Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Τι ωραίο πρωινό! Πολύ θα ´θελα να το ´χα live.

Το ζουζούνι μου απόψε με ξύπνησε στις 4:00 κ στις 7:00. Μετά ζουζούνιζεστην καλαθούνα κ στριμωχνόταν καθέτως κ έκλαιγε οπότε την έβαλα στο κρεβάτι μας. Πιπίλισε λίγο ζιζί κ ξανακοιμήθηκε. Αχ βρε κορίτσια, είναι τόσο γλυκουλι, ειδικά όταν κοιμάται! Τρελαίνομαι να την χαζεύω. Τι έρωτας κ κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος έρωτας απ´αυτον! Έτσι νιώθετε κι εσείς ή μου ´χει σαλέψει;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!!

Το κρουασάν με τις φράουλες της Άννης το καπαρώνω!

Κάνει ζέστη στην Αθήνα; Εδώ έχει δροσούλα! Και στα δικά σας εύχομαι!

Ειρήνη, μια χαρά πόσταρες!

Ξύπνησα νωρίς νωρίς, έχω το νου μου μη κάνει κανένα πυρετό από τα εμβόλια αλλά πριν καμιά ώρα που τον θερμομέτρησα μια χαρά ήταν.

Τα εμβόλια ήταν του γιατρού οπότε πρέπει να τα γράψω στο ΙΚΑ, να τα πάρω από το φαρμακείο και να του τα επιστρέψω. Το θέμα είναι πως στο μωρό δεν βγάλαμε ΑΜΚΑ και απ' ότι ξέρω είναι απαραίτητο πια. Για να βγει, χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης εγώ όμως στη δική μου οικ. μερίδα (έχω ξεχωριστή) δεν τον έχω δηλώσει ακόμη (ξέρω, ντροπή μου! :oops:) οπότε πρέπει ο Σ. να ζητήσει και δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να πάει γιατί δουλεύει... Επίσης δεν ξέρω αν, αφού γίνουν όλα αυτά, ο παιδίατρος θα μου τα γράψει με τη μία ή θα μου κάνει το δύσκολο και θα πρέπει να τρέχω να βρω έναν συνεργάσιμο... Ουφ, τα είπα!

Άννη, εσύ την Κλειώ την έχεις στη δική σου ασφάλεια ή στου μπαμπά της; Χρειάστηκε δλδ να μπλέξεις με το ΙΚΑ για να με διαφωτίσεις κι εμένα;

Κοιμάστε όλες;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!!! Τι ωραίο πρωινό! Πολύ θα ´θελα να το ´χα live.

Το ζουζούνι μου απόψε με ξύπνησε στις 4:00 κ στις 7:00. Μετά ζουζούνιζεστην καλαθούνα κ στριμωχνόταν καθέτως κ έκλαιγε οπότε την έβαλα στο κρεβάτι μας. Πιπίλισε λίγο ζιζί κ ξανακοιμήθηκε. Αχ βρε κορίτσια, είναι τόσο γλυκουλι, ειδικά όταν κοιμάται! Τρελαίνομαι να την χαζεύω. Τι έρωτας κ κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος έρωτας απ´αυτον! Έτσι νιώθετε κι εσείς ή μου ´χει σαλέψει;

:D :D :D

Μαρία, νομίζω είναι γενικό το φαινόμενο! Δε σου σάλεψε, απλώς σου έχει πάρει το μυαλό! Και όταν κοιμούνται είναι όντως γλύκες!

Χα! Μόλις με πήρε ο Στέλιος να μου πει πως του έβγαλε ΑΜΚΑ!!! Πώς το έκανε;!; Ούτε μισή ώρα δεν έχει που το συζητούσαμε! Θα του πω μια και τα καταφέρνει τόσο καλά, να πάει να γράψει και τα εμβόλια! :tongue:

Δε σας είπα... Χθες κοιμήθηκε με μια τόση δα μικρή γκρινίτσα!!! Ούτε γοερά κλάματα, ούτε τπτ!

Καλημέρα και από εμάς!

Εμείς για πρωτη φορά τη βάλαμε χθες στο κρεββατάκι της, για τη μισή νύχτα βέβαια, αλλά η αρχή έγινε. Κοιμήθηκε εκει 10-2 και μετά ξύπνησε με κλάματα και την πήρα μαζί μας μέχρι το πρωί. Πάντως στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργα που ήταν εκεί μόνη της.

Βίκυ χρόνια πολλά, πολύχρονη να΄σαι και εύχομαι οτι καλύτερο!!!

Ιωάννα δύο εμβόλια κάνατε αυτό τον μήνα? Εμείς μόνο ένα έχουμε, δύο κάναμε την προυγούμενη φορά. Για το ΙΚΑ δν ξέρω τι παίζει και η Άννυ νομίζω δεν την έχει στο ΙΚΑ την μικρή, κσλό ξεμπέρδεμα πάντως.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα κοριτσάκια μου!!!!!! :-) ξύπνησα ακόμα πιο χάλια από χτες,ο λαιμός μου ειδικά σχεδόν έχει κλείσει.. :-(

ας κεράσω λοιπόν εγώ ένα καφεδάκι,αλλά ζεστούλικο!!(Άννυ τέλειο το πρωινό σου!!!! )

recipe_cl_cappuccino_330x300.jpg

εν τω μεταξύ,μπαινω..διαβάζω και μετά δε θυμάμαι καν τι ήθελα να σχολιάσω..εμείς το εμβόλιο το χουμε στις 29.. ρε κορίτσια όλες τα πληρώνετε? γιατί ακούω άλλα απ τον καθένα!εμείς αυτό ας πουμε το παίρνουμε 62 ευρω.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αχ Αντζυ μου περαστικά σου!!!! Ωραίο το καφεδάκι! Εγώ τον μικρό τον έχω ασφαλίσει σε εμένα (ΤΑΠΟΤΕ) και δεν πληρώνω τίποτα για τα εμβόλια. Νομίζω μόνο το ΙΚΑ είναι προβληματικό..

Ρε κορίτσια ενώ εχει δροσίσει το σπίτι μέσα είναι φούρνος... Ανοιξα λίγο και κατάλαβα ότι έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας :roll:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα και από εμάς!

Εμείς για πρωτη φορά τη βάλαμε χθες στο κρεββατάκι της, για τη μισή νύχτα βέβαια, αλλά η αρχή έγινε. Κοιμήθηκε εκει 10-2 και μετά ξύπνησε με κλάματα και την πήρα μαζί μας μέχρι το πρωί. Πάντως στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργα που ήταν εκεί μόνη της.

Μπράβο! Καλή αρχή!!! Εύχομαι να γίνει πολύ ομαλά η προσαρμογή! Κι εγώ τώρα που άρχισε να γυρίζει μπρούμητα δε θέλω να κοιμάται στο κρεβάτι μας γιατί είναι μαλακό το στρώμα οπότε τρώει και μετά πηγαίνει στο κρεβατάκι του....

Ιωάννα δύο εμβόλια κάνατε αυτό τον μήνα? Εμείς μόνο ένα έχουμε, δύο κάναμε την προυγούμενη φορά. Για το ΙΚΑ δν ξέρω τι παίζει και η Άννυ νομίζω δεν την έχει στο ΙΚΑ την μικρή, κσλό ξεμπέρδεμα πάντως.

Είχε κάνει το πενταπλό και τώρα έκανε τον πνευμονιόκοκκο και το μηνιγγητιδόκοκκο μάλλον λίγο καθυστερημένα... Αν δεν την έχει στο ΙΚΑ, πολύ καλά κάνει η Άννυ!

Ευχαριστώ πολύ! Μόλις έκλεισα ραντεβού στην Καλαμαριά για σήμερα το πρωί!

Άντζυ, περαστικά! Καλοκαιριάτικα σε βρήκε κι αυτό; Ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσει...

Για τα εμβόλια, απ' ότι κατάλαβα, κάποια μπορείς να τα κάνεις μόνο στο ΙΚΑ γιατί τα παρέχει. Αυτά που δεν τα παρέχει, μπορεί να σου τα γράψει ένας παιδίατρος του ΙΚΑ και να τα πάρεις από το φαρμακείο, αν δεν κάνω λάθος, δωρεάν. Κι εγώ χθες τα έμαθα, μη νομίζεις. Το 5πλο του προηγούμενου μήνα το πληρώσαμε γιατί το κάναμε στον δικό μας παιδίατρο. Αλλιώς έπρεπε να πάμε για τσίμπημα στο ΙΚΑ.

Καλημερα!

Μετα την μερα γεματη γκρινια ακολουθησε και μια νυχτα! Ενω κοιμηθηκε στις 10:15, στις 2:30 ξυπνησε:confused: την ταισα και κοιμηθηκε! μόλις ομως την έβαζα στο κρεβατι ανοιγε τα ματια και γελουσε! και παλι απο την αρχη... Μετα ανακλυψε πως να πιανει την πιπιλα της ,να την βγαζει και να προσπαθει να την ξαναβαλει στο στομα με αποτυχια , κατι που τηνν εκνευριζε και εκλαιγε!!!Με τα πολλά στις 5 κοιμηθήκαμε!!! Στις 7 ακουω παλι να κλαιει, η σκημη που ειδα ήταν για φωτο αλλά δεν είχα το κουράγιο να πάω να πάρω τη μηχανη! Η μικρη μπρουμυτα, και τα δυο πόδια μέχρι τον ποπο έξω απο τα καγκελα!! Μάλλον πρεπει να πάρω και δευτερη πάντα γιατι το μαξιλαρακι που βαζω το ριχνει...

Ιωαννα μου γρηγορος ο Στέλιος χαχα

Θάλεια καλα πηγε η πρωτη νυχτα ε? Αντε ενα ενα τα μωρακια πηγαινουν στα κρεβατακια τους!!

Καλη μερα να έχουμε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα μανουλινια.Αννη τι πρωινο ειναι αυτο?ολο πειναω γμτ.

Ιωαννα ο τεο φοβηθηκε τον γιατρο μαλλον.σου λεει αν γκρινιαζω θα με τσιμπανε 2 φορες,οποτε τουμπεκι.χιχιχχι.την Κλειω την εχω στον μπαμπα της.σιγα μην την εβαζα στο παλιο ικα.εμεις παντως δεν εχουμε πληρωσει κανενα εμβολιο.επισης τον Φεβρουαριο ληγει η δικη μου ασφαλεια γιατι τελικα δεν φτανουν τα ενσημα που εχω αυτο το ετος κ ετσι θα μπω κ εγω στου Κωστα για 1 χρονο μαλλον.

το αιματακι στην πανα τι ειναι τελικα????

Θαλεια μου καλη αρχη στο κρεβατακι της.κ εγω ενοιωθα ασχημα τις πρωτες μερες κ την επαιρνα κ εγω διπλα μου μετα το πρωτο ξυπνημα,η κοιμομουν εγω στο παιδικο διπλα της.τωρα συνηθισα κ εγω κ αυτη κ εννοειται πως το παιδι κοιμαται καλυτερα στην απλα του.

Τανια παρε ρε συ μια ολοκληρη παντα γιατι η πεταλουδιτσα ολο κολπα ειναι.σου λεω σε λιγο θα περπατησει.

δεν θυμαμαι κατι αλλο.

Α ναι.δεν υπαρχει βενζινη ουτε για δειγμα:evil:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας, περαστικα Αγγελικη και χρονια πολλα Βικυ!!!

Διαβαζω οτι τα πατε σιγα σιγα τα μωρακια στην κουνια τους, ολο λεω οτι θα το κανω και εγω και ολο το αναβαλλω.Λοιπον τελος σημερα το βραδυ θα τον παω εκει και βλεπουμε πως θα παει.

Ο καιρος εδω ειναι περιπου οπως εχθες, συννεφια και χαμηλη θερμοκρασια.Εχω συνεχεια ανοικτα για να δροσισει και μεσα στο σπιτι, οι τοιχοι φουρνοι ειχανε γινει.Παντως ενω την περασμενη εβδομαδα χτυπουσαμε 30.5 στο σπιτι σημερα βλεπω εχουμε 26.5. Μεγαλη διαφορα.Σκεφτομαι τωρα που εχει δροσια να παρω το μωρο να κατεβω καμια βολτα στην αγορα αλλα φοβαμαι μην πιασει βροχη.Μου τηλεφωνησαν κιολας οτι εχει ερθει η τσαντα που ειχα κλεισει για τον μικρο.Ενω στην αρχη ελεγα οτι δε θα παγορασω ακομη, γιατι δεν τη χρειαζομουν, τελικα διαπιστωσα οτι κουβαλαω πραγματακια μαζι μου, βλεπε κουνουπιερα, μια πανουλα, μωρομαντηλα κτλ. οποτε πρεπει καπου να τα βαζω.

Καλημέρα μανούλες!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!!

Τάνια έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια...χαχαχα Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ανακαλύψεις τους ανησυχούν τα βράδια..και θα έχουμε πολλές !!

Εμένα ξυπνάει και την βρίσκω με τα πόδια στον αέρα , πιάνει τα δάχτυλα των ποδιών με τα χέρια και γυρνάει δεξιά και αριστερά σαν βαρελάκι χιχι και γελάει σαν τρελή!!! Άντε να την κοιμήσεις πάλι...(ευτυχώς το κόλπο μου πιάνει 99% και σε 2 λεπτάκια κοιμάται).

Με το ΙΚΑ... τα έχει τα περισσότερα εμβόλια αλλά και εγώ τα πληρώνω τα μισά (τα άλλα μας τα γράφει η γιατρός και τα δίνει δωρεάν το ΙΚΑ) γιατί ας πούμε κάποια έχουν διπλό τσίμπημα (πχ το εξαπλό) και εγώ λυπάμαι να την βλέπω οπότε παίρνουμε ότι μας λέει η γιατρός..

Κοιμήθηκε σχετικά καλά η μικρή μου χτες 9.30-12.30 (για μισό λεπτό) -12.30-2.30-7.00(την πήρα στο κρεβάτι μου)-10.30 χαχαχαχα. Αλλά είμαι ξεκούραστη πάντως.

Θέλω να πάω να πάρω τα προσκλητήρια και να δώσω και μία προκαταβολή στον φωτογράφο και βαριέμαι να ντύνομαι και να ετοιμάζω και την μπουμπού.... Πρέπει να πάω s/m γιατί είναι άδειο το ψυγείο και αύριο έχω ένα τραπέζι, σκούπα-μάπα, πλυντήρια και σίδερο και 2 σακ βουαγιάζ είναι γεμάτα στην μέση του υπνοδωματίου και με φωνάζουν... μπουχουυυυυυυυυ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

GaiGp3.png

α σημερα τελειωσε κ η καλοκαιρινη αδεια της δουλειας (κ δεν εχω παρει φραγκο!ουτε το επιδομα!):evil::evil:

αυριο η μαθαυριο λεω να παω ΟΑΕΔ να καταθεσω τα χαρτια μπας κ παρω ποτε κανα φραγκο κ εγω.

690 ειναι τελικα?

σκεφτομουν οταν ξυπνησα οτι αν δεν υπηρχε το 6μηνο τωρα θα επρεπε να γυρισω στην δουλεια, ή στην εσχατη σε κανα μηνα (με ανευ αποδοχων) κ με επιασε φρικη!!δεν θα μπορουσα με τιποτα να την αφησω τωρα.Μπραβο στις μανουλες που καταφερνουν κ δουλεια κ μωρα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα Άννυ!!!

Καλά με την βενζίνη είναι εντελώς γιούχου οι άνθρωποι. Δεν φτάνει που έχει πάει 1,5 ευρώ το λίτρο μας βγάζουν τα συκώτια για να βρούμε.

Και θυμάστε που είχαν πει ότι θα καταργηθούν και τα τέλη κυκλοφορίας και θα ενσωματωθούν στην τιμή της βενζίνης? χαχα.. ακόμα δεν έχουν μπει!!! 2 ευρώ το λίτρο θα πάει!!!! Σε λίγο θα συμφέρει να πας κάπου αεροπορικώς λόγω βενζίνης παρά με το αυτοκίνητο.

GaiGp3.png

α σημερα τελειωσε κ η καλοκαιρινη αδεια της δουλειας (κ δεν εχω παρει φραγκο!ουτε το επιδομα!):evil::evil:

αυριο η μαθαυριο λεω να παω ΟΑΕΔ να καταθεσω τα χαρτια μπας κ παρω ποτε κανα φραγκο κ εγω.

690 ειναι τελικα?

σκεφτομουν οταν ξυπνησα οτι αν δεν υπηρχε το 6μηνο τωρα θα επρεπε να γυρισω στην δουλεια, ή στην εσχατη σε κανα μηνα (με ανευ αποδοχων) κ με επιασε φρικη!!δεν θα μπορουσα με τιποτα να την αφησω τωρα.Μπραβο στις μανουλες που καταφερνουν κ δουλεια κ μωρα!

Άσε ρε Άννυ, ούτε σάλιο χαχα.... τα πήρα όλα εν το μεταξύ!! Μόνο το εξάμηνο δεν πήρα ακόμα, αύριο θα πάω να πάρω την απόφαση και για 2 Αυγούστου μάλλον θα μπει στον λογαριασμό είπαν. Επίδομα αδείας τραγανίστηκε..... χιχι

Πάντως προ εξαμήνου, σε 2 το πολύ 3 μήνες οι κοπέλες αφήναν τα μικράκια τους και πήγαιναν δουλειά..:(:(

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...