειδή θα ναι οι αντρες των κοριτσιών ντρέπομαι! με του ξένους δεν έχω πρόβλημα!

Νικολίτσα μου χέστους αγάπη μου όλους τους καλοθελητές!!και μην ξαναπεις οτι μας ζαλίζεις γιατι θα γίνει χαμός!!!εσείς και η κορούλα σας να στε καλά και τα υπόλοιπα...μπαινάκης-βγαινάκης!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18:15 ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ???

ας κεράσω κι ένα καφεδάκι καλέέέέ΄!!!!!!!

frappe.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μανουλιτσες και μπεμπακια καλησπερα....εχω λιωσει πραγματικα...ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι που εχει περασει ολα αυτα.κι αν σκεφτει κανεις πως απ την ημερα που γεννησα δεν εχω κατσει στιγμη...κι αν βαλεις και την ψυχολογικη κουραση...ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν θα τα καταφερω κι εγω....μακαρι βεβαια η Αναστασια μας να βγει καλα στο τελος...αλλα εχω πολυ δρομο μπροστα και πραγματικα θελω να ειμαι δυνατη...και σ ολα αυτα προσθετεις και τις π@@@@ριες που σου λεει ο καθενας....τι μουτζα ειναι αυτη που εχουμε φαει δεν μπορω να καταλαβω...μηπως τελικα το να εισαι καλος βλαπτει;σας ζαλισα ε;φιλια πολλα....

Καλημέρα τρελή πατούσα!!

Κοπελιά να σου πω, εδώ εμείς που δεν είχαμε την περιπέτειά σου ζοριζόμαστε, πόσο μάλλον εσύ! Είναι φυσιολογικό να είσαι κουρασμένη, κάποια στιγμή να δεις όμως ότι θα αρχίσεις να χαλαρώνεις σιγά σιγά.

Βασικά, ασχολήσου μόνο με το παιδί και τον εαυτό σου, όλα τ'άλλα γράψτα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Πόσα κομμάτια μπορείς δλδ να γίνεις?

Όσο για το καλός που λες, άστο. Καλύτερα να εκτονώνεσαι για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα, παρά να κρατιέσαι για να είσαι καλός. Όποιου του κόβει λιγάκι θα καταλάβει, οι υπόλοιποι καλόν ύπνο!!

Φιλάκια στην Αναστασία μας, και μην ξαναπεις ότι μας ζάλισες γιατί θα τ'ακούσεις φιλενάδα!!!!

GaiGp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!χτες αφού έφαγα όλο το οικογενειακό παγωτό (Τάνια αυτό εννοούσε η δίαιτα παγωτό???δε διευκρίνιζε ποσότητα!!!!!),πήγαμε με τη μπέμπα και τον Κώστα στο village,ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε κιόλας( γουρούνιιιιιιιιιι !!) η μικρή είχε λίγο γκρίνια,την τάισα εκεί και ηρέμησε!

καλέ εγώ θηλάζω έξω και με ένα σεντονάκι αν δεν έχω το σλινγκ,αλλά επειδή θα ναι οι αντρες των κοριτσιών ντρέπομαι! με του ξένους δεν έχω πρόβλημα!

Νικολίτσα μου χέστους αγάπη μου όλους τους καλοθελητές!!και μην ξαναπεις οτι μας ζαλίζεις γιατι θα γίνει χαμός!!!εσείς και η κορούλα σας να στε καλά και τα υπόλοιπα...μπαινάκης-βγαινάκης!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18:15 ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ???

ας κεράσω κι ένα καφεδάκι καλέέέέ΄!!!!!!!

Καλημέρα Άντζυ και μανούλες!!!

Ωραίο το καφεδάκι ρε συ αλλά ξεροσφύρι? τς τς τς....

Να λέγαμε αυτήν την ώρα έξω από το μαγαζί που καθόμασταν την άλλη φορά να κάνουμε τις βολτίτσες μας κλπ με την άνεσή μας?

GaiGp3.png

Καλημέρα!!! Αντζούλα, τέλειο το καφεδάκι με την υπέροχη θέα! Αχ, πότε θα πάμε διακοπές; Είχαμε πει τέλη Αυγούστου με τους νονούς της Αθηνούλας. Δεν θα ξέρουμε όμως μέχρι τελευταία στιγμή γιατί η νονά έμεινε έγκυος!!! Θα κάνουν το δεύτερο παιδάκι τους με το καλό. Οπότε αναλόγως πώς θα νιώθει κ πώς θα είναι θα κανονίσουμε ή όχι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να πάμε κάπου όλοι μαζί.

Από Δευτέρα αρχίζω εκπαίδευση στην δουλειά. Μόνο για μια-δυο ώρες τη μέρα. Θα πηγαίνω όμως απόγευμα, όταν κλείνουν το γραφείο.

Απόψε έχω οργανώσει «προξενειό». Να δούμε πώς θα πάει... Οπότε κοριτσάκια δεν θα μπορέσω για καφεδάκι. Να περάσετε τέλεια! Φιλιά στα μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Νικολίτσα, όπως λένε κ τα κορίτσια, μην ασχολείσαι με τον καθένα τι λέει. Θα ακούσεις πολλά. Όλοι έχουν γνώμη για όλα δυστυχώς. Εσύ όμως είσαι η μάνα κ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Έχεις τραβήξει πολλά κι εσύ κι η Αναστασία για να αφήνετε να σας επηρεάζουν τρίτοι. Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου. Κι ότι χρειαστείς, εδώ θα βρεις την ηθική συμπαράσταση που χρειάζεσαι. Με όσους σε στενοχωρούν μην ασχολείσαι.

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα Άντζυ και μανούλες!!!

Ωραίο το καφεδάκι ρε συ αλλά ξεροσφύρι? τς τς τς....

Να λέγαμε αυτήν την ώρα έξω από το μαγαζί που καθόμασταν την άλλη φορά να κάνουμε τις βολτίτσες μας κλπ με την άνεσή μας?

ορίστε γκρινιάρα!!!!

donuts.jpg

οκ για την ώρα!!άρα 18:15 έξω απο την καφετέρια(που εγω είναι σίγουρο ότι δε θα τη βρω και θα πάρω τη Βάσω να ρθει να με πάρει πάλι!!χαχα)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανουλίτσες και γλυκούλια μπεμπόνια!

Εμείς είχαμε μια καλή νύχτα, ξεκουραστήκαμε κι έτσι η διάθεση είναι αρκετά καλή!

Νικόλ μου ανθρωπος είσαι κι εσύ. Δεν πειράζει να κουράζεσαι, είναι φυσιολογικό. Ζήτα βοήθεια όταν νιώθεις ότι τα'χεις παίξει. Είτε από μας τις φίλες σου είτε από τους δικούς σου ανθρώπους. Είσαι δυνατή αλλά δεν χρειάζεται να είσαι δυνατή συνέχεια! Ξέσπα, βρίσε εν ανάγκη, δεν έγινε και τίποτα.

Φιλάκια!!!

Μανουλίτσες της συνάντησης, συμφωνώ με τη Βίκυ. Εξω από την καφετέρια για να μπορούμε να βολτάρουμε τα μωρά πέρα δώθε.

X4pTp3.png

Kαλημερα μανουλομανουλα!

κ εγω χορτασα υπνο!η μικρη ξυπνησε μονο στις 6 κ μετα στις 10 και!

τωρα παιζει με τα χερια της διπλα μου!

το ζιζι το ενα θα σκασει!τουμπανο!κ αυτο δεν θελει να φαει!:o

Νικολιτσα μου οπως σου ειπαν κ οι αλλες μανουλες,ριξε κ κανα μπινελικι!δεν κανει κακο!!!!;)

παω να κανω καμια αντληση....:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ορίστε γκρινιάρα!!!!

donuts.jpg

οκ για την ώρα!!άρα 18:15 έξω απο την καφετέρια(που εγω είναι σίγουρο ότι δε θα τη βρω και θα πάρω τη Βάσω να ρθει να με πάρει πάλι!!χαχα)

καλημερα!!!!! πωπω εχω αγχωθει οτι δε θα σας βρω, δε θα σας γνωρισω! στειλτε μου πμ για την καφετερια! δεν ξερω που να σας βρω. οκ για την ωρα!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...