Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα καταφέραμε! Ευτυχώς μου τα έγραψε μια παιδίατρος με τη μια, ήταν και το πιο σύντομο ραντεβού που υπήρχε! Θα πάω σε λίγο να τα πάρω από το φαρμακείο που μου τα παρήγγειλαν. Τον δήλωσα κι ενδεικτικά στην οικογενειακή μου μερίδα και τελειώσαμε προς το παρόν με τα γραφειοκρατικά! Τώρα ξανά μετά τη βάφτιση!

Λοιπόν ήθελα να πω πολλά, ελπίζω να τα θυμηθώ!

Τάνια, είχε κέφια η πεταλουδίτσα σου χθες! Τη φαντάζομαι με τα πόδια εκτός κρεβατιού, πολύ γέλιο! Έχει δίκιο η Άννη, σε λίγο το καρότσι θα το σπρώχνει μόνη της! Φτου της!

Άννη (Άντρια), τί κολπατζής ο γιος σου! Αν αρχίσουν να τον ζητούν στο τηλέφωνο κοριτσάκια μην απορήσεις! :tongue:

Και μπράβο και στον άντρα σου, συνήθως οι άντρες αργούν λίγο να συνδεθούν με τα παιδια τους!

Άννη, όταν του θύμησα του γιατρού πως τον θηλάζω, μου είπε να μην ανησυχώ και πως δεν είναι τπτ... Δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου και υποθέτω πως είναι από το πωπουδάκι του.

Μαράκι, εγώ είχα κάτι σταγονίτσες απειροελάχιστες αρχές Ιουνίου, η γυναικολόγος είπε πως μάλλον ήταν περίοδος αλλά από τότε τπτ! Καλύτερα γιατί πολύς πόνο και ταλαιπωρία είχα κάθε φορά! Είπε πως μπορεί να είναι πολύ άστατα τα πράγματα με το θηλασμό.

Δήμητρα, να τον χαίρεσαι τον άντρα σου, είναι πολύ γλυκός! Μακάρι να είστε κι εσείς και όλα τα ζευγάρια, τόσο κοντά κι αγαπημένα πάντα!

Μαρία (Ατλαντίς), χρόνια σας πολλά να το χαίρεσαι το ζουζουνελάκι σου!

Ιωάννα30, τελείωσαν τα κοινά μας! Εμείς θα τον πούμε Θοδωρή!

Ο καημένος ο Κωνσταντίνος, μάλλον έχει πονάκια ακόμη... Περαστικά σας! Ο γιατρός χθες μας είπε όταν του είπαμε για τα ξενύχτια μας, να τον βγάζουμε πολύ έξω για να κουράζεται και να κοιμάται τα βράδια, εγώ από σήμερα πήρα τους δρόμους και θα συνεχίσω...! Εσείς βγαίνετε κάθε μέρα;

Αυτά νομίζω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα και από εμάς!!

Τέλειωσα τις εξωτερικές δουλίτσες, μόνο s/m δεν πήγα.. Αργότερα ή ας πάει ο καλός μου να πάρει τα απαραίτητα και αύριο για τα υπόλοιπα.

Αχ μου έκανε και ένα χουνέρι ο φωτογράφος, παρότι τον είχα πάρει τηλ να κλείσει την ημ/νια και του είπα ότι θα πήγαινα στις 27 που θα γυρνούσα για την προκαταβολή, ο βλάκας έκλεισε άλλη βάφτιση γιατί λέει δεν μπορεί με τα τηλεφωνικά να δεσμευτεί. Ας το έλεγε να του έβαζα χρήματα στην τράπεζα. Τεσπά, ευτυχώς βρήκε και δεύτερο συνεργείο να το καλύψει.

Οι προσκλήσεις είναι τελικά πολύ όμορφες, λείπει τώρα να τις γράψω και να τις μοιράσω!! Α! είδα και από κοντά τις πριγκιποπούλες-μαγνητάκια των μπομπονιέρων, ήταν πολύ όμορφα!!!!

Περιμένω την φιλενάδα μου από κοντά απόψε να τα πούμε, και αύριο το βράδυ έχω τραπέζι τους κουμπάρους-νονούς.

Καμία ιδέα τί να μαγειρέψω αύριο στο τραπέζι? Έχω καιρό να μαγειρέψω....

Μαράκι εγώ αδιαθέτησα 41 μέρες μετά τον σαραντισμό, και φυσικά θηλάζω αποκλειστικά αλλά τόοοοοσο γκαντέμω είμαι χαχαχα. Αλλά η καθεμία μας είναι διαφορετικός οργανισμός άρα δεν υπάρχει συμπέρασμα. Ευχαριστήσου το και όσο κρατήσει!!!

Άντζυ εγώ έχω αυτή την άτιμη βάση από τα τζάμπο και έχω στο f/b στην ομάδα μας φωτό της για να καταλάβεις πώς δένει.

Atlantis Μου χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!! Να τους εκατομμυριάσει!!!! Και εμείς έχουμε αύριο !!! Πώς περνάνε έτσι οι μήνες?

Σήμερα παρατηρούσα ότι τα ποδαράκια της πλέον ίσα που χωράνε στο ύψος στο κάθισμα αυτοκινήτου. Μας βλέπω σε κανένα μήνα να παίρνουμε άλλο κάθισμα.

Δήμητρα ο άντρας σου είναι όλα τα λεφτά!!!! Μπράβο του πάντως, σπάνια είναι αυτά τα παιδιά!!! Πάντως με τα ζουζούνια μας όντως υπάρχει μέγα έρωτας!!! χεχε

Τί άλλο ήθελα να πώ? θα μου ΄ρθει....

GaiGp3.png

εχει καμιά σας τη βαση για κουνουπιέρα από τα jumbo??

Εμείς Αντζούλα. Δεν μπορείς να την συναρμολογήσεις; Ο άντρας μου αν και πιάνουν πολύ τα χέρια του και ευχαριστιέται μαστορέματα, παραλίγο να την πετάξει!!!! χαχαχαχα

mU4Ep3.png

ΒΙΚΑΚΙ μου ειδα τη φωτο ,αλλά δεν κατάλαβα πως να τη βάλω!!χααχ!δε με βοηθά η Θανασοπατέντα! το κάτω ματζαφλάρι το ασπρο που στηρίζεται???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Έφαγα κι άλλο φλας τώρα που την άλλαζα. Κάποια είχε ρωτήσει για αιματάκι στα κακάκια. Το είχαμε κι εμείς και ήταν από δυό μικρές ραγαδούλες στο πωπουδάκι της. Μας τις έδειξε η γιατρός. Αν ανοίξεις λίγο το πωπουδάκι θα μπορέσεις να δεις αν έχει. Είναι σαν σχισιματάκι. Μας έδωσε μια κρέμα για 3-4 φορές την ημέρα επί 3 μέρες. Λέγεται kenacomb.

Αν δεν είναι αυτό τότε πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να'ναι. Περαστικούλια!

Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλες χωρίς περίοδο. Θα σταματήσω να ανησυχώ και θα το απολάυσω. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κιόλας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βικακυ γιορταζες...πολυχρονη κοριτσαρα μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου και παντα υγεια(εχω καταντησει γραφικη αλλα ειναι το παν τελικα)Δημητρα ο αντρας σου σ αγαπαει απιστευτα και ευχομαι να ειστε παντα τοσο ερωτευμενοι....

για την περιοδο που λετε μαλλον ειμαι η μονη που μου ερχεται ρολοι....ελεος!!!!!

Η Αναστασια εχει ξεκινησει βραδυνα ξενυχτια.....πολυ νυστααααααα......σας φιλω κλαιειιιιιιιιιι

Grya.jpgGryap3.png

iwanna εμειε δεν βγαινουμε πολυ.Τωρα με τη ζεστη φοβαμαι.Το απογευματακι μονο για καμια δουλιτσα σ/μ κρεοπωλειο κτλ αλλα και στο χωριο που ηταν ολη μερα εξω τα ιδια μου εκανε.

αλλωστε οταν μπαινει στο καροτσι και βγαινει στο δρομο κοιμαται αμεσως.

Τωρα ειμαστε αγκαλια στο κομπιουτερ και θαυμαζουμε πληκτρολογιο και οθονη.πολυ του αρεσει το πληκτρολογιο και ο ηχος των πληκτρων.

πολλα χαμογελα λοιπον απο εμας.Παμε για ξεκουραση.

dtMvp3.png

Βίκυ, πάλι καλά με το φωτογράφο! Έλα ντε, γιατί δε σου το είπε; Μερικοί άνθρωποι είναι μυστήριοι...

Θα μας βάλεις φωτογραφία να δούμε το προσκλητήριο;!

Κι αύριο μπορείς να πάρεις έτοιμα σουβλάκια από το κρεοπωλείο -εγώ σουβλάκια-κοτόπουλο έκανα σήμερα, τα μαρινάρει κιόλας ο κρεοπώλης μας και είναι πολύ νόστιμα- και να ψήσεις πατάτες φούρνου με τυριά. Η άλλη λύση να κάνεις μπιφτεκάκια, να πάρεις ψωμάκια από το φούρνο, και να ετοιμάσεις διάφορες σως, λαχανικά και γαρνιτούρες διάφορες και να το κάνεις μπάρμπεκιου στυλ! Και γρήγορα και νομίζω τρώγονται εύκολα από όλους!

Κι εμείς πήραμε αυτή την κουνουπιέρα και τη βάση από το jumbo αλλά δεν αποπειραθήκαμε να τη στήσουμε ακόμη! Έχουμε σίτες και την πήραμε πιο πολύ για έκτακτη ανάγκη -αν μπει κανένα κουνούπι- αλλά αν είναι τόσο δύσκολο να τη δούμε κι εμείς!

Άντζυ, αν βγάλεις άκρη σφύρα! Αυτή η φωτό στην ομάδα πότε περίπου μπήκε?

Ιωάννα30, δεν έπιασε το έξω ε? Ελπίζω να το βρείτε το κόλπο και να ηρεμήσει!

Νικόλ, ξενύχτισσα κι η Αναστασία ε?! Άντε, καλά κουράγια και σε σας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μου χρόνια πολλά κοριτσάκι μου και ότι επιθυμείς!!! Τι βλάκας ο φωτογράφος... Πάλι καλά βέβαια που βρήκε την λύση!!!

Αννη μου απο Αύγουστο που θα πάω στη δουλειά θα τον κρατάει η μαμά μου τον μπέμπη και θα πάρω μειωμένο ωράριο. Οπότε θα σχολάω στις 3.00 και θα είμαι με το παιδάκι μου!

Αντζυ περαστικά στην μικρή σου.

Νικόλ μου κουράγιο με τα ξενυχτια της Αναστασίας σου.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Atlantis να τα χιλιάσετε τα χρόνια σας!!!

Μαράκι εγω αδιαθέτησα πρώτη φορά πριν 4 μέρες...τώρα τελειώνει. Δεν το περίμενα αφού θηλάζω αποκλειστικά. Τελοσπάντων έγινε.

Αντζυ έχω πάρει τη βάση για την κουνουπιέρα και ήτα πεταμένα λεφτά για μένα. Στην κούνια του ΙΚΕΑ δεν ταιριάζει. Βρήα στο Λητώ μία και με βόλεψε.

Αννυ μήπως έχει φαγουρίτσα και το κάνει αυτό;

Ιωάννα μου εμείς προσπαθούμε κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε μια καροτσοβόλτα έστω και στη γειτονιά.

Αντζυ μου πως είσαι; Καλύτερα;

Ολη μέρα σήμερα έκανα δουλειές. Πλέον μπορώ να πω ότι το σπίτι λάμπει. Περιμένω τη νονά και θα φέρει μαζί να γνωρίσω τη μαμά της και τον αδερφό της. Φιλιάάααα!

X4pTp3.png

Δημητρούλα μου τα ίδια ο λαιμός μου...θα χεις κόσμο σήμερα ,ε? άντε ωραία!! εμείς πήραμε τραπεζι κ καρέκλες για το μπαλκόνι και τα στησα με τη μαμά (γιατι αν περιμενουμε απο τους άντρες σωθήκαμε!!),φυλάξαμε κ το λίκνο της μπέμπας και τωρα θα φαμε(για μεσημέρι).

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ???? ερχεται η Δέσποινα (bubbles)ποιες είμαστε μέσα για συνάντηση??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Δημητρούλα μου τα ίδια ο λαιμός μου...θα χεις κόσμο σήμερα ,ε? άντε ωραία!! εμείς πήραμε τραπεζι κ καρέκλες για το μπαλκόνι και τα στησα με τη μαμά (γιατι αν περιμενουμε απο τους άντρες σωθήκαμε!!),φυλάξαμε κ το λίκνο της μπέμπας και τωρα θα φαμε(για μεσημέρι).

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ???? ερχεται η Δέσποινα (bubbles)ποιες είμαστε μέσα για συνάντηση??

Εγώ είμαι μέσα! Απλά όχι αργά. Κατά τις 9 να είμαστε πίσω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...