Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλιτσες και μωρουλια!!!

Αννυ(adria) να τους εκατομμυριασετε!Να το χαιρεσαι το ζουζουνι!

Βικακι μου να τους εκατομμυριασετε!!!!Τι επαθε μωρε το Λουσακι μας???Θα ποναει ε???Τι να κανουν κι αυτα τα καιμενα??

Χριστινα κουκλος ο μικρουλης!!!Και το μαλλι super!!!!

Βρε Τανια οχι και αρχηστη μανα!!!!!Αμα εισαι εσυ αχρηστη εγω τι να πω που ξεχασα να παρω νερο για το γαλα του παιδιου οταν ειχαμε παει Ευβοια και το καταλαβα οταν γυρνουσαμε????Ευτυχως ειχε φαει στο πηγαινε και οταν γυρναγαμε κοιμοτανε!Το λεω και ντρεπομαι!!!!!Εγω ειμαι αχρηστη!!!!!;);)

Μαρακι κανατε την αρχη ε???Μια χαρα!Και εγω το πρωτο βραδυ που τον εβαλα στο δωματιο του ημουνα ολη νυχτα περα δωθε!!!Εκτος του οτι στεναχωριομουνα που ητανε μονος του σε αλλο δωματιο....αλλα μετα το ξεπερασα!!

Angie 6700 το μπισκοτακι μας ε???Μεγααααλωσε μωρε η προεδρινα μας!!!

Εγω ξηπνησα με εναν πονοκαφαλο σημερα.....αλλο πραγμα!!Ταισα τον μικρο και τον εβαλα στο κρεβατι του και ευτυχως κοιμηθηκε και πηρα ενα panadol και την ξαναεπεσα και εγω μεχρι τη 13:30 και ηρθα στα ισα μου!!!

Σιδερωσα και 3 πλυντηρια,επλυνα το μπαλκονι,και μετα φωναξα την μαμα μου να κρατησει και τον μικρο πηγα μεχρι το s/m και μετα jumbo για να του παρω μια πισινουλα και την θεικη ξαπλωστρα που την εχετε ολες και γυρισα σπιτι τον ταισα και πηγαμε σε κατι κουμπαρους και γυρισαμε πριν λιγο!

Ουφ αυτα!!!Εχω να μαζεψω το σπιτι γιατι ειναι ενα χαος!!!Πως γινετε το πρωι να το καθαριζω και να ειναι τζιτζι και το βραδυ να ειναι μπαχαλο δεν μπορω να το καταλαβω!!!!!

Τι αλλο ηθελα να πω..........????????Δεν θυμαμαι!!!!

Παω γιατι το βλεπω ετσι και μου αναβουν τα λαμπακια!

Φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιστρέψαμε κι εμείς. Περάσαμε πολύ όμορφα. Η μικρούλα μας ήταν με τις ώρες της. Άλλοτε υπέροχη κ γελαστή κ άλλοτε μες στη γκρίνια. Τώρα επιτέλους κατάφερα κ την κοίμισα. Ελπίζω απόψε να μην σηκώνομαι κάθε μισάωρο, να το κάνω κάθε μία τουλάχιστον...

Σας καληνυχτώ γιατί αύριο με περιμένει μεγάλη μέρα. Ένα σωρό δουλειές κι υποχρεώσεις.

Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα και από εμάς...

αχ κορίτσια είμαι σκασμένη από το απόγευμα. Εκεί που θήλαζα την μικρή την πήρε ο ύπνος πάνω στο μαξιλάρι που την ταίζω, οπότε το πήρα και το κόλλησα στο προσκέφαλο του κρεβατιού μου, έβαλα από δίπλα και άλλο ένα μαξιλάρι σφήνα και πήγα στην τουαλέτα και μόλις έκατσα ακούω ένα μπαμ και κλάμα... είχε πέσει από το κρεβάτι!!! μάλλον θα ρόλαρε πάνω από τα μαξιλάρια γιατί δεν υπάρχει αλλος τρόπος να τα πέρασε.... Έκανε 5 λεπτά να ξεσοκαριστεί το παιδί και εγώ έχασα 20 χρόνια από την ζωή μου.

Τώρα την παρακολουθώ απόψε να μου ξυπνάει τακτικά, αλλιώς την σηκώνω εγώ μήπως και έκανε καμία διάσειση. Τί χαζή που είμαι να νομίζω ότι θα την κρατήσουν τα μαξιλάρια.. ουφ..

Καληνύχτα μανούλες, πάω να την πέσω στην πολυθρόνα παρακολούθησης....

Φιλάκια πολλά!!!

GaiGp3.png

αχ κορίτσια είμαι σκασμένη από το απόγευμα. Εκεί που θήλαζα την μικρή την πήρε ο ύπνος πάνω στο μαξιλάρι που την ταίζω, οπότε το πήρα και το κόλλησα στο προσκέφαλο του κρεβατιού μου, έβαλα από δίπλα και άλλο ένα μαξιλάρι σφήνα και πήγα στην τουαλέτα και μόλις έκατσα ακούω ένα μπαμ και κλάμα... είχε πέσει από το κρεβάτι!!! μάλλον θα ρόλαρε πάνω από τα μαξιλάρια γιατί δεν υπάρχει αλλος τρόπος να τα πέρασε.... Έκανε 5 λεπτά να ξεσοκαριστεί το παιδί και εγώ έχασα 20 χρόνια από την ζωή μου.

Τώρα την παρακολουθώ απόψε να μου ξυπνάει τακτικά, αλλιώς την σηκώνω εγώ μήπως και έκανε καμία διάσειση. Τί χαζή που είμαι να νομίζω ότι θα την κρατήσουν τα μαξιλάρια.. ουφ..

Φιλάκια πολλά!!!

Βικάκι μου, τί πάθατε...! :?

Φαντάζομαι τί τρομάρα πήρες!!! Μην ανησυχείς και μια χαρά θα είναι το Λουσάκι μας. Παρακολούθησέ την καλού-κακού αλλά πάαααρα πολλά μωράκια έχουν πέσει έτσι, χωρίς να πάθουν το παραμικρό!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ τον αφήνω με μαξιλάρια γύρω πιστεύοντας πως θα τον σταματήσουν... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα την κάνουν την ταρζανιά τους...

Αχ, ελπίζω να έχετε μια καλή νύχτα χωρίς άλλα παρατράγουδα!

Πάω να την πέσω κι εγώ επιτέλους μετά τα συμμαζέματα με τα αγόρια μου που τα κοίμησα νωρίς! (Το ένα δλδ, γιατί το άλλο για την ηλικία του δεν το λες νωρίς το 12:30!)

Καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Φιλάκια πολλά!!!

Αχ Βικάκυ μου, το Λουσάκι μας πήρε τις πρωτιές! Πρώτη μπάνιο, πρώτη περπάτημα, πρώτη πτήση με το αεροπλανάκι της και πρώτη και την τούμπα! Πέρα από τα αστεία, είμαι σίγουρη θα έμεινες κι εσύ από το σοκ! Όμως μην ξεχνάς πως όλα τα μωρά αργά ή γρήγορα πέφτουν. Να δεις που θα μεγαλώσει. Ελπίζω η νύχτα σας να ήταν τέλεια και μέχρι το πρωί να το έχεις ξεχάσει. :-D

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλενάδες μου!!!!!! τώρα ξύπνησα,η μπέμπα ακόμα κοιμάται! δε σας διάβασα χτες γιατι μου χε πάρει το λάπτοπ ο αδερφός μου κ μετά πήγα βόλτα για καφεδάκι με τη μπέμπα κ τη μαμά μου,γιατί ο Κώστας είχε πάει να δει τον Ολυμπιακό!!

ρε Βικάκι μου τι έπαθες,ε? φαντάζομαι τη λαχτάρα που πήρες κι εύχομαι να μην τύχει σε καμία..πως κοιμήθηκε το Λουσάκι μας?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

συνάντηση για καφεδάκι το Σάββατο 31/07/10 για να αποχαιρετήσουμε μαζί τον Ιούλιο!!:D

όσες πιστές προσέλθετε (με τα μωρά σας εννοείται!!)

μέρος και ώρα συνάντησης θα τα κανονίσουμε πριβέ!

γραφω τη λίστα και συμπληρώνετε :

Άντζυ

Βίκυ

Βάσω

Δήμητρα

Δέσποινα

Άννα (Τούκι)

(to be continued.........):wink:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Αντζυ με πεθαίνουν τα πρωινά σου με θέα ;)

Βίκυ φαντάζομαι τη λαχτάρα σου... Εγώ τις προάλλες τον έβαλα στο κάθισμα του αυτοκινήτου και όπως κουμπωσα τις ζώνες του έπιασα το μπουτάκι... Περιττό να πω τι κλάμα έκανε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας, Βικυ εμενα επεσε οταν ηταν κοντα 40 ημερων απο τον καναπε, εκλαψε για λιγο μολις τον πηρα αγκαλια σταματησε.Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει παιδι που δεν εχει πεσει και να μην ανησυχω.

Λοιπον να σας πω τα νεα μας, τον Λαζαρακη τον εβαλα απο προχθες στο κρεββατι του και κοιμηθηκε 6 ωρες συνεχομενα, ξυπνησε για 10 λεπτα να φαει και μετα αλλο ενα τριωρο!!Δεν το πιστευω κοριτσια οτι ξυπναω στις 5 πλεον απο τις 11 που τον βαζω.Μαλλον ειναι οτι εχει την απλα του εκει, οτι μπορει και τεντωνει τα χερακια του τι να πω.Παντως ενταξει λαγοκοιμαμαι να πω την αληθεια με το κουνημα του πεταγομαι αλλα ειναι διαφορετικα να ξυπνας μονο μια φορα τη νυχτα και οχι τρεις!

Φιλάκια πολλά!!!

καλημερα! πωπω ευτυχως που μας το ειπες γιατι και εγω ειμαι ησυχη οταν βαζω μαξιλαρια οτι θα την συγκρατησουν! φανταζομαι την τρομαρα σου! ελα μην ανησυχεις για τιποτα μια χαρα ειναι το κεφαλακι της, δεν εχουν αναγκη τα μωρακια μας. απλα ειναι που τρομαξε. η μαμα μου ειπε οτι ο αδερφος μου ειχε πεσει 3 φορες απο το κρεβατι! τιποτα δεν επαθε. καλα και αυτη η μαμα μου αδιορθωτη ε!!!!:o

KOWTp3.png

Δεσποινάκι μπράβο στο Λαζαράκο!!μια χαρά προσαρμόστηκε στο κρεβατάκι του!! θα σου φαίνεται σούπερ να μη ξυπνάς τη νύχτα,ε!!??

Άννα μου κι εγω τώρα που το πε η Βίκυ δεν την ξαναφήνω μόνη με μαξιλάρια!αφήστε που εδώ κ μέρες κάνει σαν κανίβαλος αυτό το παιδί!τσιτώνει να σηκώνει τα ποδια της,θέλει να την κρατάω να κάθεται καθιστή,στο καρότσι τη βαζω κ σπρώχνει τα πόδια κ σηκώνει τον πωπό της..~!! πολύ τσίτα σας λέω!!

Άννα είσαι μέσα γι αύριο ε?

η Άννυ ,η Δημητρούλα κι η Βίκυ που είναι???οεο!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Δεσποινάκι μπράβο στο Λαζαράκο!!μια χαρά προσαρμόστηκε στο κρεβατάκι του!! θα σου φαίνεται σούπερ να μη ξυπνάς τη νύχτα,ε!!??

Άννα μου κι εγω τώρα που το πε η Βίκυ δεν την ξαναφήνω μόνη με μαξιλάρια!αφήστε που εδώ κ μέρες κάνει σαν κανίβαλος αυτό το παιδί!τσιτώνει να σηκώνει τα ποδια της,θέλει να την κρατάω να κάθεται καθιστή,στο καρότσι τη βαζω κ σπρώχνει τα πόδια κ σηκώνει τον πωπό της..~!! πολύ τσίτα σας λέω!!

Άννα είσαι μέσα γι αύριο ε?

η Άννυ ,η Δημητρούλα κι η Βίκυ που είναι???οεο!!

και εμενα τα ιδια κανει! ολο καθιστη θελει να την εχουμε. ελπιζω να κανει γιατι οσοι με βλεπουν να την εχω ψιλοκαθιστη μου την λενε οτι δεν κανει. μα δεν καθεται ξαπλωτη! μονη της θελει και σηκωνεται!

ναι θα ερθω, τι ωρα λετε; θα ειναι και συζυγοι; επλιζω να ειμαστε καλα, σημερα παμε για το εμβολιο στις 6.00. Δε νομιζω να εχει τιποτα οποτα εκτος και αν ειχει δεκατα και γκρινιαζει, θα ερθουμε.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...