Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ατλάντις, με το σίδερο κι εγώ έτσι την πατάω!

Άννη, ήθελα να τον βάζω κάπως στο σλινγκ για να βλέπει και να μην γκρινιάζει και εβλεπα αυτό την Κυριακή κι έλεγα "σιγά, μην μπορεί να βάλει έτσι τα πόδια του ο δικός μου!". Τη Δευτέρα πήγαμε στο γαιτρό και μας λέει πως από τον άλλο μήνα θα βάζει τα πόδια του στο στόμα. Λέω "δε φτάνει ακόμη ε?", παίρνει το πόδι του μπέμπη και το ακουμπάει στη μύτη με άνεση!!! Οπότε το δοκίμασα χθες και φάνηκε να του αρέσει! Η Κλειώ είναι ήδη συνηθισμένη να κάθεται στο σλινγκ οπότε θα σας είναι εύκολο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ατλαντις μου απο την μια θα ελεγα μην παρεις απο τωρα φορεμα αλλα απο την αλλη εχει εκπτωσεις.;)

Ιωαννα προχθες την εβαλα στο σλινγκ με τα ποδια εξω κ της αρεσε γιατι επαιρνε αερα.χαχαχα.

οσο για το ποδι κ εγω της το κανω αυτο οταν της κανω γυμναστικη.τα φτανω μεχρι το στομα της κ αυτη τα κοιταει σαν να μην ειναι δικα της.χαχαχαχα.

κ ακουστε τωρα τι παιδι εχω....εβαλα να ακουσω ενα punk κομματι κατι φιλων κ η Κλειω κοιμηθηκε.(σαν την μανα του θα γινει αυτο το παιδι,χιχιχι)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

οσο για το ποδι κ εγω της το κανω αυτο οταν της κανω γυμναστικη.τα φτανω μεχρι το στομα της κ αυτη τα κοιταει σαν να μην ειναι δικα της.χαχαχαχα.

ναι,ναι,έχει πολύ πλάκα αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ήρθαμε και εμείςςςςςςςςς

Αννη μου να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας και εσείς!!!!

Πήγα στο τζάμπο να αλλάξω κάτι πεδιλάκια και της πηρα τελικά μία στράτα 2 σε 1 . Καλά μιλάμε έχει κατενθουσιαστεί, αφού δεν στέκεται ακίνητη ούτε 1 δευτερόλεπτο για να την βγάλω μία φωτό της προκοπής...χαχαχα δεν έβαλα τα ροδάκια, γυρνάει κάπως η βάση και γίνεται κουνιστο (όπως τις κουνιστές πολυθρόνες...). Κάθεται η κυρία μέσα και χαίρεται σαν τρελή!!!

Πήρα και 2-3 αλλα θκατολοϊδια κουδουνίστρες 5 αμάνικα φορμάκια κλπ πάει η 80άρα σνιφφφφφφφ.

Θα βάλω αν προλάβω φωτό στο φέις.

Το φόρεμα που πήρα είναι μαύρο με άσπρα πολύ λεπτά λουλουδάκια βαμβακερό, και δένει πίσω από τον λαιμό. Το μήκος του είναι πάνω στο γόνατο. Είναι στενό στο μπούστο με λάστιχο πίσω στην πλάτη και από εκεί που τελειώνει το στήθος και κάτω ανοίγει σε εβαζέ. Τώρα όποιος κατάλαβε την περιγραφή μου κερδίζει ένα γλειφιτζούρι χεχε.

Εμείς κορίτσια τα τρώμε τα πόδια μας..... προχτές την είδα να έχει το χοντρό δάχτυλο του ποδιού στο στόμα. Όποτε την έχω ξάπλα τσουπ πιάνει τα πόδια στον αέρα και κουνιέται πέρα-δώθε.

Α, και που είστε, μην μιλάτε για σίδερο γιατί αν δείτε τί γίνεται εδώ θα τρομάξετε... φυσικά τα σνομπάρω μπας και φιλοτιμηθούν να γίνουν μόνα τους.

Επίσης έχω μια κουζίνα βομβαρδισμένη που πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα γιατί το βράδυ περιμένω τους κουμπάρους μας (που τους παντρέψαμε/βαφτίσαμε το παιδί) για μάσα κλπ. Τί Μαγειρεύουν πάλι? Μάλλον τίποτα πιτάκια και μπυρόνια χεχε....

Κάτι άλλο ήθελα να πώ αλλά τί?

GaiGp3.png

Βικάκι να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια!!! Εγώ φτιάχνω μπιφτεκάκια στο φούρνο με πατατούλες... Μιαμ μιαμ!!

Εγώ ακόμα δεν βρήκα φόρεμα... Οτι είδα είναι ή υπερπαραγωγή ή απογευματινό...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθαμε κι εμείς!κάναμε το εμβόλιο μας και είμαστε μια χαρά τώρα!έκλαψε ένα λεπτό μόνο ευτυχώς,βγήκαμε έξω,της εδωσα ζιζί κ τα ξέχασε όλα!!πήγε 6,700 το παιδάκι μου!!!!

τα μαλλιά της κορίτσια της πέφτουν κάθε μέρα κ πιο πολλά..εσάς?(Χριστίνα ,Τάνια Θάλεια δε συμπεριλαμβάνεστε στην ερωτηση!χαχα!)

α,ακούστε τι έπαθα..πηγα πηρα χτες απο το φαρμακείο το " εμβόλιο" που μου χε πει η παιδιατρος οτι δεν εχει το Ικα.παω σήμερα με αυτό στο χέρι( το οποίο μετά μου εξήγησε η γιατρός ότι είναι προαιρετικό-έχει 65 ευρω- είναι για γαστρεντερικές ιώσεις κ πολύ καλό εμβόλιο κ το συστήνουν ανεπιφύλακτα!) αλλά δεν το παρέχει το ΙΚΑ.τελοσπάντων το θέμα είναι ότι με ρώτησε να το είχα ψυγείο,λέω όχι! παιδιά που να το ξερα??λες και έχω ξανα πάρει ποτέ εμβόλια! έπρεπε μου λέει να στο πει ο φαρμακοποιός,αυτά μπαίνουν σε 2 βαθμούς θερμοκρασία,με 30 ας πούμε που χεις σπίτι σου έχει σίγουρα χαλάσει,κάντο μόνο με δική σου ευθύνη μου λέει! λέω δεν είσαι καλά,δεν το κάνω καθόλου! είναι πόσιμο αυτό.κ τελικά γύρισα σπίτι,πήγα στο φαρμακοποιό μου έτοιμη για καβγά κ μου το άλλαξε αμέσως,ζητώντας μου ΄συγνώμη που δε με ενημέρωσε να το βάλω στο ψυγείο.και του είπα οτι θέλω μπροστά μου να το καταστρέψει για να μη το δώσουν μεθάυριο σε άλλο μωράκι.και το κανε.και΄τωρα θα το κάνουμε τον άλλο μήνα αυτό!

ουφ...πολλά είπα!

ααααα! απο χτες δε μπορώ με τίποτα να μπω στο φεις,γιατί!???καθόλου όμως..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε???

Αντζυ σου έχω στείλει e-mail ;)

Χθες κάναμε το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας, και το γλυκό μου έκλαιγε πολύ και μόνο όταν το πήρα εγώ αγκαλιά σταμάτησε... Το παίρνει μετά ο πατερας του και πάλι κλάμα.. Τον ξαναπαίρνω εγώ και σταματάει. Ελιωσα, από χθες είμαι με ενα μόνιμο χαμόγελο :D

καλημέρα ΆΝΝΥ!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! να τους εκατομμυριάσετε τους ΄μήνες σας!!να ναι γερός και δυνατός ο μπέμπης σου!!

δεν πήρα τίποτα..που το έστειλες??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες καλησπέρα!

Να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες Βικάκι και Άννυ! Πόσο γρήγορα περναει ο καιρός...

Με γειά και τα ρουχαλάκια! Καλοφόρετα και με το καλό οι βαφτίσεις!

Ιωάννα μου ευχαριστώ για τις οδηγίες! Χριστινιώ, τι απίθανο μαλλί είναι αυτό?!

Αντζούλα κι εμένα μαδάει πολύ το κοριτσάκι μου. Εν τω μεταξύ τις έκανε κι ο παπας τρεις ψαλιδιές τεράστιες και φαίνεται σαν καραφλούλα σε αυτά τα σημεία και το ένα είναι φάτσα κάρτα πάνω στο κεφάλι. Αντζούλα 6700 η μπισκοτίνα?! Δεν της φαίνεται ότι είναι τόσο πολύ! Η δικιά μου που είναι παρόμοιων κυβικών είναι σχεδόν ένα κιλό πιο αδύνατη.

Ξέχασα τα υπόλοιπα κλασσικά...

Η Αθηνούλα χθες κοιμήθηκε πολύ καλά στην κούνια της. Έκανε και στροφή 360 μοιρών κατά την διάρκεια της νύχτας. Δεν γυρίζει ακόμα μπρούμυτα. Αυτό που κάνει τελευταία είναι να πατάει τα πόδια της κάτω και σηκώνει την λεκάνη σαν να πάει να κάνει γέφυρα χωρίς τα χέρια όμως. Όταν την βάζω μπρούμυτα προσπαθεί να σηκώσει το κεφάλι και το κάνει λίγο αλλά σαν να μην έχει καταλάβει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει και τα χέρια και δυσκολεύεται και τα παρατάει και κλαίει.

Εγώ ήμουν όλο το βράδυ ξύπνια αφού κάθε μισή ώρα την τσέκαρα μη μου πάθει τίποτα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα την ακούσω επειδή είχαμε ανεμιστήρα. Όμως σε κάποια φάση που έβγαλε μια φωνούλα την άκουσα ευτυχώς. Ίσως απόψε να είμαι λίγο πιο ήσυχη και να μην σηκώνομαι συνέχεια. Η μικρή ξύπνησε στις 7 για φαγητό! Και είχε κοιμηθεί 10:30. Νομίζω ότι βοήθησε ότι ήταν άνετα στην κούνια της και δεν κουτουλούσε συνεχώς όπως στην καλαθούνα. Τώρα προσπαθήσαμε να την ξαναβάλουμε το μεσηημέρι ενώ ήταν κοιμισμένη και μετά από δέκα λεπτά ξύπνησε και ούρλιαζε. Τελικά την πήραμε στο κρεβάτι μας και ακόμα κοιμάται με τον μπαμπά της αφού με ξεζούμισε ξαπλωμένη.

Το απόγευμα πάμε επίσκεψη στο ζευγάρι που γνωρίσαμε στο μαιευτήριο. Αύριο περιμένουμε δύο διαφορετικά επισκεπτήρια. Το Σάββατο θα κάνουμε ένα προξενειό, την Κυριακή θα κοινωνήσουμε για δέυτερη φορά την Αθηνούλα και μετά ίσως κάνουμε κάτι με τους νονούς. Αν χαθώ μην ανησυχήσετε...

Από Δευτέρα θα πηγαίνω μια-δυό ώρες την ημέρα στην καινούρια δουλειά για εκπαίδευση. Ενδέχεται να μου ζητήσουν να ξεκινήσω νωρίτερα από 15 Σεπτ. γιατί η κοπέλα που θα αντικαθιστούσα (που θα απέλυαν) παραιτήθηκε. Θα δούμε πώς θα γίνει και αν γιατί έχουμε προγραμματίσει διακοπές τέλος Αυγ-αρχές Σεπτ.

Φιλάκια σε όλες και να περνάτε όμορφα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσια μου

έχω λιγο χαθει γιατι πάμε σε ενα εξοχικο του άντρα μου ν κάνουμε τα μπανάκια μας μιας που η θαλασα απο εκει ειναι μονο 10 μετρα.Κι γυρναμε λιγο σπιτι γιατι δουλευουμε κ λίγο.

Μαρία μοι (2108) να σου ζησει το νεοφωτιστο

Ακουω για γκρινιες Σιγουρα ειναι απο τα ουλα. Και εμενα έχει και δεν κοιμαται τη μερα παρα ελάχιστα. Της πηρα κρικους οδοντοφυιας αλλα πιστευ δεν θα μπορει αΚΟμη να τον κρατησει. Κάνει πάντως πολλα γελάκια:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

όσο για τα γευματα της δεν ειμαι κ εγω πολυ σιγουρη ποσσο θελει καθε φορα . τηθηλάζω(υπολογιζω οτι απο το στηθος παιρνει καμια 30μλ) μετα της δινω συμπληρωμα μητρικου που έχω αντλησει καμα 50αρια μλ και μετα θελει 60-90ξενο(φανταστειτε μπιμπερο που θελουμε κάθε φορα!!!!!!) περιπου 150-180 καθε φορα γενικα δεν μπορω να πω οτι τρωει και πάρα πολυ. Πάντως μεχρι τελευταια φορα καλα ήταν στα κιλάτης Τι να πώ.

Την τριτη και εμεις γινόμαστε 4 μηνών

φιλάκια

Γειά σας! Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια; Εμείς σήμερα πήγαμε σε δυο μωράκια δίδυμα φίλους μας και γνωριστήκαν με τον δικό μου!!! Τα μπεμπάκια 2 μήνες μεγαλύτερα μας!

Ηταν πολύ ωραία. Τα είχαμε βάλει και τα 3 πάνω στο κρεββάτι και καθόντουσαν!!!

Τα αλλα πιαναν και τις πατούσες τους. Πολύ τρέλα κορίτσια!!!

Οσες δεν θηλάζεται και δίνεται γάλα ξένο πόσα γεύματα κάνουν τα μωράκια σας, τι ποσότητα τρώνε και κάθε πόσες ώρες;

Γεια σου Βάλια

εμενα κανει μικτη διτροφη και θέλει 4 γευματα την μερα 9πρωι 1 το μεσημερι 6-7 απογευμα και 10 βραδυ υποθετω πως τρωει μεχρι 180 . ακουω για κάτι 200αρια πάντως απο εσας δεν ξερω τι γινεται με τη δικια μου

σας εχασα σημερα.ηρθε η ξαδερφουλα μου σπιτι κ πηρε αγκαζε το λαπιτοπι κ κολησε στο φεις κλασικα.με την ευκαιρια κ εγω αρχισα να ασχολουμαι λιγο με το βιβλιο ευχων που θελω να κανω για την Κλειουλα μου.

γκρινιες ακουωωω κ εχουμε κ εμεις τα ιδια!ΜΑΝΕΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ!(τα λεω να τα ακουω)θα βγουν τα παλιο δοντα που θα πανε....

Μαρη Αντζυ!!!!!ειδες η μπισκοτινα!!!!ακολουθειτε τα χναρια μας!!!!!καλα καλε!ολα τα εμβολια μπαινουν στο ψυγειο!αλλα αφου δεν στο ειπε ,ηταν υποχρεωμενος, καλα εκανες κ του την ειπες.

εμας ο γιατρος δεν μας εχει πει για αυτο της γαστρεντεριτιδας κ δεν ξερω κιολας αν θελω να το κανουμε...

Μαρακι μου ειδες που η Αθηνουλα κοιμηθηκε καλα στο κρεβατι της!την μερα ουτε η δικια μου πολυκοιμαται εκει,αλλα το βραδυ τεζαρει!

βγηκαμε κ εμεις μια βολτα το απογευμα λογω γκρινιας,κ οταν γυρνουσαμε κοιμηθηκε στο καροτσι κ ακομη κοιμαται!!!να δω τι θα μου κανει μετα!:?

Βικυ!θελω να το δω αυτο το πραγμα που πηρες.μου εχουν παρει κ μενα μια περπατουρα δωρο κ θελω να την αλλαξω (μαλλον)πρεπει να χω την αποδειξη ή οχι?

κ παλι ξεχναω τι αλλο θελω να πω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...