Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανουλινια μου τι κανετε?

εγω πηγα οαεδ κατεθεσα τα χαρτια για το 6μηνο.η μπεμπα ξυπνησε μια φορα στις 6 κ στις 8 κ μετα παρεα ως τις 10:30:pλιωσαμε.ηρθε την κρατησε η μαμα μου κ το σκατο δεν ετρωγε πριν φυγω,αφησα κ ενα γαλα στην μαμα αλλα δεν πεινασε κ τωρα που ξυπνησε εφαγε 2 λεπτα μονο.τι εχει παθει?:confused:

ρε συ Βικακυ τι παθατε?ευτυχως ειναι καλα το Λουσακι μας.

αλλα κ εγω ξερω πως ολα τα μωρα εχουν φαει τουμπες κ ειναι μια χαρα.πως την ειχες βαλει?καθετα η οριζοντια στο κρεβατι??

ααα...πηγα κ στο h&m κ της πηρα μια μπλουζα rolling stones:p:p:p:mrgreen::mrgreen:

γιατι δεν μπορω να γραψω στο μσν??????????????ε????????????????????????:evil:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα...πηγα κ στο h&m κ της πηρα μια μπλουζα rolling stones:p:p:p:mrgreen::mrgreen:

ααααααααααααααααααααα!:P:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με γειά!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

όσο για τα γευματα της δεν ειμαι κ εγω πολυ σιγουρη ποσσο θελει καθε φορα . τηθηλάζω(υπολογιζω οτι απο το στηθος παιρνει καμια 30μλ) μετα της δινω συμπληρωμα μητρικου που έχω αντλησει καμα 50αρια μλ και μετα θελει 60-90ξενο(φανταστειτε μπιμπερο που θελουμε κάθε φορα!!!!!!) περιπου 150-180 καθε φορα γενικα δεν μπορω να πω οτι τρωει και πάρα πολυ. Πάντως μεχρι τελευταια φορα καλα ήταν στα κιλάτης Τι να πώ.

κοριτσάκι μου θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνεις!ξερω τι υπομονή,χρόνο και κοπο χρειάζεται για να θηλάζεις,να αντλείς,να δίνεις ξένο και να πλένεις και να αποστειρώνεις μπουλάλια,καπάκια,τάπες και θηλές.....εσύ δεν πρέπει να κάνεις τίποτα άλλο όλη μέρα...σου αξίζουν συγχαρητήρια!πραγματικά στο λέω!θέλει κότσια αυτό που κάνεις,τρελή υπομονή,καλή δύναμη!

όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί πολύ χρόνο,γι'αυτό κάνετε μόνο 4 γεύματα,ε?αφού είναι μια χαρά στα κιλά της,μη φοβάσαι τίποτα!!!!!!μη μετράς τα δικά μας μωρά που παίρνουν μόνο ξένο,είναι διαφορετικά με τη μεικτή διατροφή,αλλιώς ξεδιψούν αρχικά και τρέφονται με το λιπαρό μητρικό γάλα.ξέρω πως είναι να μην έχεις πολύ γάλα,να μη θες να δίνεις ξένο,και να παλευεις με νύχια και δόντια να αυξήσεις το δικό σου,γι'αυτό σε θαυμάζω!κράτα γερά!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kαλημέρα κορίστια

Πως ειμαστε σημερα;

Δυο μερες ελειψα και κανονισατε και συναντηση.

Θελω πολυ να ερθω αλλα μαλλον θα δουλευει ο αντρας μου και ειναι μακρια για να ερθω μονη μου.

Πειτε μου ωρα και μερος και θα δουμε.

Ελπιζω να μπορεσω.Παντος αν ερθω θα ερθω με τον αντρα μου.

Περιμενω ενημερωση για που και ποτε

Ιωάννα μου αύριο κατα τις 18:30 λέμε ,εκεί που πήγαμε κ την προηγούμενη φορά!θα σου στείλω μήνυμα !

Καλημέρα και απο εμάς!!!

Σας έχασα για δυο μερες γιατι χάλασε το netbook που εχω και στο pc είναι συνέχεια ο Γιάννης. Εμεις είμαστε μια χαρά, η μπρμπούλα μου ειναι πολυ ησυχη αυτες τις μερες. Αφού να φανταστείτε σημερα προλαβα να κανω εκτος απο τις δουλειες μου και τα νυχια μου

μωρέ μπράβο!!!!χαχα!! είδες τι ωραία που σιγά σιγά θα κάνουμε ό,τι μας λείπει?!

Αντζυ μπράβο στη μπισκοτινα σου που μργαλωσε. Την Τετάρτη πάμε και εμεις παιδιατρο και εχω ενα αγχος με το βαρος της γιατι νομιζω δεν εβαλε αρκετο. Όσο για το παρκοκρεβατο δεν εχουμε ακριβως το ιδιο αλλα φαντάζομαι θα εχει τον ιδο μηχανισμο. Λοιπόν, πιάσε πρώτα απο τη μεση τα δυο πλαινα, που ειναι λυγισμενα στη μεση και σηκωσε τα προς τα πανω να ισιωσουν, συγχρόνως και μετα κάνε το ιδιο με τα προσκεφαλα. Στο τελος πάτα τα σιδερα που ειναι στην μέση του πατου προς τα κατω και έγινε. Ελπίζω να σου δωσα να καταλαβεις. Οποια απορια καλοδεχουμενη,

ωραία!τα κατάλαβα μια χαρά όλα!το θέμα είναι οτι οι 2 πάνω πλευρές έχουν καποιο θέμα!η μια κούμπωσε κ δεν ξανα λυγίζει να κλείσει ,κι η άλλη δεν κουμπώνει με τίποτα!
αφιερωμενο σε ολες σας για την υπεροχη σχεση που εχουμε με τα μωρακια μας!

Ευχαριστούμε!!Πολύ ωραίο!!1!:-D:-D:-D

ευχαριστούμε Άννα!είναι πολύ ωραίο!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

σκέφτομαι και το εξής!!με τους άντρες μαζί,πως θα θηλάσουμε αν χρειαστεί?εγώ ντρέπομαι!!!!!

αι μαρη.παρε το σλινγκ.;):cool::cool:

αντζυ κ μενα ετσι εκανε το παρκοκρεβατο κ στο τελοσ το καταφερε ο κωστας.καλε δεν εχει το ξενοδοχειο παρκοκρεβατο?αφου σου ειπα να ρωτησεις

pSC1p2.png

σκέφτομαι και το εξής!!με τους άντρες μαζί,πως θα θηλάσουμε αν χρειαστεί?εγώ ντρέπομαι!!!!!

καλα ρε δεν ειπες οτι εχει χωρο κατω με πολυθρονα για να θηλασουμε; δεν καθομαστε αλλου; τι εννοεις κατω; δεν ξερω σε ποιο μαγαζι θα παμε. παντως ουτε εγω θηλαζω σε κοσμο. δεν μπορω. και δεν εχω και σλινγκ!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν ντρεπομαι καθολου!η βαζω σλινγκ η ριχνω ενα φουλαρι απο πανω κ δεν φαινεται τιποτα!

δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απ το να θηλαζεις ενα μωρο!

δεν χρειαζεται να κομπλαρετε!

pSC1p2.png

γεια σας κοριτσάκια!!

Απο το πρωι τρέχω να συμμαζεψω, να σιδερώσω γιατι έχουμε ένα γάμο το απογευμα αλεξανδρούπολη και πρεπει να ετοιμαστούμε!

Η μικρη μου ειναι στην τσιτα γενικα αυτες τις μέρες! Καλα πόσο θα συνεχίζει να μας επηρεαζει η πανσέληνος?:confused: Σήμερα την είχα στην κουνια της και σκούπιζα, άρχισε να ΄κλαιει και πήγα να δω τι έγινε. Τράβηξε την κουνουπιέρα απο τα καγκελα και την έτρωγε, φυσικά έκανε έμετο και γι αυτο και έκλαιγε!!! Αχ!! Εβγαλε και κατι εξανθήματα σε μερικα σημεια του σωματος της που είναι ξερα, οπως γινονται τα χερια μας τον χειμώνα! Πήρα το γιατρο μου έδωσε μια κρεμα! Για να δούμε...

Βικυ μου τελος καλά όλα καλά ευτυχως! Θέλει πολύ προσοχη απο δω και περα!

Θα συναντηθείτε αύριο ε? Καλα να περάσετε μανούλες!! /και όσο για το θηλασμο θα συμφωνήσω με τη φιλη Αννυ!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

εγω παλι δεν ντρεπομαι καθολου!η βαζω σλινγκ η ριχνω ενα φουλαρι απο πανω κ δεν φαινεται τιποτα!

δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απ το να θηλαζεις ενα μωρο!

δεν χρειαζεται να κομπλαρετε!

Συμφωνω απόλυτα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα κοπελες μου!Τι κανετε??

Βικυ μου σοκ ετσι?????Σημασια εχει οτι ειναι καλα η Λουσιτσα μας!

Αννυ με γεια η super μπλουζα!!!!

Αngie και εμεις τα ιδια τραβηξαμε με το παρκοκρεβατο,δεν ειναι χαλασμενο!

Προσπαθουσα 3 ωρες εγω και αλλες 2 ο Φωτης που τελικα τα καταφερε!Θα σου πω λεπτομερειες αυριο;)

Ο γιοκας μου απο τις 11:30 το βραδυ ξηπνησε 10:30 το πρωι αλλα δεν μπορω να πω οτι το χαρηκα γιατι το πρωι μου ηρθε η 2η περιοδος και με εχει πεθανει η μεση.Και μολις τον ταισα στο καπακι τον εβαλα στο κρεβατι του και κοιμηθηκε και ετσι ξαναεπεσα και εγω και ξηπνησα 2 και κατι......η μεση ητανε οκ αλλα με ειχε πιασει το αυχενικο μου:evil::evil::evil::evil::evil:

Τωρα εβαλα κ γεμιστα στο φουρνο και παω να ξαπλωσω παλι!!!

Φιλακια!!

Βικάκι μου, θηρίο το Λουσάκι! Τι σοκ που θα ´παθες καημενούλα! Κι εγώ την βάζω συνέχεια στο κρεβάτι μας με μαξιλάρια. Όμως ακόμα δεν γυρίζει. Μόνο επί τόπου στροφές κάνει σαν το ρολόι. Μ´έκανες κ τοξανασκέφτομαι πάντως.

Φιλάκια σε όλες! Τρέχω κ δεν φτάνω σήμερα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...