Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!

Τα καφεδακια τέλεια!!! Δεν ξερω ποιο να διαλέξω!!!!

Χτες ήταν η δευτερη μέρα γκρινιας!!! την έβγαλα βόλτα το πρωι μπας και ηρεμησει και δεν πολυ γκρινιαζει το απογευμα που θα την αφηνα στο γιωργο! αλλα έκανα λάθος!!! το βραδυ πριν κοιμηθει την ξεματιασα , έβαλα και την γιαγια και κοιμηθηκε σαν πουλάκι, ουτε πλευρο άλλαξε πράγμα σπάνιο για εμας!Για να δουμε πως θα ειμαστε σήμερα!!

Και τωρα ωρα να σας τα πρηξω λιγακι:tongue:

Χτες πήγα για νυφικο! Δεν το πιστευα!όταν φορεσα το πρωτο μου ρθε να βάλω τα κλάμματα!!( ανηκω στην κατηγορια γυναικων που απο μικρες ονειρευοντουσαν τον γαμο τους). εβαλα περιπου 6 μου αρεσαν 2 πολυ, αλλα θα δω και αλλου! όμως αυτο που σκεφτομουν έιναι πως τελικα δεν χαίρομουν τόσο για το νυφικο όσο για το όταν το φορεσω θα με περιμενει στα σκαλια της εκκλησιας ο αντρας της ζωης μου!!!

Εσεις όλες το ζήσατε αλλα για μενα είναι πρωτογνωρο σύναισθημα!

Ευχαριστω που με ακουσατε!!

Καλη μερα να εχουμε και χωρις γκρίνιες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντζυ και Δήμητρα θα σας μαλώσω!!! Καφεδάκι χωρίς πρωινό????

tour08.jpg

Πάω να κάνω ένα μπανάκι κι ένα καφεδάκι κι επανέρχομαι!!!

Τανια πραγματικά είναι πολύ ομορφη στιγμή ο γάμος για την κάθε κοπέλα :D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα και απο το Ναυπλιο...δροσισε επιτελους!!!Αννυ μου εχω μσν....αν βρω τους κωδικους θα μου πειτε τι να κανω γιατι δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει:rolleyes:το πρωινο ειναι σουπερ απο ολες σας.....Τανια μου με το καλο.....μαλλον ειμαι η μονη που φορεσα νυφικο και ηθελα να το βγαλω.....πολυ ανωμαλια λεμε....με το καλο κοριτσαρα μου....ετσι οπως τα λες με συγκινεις.....θα ειναι τελεια εκεινη η μερα...για ποτε λετε;Αντζυυυυυυυυυυ μου......σε εχω χασει....:-D:grin:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

δε με αγαπάς πια Νικολίτσα μου ,γι αυτό..............και εγώ κι η μπισκοτίνα μου θα κλαίμε :-( :-( :-( :-(

τι λες καλε.....θελω πολυ να σε δω.....η μετακινηση μας δυστηχως ειναι δυσκολη ακομα.....πολυ θα ηθελα να σε δω κοριτσακι μου και εσενα και την μπισκοτινα σου......σας στελνουμε μια μεγααααααααααααααααλη αγκαλια και οι δυο μας......

Grya.jpgGryap3.png

παω να ταισω τη μικρη μου......Αντζυυυυυυυυ σ αγαπαμε πολυυυυυυυυυυυυ

κι εμείς σας αγαπάμε βρε χαζούλα!!!!! μακάρι να μπορέσουμε να έρθουμε εμείς( το θέμα είναι αν μπορεί ο Κώστας,γιατί μου πέφτει λίγο μακρυά να οδηγήσω μόνη μου ως το Ναύπλιο!!!) αλλά κανόνισε μωρή να έρθω μέχρι εκεί και να μου κάνεις τίποτα βραστά και σαλάτες( κι η Βίκυ να χλαπακιάζει τα αρνάκια!!!) χαχαχα!!!:D:D:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Εμείς καλά, κοιμηθήκαμε σχετικά καλά, χωρίς πολλές γκρίνιες ευτυχώς!

Στην υγεία σας! Μα τί καφέδες κ πρωινά είναι αυτά!!!

Αχ, Τάνια, τί ωραία! Με τα νυφικά και το γάμο και τις προετοιμασίες!

Να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται! Εγώ ευχαρίστως θα το ξανάκανα -με τον ίδιο άντρα εννοείται!-

Με το καλό!

Εμείς βρήκαμε νέο παιχνίδι και το παίζουμε όλη μέρα! Γυρίζει μπρούμητα, κάθεται όσο μπορεί και μόλις κουραστεί αρχίζει να γκρινιάζει! Τον γυρίζουμε ανασκελα κ στο δευτερόλεπτο έχει ξαναγυρίσει -αν υπάρχει εμπόδιο κ δεν μπορεί κλαίει! Έχει πολύ γέλιο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!κερνάω καφεδάκι,μιας και δε βλέπω να χει σηκωθεί καμιά σας..!

frappe.jpg

το βράδυ η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη(πάνε τα όνειρα για πρόγραμμα!!) ενλω την έκανα μπάνιο στις 9,έτρωγε και πιπίλαγε ως τις 10,μόλις την έβαλα στην κούνια και μετά ήταν κλάμα-γκρίνια..την θήλασα στο κρεβάτι και μας πήρε ο ύπνος (ούτε ξέρω τι ώρα!!)και σηκώθηκα στις 2 και την έβαλα στην κούνια της...

ο λαιμός μου πονάει ακόμα,πίνω βέβαια τα χαμομήλια με μέλια που είπε η φίλη Άννυ μπας και μου περάσει!

όσο για το ΣΑΒΒΑΤΟ όσες είστε μέσα για καφεδάκι πείτε το μου για να κανονίσουμε στάνταρ!!!μπορούμε ίσως να πάμε και πρωί..ή θα κάνει πολύ ζέστη λέτε??

α,και μια διευκρίνιση..χτες διάβασα στο msn όσα είχα χάσει και είδα αναφορά στο όνομα μου..δε νομίζω Έλλη οτι με ξέρεις τόσο καλά ώστε να μπορείς να κάνεις και πλάκες,γιατί προφανώς δεν ξέρεις αν θα το εκλάβω ως πλάκα ή όχι! κι ούτε νομίζω ότι έχω δώσει το δικαίωμα να λες ότι τα χω πάρει,ή οτι θα σε μπινελικώσω κτλ( το χω κάνει ποτέ και δεν το θυμάμαι?)οπότε αναφορές σε μένα καλύτερα οταν δεν είμαι παρούσα να μην γίνονται από πρόσωπα που δε με ξέρουν!

αυτά!!καλημέρα φίλες!!!

an k den nomizw pws eipa kati toso tragiko ok...k bye...

γεια σας κ απο μενα μανουλινια.εμεις παλι καλο υπνο ειχαμε ξυπνησε 2 φορες κ μετα την πηρα διπλα μου κ σηκωθηκαμε στις 9 επειδη καταλαβα οτι τα ειχε κανει ως την πλατη:?

τωρα θα μαγειρεψω ...μαλλον...γιατι βαριεμαι....

Νικολ μου οταν βρεις τι διευθυνση εχεις στο μσν πες μας:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα μανουλες και μωρουλια!!

Τι κανετε???

Βικακι μου χρονια σου πολλα!!!Οτι επιθυμεις κοριτσαρα μου!!!!!sorry για την καθυστερηση αλλα μας φαγανε οι βολτες!!!

Αngie μου πως εισαι κοριτσαρα μου????Ο λαιμος καλυτερα???

και εγω μπορω το Σαββατο για την συναντηση!

Για τα κρουσαν κ τους υπολοιπου πειρασμους δεν θα π τιποτα γιατι κανω διαιτα!!Εχω γινει σαν.....μην πω καλυτερα!!!

Σημερα υπαρχει μια περιπτωση να παμε για μπανακι το απογευμα και πολυ χαιρομαι!!!Ελπιζω μονο μην μεινω με την χαρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παω να φαω το μεσημεριανο μου:(Ενα τοστακι:(:(

Κατι ξεχναω παλι..........

Σας φιλω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...