Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!

Άντζυ είμαι μέσα για το Σάββατο εκτός απροόπτου. Ρε συ φιλενάδα τί πρωινό είναι αυτό? το είδα και μου έτρεξαν τα σάλια χεχε....

Χριστινάκι κούκλος ο πρίγκιπας!! καλέ από το πήρε αυτό το μαλί? Είναι ουαου!!!!

Νικόλ είναι πολύ όμορφο το πατουσοτικεράκι σας!!!!!

Καλά, αμα σας πώ ωράριο απόψε.... 9.00-10.15-12.15-1.45-2.30-3.30-5.30-7.30 όπου σηκώθηκα γιατί θα έκανα φόνο........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!

Άντζυ είμαι μέσα για το Σάββατο εκτός απροόπτου. Ρε συ φιλενάδα τί πρωινό είναι αυτό? το είδα και μου έτρεξαν τα σάλια χεχε....

Χριστινάκι κούκλος ο πρίγκιπας!! καλέ από το πήρε αυτό το μαλί? Είναι ουαου!!!!

Νικόλ είναι πολύ όμορφο το πατουσοτικεράκι σας!!!!!

Καλά, αμα σας πώ ωράριο απόψε.... 9.00-10.15-12.15-1.45-2.30-3.30-5.30-7.30 όπου σηκώθηκα γιατί θα έκανα φόνο........

αυτό για τη Λούση μας για τα Χρόνια Πολλά που δεν της είπαμε!!!!!

BJesusHappyBirthdayBaby.JPG

να τα χιλιάσετε Βικάκι μου!!!!

όσο για το ωράριο,έχουμε τελικά τρελλή υπομονή φιλενάδα..ρε συ κι εμένα 3 μέρες τώρα είναι ανήσυχη(πάαααει το πρόγραμμα!) θέλει όλο ζιζί και ταυτόχρονα να κλαίει ..και δεν κοιμάται και πολυ (δηλ καθόλου) στη διάρκεια της ημέρας που αυτή έπεφτε ξερή!

λες να ναι κολλητικό?????:mrgreen:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αυτό για τη Λούση μας για τα Χρόνια Πολλά που δεν της είπαμε!!!!!

να τα χιλιάσετε Βικάκι μου!!!!

όσο για το ωράριο,έχουμε τελικά τρελλή υπομονή φιλενάδα..ρε συ κι εμένα 3 μέρες τώρα είναι ανήσυχη(πάαααει το πρόγραμμα!) θέλει όλο ζιζί και ταυτόχρονα να κλαίει ..και δεν κοιμάται και πολυ (δηλ καθόλου) στη διάρκεια της ημέρας που αυτή έπεφτε ξερή!

λες να ναι κολλητικό?????:mrgreen:

Σε ευχαριστούμε Αντζούλα για τις ευχές σας!!!

Άστα φίλη μου , όταν λέω γκρίνια είναι με πολύ επιείκεια. Μιλάμε, όλο ιιιιιιιιιιιιιιιιι ουουουουουουου και ιαιειαιειαιειαιειαιειαιεια και αμα δεν της δώσω αμέσως σημασία πατάει και ένα γοερό κλάμα.... Ύπνος μέσα στην μέρα κάτι κλεφτά 10λεπτα και αυτά άμα είναι ευνοϊκός ο άνεμος χιχι . Το δε βράδυ πίνει ένα σκασμό γάλα κάθε 2 ώρες. Τα πάμπερς της ζυγίζουν 10 κιλά το καθένα από τα τσισάκια. Μάλλον δόντια είναι γιατί βλέπω κάτι άσπρο στην γνάθο της...... Το μπισκοτάκι τί λέει? γιατί παιδεύει την μαμά?

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Ξυπνήσαμε κι εμείς και πίνω καφεδάκι. Ευτυχώς μου έφυγε ο πονοκέφαλος. Ο μικρός ζουζουνίζει στην κούνια του και λογικά σε λίγο θα ξανακοιμηθεί...αν δεν τα κάνει γιατί σφίγγεται πολύ. :)

Βίκυ μου 4 μηνών ε!!! Να τα εκατοστήσετε τα χρονάκια σας!!!

X4pTp3.png

Καλημερα και απο εμας!!!

Χτες ευτυχως η γκρινια περιοριστηκε μόνο το απογευμα, όπου την πηρα την εκανα μια γυρα στο τετραγωνο γιατι φυσουσε και η αχρηστη μανα δεν ειχα πάρει μια ζακετα!Ευτυχως ομως της ηταν αρκετη και ηρεμησε!

Σήμερα είπα στη μαμα μου να ρθει νατην κρατησει λιγάκι για να πάω σε τραπεζες, εφοριες, δεη κτλ! Πάνε παλι τα λεφτακια:twisted:

Γυρισα τωρα και την βρηκα να κοιαται οποτε με παίρνει να χαλαρώσω λιγάκι:tongue:

Χριστινακι κούκλος ο γιος σου!! Να σας ζήσει!!!!

Βικυ μου να τους εκατομμυριασετε τους μηνες σας! Χρονια σας πολλά!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε???

Αντζυ σου έχω στείλει e-mail ;)

Χθες κάναμε το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας, και το γλυκό μου έκλαιγε πολύ και μόνο όταν το πήρα εγώ αγκαλιά σταμάτησε... Το παίρνει μετά ο πατερας του και πάλι κλάμα.. Τον ξαναπαίρνω εγώ και σταματάει. Ελιωσα, από χθες είμαι με ενα μόνιμο χαμόγελο :D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα μανουλες κ απο εμας....Βικακι κ Αντρια να τους εκατομυριασετε τους μηνες σας...πωπω μεγαλωνουν τα μωρακια μας:P

Χριστινα θελουμε κ αλλες φωτος του πριγκιπα:P

για το πρωινο δεν σχολιαζω γιατι θα φαω τα χερια μου σε λιγο...:?

οσο για την γκρινιαααααα....επειδη εχουμε κ εμεις γκρινιααααααααα εδω κ κανα 3μερο κ μου ρχεται να πηδηχτω απ το παραθυρο.....μαλλον ειναι τα ουλα τους.εχει κ πολλα σαλια,τρωει τα παντα κ εχει ολο την γλωσσα της κατω κ ξυνεται.χαχαχα,τα καημενα.

κ μενα το βραδυ μου εκανε κουλα.ξυπνουσε την ταιζα,κοιμοταν, σε 15 ξυπνια.στις 5 δεν αντεχα αλλο κ την πηρα μαζι μου κ ξεραθηκε κ αυτη μαζι με μενα ως τις 10.:mrgreen:

Βικυ μου με γεις το φορεμα.κ εγω πηρα για την βαπτιση,μια φουστα σε αμπιρ γραμμη ως το γονατο με ενα απλο φανελακι απο πανω.(πρωι πρωι τι να βαλω,τουαλετα????)πεδιλα εχω του γαμου μου,που τα εβαλα μονο μια φορα;)

τι αλλο???τι τρωμε σημερα παλι????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα!

Ελπίζω το βράδυ να ήταν καλό για όλες τις μανούλες και τα μωράκια!

Βίκυ, πωπω...! Μήπως περνάει άλμα ανάπτυξης και σε ρουφάει έτσι; Μια 2 μέρες κρατάει και μετά όλα καλά! Υπομονή!

Χρόνια σας πολλά! Και στην Άννη (Άντρια) και τη Μαρία (Ατλάντις) για τα μηνογενεθλιάκια σας ! Χιλιόχρονα τα παιδάκια σας!

Καλά Μαρία (Ατλαντίς), το τραγούδι του Περίδη το ξαναθυμήθηκα και το ακούω όλη μέρα! Ελπίζω κι εσύ να είσαι καλύτερα σήμερα!

Νικόλ, μεγειά το τικεράκι! Είναι πολύ γλυκούλικα τα πατουσίνια!

Χριστίνα μου, τί κουκλί είναι αυτός ο γιος σου! Να τον χαίρεσαι και να μας λες νέα σας!

Δήμητρα, είσαι μια χαρά σήμερα ε?! Ωραία! Μήπως φταίει η ζέστη για τον πονοκέφαλο; Ή η έλλειψη καφεΐνης αν είσαι συνηθισμένη να πίνεις;

Άντζυ, ο λαιμός σου πώς είναι;

Εμείς καλά κοιμηθήκαμε και χθες αλλά είμαστε ξύπνιοι από τις 8 γιατί ξύπνησε κι ήθελε να γυρίζει πάλι στο κρεβάτι ώσπου σηκωθείκαμε. Καλό μου φαίνεται που η μέρα του ξεκίνησε νωρίτερα μήπως αρχίσει να κοιμάται και νωρίτερα τα βράδια!

Οι φωτό που έβαλα χθες στο facebook είναι τραβηγμένες μόλις γυρίσαμε από το μανάβικο, το φαρμακείο και το σούπερ μάρκετ! Έτσι πήγαμε και τη είχε καταβρεί το μικρό καγκουρο γιατί κοίταζε γύρω γύρω! Ήταν μόλις η 2η φορά που χρησιμοποίησα το σλινγκ και αφού είχαμε επιτυχία θα το καθιερώσω!

Μαράκι, κι εμένα μου έκανε το δύσκολο στην αρχή αλλά την πρώτη (πετυχημένη!) φορά τον έβαλα κοιμισμένο και τη 2η που ήταν σε εγρήγορση, τον έβαλα έτσι ωστε να βλέπει για να μην βαριέται. Κάνε δοκιμές ανάλογα με τη φάση που είναι κάθε φορά η Αθηνά! Με βοήθησαν πολύ κι αυτές οι οδηγίες!

Καλή επιτυχία!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημερα μανουλες κ απο εμας....Βικακι κ Αντρια να τους εκατομυριασετε τους μηνες σας...πωπω μεγαλωνουν τα μωρακια μας:P

Χριστινα θελουμε κ αλλες φωτος του πριγκιπα:P

για το πρωινο δεν σχολιαζω γιατι θα φαω τα χερια μου σε λιγο...:?

οσο για την γκρινιαααααα....επειδη εχουμε κ εμεις γκρινιααααααααα εδω κ κανα 3μερο κ μου ρχεται να πηδηχτω απ το παραθυρο.....μαλλον ειναι τα ουλα τους.εχει κ πολλα σαλια,τρωει τα παντα κ εχει ολο την γλωσσα της κατω κ ξυνεται.χαχαχα,τα καημενα.

κ μενα το βραδυ μου εκανε κουλα.ξυπνουσε την ταιζα,κοιμοταν, σε 15 ξυπνια.στις 5 δεν αντεχα αλλο κ την πηρα μαζι μου κ ξεραθηκε κ αυτη μαζι με μενα ως τις 10.:mrgreen:

Βικυ μου με γεις το φορεμα.κ εγω πηρα για την βαπτιση,μια φουστα σε αμπιρ γραμμη ως το γονατο με ενα απλο φανελακι απο πανω.(πρωι πρωι τι να βαλω,τουαλετα????)πεδιλα εχω του γαμου μου,που τα εβαλα μονο μια φορα;)

τι αλλο???τι τρωμε σημερα παλι????

Πωπω... Κι εσείς γκρίνια; Μήπως κι η Κλειώ άλμα ανάπτυξης;!

(Χεχε! Εγώ το βρήκα! Ό,τι ανησυχία έχουν τα μωρά είναι άλμα ανάπτυξης κι ό,τι ζόρι περνούν οι μαμάδες είναι επιλόχεια κατάθλιψη! :tongue::D:mrgreen:)

Μπράβο που ρωτάς για το φόρεμα! Ήθελα κι εγώ αλλά το ξέχασα!

Για πες Βίκυ, για πες!

Εγώ πήρα ένα που κανονικά δεν είναι του γούστου μου αλλά μου κάθισε καλά και δεν ήθελα να ψάχνω! Ως το γόνατο είναι, φούξ, κι εχει κουφόπιετα (έτσι μου την είπαν!) και κρύβει την κοιλίτσα (την κοιλιά δλδ... εμμμ, οκ... τη σαμπρέλα! :tongue: )

Α! Και μεγειά κορίτσια! Καλοφόρετα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα ζουζουνίτσες!!

angie μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,ήταν μια χωρίς λόγο μελαγχολία..μετά σιδέρωσα 3,5 ώρες:roll::roll::roll::roll: και ήρθα στα ίσα μου!τα'παιξα,δεν το αντέχω αυτο το σίδερο..κάθε φορά λέω δεν θα τα ξανααφήσω να γίνουν τόσα πολλά,θα σιδερώνω κάθε μέρα μισή ωρίτσα και ποτέ δεν προλαβαίνω να το κάνω και μαζευονται και γμσ τα:mrgreen:

λοιπόν,έχω να πω:

Χριστινάκι να σου ζήσει ο πρίγκηπάς σου,είναι μια γλύκα!!το μαλλί απαιχτο,δεν το συζητώ!!!!!!!πες μας πως είσαι...να ξέρεις σε σκεφτόμαστε.α!'εχουμε κι εμείς αυτήν την μπλε κουκλίτυσα της fisher price και μάλιστα τη λέμε''μπλεδένια''!

Νικόλ μου καλορίζικο το τικεράκι!αχ,αυτά τα πατουσάκια!να μας τα φιλήσιες μανούλα!!!!!!

Βικάκι και Αντρια να τους εκατομμυριάσουν τους μήνες τις ζωής τους τα μπουμπούκια σας!!!!!!!!!!!να'ναι πάντα γερά και χαρούμενα!

Βίκυ υπομονή,έχεις δίκιο με ττέτοιο ωράριο,θα περάσει..με γειά το φόρεμα,η ώρα η καλή!

και σε σένα Annie μου με γειά!με το καλό να το φορέσεις!

ερώτηση που μόλις σκέφτηκα:εμένα που θα είναι Οκτώβριο τι φόρεμα θα βάλω?????????ωχ.....

Ιωάννα χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι,εγώ το λατρευω!

Αγγελικούλα πως είσαι σήμερα?ελπίζω καλύτερα!

η Μαίρη73(νομίζω..)που χάθηκε???????

Τάνια η ώρα η καλή για το γάμο σας!!!!!!(πότε είπες είναι,δε θυμάμαι)

να το χαρείς όλο το σκηνικό,όλη την προετοιμασία,σου αξίζει και είναι κατι μοναδικό!!!να δοκιμάσεις πολλά πολλά νυφικά,μέχρι να βρείς εκείνο το ένα που θα σου κάνει το κλικ και θα πεις ''this is it''!μη βιαστείς!(εγώ βιάστηκα λίγο και νομίζω θα μπορούσα να βρώ κάτι να μου ταιριάζει καλύτερα.)έχεις κάθε δικαίωμα να το χαρείς και να φροντίσεις να το κάνεις!!!!!!!

angicat καλό κουράγιο στη δουλειά!

αχ,ντρέπομαι τώρα...που εγώ κλαιγόμουν μη μου κόψουν την εννιάμηνη άδεια ενώ εσείς κάποιες ήδη έχετε γυρίσει στη δουλειά κι άλλες θα γυρίσετε σύντομα..αχ,μη με παρεξηγήσετε,απλά πάλεψα στους διαγωνισμούς ασεπ κυρίως γι'αυτό,πιστέψτε με..

κι εμένα η μπουκίτσα μου κάνει 5 γεύματα,της φτιάχνω 210 γρ,αλλά δεν τα πίνει πάντα.μπορεί να πιεί 130,μπορεί και να χρειαστεί 240:roll:χθες μου έκανε πολλές χαρές το ζουζουνάκι μου!όλη μέρα!αχ,δεν έχω λόγια,με τρελένει!!!!!!!!

μόνο ρε παιδιά,ενώ πριν καιρό γυρνούσε στο πλαι,τώρα δεν το κάνει,σαν να βαρεθηκε:roll:εσάς γυρνάνε και πλαι και μπρούμητα?αχ,πείτε μου..στην κούνια τη βρίσκω ανάσκελα,όπως τη βάζω.μόνο στο χωριό που πήγαμε στο παρκοκρέβατο γυρνούσε όλη νύχτα.μήπως ν'αρχίσω να ανησυχώ???????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ιωαννα μου εμενα δεν θελει πλεον να τρωει οσο ετρωγε στην διαρκεια της μερας.αρα δεν ειναι αλμα...οσο για μενα που κ που με πιανει η επιλοχεια:?:twisted:το φορεμα σου ωραιο ακουγεται.

πως το εβαλες ετσι μεσα στο σλινγκ?εγω δεν ξερω πωςι να την βαλω να κοιταει ετσι:roll:

Ατλαντις μου να χαιρεσαι κ εσυ το παιδακι σου..:Pοντως το τραγουδι τελειο.

η δικια μου δεν γυρναει ακομη.κανει που κ που κατι προσπαθειες αλλα στον καναπε μονο που την βοηθαει η κλιση;)αλλα εχουμε αλλο τωρα,δεν θελει να ξαπλωνει,θελει να ειναι παντα καθιστη , κ απο το ριλαξ ολο κουνιεται προς τα μπροστα λες κ κανει κοιλιακους:-D:-Dχαχαχχ.

οσο για την βαπτιση παρε ενα φορεμα αμανικο κ θα βαλεις καλσονακι λογικα.

για τα γρ που λετε που τρωνε..μου ειχε πει ο γιατρος μας οτι ενα μωρο μπορει να κλαιει γιατι μπορει να θελει εστω 10γρ παραπνω να φαει.κ εμεις αναρωτιομαστε γιατι κλαιει αφου εχει φαει κτλ κτλ.

σας το λεω να το ξερετε εσεις που δινετε μπουκαλι γιατι εμεις δεν εχουμε ιδεα ποσο τρωνε:?

τι αλλο??παλι ξεχναω

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

η δικια μου δεν γυρναει ακομη.κανει που κ που κατι προσπαθειες αλλα στον καναπε μονο που την βοηθαει η κλιση;)αλλα εχουμε αλλο τωρα,δεν θελει να ξαπλωνει,θελει να ειναι παντα καθιστη , κ απο το ριλαξ ολο κουνιεται προς τα μπροστα λες κ κανει κοιλιακους:-D:-Dχαχαχχ.

οσο για την βαπτιση παρε ενα φορεμα αμανικο κ θα βαλεις καλσονακι λογικα.

για τα γρ που λετε που τρωνε..μου ειχε πει ο γιατρος μας οτι ενα μωρο μπορει να κλαιει γιατι μπορει να θελει εστω 10γρ παραπνω να φαει.κ εμεις αναρωτιομαστε γιατι κλαιει αφου εχει φαει κτλ κτλ.

σας το λεω να το ξερετε εσεις που δινετε μπουκαλι γιατι εμεις δεν εχουμε ιδεα ποσο τρωνε:?

τι αλλο??παλι ξεχναω

το κορίτσι φροντίζει από νωρίς για τη σιλουέτα!!!!!!!

σωστά για το φόρεμα,κάτι τέτοιο θα κάνω,αλλά να το πάρω από τώρα''καλοκαιρινό''?

α,ναι,το'χω καταλάβει αυτό,η δικιά μου και 5 γρ.να θέλει,κάνει σα να μην έχει φάει καθόλου:roll::roll::roll:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...