Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας! Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια; Εμείς σήμερα πήγαμε σε δυο μωράκια δίδυμα φίλους μας και γνωριστήκαν με τον δικό μου!!! Τα μπεμπάκια 2 μήνες μεγαλύτερα μας!

Ηταν πολύ ωραία. Τα είχαμε βάλει και τα 3 πάνω στο κρεββάτι και καθόντουσαν!!!

Τα αλλα πιαναν και τις πατούσες τους. Πολύ τρέλα κορίτσια!!!

Οσες δεν θηλάζεται και δίνεται γάλα ξένο πόσα γεύματα κάνουν τα μωράκια σας, τι ποσότητα τρώνε και κάθε πόσες ώρες;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γειά σας! Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια; Εμείς σήμερα πήγαμε σε δυο μωράκια δίδυμα φίλους μας και γνωριστήκαν με τον δικό μου!!! Τα μπεμπάκια 2 μήνες μεγαλύτερα μας!

Ηταν πολύ ωραία. Τα είχαμε βάλει και τα 3 πάνω στο κρεββάτι και καθόντουσαν!!!

Τα αλλα πιαναν και τις πατούσες τους. Πολύ τρέλα κορίτσια!!!

Οσες δεν θηλάζεται και δίνεται γάλα ξένο πόσα γεύματα κάνουν τα μωράκια σας, τι ποσότητα τρώνε και κάθε πόσες ώρες;

Γεια σου Βάλια μου! Εμένα ο μπεμπάκος μου τρώει 5 γεύματα την ημέρα των 180! Εσένα?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Και εμένα 5 γεύματα την ημέρα. Το πρωί που ξυπνάει τρώει 210ml, τα υπόλοιπα 180ml και το τελευταίο βραδυνό του κάνουμε 150ml το οποίο μπορεί και να μην το φάει όλο.

Το ωράριο του είναι 8-12-4-8-12... Το θέμα είναι ότι το 12.00 το βράδυ δεν παλεύεται όλες τις φορές και θα ήθελα να δοκιμάσω να το κανω 10.30-11.00 να είναι το τελευταιο γεύμα αλλα ποιος μου λεει εμένα ότι θα ξυπνησει πάλι στις 8.00 και όχι νωρίτερα????

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα 5 γεύματα την ημέρα. Το πρωί που ξυπνάει τρώει 210ml, τα υπόλοιπα 180ml και το τελευταίο βραδυνό του κάνουμε 150ml το οποίο μπορεί και να μην το φάει όλο.

Το ωράριο του είναι 8-12-4-8-12... Το θέμα είναι ότι το 12.00 το βράδυ δεν παλεύεται όλες τις φορές και θα ήθελα να δοκιμάσω να το κανω 10.30-11.00 να είναι το τελευταιο γεύμα αλλα ποιος μου λεει εμένα ότι θα ξυπνησει πάλι στις 8.00 και όχι νωρίτερα????

Ειναι ενα ερωτημα αυτό!! Εμένα το βραδυνο το τρωει στις 11 και ξυπνάει από 7.30- 9.30 (συνήθως όμως 8 με 8.30).

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Και σου τρωει σάνταρ ώρες; Κάθε 4 ώρες;

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Σήμερα ξύπνησε 8.30, τον τάισα στις 12 θα τον ταισω κατα τις 3.30 μετά 7- 7.30 ανάλογα τι ωρα θα βολέψει γιατι θα είμαστε εξω και μετά στάνταρ στις 11. Η παιδίατρος μου έχει πει θα τον ταιζεις στις 11-12, 3-4, 7-8 ανάλογα τι σε βολεύει...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα άστα να πάνε. Απορώ πως καταφέρνει και κοιμάται 8ωρο την νύχτα έτσι που τρώει. Ξεκινάμε από το πρώτο πρωινό γεύμα στις 8, μετά στις 10, 12, 2, 5, 8, 10 από 130μλ το κάθε ένα. Στο τελευταίο νυχτερινό μπορεί να φάει και παραπάνω. Στο ενδιάμεσα όποτε πεινάσει λίγο θηλάζει κιόλας.... τα σχόλια δικά σας. Παλιά ήταν διαφορετικά αλλά τώρα τελευταία έτσι τα ζητάει τα γεύματα. Τι να κάνω κι εγώ...δίνω!

mU4Ep3.png

εμενα βαλια μου τρωει 4 ή 5 γευματα των 180, ενω το τελευταιο είναι πάντα μικρότερο! Ο αριθμος των γευματων εξαρταται απο την ώρα που θα ξυπνήσει γιατι δεν έχει στανταρ, ενωτο βραδυ ειναι σίγουρο στις 10 τοαργοτερο εχει κοιμηθει!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σκέφτηκα να του κάνω 4 γεύματα τη μέρα και απλά σε 2 γεύματα να αυξήσω την ποσότητα ώστε να τρώει όσο ετρωγε... Αλλά λογικά αυτό θα εξαρτηθεί από το τι ώρα θα ξυπνάει το πρωί. Τώρα ας πούμε θα τον ταϊσω τώρα, δηλαδή μιση ωρα νωρίτερα μετά στις 7.30 και μετά 11.30 και νανι... Μέχρι τώρα έχω την εντύπωση ότι τον ταλαιπωρούμε τον κακομοιρη γιατί κάνει μπάνιο και τρωει στις 8.00-8.30 το βράδυ κοιμάται και τον σηκώνουμε κοιμισμένο και τον ταϊζουμε στις 12.00-12.30 και ξανακοιμαται.. Κρίμα δεν είναι;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εγώ σκέφτηκα να του κάνω 4 γεύματα τη μέρα και απλά σε 2 γεύματα να αυξήσω την ποσότητα ώστε να τρώει όσο ετρωγε... Αλλά λογικά αυτό θα εξαρτηθεί από το τι ώρα θα ξυπνάει το πρωί. Τώρα ας πούμε θα τον ταϊσω τώρα, δηλαδή μιση ωρα νωρίτερα μετά στις 7.30 και μετά 11.30 και νανι... Μέχρι τώρα έχω την εντύπωση ότι τον ταλαιπωρούμε τον κακομοιρη γιατί κάνει μπάνιο και τρωει στις 8.00-8.30 το βράδυ κοιμάται και τον σηκώνουμε κοιμισμένο και τον ταϊζουμε στις 12.00-12.30 και ξανακοιμαται.. Κρίμα δεν είναι;

Γιατι τον ξυπνας για να φάει? Αφου κοιμάται ο καημενουλης! Μπορειτε να κανετε λιγο πιο αργα το μπανιο. Κατα τις 9

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γιατι τον ξυπνας για να φάει? Αφου κοιμάται ο καημενουλης! Μπορειτε να κανετε λιγο πιο αργα το μπανιο. Κατα τις 9

Δεν ξυπνάει... τρώει κοιμισμένος. Πως να τον καθυστερήσω από τις 8.00 που κάνει μπάνιο κ τρωει μέχρι τις 9.00;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

συνάντηση για καφεδάκι το Σάββατο 31/07/10 για να αποχαιρετήσουμε μαζί τον Ιούλιο!!:D

όσες πιστές προσέλθετε (με τα μωρά σας εννοείται!!)

μέρος και ώρα συνάντησης θα τα κανονίσουμε πριβέ!

γραφω τη λίστα και συμπληρώνετε :

Άντζυ

Βίκυ

Βάσω

Δήμητρα

Δέσποινα

(to be continued.........):wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γειά σας..

σήμερα δεν έχω πολλά κέφια,χωρίς λόγο...θέλω όλη μέρα να ακούω μουσική...

ακούστε ένα λατρεμένο μου τραγούδι:

fmOg3ZjRrpA

''εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ,τα δυο τα κάνω ένα,γή και ουρανό''

να μου είστε καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...