Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμάς!!

Στράβωσα απόψε αλλά όλα οκ! Η μικρή ξυπνούσε τακτικά μόνη της χωρίς κλάματα όμως όπως συνήθως (λέτε να φταίει η τούμπα? :-) ). Κοιμηθηκαμε 10-1-4-7.30-11 και μέχρι τώρα ήταν οκ αλλά μόλις άρχισε την χαμηλή μουρμούρα και τα φου φου λες και την πνίγω η καραγκιοζίνα για να την σηκώσω.... Κορίτσια τα μαξιλάρια τα πηδάνε τελικά, είναι κάτι μαϊμουδάκια τα παλιόπαιδα.... Το νού σας μην την πάθετε όπως εγώ... Το μεγάλο σοκ είναι ο γδούπος που έκανε το κεφάλι της όταν χτύπησε στο πλακάκι το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Φυσικά έβαλα μια κραυγή ποιό δυνατή από το κλάμα της περιττό να σας πω....

Παω να την ετοιμάσω να πάμε μια βόλτα στην λαική, θα τα πούμε αργότερα φιλενάδες!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμενα τα ιδια κανει! ολο καθιστη θελει να την εχουμε. ελπιζω να κανει γιατι οσοι με βλεπουν να την εχω ψιλοκαθιστη μου την λενε οτι δεν κανει. μα δεν καθεται ξαπλωτη! μονη της θελει και σηκωνεται!

ναι θα ερθω, τι ωρα λετε; θα ειναι και συζυγοι; επλιζω να ειμαστε καλα, σημερα παμε για το εμβολιο στις 6.00. Δε νομιζω να εχει τιποτα οποτα εκτος και αν ειχει δεκατα και γκρινιαζει, θα ερθουμε.

Α μην ανησυχείς και εμένα μία μου έκανε κατήχηση στις κούνιες της παραλίας και στο τέλος της είπα, ε, εξαρτάται και από την ανάπτυξη του παιδιού, η δικιά μου είναι ξεπεταγμενη χαχαχα. Βάζε την λιγάκι δεν βλάπτει κανέναν, όταν λένε όχι καθιστά φαντάζομαι ότι εννοούν όχι συνεχώς και για μεγάλα διαστήματα. Και εμείς έχουμε εμβόλιο την Δευτέρα... μπλιαχ

Θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο δλδ??:D:D

GaiGp3.png

και εμενα τα ιδια κανει! ολο καθιστη θελει να την εχουμε. ελπιζω να κανει γιατι οσοι με βλεπουν να την εχω ψιλοκαθιστη μου την λενε οτι δεν κανει. μα δεν καθεται ξαπλωτη! μονη της θελει και σηκωνεται!

ναι θα ερθω, τι ωρα λετε; θα ειναι και συζυγοι; επλιζω να ειμαστε καλα, σημερα παμε για το εμβολιο στις 6.00. Δε νομιζω να εχει τιποτα οποτα εκτος και αν ειχει δεκατα και γκρινιαζει, θα ερθουμε.

εμείς κάναμε χτες το παλιο εμβόλιο κι έχει πέσει σε λήθαργο η δικιά μου...

ωρα δεν έχουμε πει,σήμερα πρέπει να κανονίσουμε!μάλλον κατα τις 7! ΤΙ ΛΕΤΕ???

Καλημέρα και από εμάς!!

Στράβωσα απόψε αλλά όλα οκ! Η μικρή ξυπνούσε τακτικά μόνη της χωρίς κλάματα όμως όπως συνήθως (λέτε να φταίει η τούμπα? :-) ). Κοιμηθηκαμε 10-1-4-7.30-11 και μέχρι τώρα ήταν οκ αλλά μόλις άρχισε την χαμηλή μουρμούρα και τα φου φου λες και την πνίγω η καραγκιοζίνα για να την σηκώσω.... Κορίτσια τα μαξιλάρια τα πηδάνε τελικά, είναι κάτι μαϊμουδάκια τα παλιόπαιδα.... Το νού σας μην την πάθετε όπως εγώ... Το μεγάλο σοκ είναι ο γδούπος που έκανε το κεφάλι της όταν χτύπησε στο πλακάκι το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Φυσικά έβαλα μια κραυγή ποιό δυνατή από το κλάμα της περιττό να σας πω....

Παω να την ετοιμάσω να πάμε μια βόλτα στην λαική, θα τα πούμε αργότερα φιλενάδες!!!!

Ευτυχως φιλενάδα ,όλα καλά ε! άντε βρε Λουσάκι τρόμαξες τη μανούλα !(κι όλες εμάς μαζί!):roll::wink:

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΡΘΩ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ!!

δεν ξερω τη διαδρομή και φοβάμαι μη χαθώ!

μα καμία να μη μένει κοντά μου γμτ??????:twisted::twisted::twisted:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!

Σηκωθήκαμε κι εμείς κατά τις 9:30 αλλά τον έχει πιάσει μια γκρίνια...απαπαπαπα. Μάλλον τα ουλάκια του. Τώρα εξαντληθηκε και αποκοιμήθηκε στο ριλάξ.

Βίκυ μου πω πωωωω, τρομάρα που θα πήρες!!! Από δω και πέρα πρέπει να προσέχουμε πολύ γιατί τα μαιμουδάκια μας όλο νέα κατορθώματα είναι.

Για τον καφέ και 6-6:30 να κανονίζαμε δε θα με χάλαγε. Δεν κάνει πάρα πολύ ζέστη τώρα. Οπως θέλετε όμως.

Αντζυ μου αν και δεν μένουμε πολύ μακρυά, δεν έχω ιδέα από Πειραιά καθότι είμαστε φρέσκιοι στα νότια. Μόλις το Νοέμβρη πρωτοήρθαμε κι έτσι εμείς μάλλον θα χαθούμε για να έρθουμε ως εκεί. Χαχα.

X4pTp3.png

εγώ σε αυτό το πάρκο πηγαίνω τις περισσότερες μέρες,είναι δίπλα στο σπίτι μου!!

αν οδηγούσατε όλες θα μαζευόμασταν και προς τα δω,αλλά είναι δύσκολο :-(

http://www.pressof.gr/

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

άλλαξα ένα πάρκο που μας έφεραν και πήρα αυτό το παρκοκρέβατο απο τα jumbo για να το χω μαζί και στις διακοπές..παλεύω απο χτες να το στήσω και δε γίνεται με τίποτα !το χει καμιά σας??

ή είναι ελαττωματικό ή κάτι δεν κάνω καλά!κουμπώνουν οι 3 πλευρές και η μία με τίποτααααα!

3746.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μου αρέσει που μιλάω μόνη μου σήμερα!!!!!!εχω φρικάρει..η μάνα μου έφυγε για Ξυλόκαστρο κ θα λείψει ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ~ !Ο Κώστας θα σχολάει κατά τις 7 κάθε μέρα κ θα μαι όλη μέρα μόνη..ουφ,δε μπορώ!

η μπέμπα παιδιά ακόμα κοιμάται!ΑΝΗΣΥΧΩ! τόσο πολύ να την επηρέασε το εμβόλιο??

και μια ερώτηση γι αυριο για να ενημερώσω και την Δέσποινα!

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

άλλαξα ένα πάρκο που μας έφεραν και πήρα αυτό το παρκοκρέβατο απο τα jumbo για να το χω μαζί και στις διακοπές..παλεύω απο χτες να το στήσω και δε γίνεται με τίποτα !το χει καμιά σας??

ή είναι ελαττωματικό ή κάτι δεν κάνω καλά!κουμπώνουν οι 3 πλευρές και η μία με τίποτααααα!

3746.jpg

πολυ ωραιο ειναι! ποτε πατε διακοπες και που; εμεις φευγουμε 9/8 για Πηλιο, ζαγορα. θα κατεβαινουμε χορευτο, αη γιαννη κλπ για μπανιο το απογευμα. την μπεμπα δε θα τη βουτηξω ομως. φοβαμαι μηπως κρυωσει γιατι ειναι και κρυα τα νερα εκει και θα ειναι μολις 4,5 μηνων.το ξενοδοχειο διαθετει παρκοκρεβατο ευτυχως οποτε δε θα χρειαστω ακομα .

αποψε που παω παιδιατρο θα δουμε και το βαρος της μικρης. 1 μηνα πριν η γιατρος μας ειπε να δωσω συμπληρωμα γιατι πηρε λιγο βαρος σε σχεση με τις προηγουμενες φορες. ωστοσο ηταν πανω στην καμπυλη. δεν της εδωσα και συνεχισα αποκλειστικο θηλασμο. θα της το πω αποψε και θα της ξεκαθαρισω οτι εφοσον η μικρη παιρνει εστω και λιγο αλλα σταθερα και αφου εχω πολυ γαλα δεν προτιθεμαι να δωσω και ξενο. ελπιζω να μην με ξενερωσει με βλακειες ταχα μου ιατρικες γιατι τοτε θα ψαχνω παλι για αλλο παιδιατρο. παντως παρολο που θηλαζουμε ποτε συχνα, ποτε αραια και ειναι χαρουμενο και ζωηρο το μωρακι μου οντως δεν παιρνει πολυ. ετσι λενε βεβαια αλλα τι να της πω; οτι οι συμβουλοι θηλασμου λενε πως μετα τους 3 μηνες τα μωρα μπορει να μην παρουν και καθολου αλλα ολα ειναι καλα; δε θα την προσβαλλω;

KOWTp3.png

μου αρέσει που μιλάω μόνη μου σήμερα!!!!!!εχω φρικάρει..η μάνα μου έφυγε για Ξυλόκαστρο κ θα λείψει ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ~ !Ο Κώστας θα σχολάει κατά τις 7 κάθε μέρα κ θα μαι όλη μέρα μόνη..ουφ,δε μπορώ!

η μπέμπα παιδιά ακόμα κοιμάται!ΑΝΗΣΥΧΩ! τόσο πολύ να την επηρέασε το εμβόλιο??

και μια ερώτηση γι αυριο για να ενημερώσω και την Δέσποινα!

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ??

εγω θα ηθελα να εχω τον δικο μου μαζι γιατι δεν μπορω να τον διωξω. ελπιζω να ειναι και αλλοι...

KOWTp3.png

goodmorning girls!

angie μου εμείς πήραμε το παρκοκρέβατο από τα κουκου αλλά φαντάζομαι ο μηχανισμός θα είναι παρόμοιος.ακου:κάτω από το στρώμα,στο κέντρο,στο σημείο που είναι το λιονταράκι σας εμάς είχε ένα σχοινάκι που έπρεπε να το τραβήξεις πριν για να κουμπώσουν και οι 4 πλευρές.για δες!

όσο για το οτι θα μένεις μόνη σου,είναι λίγο ζόρι....για μένα τουλάχιστον...σκέψου οτι θα είναι για λίγο καιρό και θα περάσει.και οτι για μερικές από εμάς είναι μόνιμο..

κι εμείς έχουμε γκρίνιααααααααα...κοιμάται όμως το πουλάκι μου αρκετά πια κι έτσι έχω κουράγιο να αντέχω!

καλά να περάσετε αύριο κοριτσάκια που θα βρεθείτε!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο ειναι! ποτε πατε διακοπες και που; εμεις φευγουμε 9/8 για Πηλιο, ζαγορα. θα κατεβαινουμε χορευτο, αη γιαννη κλπ για μπανιο το απογευμα. την μπεμπα δε θα τη βουτηξω ομως. φοβαμαι μηπως κρυωσει γιατι ειναι και κρυα τα νερα εκει και θα ειναι μολις 4,5 μηνων.το ξενοδοχειο διαθετει παρκοκρεβατο ευτυχως οποτε δε θα χρειαστω ακομα .

αποψε που παω παιδιατρο θα δουμε και το βαρος της μικρης. 1 μηνα πριν η γιατρος μας ειπε να δωσω συμπληρωμα γιατι πηρε λιγο βαρος σε σχεση με τις προηγουμενες φορες. ωστοσο ηταν πανω στην καμπυλη. δεν της εδωσα και συνεχισα αποκλειστικο θηλασμο. θα της το πω αποψε και θα της ξεκαθαρισω οτι εφοσον η μικρη παιρνει εστω και λιγο αλλα σταθερα και αφου εχω πολυ γαλα δεν προτιθεμαι να δωσω και ξενο. ελπιζω να μην με ξενερωσει με βλακειες ταχα μου ιατρικες γιατι τοτε θα ψαχνω παλι για αλλο παιδιατρο. παντως παρολο που θηλαζουμε ποτε συχνα, ποτε αραια και ειναι χαρουμενο και ζωηρο το μωρακι μου οντως δεν παιρνει πολυ. ετσι λενε βεβαια αλλα τι να της πω; οτι οι συμβουλοι θηλασμου λενε πως μετα τους 3 μηνες τα μωρα μπορει να μην παρουν και καθολου αλλα ολα ειναι καλα; δε θα την προσβαλλω;

εγω θα ηθελα να εχω τον δικο μου μαζι γιατι δεν μπορω να τον διωξω. ελπιζω να ειναι και αλλοι...

ωραία ,θα ρωτήσω και τις άλλες κι αν είναι τους φέρνουμε όλες να χουν κι αυτοί παρέα! διακοπες θα πάμε Εύβοια που ναι και κοντά,αλλά να σου πω την αλήθεια δε ρώτησα στο ξενοδοχείο για παρκοκρέαβατο!

όσο για τους παιδίατρους,ο καθένας λέει άλλα,εγώ αποφάσισα να κάνω αυτό που θέλω κι αν στην πορεία η γνώμη της δεν ταιριάζει με τη δικιά μου,θα την αλλάξω! δε συμφωνώ που σου χε πει να δώσεις συμπληρωμα,πρωτα απο όλα αυτό θα σου μειώσει το γάλα! εξάλλου για ρώτα όλα τα κορίτσια,πολλά μω΄ράκια δεν παίρνουν βάρος!αν ήταν να παίρνουνε ακομα μισό κιλό κι ένα τη βδομάδα ,θα φτάσουνε 1 χρονού και θα ναι υπέρβαρα!!χαχα!!

εσύ θήλαζε κι άστην να λέει!!!!!!

κι εμας πια οι θηλασμοί έχουν μειωθεί ,αλλες μέρες θηλάζει συνέχεια και ρουφάει-σα να μην έχω άλλο γάλα- κι άλλες τρώει 3 φορές όλη μέρα κ κοιμάάάάάάάται!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Kαλημέρα κορίστια

Πως ειμαστε σημερα;

Δυο μερες ελειψα και κανονισατε και συναντηση.

Θελω πολυ να ερθω αλλα μαλλον θα δουλευει ο αντρας μου και ειναι μακρια για να ερθω μονη μου.

Πειτε μου ωρα και μερος και θα δουμε.

Ελπιζω να μπορεσω.Παντος αν ερθω θα ερθω με τον αντρα μου.

Βικυ πως ειναι η μικρη σου μετα την τουμπα.Κι εγω μαξιλαρια του βαζω και φευγω ισυχη.Αν και ο δικος μου ακομα δεν αλλαζει πλευρα μονος του,βεβαια δεν ξερω αν θα ειμαι μπροστα οταν αποφασισει να το κανει για πρωτη φορα.Μηπως να εβαζα τα μαξιλαρια στο πατωμα για πιο σιγουρα;Αν και το θεμα ειναι μη χτυπησει το κεφαλι σε καμια γωνια του κομοδινου.

Περιμενω ενημερωση για που και ποτε

dtMvp3.png

goodmorning girls!

angie μου εμείς πήραμε το παρκοκρέβατο από τα κουκου αλλά φαντάζομαι ο μηχανισμός θα είναι παρόμοιος.ακου:κάτω από το στρώμα,στο κέντρο,στο σημείο που είναι το λιονταράκι σας εμάς είχε ένα σχοινάκι που έπρεπε να το τραβήξεις πριν για να κουμπώσουν και οι 4 πλευρές.για δες!

όσο για το οτι θα μένεις μόνη σου,είναι λίγο ζόρι....για μένα τουλάχιστον...σκέψου οτι θα είναι για λίγο καιρό και θα περάσει.και οτι για μερικές από εμάς είναι μόνιμο..

κι εμείς έχουμε γκρίνιααααααααα...κοιμάται όμως το πουλάκι μου αρκετά πια κι έτσι έχω κουράγιο να αντέχω!

καλά να περάσετε αύριο κοριτσάκια που θα βρεθείτε!!!!!

πολυ χαίρομαι για εσας!!!!:P

KOWTp3.png

Καλημέρα και απο εμάς!!!

Σας έχασα για δυο μερες γιατι χάλασε το netbook που εχω και στο pc είναι συνέχεια ο Γιάννης. Εμεις είμαστε μια χαρά, η μπρμπούλα μου ειναι πολυ ησυχη αυτες τις μερες. Αφού να φανταστείτε σημερα προλαβα να κανω εκτος απο τις δουλειες μου και τα νυχια μου!

Βικακυ ευτυχως όλα καλα μετά το πέσιμο της η Λούση! Μην στεναχωριεσαι παντως αργα η γρηγορα σε ολες μας θα συμβει, δυστυχως, οσο και να προσεχουμε.

Αντζυ μπράβο στη μπισκοτινα σου που μργαλωσε. Την Τετάρτη πάμε και εμεις παιδιατρο και εχω ενα αγχος με το βαρος της γιατι νομιζω δεν εβαλε αρκετο. Όσο για το παρκοκρεβατο δεν εχουμε ακριβως το ιδιο αλλα φαντάζομαι θα εχει τον ιδο μηχανισμο. Λοιπόν, πιάσε πρώτα απο τη μεση τα δυο πλαινα, που ειναι λυγισμενα στη μεση και σηκωσε τα προς τα πανω να ισιωσουν, συγχρόνως και μετα κάνε το ιδιο με τα προσκεφαλα. Στο τελος πάτα τα σιδερα που ειναι στην μέση του πατου προς τα κατω και έγινε. Ελπίζω να σου δωσα να καταλαβεις. Οποια απορια καλοδεχουμενη,

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλές διακοπές να έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!

όχι δε θα την προσβάλεις αν της πεις με ωραίο τρόπο οτι έχεις ακούσει αυτό απο σύμβουλο θηλασμού,αλλά θέλεις τη γνώμη της και να της δείξεις οτι θέλεις να συνεχίσεις τον αποκλειστικό θηλασμό,αλλά μόνο αν συμφωνήσει αυτή οτι είναι ασφαλές για την ανάπτυξη του παιδιού σου.

κάνε το σαφές,αλλά να καταλάβει οτι θα προχωρήσεις μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της-θέλουν να νιώθουν οτι αυτοί έχουν τον έλεγχο-οτι αυτοί ξέρουν κι όχι οι σύμβουλοι θηλασμού(φυσικά το αντίθετο συμβαίνει,απλά συμβιβαζόμαστε αν δεν έχουμε παιδίατρο που να είναι και σύμβουλος θηλασμού)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...