Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάρες. Χθες βράδυ με ξύπνησε 3 φορές για φαγητό. Κοιμήθηκε 10-2-4-7 και τελικα 8:20. Ήμουν τόσο κουρασμένη όλη μέρα! Ευτυχώς την κοίμισα στο κρεβάτι μου το μεσημέρι και κοιμήθηκα μια ωρίτσα κι εγω μαζί της. Εκεινη κοιμάται ακόμα, ευτυχώς να κάνω και κάτι άλλο. Το μεσημέρι που κοιμήθηκε έκανα μια προσπάθεια να την βάλω στην κουνια της αλλά χάλασε τον κόσμο. Θα ξαναπροσπαθήσουμε το βράδυ κι ο Θεός βοηθός!

Στριμώχνεται πολύ στην καλαθούνα το καημενούλι αλλά προφανώς δεν θέλει να την αποχωριστεί (όπως κι εμείς δεν θέλουμε να αποχωριστούμε εκείνη).

Για το Σάββατο δεν ξέρω σίγουρα. Θα εξαρτηθεί απ'το πού και πότε.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας..

σήμερα δεν έχω πολλά κέφια,χωρίς λόγο...θέλω όλη μέρα να ακούω μουσική...

ακούστε ένα λατρεμένο μου τραγούδι:

fmOg3ZjRrpA

''εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ,τα δυο τα κάνω ένα,γή και ουρανό''

να μου είστε καλά!

Μαρία μου τι έχεις?μη μελαγχολείς,μίλα σε μας και θα σου φτιάξει η διάθεση!!πάντα έτσι δεν κάναμε??!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κ εγω μες στα νευρα ειμαι κ δεν ξερω ακριβως γιατι...περιμενω να ξυπνησει η μικρη να την παρω να παμε καμια καροτσαδα μπας κ ξελαμπικαρω λιγο......:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γειά σας! Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια; Εμείς σήμερα πήγαμε σε δυο μωράκια δίδυμα φίλους μας και γνωριστήκαν με τον δικό μου!!! Τα μπεμπάκια 2 μήνες μεγαλύτερα μας!

Ηταν πολύ ωραία. Τα είχαμε βάλει και τα 3 πάνω στο κρεββάτι και καθόντουσαν!!!

Τα αλλα πιαναν και τις πατούσες τους. Πολύ τρέλα κορίτσια!!!

Οσες δεν θηλάζεται και δίνεται γάλα ξένο πόσα γεύματα κάνουν τα μωράκια σας, τι ποσότητα τρώνε και κάθε πόσες ώρες;

Καλησπέρα βαλια μου όλα καλά??? εμείς καλά εγώ που το έκοψα το μητρικό και του δίνω μόνο ξένο κάνουμε 5 γεύματα περίπου ανα τέσσερις ώρες. Του φτιάχνω 210 ml μερικές φορές το στραγγίζει άλλες φορές τρώει 160 - 180!!!:P:p:p:p

και να ο πρίγκιπας!!!attachment.php?attachmentid=773&stc=1&d=1280337178

post-26228-14825440358183_thumb.jpg

Μαράκι να επιμείνεις να την βάζεις στην κούνια της για να συνηθίζει... Αρχικά δοκιμαζετο τα πρωινά.. Θα σου είναι δύσκολο μετά να την αποχωριστείς από κοντα σου!

Εγώ δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω για το Σάββατο.

Πολυ γκρινια έχει ώρες ωρες ο μπέμπης μου... Τσιρίζει στα καλά καθούμενα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα βαλια μου όλα καλά??? εμείς καλά εγώ που το έκοψα το μητρικό και του δίνω μόνο ξένο κάνουμε 5 γεύματα περίπου ανα τέσσερις ώρες. Του φτιάχνω 210 ml μερικές φορές το στραγγίζει άλλες φορές τρώει 160 - 180!!!:P:p:p:p

Χριστινάκι μου, κοπέλα μου είσαι καλά; Ο μπεμπούλης σου είναι ένας κούκλος!!!

Να τον χαιρόσαστε! Μας έχεις λείψει πολύ και εύχομαι από εδώ και πέρα να μπαίνεις πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σου!!! Τι απίστευτο μαλλί που έχει;;; Φτου σου αγοράκι μου!!! Να είναι γερό και καλότυχο εύχομαι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!!

Ναι Νικόλ μου έχεις ;) Παρακαλώ, χαρά μου!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε κι οι 3 το μεσημέρι για καμιά ωρίτσα στο κρεβάτι μας και ξύπνησα με πονοκέφαλο. Τον έφαγα τον καλό μου να πάμε βόλτα και τα κατάφερα και πεταχτήκαμε με το τραμ μέχρι Φλόισβο για μια βολτίτσα και ένα καφεδάκι. Είχε δροσούλα, μια συναυλία, πολύ ωραία!

Το κεφάλι μου δεν με έχει αφήσει τελείως αλλά η βόλτα βοήθησε πολύ.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Η Αθηνούλα μου κοιμήθηκε στις 10 πάλι κ την έβαλα στην κούνια της. Για να δούμε πώς θα πάει... Έχω πολύ αγωνία. Χθες το βράδυ με ξύπνησε 3 φορές για φαγητό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Η Αθηνούλα μου κοιμήθηκε στις 10 πάλι κ την έβαλα στην κούνια της. Για να δούμε πώς θα πάει... Έχω πολύ αγωνία. Χθες το βράδυ με ξύπνησε 3 φορές για φαγητό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Kαλη αρχη!κατα τα ξημερωματα παρτην διπλα σου!μερα με την μερα θα το ξεπερασεις!κ η Αθηνουλα θα κοιμηθει πιο υσηχα!!!!

κ μενα 2-3 φορες ξυπναει Μαρακι κ τα ξημερωματα ως συνηθως την παιρνω μαζι μου

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κούκλος Χριστίνα, να σου ζήσει! Και τα φορμάκια από τα Τζάμπο τα τιμήσαμε όλες βλέπω!

καλε εχω τικερακι........Δημητρουλα εισαι αστερι...ευχαριστω πολυυυυυυυ....

Τι ζουζουνένια ποζαράαακιααααα έχει αυτό το τικεράκι;

Το κεφάλι μου δεν με έχει αφήσει τελείως αλλά η βόλτα βοήθησε πολύ.

Περαστικά Δημητρούλα, κι εγώ ξύπνησα το πρωί με ημικρανία που κράτησε κανένα μισάωρο. Πολύ περίεργο γιατί δεν με πιάνουν πονοκέφαλοι σχεδόν ποτέ και τώρα 2 φορές σε ένα μήνα. Ίσως είναι από τις ορμόνες που λέει και η Ιωάννα.

Καλή αρχή στο κρεβατάκι σας! Ελπίζω να ξυπνήσει τα ξημερώματα να ξεκουραστείς κι εσύ η μάνα!

mU4Ep3.png

Εγώ δεν προλαβαίνω να σας γράψω, μπαίνω λίγο το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ (σαν αντιβίωση ένα πράμα) και σας διαβάζω όταν αντλώ. Αλλά μέχρι να τα διαβάσω όλα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο. Δουλεύω για το φροντιστήριο και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Με το μωρό στο γραφείο 5 ώρες παρουσίας είναι 30 λεπτά κανονικής δουλειάς αφού με απασχολεί συνέχεια. Θα μου πεις έτσι τον έμαθες, ναι δεν διαφωνώ, και αν δεν με απασχολεί αυτός τον απασχολώ εγώ αλλά έχω και την δουλειάααααααα! Ξεκινάω ετοιμασίες νωρίς για να μην βρεθώ προ απροόπτων ξενυχτιών τον Σεπτέμβριο αφού δεν θα μπορώ φέτος να κάνω τα ωράρια της εγκυμοσύνης πόσο μάλλον τα παλαιότερα που έκανα. Άσε που δεν έχω και την γραμματέα μου εδώ. Καλώς δεν την έχω αφού το παιδί μας είναι έγκυος αλλά όσο να ναι βοηθούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Τώρα περνάνε πάλι όλα από τα χέρια μου. Και μην το συζητώ για βοήθεια από τον Γ. Είναι εντελώς ανοργάνωτος και δεν μπορεί να βοηθήσει και να οργανώσει όπως εγώ. Τουλάχιστον κρατάει λίγες ώρες τον μπέμπαρο. Τυχερές όσες δεν χρειάζεται να εργάζεστε. Δεν θέλω όμως να παρατήσω την δουλειά μου, θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω και τα δύο. Αν με το πρώτο πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό, σκεφτείτε στο 2ο παιδί τι έχει να γίνει!

Αυτά, ευχαριστώ που με ακούσατε...σας περιμένω στο μσν!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Ευτυχώς τελείωσε μία σούπερ κουραστική ημέρα γεμάτη γκρίνια-γκρίνια-γκρίνια!!!!!!!

Πω πωωωωωωωω!!!!!

Από την πολύ γκρίνια εξαντλήθηκε και κοιμήθηκε από τις 9.00. Ξύπνησε στις 10.15 έφαγε, ξαναξύπνησε στις 12.15 και ξαναέφαγε.

Για να δούμε τί μας επιφυλάσσει την νύχτα....

Εγώ παρ όλη την κούραση είμαι ακόμα ξύπνια και παρακαλάω να γίνει κανένα θαύμα να με πάρει ένας ?άνεμος? και να με πάει για ποτάκι και για χορό κέφι κλπ.........

Άσε, από του χρόνου τώρα αυτά..

Λοιπόν , βρήκα και φόρεμα για την βάφτιση σήμερα, εντελώς κουφό, από 99 ευρώ το πήρα 28 ....κουφό....α ρε αθάνατες εκπτώσεις!!.... Και όμως μου άρεσε και μου πήγαινε και ταίριαζε με την περίσταση και την ώρα και μπορεί να ξαναφορεθεί, και αν χάσω και 3-4 κιλά μέχρι τότε επειδή έχει λάστιχο πίσω θα μου είναι και πάλι μια χαρά.

Για τα παπούτσια ξέρω τί θα πάρω, φτάνει μόνο να βρω κουράγιο να πάω πάλι στην αγορά.

Πήρα και μία φυτική κρέμα σύσφιξης κλπ για την κοιλιά, μου είπαν ότι είναι πολύ καλή, θα την ξεκινήσω και αμα δω αποτελέσματα θα κάνω πάρτυ!! Άντε γιατί με τον θηλασμό δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτές που είχα λόγω καφεΐνης.

Αυτά τα ολίγα για απόψε, πάω να πέσω γιατί αύριο η μπουμπού θα ξυπνήσει νωρίς μάλλον....

Θα τα πούμε αύριο στον πρωινό καφέ φιλενάδες μου!!!

Καληνύχτα!

GaiGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κερνάω κρουασάν,πεινιρλί και ο,τι άλλο θέλετε..............

krouasan.jpg

....μαζί με ένα παγωμένο λαχταριστό freddo (όποια θέλει μπορεί να πιει και το ζεστό!!!)

cappuccinoandcappuccinofreddo.jpg

και τώρα αφού μου τρέξαν τα σάλια,ας μιλήσουμε λιγάκι!!!

Χριστινάκι ο μπέμπης είναι κούκλος!!!!!!!άντε να μας τον φέρεις να τον γνωρίσουμε!!

p.s. το μαλλί είναι αληθινό????????χαχαχα!!!!!!

Βικάκι μου είσαι μέσα τελικά για το Σάββατο?

άντε ξυπνήστε όλες!!!!!!10:20 έχουμε το παλιο εμβόλιο σήμερα:-(

για τη συνάντηση,έχετε σκεφτεί μέρος??ή λέτε Φλοίσβο?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...