Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

andria ειμαι απο Αλεξ/πολη αλλα μένω στην Καβαλα. θα χαρω πολυ να γνωριστουμε απο κοντα κ να παμε για καφε το καλοκαιρι στην παραλια, διπλα στις βαρκουλες κ να βλεπουμε την υπεροχη θεα του καστρου! αχ τι ωραια που θα ειναι! ειμαστε φιλες στο facebook,δε θυμαμαι?

a%3E

Ναι είμαστε, και η φωτογραφια μου είναι στο κάστρο στην Καβάλα! Εχετε πολύ όμορφη πόλη...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδιτσες μανουλιτσες!!τωρα σηκωθηκα με τα χιλια ζορια!!

θελω να φαω κεικ σαν τρελλη!!απο τετοια πως πατε??εχετε λιγουριτσες για φαγητα??

annie μου αν μιλησεις με αυτη τη φιλη σου πες της να δωσει ενα χερι βοηθειας για το καροτσι,γιατι θελει η μαμα μου να μας το παρει κ δεν το κατεχω το θεμα!!ή οποια αλλη απο σας εχει ψωνισει κατι του μωρου μεσω ιντερνετ ας με διαφωτισει!

καλημερα κ εγω τωρα ξυπνησα κ ηπια τον χυμουλη μου κ σκεφτομαι οτι πρεπει να μαγειρεψω!!λεω να κανω πατατες γιαχνι..ε?

angie Μου ελα..εχω τσουρεκι με σοκολατα απο τον Τερκενλη!!!

οσο για την αγορα οπως σου ειπανε h paypal ή πιστωτικη.δεν γινεται αλλιως...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κοριτσάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Εκλεισα τα πραγματάκια της μπεμπούλας χθες! Κρεβατάκι, αλλαξιέρα, στρώμα, επίστρωμα και το καρότσι της Peg pergego on track (με στρωματάκι για το πορτ μπεμπε) σε πορτοκαλί και εγώ! Καλά, ανυπομονώ! Τώρα μου μένει να διαλέξω ζωγραφιά για την κούνια. Θέλω να συνδυάσω και κάτι ουδέτερο στην κούνια, να ταιριάζει με κάτι κοριτσίστικο στην προικα και να μπορώ να συνδυασω και τα αυτοκόλλητα τοίχου που έχω δει με τη "φάρμα". Ζητάω πολλά; Φιλιά!!!!!!!!

KOWTp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε?

Ψώνια από τις περισσότερες βλέπω!

Μπράβο!!!! Καλορίζικα!!!

Εγώ δεν πήρα τίποτα ακόμα. Τέλος του μήνα θα κατέβω Αθήνα με τον άντρα μου και θα πάμε να δούμε. Έχω δει στο ίντερνετ και στα Bimbo στο Βόλο το οποίο είχε και προσφορές (και κατα καιρούς βάζει διάφορα) πχ κούνια με στρώμα, σεντόνια, κουνουπιέρα κλπ με 200 ευρώ από 450. Θα δούμε....

Να σας κάνω μια χαζή ερώτηση?

Οι εκπτώσεις αρχίζουν, λέτε να έχει και σε αυτά?

Kαλημέρααα! Ωραία μέρα με λιακάδα!

Αυτή την περίοδο ακολουθώ την συμβουλη που μου δίνουν όσοι έχουν γίνει γονείς ήδη: "Κοιμήσου τώρα που μπορείς!"

Χριστίνα, να έρθεις και να γνωριστούμε, εννοείται! Θα λέμε στα πιτσιρικάκια ότι γνωριστήκαμε χάρη σε αυτά!

Με την Annie λέμε να πάμε στη συνάντηση για το θηλασμό της LLL που γίνεται στη Θεσσαλονίκη!

Thalia81, θέλεις να έρθεις; Είναι την Τρίτη στις 18:00. Στείλε μήνυμα να συνεννοηθούμε αν σε ενδιαφέρει!

Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ όλες http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308&page=2 γιατί γίνονται σε όλη τη Ελλάδα!

καλημερα κ εγω τωρα ξυπνησα κ ηπια τον χυμουλη μου κ σκεφτομαι οτι πρεπει να μαγειρεψω!!λεω να κανω πατατες γιαχνι..ε?

angie Μου ελα..εχω τσουρεκι με σοκολατα απο τον Τερκενλη!!!

οσο για την αγορα οπως σου ειπανε h paypal ή πιστωτικη.δεν γινεται αλλιως...

Κορίτσια, δείτε και εδώ http://www.narlis.gr

το έχω ξαναπεί ότι βρήκα τις καλύτερες τιμές και είναι κ στην Ελλάδα με ελάχιστα μεταφορικά! Απλώς πάρτε τηλέφωνο να ρωτήσετε τιμές γιατί κάνει προσφορές και δεν το γράφει στη σελίδα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια μόνο χθες δεν μπήκα κ διάβαζα εδω κ δυο ώρες!!!!!;)Εγω πήγα χθες στο νοσοκομείο στην πρωτεύουσα του νησιού -απέχει απο δω 60 χλμ,δηλαδή μιάμισι ώρα αφου είναι ένας δρόμος όλο στροφές-κ κουράστηκα πολύ.:mad:έβρεχε καταρρακτωδώς κ έκανε ακόμη πιο κουραστική την οδήγηση.Σήμερα τα μάτια μου είναι πολύ κουρασμένα.:(Αλλά έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο κ το γραφείο πρωτοβάθμιας οπότε δεν χωρούσε αναβολή.Έτσι ανανέωσα το βιβλιάριο μου,έκανα την αίτηση κ για το τελευταίο 30ήμερο επαπειλούμενης αφού απο αρχές Φλεβάρη βγαίνω σε κανονική άδεια κύησης.

Πήγα κ στο νοσοκομείο σε παθολόγο κ με εξέτασε γι αυτό τον πόνο που σας έλεγα κ μ έστειλε για υπέρηχο νεφρού κ χολής!!!!:confused:Όπως μου τα χες πει atlantis κ με ρώτησε κ αυτός αν με πονάει πιο πολύ αφου φάω κ μετά.Μου πε να πάω κ στον ορθοπεδικό αλλά δεν το βρήκα.Πάντως η μαία είπε πως επιτρέπεται ο υπέρηχος κ οτι είναι συχνό φαινόμενο οι κολικοί νεφρού στην εγκυμοσύνη.:rolleyes:Εγω είχα κ ιστορικό με πέτρα στο νεφρό κ έτσι αν αποκλείσουμε νεφρό κ χολή μου πε θα ναι μυοσκελετικός πόνος.Αναρωτιόμουνα κ γω χολή κ νεφρό τόσο ψηλά;αλλά ο παθολόγος είπε πως έχει αλλάξει η ανατομία του σώματος με την εγκυμοσύνη.

Έτσι αύριο πάω για εξετάσεις αίματος ούρων κ καμπύλη ζαχάρου κ αν προλάβω κ τον υπέρηχο κ όταν πάρω τ αποτελέσματα θ ανέβω Αθήνα ξια ραντεβού με το γιατρό κ τις μαίες.Η μαία εδω είπε κ αυτή για τα κιλά κ ευτυχως που δεν ανεβαίνει η πίεση μου.:confused:Είπε δίαιτα αυστηρή.

α κ τώρα που το θυμήθηκα marakious για τα μαθήματα στην Ευτοκία κοστίζει 20ε το μάθημα.Κάθε μάθημα διαρκεί 3 ώρες ,530-830, κ περιλαμβάνει ένα μ'ερος θεωριτικό κ ένα βιωματικό.Στο πρωτο μπορεί να συμμετέχει κ οάντρας σου στο δεύτερο μέρος δεν είναι απαραίτητο να παραβρίσκεται.Τα μαθήματα άρχισαν απο χθες για όσες γεννάνε Απρίλη.Έχουν τμήμα Τρίτη κ Πέμπτη.Όταν ανέβω Αθήνα κ πάω θα σου πω.

Κατα τ άλλα ελπίζω να πάει καλά η καμπύλη φιατί έχω άγχος πολύ.Με τον άντρα μου είμαστε κάπως ψυχραμένoi αλλά εγω ασχολούμαι με τις εξετάσεις μου κ το μωρό κ δεν πολυδίνω σημασία.:cool:Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση.Πάντως για την ψυχραιμία μου που λέτε διάβασα κάπου όλες την έχουμε στην εγκυμοσύνη γι αυτό ξεχνάμε κ πολύ.Οι ορμόνες μας βοηθάνε να μαστε σε μια νιρβάνα για να προστατευόμαστε ψυχολογικά!!!!!!Μαγικό ε;

TH linea negra ούτε εγω την έχω βγα΄λει ακόμη κ ανησυχούσα αλλα τώρα μου λέτε πως κ οι πιο πολλές δεν την έχετε ακόμη.Είναι μια γραμμή που προυπάρχει αλλά στην εγκυμοσύνη γίντεται πιο έντονα εμφανής, ειδικά στις μελαχροινές.Εμένα μ αρέσει όπως την βλέπω στις φωτό.κ την θέλω!!!!:wink:

ntesehjufpgrhgvn.png

ΜΗΤΕΡΑ:

• touki - 06/04/2010
  • Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)
  • Marakious -10/04/2010
  • neraidoula-20/04/2010(αγορακι)
  • angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)
  • maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

• andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)
  • mary73 - 07/04/2010
  • valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)
  • βασ32 - 17/04/2010
  • Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

• island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

• tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

• irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

• dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!:tongue:

λοιπόν όποια μου ξαναπηράξει το σιελ μου χρωματάκι και το αγοράκι κάηκε...!!! στεναχωριέμαι γιατί όλο το αλλάζω και όλο εξαφανίζεται....:(:(:(

Γεια σας κοριτσακια

ελπιζω να ειστε καλα γιατι εγω...μες τη μαυρη απελπισια...χειροτερα δε γινεται

Τα οικονομικα μας κυνηγανε απο παντου και κοντευω να λαλησω

Χαζευω κι εγω τα site με τα βρεφικα που μπαινετε και ψωνιζετε και απορω...γιατι στο Στελιο, ηταν δυσκολο να παρω το οτιδηποτε αν δεν το εβλεπα απο κοντα και φοβομουν να το διακινδυνεψω... Για να καταλαβετε, για να καταληξω στο πρωτο καθισματακι αυτοκινητου που του πηραμε...τον ειχα παρει στο τελος μαζι μου και τον εβαζα μεσα στα υποψηφια να δω ακριβως την ανατομια του σε σχεση με το σωματακι του... χαζη εεεεε? !!!

Τι να πω. Καποια παντως με ξεγελουσαν στο ματι, ποσο μαλλον απο φωτογραφια.

QuW0p3.png

:tongue:Angie μου και γω κάθε πρωί όλο και κάτι με ζάχαρι θα φάω ένα κομμάτι κεϊκ, τσουρεκάκι,

κουλουράκια ή φρυγανιές με βούτυρο και μέλι....σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα να τρώω λίγο γλυκό με το πρωινό μου απο το να με πιάνει λυσσα μετά και να μην σταματώ....

το κακό είναι να τρώμε γλυκά κάθε μέρα και βράδυ....!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια

ελπιζω να ειστε καλα γιατι εγω...μες τη μαυρη απελπισια...χειροτερα δε γινεται

Τα οικονομικα μας κυνηγανε απο παντου και κοντευω να λαλησω

Χαζευω κι εγω τα site με τα βρεφικα που μπαινετε και ψωνιζετε και απορω...γιατι στο Στελιο, ηταν δυσκολο να παρω το οτιδηποτε αν δεν το εβλεπα απο κοντα και φοβομουν να το διακινδυνεψω... Για να καταλαβετε, για να καταληξω στο πρωτο καθισματακι αυτοκινητου που του πηραμε...τον ειχα παρει στο τελος μαζι μου και τον εβαζα μεσα στα υποψηφια να δω ακριβως την ανατομια του σε σχεση με το σωματακι του... χαζη εεεεε? !!!

Τι να πω. Καποια παντως με ξεγελουσαν στο ματι, ποσο μαλλον απο φωτογραφια.

irev μου μην σκας...δεν εισαι η μονη!εμεις πως νομιζεις οτι ειμαστε οικονομικα,καλυτερα??χαλια...εδω για εξετασεις που πηγα στο Μητερα μεαυτα που ετυχαν και μας φυγανε 600€,οσο μισθο παιρνω σχεδον..700 παιρνω ολα κι ολα κ τωρα με τις αδειες λιγοτερα.εγω ακομα απο κουνιες ,καροτσια κτλ δεν εχω παρει τιποτα.μονο ψιλοπραγματα απο τα jumbo,φορμακια κτλ κι ο,τι τις φερνουν οι φιλοι κι οι συγγενεις.μην στεναχωριεσαι,ειπαμε το βασικο ειναι να ναι καλα τα μωρακια μας,τα υπολοιπα σιγα σιγα και χωρις υπερβολες,τι να κανουμε..:lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανούλες!!! Τελείωσα με την καμπύλη και τη γενική αίματος, πήρα και τα αποτελέσματα και γύρισα σπίτι μου... Αντεξα τελικά!!! Πολύ γλυκό βρε κορίτσια όμως...

Λες και έπινα σιρόπι από γλυκό κουταλιού...

Λοιπόν ο αιματοκρίτης μια από τα ίδια... Επεσε και άλλο παρόλο που πίνω 2 μπουκαλάκια σίδηρο... Τα νεύρα μου... Την προηγούμενη φορά ήταν 29,8 και τώρα είναι 28,2 (Φ.Τ 36-52), Αιμοσφαιρίνη 9,5 (Φ.Τ 11,8-17,:cool:, Ερυθρά αιμοσφαίρια 3,08 (Φ.Τ 4,2-6,2), και τώρα πάμε στην καμπύλη ζαχάρου:

Γλυκόζη (χρόνος 0'): 92 (Φ.Τ 60-115)

Γλυκόζη (μετά 60'): 134 (Φ.Τ 120-170)

Γλυκόζη (μετά 120'): 124 (Φ.Τ 65-120)

Γλυκόζη (μετά 180'): 102 (Φ.Τ 60-145)

Αυτά είναι τα νέα μου... Βέβαια δεν πετάω από τη χαρά μου με τον αιματοκρίτη, αλλά έστειλα τα αποτελέσματα με fax στο γιατρό μου να δω τι θα μου πει...

Εσεις μανούλες όλα καλά;;; Πάω να σας διαβάσω!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

strata μου εύχομαι όλα καλά...καλή επιτυχία αύριο και με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου!!!Συνέχισε να είσαι σε νιρβανούλα όπως το λες για να μην δημιουργούνται προβλήματα και με τον σύζυγο και κοίτα το μπουμπουκάκι σου και τίποτε άλλο!

Φιλάκια πολλά και έχεις την συμπαράσταση μας...:tongue:

γειά σας μικρούλες μου,τι κάνετε?

strata μου καλά έκανες και το έψαξες,να ξέρεις τι είναι.κάνε τις εξετάσεις σου χωρίς άγχος&ό,τι κι αν είναι θα το αντιμετωπίσεις.αν πρόκειται για χολή,εδώ είμαι εγώ,μη φοβάσαι τίποτα!

irev μου σε καταλαβαίνουμε,να ξέρεις δεν είσαι η μόνη..πρώτα ο Θεούλης&πάνω απ'όλα να είμαστε καλά,αλλά δύσκολα τα πράγματα...σήμερα είμαι κι εγώ πολύ προβληματισμένη με τα χρήματα...πήγα και μια βόλτα στην τράπεζα και γύρισα πίσω με κατεβασμένα τα αυτιά...δεν έχουμε ρωτήσει ακόμα το γιατρό μου για την αμοιβή του μ'αυτά και μ'αυτά και δεν ξέρω που θα φτάσουμε...(να καταλάβετε,όταν έκανα την περίδεση τραχήλου,με νάρκωση&παραμονή στο μαιευτήριο μισή μέρα πληρώσαμε 850 ε).τρελά λεφτά ρε παιδιά...

despoina ευτυχώς κοπέλα μου που δεν έπαθες τίποτα...τι να κάνουμε,συμβαίνουν κι αυτά..

touki με το καλό να έρθουν στο σπίτι σας τα πραγματάκια της μπεμπούλας σας και να τα χαρείτε!!!

valia τρώγε κόκκινο κρέας&πράσινες σαλάτες,να το βοηθήσεις λιγάκι το θέμα.legofer παίρνεις?μιά ώρα πριν το φαγητό,με άδειο στομάχι,έ?

σήμερα συνάντησα τη μαία που θα ξεκινήσω μαθήματα μαζί της.θέλω πολύ να τα κάνω,αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία αν κάνω καλά...για την μετακίνηση και για την πιθανότητα να κολλήσω καμιά ίωση..θα είμαστε τέσσερις στην ομάδα μου,σε έναν μικρό χώρο.εσείς το σκέφτεστε καθόλου αυτό ή έχω τρελαθεί εντελώς?????????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα και απο εμένα κοριτσάκια! επιτέλους σχόλασα και έκανα μισή ώρα να σας διαβάσω! Καλά τι τιμές είναι αυτές????? Μετά απο αυτά που διάβασα στην Ξάνθη έχουμε τις πιο καλές τιμές τελικά για ΦΤ 2300 με όλα μέσα για δίκλινο. Λοιπόν μήπως να ετοιμάσετε βαλίτσες για εδώ??:tongue:

Αννυ μου τσουρέκι Τερκενλή? Αχ τι μου κάνες? Λες να στείλω να τον αντρούλη μου να μου φέρει, 2 ώρες δρόμος είναι...:tongue:

despoina και andria στον καλοκαιρινό καφέ βάλτε και εμένα μέσα κια γω δίπλα είμαι, 20 λεπτάκια.

Βάλια μου ελπίζω να μην πέσει άλλο ο αιματοκρίτης σου κια γω στεναχωριόμουν για τον δικό μου που επεσε 34!

Νεραιδούλα μπράβο για τον μπέμπη σου!! Πάντα τέτοια!

Ευτυχώς γλίτωσα το φαγάκι σήμερα, είχα σκοπό να κάνω φακές αλλα πέρασα λίγο απο τη μαμά και είχε κάνει και αυτή, οπότε γέμισα το ταπεράκι και όλα μια χαρα.:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...