Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι Δημητρούλι νωρίς,αφου κι εγώ πια ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!!yeah!!!!!χαχα!

ήρθαν οι επισκέψεις σου?????

Ηρθαν αλλά άργησαν πάρα πολύ! Ηρθαν κατά τις 8:15. Κι έτσι είδαν πολύ λίγο τον Νικόλα αφού νύσταζε ο κακομοίρης κι έτσι στις 9 τον έκανα μπανάκι, τον τάισα και μέχρι τις 9:30 είχε κοιμηθεί. Και μετά φύγανεεεε :D

Τι να κάνουμε, ας ερχόντουσαν στην ώρα τους.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό το πράγμα με τις επισκέψεις να σου λένε κάποια ώρα και να'ρχονται πάντα αργότερα...

Βέβαια, όταν έχεις παιδί δυστυχώς δεν μπορείς να προγραμματίσεις ακριβώς γιατί όλο και κάτι μπορεί να τύχει, αλλά οι δικοί σου δεν είχαν αρα νόου εξκιούς!

Βρε κορίτσια, τι είναι αυτή η φωτό στο φέις που μπήκε και καλά φυλακή η μάνα. Λέει ότι πρέπει να κάνω λάικ για να την δω αλλά δεν θέλω να κάνω λάικ αν είναι καμμιά αισχρή. Την είδε καμμιά σας να μας πει τι είναι?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αυτό το πράγμα με τις επισκέψεις να σου λένε κάποια ώρα και να'ρχονται πάντα αργότερα...

Βέβαια, όταν έχεις παιδί δυστυχώς δεν μπορείς να προγραμματίσεις ακριβώς γιατί όλο και κάτι μπορεί να τύχει, αλλά οι δικοί σου δεν είχαν αρα νόου εξκιούς!

Βρε κορίτσια, τι είναι αυτή η φωτό στο φέις που μπήκε και καλά φυλακή η μάνα. Λέει ότι πρέπει να κάνω λάικ για να την δω αλλά δεν θέλω να κάνω λάικ αν είναι καμμιά αισχρή. Την είδε καμμιά σας να μας πει τι είναι?

Που το είδες αυτό Μαρία; Δεν κατάλαβα;

X4pTp3.png

Που το είδες αυτό Μαρία; Δεν κατάλαβα;

Μου το εμφάνισε στο wall γιατί κάποιοι φίλοι μου έχουν κάνει like ή έχουν κάνει share το λινκ. Μεταξύ αυτών είναι και κάποιες κοπέλες από εδώ γι'αυτό και ρωτάω αν μπόρεσαν να δουν την φωτό. Υποτίθεται πως είναι μια σοκαριστική φωτό την οποία μια μαμά ανέβασε στο ιντερνετ και την έκλεισαν φυλακή γι'αυτό. Όμως για να δεις την φωτό πρέπει να κάνεις like. Εγώ δεν θέλω να κάνω like αν είναι αισχρή η φωτό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μου το εμφάνισε στο wall γιατί κάποιοι φίλοι μου έχουν κάνει like ή έχουν κάνει share το λινκ. Μεταξύ αυτών είναι και κάποιες κοπέλες από εδώ γι'αυτό και ρωτάω αν μπόρεσαν να δουν την φωτό. Υποτίθεται πως είναι μια σοκαριστική φωτό την οποία μια μαμά ανέβασε στο ιντερνετ και την έκλεισαν φυλακή γι'αυτό. Όμως για να δεις την φωτό πρέπει να κάνεις like. Εγώ δεν θέλω να κάνω like αν είναι αισχρή η φωτό.
το ειδα σημερα κ εγω στης ξαδερφης μου το φεις αλλα της ειπα να μην κανει ,μη ειναι καμια μ@$#@α κ ποτε δεν ξερεις τι γινεται.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

το ειδα σημερα κ εγω στης ξαδερφης μου το φεις αλλα της ειπα να μην κανει ,μη ειναι καμια μ@$#@α κ ποτε δεν ξερεις τι γινεται.....

Ποιός ξέρει τι βλακεία είναι κι αυτό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπερα....μια απ αυτες ειμαι εγω....:rolleyes:περιεργια;μαλλον...τελικα ειναι μια μ@ κια και μιση....γιατι την κλεισαν φυλακη δεν καταλαβα....

Grya.jpgGryap3.png

Καλέ μια χαζομάρα είναι. Την είδαμε με τον άντρα μου χωρίς να κάνει λάικ. Ένα μωράκι και καλά με ναργιλέ. Έχει άπειρες τέτοιες στο ιντερνετ.

Τι βλακεία! Αυτό ήταν?!

Νικολίτσα, κι εγώ ήμουν περίεργη γι'αυτό και ρώτησα ;)

Η μικρούλα μου σήμερα κοιμήθηκε απ'τις 10. Για να δούμε τι θα γίνει απόψε...

Αντζούλα, τι πρόγραμμα φτιάξατε εσείς? Τελικά είμαι η μόνη χωρίς πρόγραμμα.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!κερνάω καφεδάκι,μιας και δε βλέπω να χει σηκωθεί καμιά σας..!

frappe.jpg

το βράδυ η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη(πάνε τα όνειρα για πρόγραμμα!!) ενλω την έκανα μπάνιο στις 9,έτρωγε και πιπίλαγε ως τις 10,μόλις την έβαλα στην κούνια και μετά ήταν κλάμα-γκρίνια..την θήλασα στο κρεβάτι και μας πήρε ο ύπνος (ούτε ξέρω τι ώρα!!)και σηκώθηκα στις 2 και την έβαλα στην κούνια της...

ο λαιμός μου πονάει ακόμα,πίνω βέβαια τα χαμομήλια με μέλια που είπε η φίλη Άννυ μπας και μου περάσει!

όσο για το ΣΑΒΒΑΤΟ όσες είστε μέσα για καφεδάκι πείτε το μου για να κανονίσουμε στάνταρ!!!μπορούμε ίσως να πάμε και πρωί..ή θα κάνει πολύ ζέστη λέτε??

α,και μια διευκρίνιση..χτες διάβασα στο msn όσα είχα χάσει και είδα αναφορά στο όνομα μου..δε νομίζω Έλλη οτι με ξέρεις τόσο καλά ώστε να μπορείς να κάνεις και πλάκες,γιατί προφανώς δεν ξέρεις αν θα το εκλάβω ως πλάκα ή όχι! κι ούτε νομίζω ότι έχω δώσει το δικαίωμα να λες ότι τα χω πάρει,ή οτι θα σε μπινελικώσω κτλ( το χω κάνει ποτέ και δεν το θυμάμαι?)οπότε αναφορές σε μένα καλύτερα οταν δεν είμαι παρούσα να μην γίνονται από πρόσωπα που δε με ξέρουν!

αυτά!!καλημέρα φίλες!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...