Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες

Η ιστορία με τα μαιευτήρια με είχε προβληματίσει και εμένα στην αρχή. Αρχικά έλεγα για το Ιασώ γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου, αλλά όταν είχα ακούσει τις τιμές είχα πάθει σοκ.

Εγώ έχω πρόβλημα με την πολυκοσμία σε αυτά τα μέρη. Δεν μπορώ καταρχάς να κοιμηθώ με άλλες τρείς κοπέλες ή δύο ή έστω και μία. Χούι είναι δεν φταίω εγώ. Μετά αναρωτιόμουν αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να προλάβω να μαζέψω χρήματα για μονόκλινο, κάτι που δεν έπαιζε, άρα κατέληξα στο Έλενα να ψάχνω γιατρό στον 3ο μήνα σχεδόν.

Προς το παρόν ευχαριστημένη είμαι και μάλιστα πολύ από τον γιατρό μου, το Νοσοκομείο εξακολουθεί να μην μου πολυγεμίζει το μάτι αλλά τόσα μονόκλινα έχει, θα βρεθεί ένα και για εμένα όταν με το καλό γεννήσω (κατα προτίμηση εκείνα τα λουξ που λένε ότι είναι πολύ όμορφα). 800-900 ευρώ για μονόκλινο λουξ για 4 μέρες δίνω άνετα, ο γιατρός θα πληρωνόταν ούτως ή άλλως, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δεν ξέρω, άμα είχα την οικονομική άνεση και πάλι άμα θα έδινα 6.000 για το δωμάτιο (μονόκλινο). Λιγάκι υπερβολή δεν είναι?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - ΜΗΤΕΡΑ 06/04/2010

Marakious -ΜΗΤΕΡΑ 10/04/2010

neraidoula-ΜΗΤΕΡΑ 20/04/2010(αγορακι)

angie- -ΜΗΤΕΡΑ 25/04/2010 (κοριτσάκι)

maraki2108 - ΜΗΤΕΡΑ 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

andria27 - ΙΑΣΩ 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - IΑΣΩ 07/04/2010

valia81 - IΑΣΩ 07/04/2010 (αγοράκι)

βασ32 - IΑΣΩ 17/04/2010

Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/2010 (αγοράκι)

island - IΑΣΩ 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

tatti-ΛΗΤΩ 13/04/2010

Καλημέρα...:tongue:

ΜΗΤΕΡΑ:

• touki - 06/04/2010
  • Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)
  • Marakious -10/04/2010
  • neraidoula-20/04/2010(αγορακι)
  • angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)
  • maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

• andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)
  • mary73 - 07/04/2010
  • valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)
  • βασ32 - 17/04/2010
  • Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

• island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

• tatti - 13/04/2010

ΕΛΕΝΑ:

• irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

• dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

ουπς δεν τα είχα δει τα υπόλοιπα...οποτε το διόρθωσα εσω το δικό μου....

Μανουλίτσες ο δικός μου αφαλός έχει βγει οξωωωω και κάτω απ αυτον έχω κάνει λίγο τριχοφυϊα (ευτυχώς που δεν είναι μαύρες τριχούλες διοτι είμαστε και ξανθιές) και αμυδρά εχω δει οτι σχηματίζεται η γραμμούλα αυτή.....

Ιωαννίτσα μου σε καλημερίζω και σου λέω και γω ότι δεν πειράζει θα τον δεις τον μπεμπακο όπως είπες και συ αφου γεννούσε μια άλλη μανούλα σαν και μας δεν πρέπει να το συζητάμε...θα έρθουμε και μεις στη θέση της σε λίγο καιρό εεεεεε???αχχχ θα ήθελα και γω να μπορούσα να έρθω θεσ/κη έχω και συνάδελφους εκεί γιατί έχουμε εργοστάσιο στην Σίνδο και είναι και η κουμπαρούλα μου απο εκεί...άντε να γεννήσουμε με το καλό να μεγαλώσουνε λίγο οι μπεμπηδες και θα έρθω σίγουρα....και αν μπορέσουμε να πάμε και για καφεδάκι......!!!

Neraidoula όλα καλά είδεςςςςς???:tongue:

Αnnie μου μεγιά το μαλάκι σου...!!! ανέβηκες και ψυχολογικά βλέπω!!!:-P

ωχχχχ πρέπει να μπω σε μια συνάντηση θα ξαναμπώ σε λίγο!!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μανουλιτσες!!τωρα σηκωθηκα με τα χιλια ζορια!!

θελω να φαω κεικ σαν τρελλη!!απο τετοια πως πατε??εχετε λιγουριτσες για φαγητα??

annie μου αν μιλησεις με αυτη τη φιλη σου πες της να δωσει ενα χερι βοηθειας για το καροτσι,γιατι θελει η μαμα μου να μας το παρει κ δεν το κατεχω το θεμα!!ή οποια αλλη απο σας εχει ψωνισει κατι του μωρου μεσω ιντερνετ ας με διαφωτισει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημερα κοριτσακια μου!Πως ειμαστε σημερα???

Χριστινακι ευτωχως ολα καλα;);););)

MARIONG ευχαριστουμε για τις τιμες!!Αν και ειναι σκετη πικρα......Αλλα οταν εχεις τον γιατρο σου εκει και του εχεις και εμπιστοσυνη τι να κανεις?

Εγω τουλαχιστον τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια και δεν τον αλλαζω με τιποτα!Οποτε τι να κανουμε θα τα "σκασουμε" και θα πουμε και ευχαριστω!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Πραγματι δεν ξερω γιατι παμε και σκαμε τα λεφτα μας στα ιδιωτικα ενω υπαρχουν καποια δημοσια/πανεπιστημιακα (βλ.Αττικο και Αρεταιειο) που ειναι ισως καλυτερα κι απ'τα ιδιωτικα. Το προβλημα ειναι οτι κολλαμε με τους γιατρους μας και δεν θελουμε να τουσ αλλαξουμε. Αυτο επαθα κι εγω. Βλακεια αν το σκεφτεις αλλα λες χαλαλι, αφου εμπιστευομαστε τυφλα τον γιατρο μας και φοβομαστε το καινουριο. Τι να κανουμε. Να'μαστε καλα και να πανε ολα καλα και ας κλαιμε και τα λεφτακια μας που τα δινουμε στα "ξενοδοχεια" τους.

angie! απο λιγουρες το μονο πο παθαινω ειναι οτι βλεπω στην τηλεοραση (σε διαφημισεις κλπ) το θελω. Βεβαια δεν πεθαινω να το φαω εκεινη τη στιγμη, αλλα μια λιγουρα με πιανει-δεν μπορω να πω.

Καλημερα να'χουμε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μανουλιτσες!!τωρα σηκωθηκα με τα χιλια ζορια!!

θελω να φαω κεικ σαν τρελλη!!απο τετοια πως πατε??εχετε λιγουριτσες για φαγητα??

annie μου αν μιλησεις με αυτη τη φιλη σου πες της να δωσει ενα χερι βοηθειας για το καροτσι,γιατι θελει η μαμα μου να μας το παρει κ δεν το κατεχω το θεμα!!ή οποια αλλη απο σας εχει ψωνισει κατι του μωρου μεσω ιντερνετ ας με διαφωτισει!

angie μου εγω εχω παραγγειλει απο internet το καροτσι και το καθησμα αυτοκινητου απο το http://www.pingpong-online.de/osc/ και πληρωσα με ενα συστημα που λεγετε paypal.Τωρα εσυ αν θες πληρωνεις με πιστωτικη.Δεν ξερω τι τροπους πληρωμης εχει το site που θες να τα παρεις!

καλημερα κι απο μενα μανουλες! πω πω κοριτσια τι τιμες ειναι αυτες στην Αθηνα? ελατε στην Καβαλα να γεννησετε! πηγαμε χθες στην κλινικη που γεννησε η κουμπαρα μου κ ηταν πολυ ωραια! οι τιμες 2.350 για μονοκλινο με φ.τ και 2.850 για καισαρικη κ ολα πληρωμενα! ο μπεμπουλης ειναι γλυκας! ανυπομονω να ερθει κ η δικη μου σειρα!!!!!!!

απο το χτηπημα της πορτας ευτυχως δεν επαθα τιποτα. πηγαμε στο γιατρο για να μην εχουμε αμφιβολια κ μας ειπε πως ολα οκ. το μωρο δεν κινδυνευει απο το χτυπημα αλλα μπορει να γινει αποκολληση του πλακουντα. ευτυχως ολα καλα.κι εμενα ο αφαλος μου εχει αλλαξει. σαν να μικρυνε! γραμμη στην κοιλια μου δεν εχω ακομα, μονο παραπανω τριχες αλλα ο γιατρος ειπε πως θα φυγουν.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΜΗΤΕΡΑ:

• touki - 06/04/2010
  • Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)
  • Marakious -10/04/2010
  • neraidoula-20/04/2010(αγορακι)
  • angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)
  • maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

• andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)
  • mary73 - 07/04/2010
  • valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)
  • βασ32 - 17/04/2010
  • Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010
  • island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

• tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

• irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

• dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

angie μου εγω εχω παραγγειλει απο internet το καροτσι και το καθησμα αυτοκινητου απο το http://www.pingpong-online.de/osc/ και πληρωσα με ενα συστημα που λεγετε paypal.Τωρα εσυ αν θες πληρωνεις με πιστωτικη.Δεν ξερω τι τροπους πληρωμης εχει το site που θες να τα παρεις!

α!!τελεια!!μπορεις να με βοηθησεις!!κι εμενα εχει και τους 2 τροπους πληρωμης,με πιστωτικη και με paypal,αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο!!!κατσε να μπω και στο δικο σου site να δω τι εχει μηπως μου αρεσει κατι!εξοδαα μεταφορας ποσα ηταν?ποιο καροτσακι πηρες?εμεινες ευχαριστημενη??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

α!!τελεια!!μπορεις να με βοηθησεις!!κι εμενα εχει και τους 2 τροπους πληρωμης,με πιστωτικη και με paypal,αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο!!!κατσε να μπω και στο δικο σου site να δω τι εχει μηπως μου αρεσει κατι!εξοδαα μεταφορας ποσα ηταν?ποιο καροτσακι πηρες?εμεινες ευχαριστημενη??

To paypal είναι μία διεθνης ιστοσελίδα ασφαλείας.Εκεί ανοίγεις ένα λογαριασμό και περνάς μία πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό ή οποιονδήποτε τρόπο θες εσύ να κάνεις συναλαγές.Οι ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την PAY PAL το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατησεις τον κωδικό σου και να μεταφερθούν τα λεφτά χωρίς να δώσεις σε κάθε σελίδα τα στοιχεία σου.Σου έρχετε ένα μηνυμα απο την PAY PAL στο EMAIL σου για επιβεβαιωση και τέλος.

Εγω πηρα το καροτσι της peg perego pliko p3 σε πορτοκαλι.Για εξοδα αποστολης μου εγραφε μηδενικα.

Τωρα για το θεμα του αν ειμαι ευχαριστημενη περιμενω γυρω στις 20 του μηνα να ερθουν για να σου πω.Αλλα κανα δυο κοπελες που εκαναν αγορες απο αυτο το site μου ειπανε οτι ηταν τελεια συσκευασμενα και οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα.Αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις περιμενω να ερθουν τα δικα μου πραγματα για να μιλησω με σιγουρια.

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Εγώ είμαι μια χαρά... Κάθε μέρα νιώθω ότι είμαι πιο κοντά στον τοκετό και είμαι μέσα στη καλή χαρα...

καλημερα κι απο μενα μανουλες! πω πω κοριτσια τι τιμες ειναι αυτες στην Αθηνα? ελατε στην Καβαλα να γεννησετε! πηγαμε χθες στην κλινικη που γεννησε η κουμπαρα μου κ ηταν πολυ ωραια! οι τιμες 2.350 για μονοκλινο με φ.τ και 2.850 για καισαρικη κ ολα πληρωμενα! ο μπεμπουλης ειναι γλυκας! ανυπομονω να ερθει κ η δικη μου σειρα!!!!!!!

απο το χτηπημα της πορτας ευτυχως δεν επαθα τιποτα. πηγαμε στο γιατρο για να μην εχουμε αμφιβολια κ μας ειπε πως ολα οκ. το μωρο δεν κινδυνευει απο το χτυπημα αλλα μπορει να γινει αποκολληση του πλακουντα. ευτυχως ολα καλα.κι εμενα ο αφαλος μου εχει αλλαξει. σαν να μικρυνε! γραμμη στην κοιλια μου δεν εχω ακομα, μονο παραπανω τριχες αλλα ο γιατρος ειπε πως θα φυγουν.

a%3E

Δεσποινάκι ευτυχώς όλα καλά με το χτύπημα! Που μένεις τελικά Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη? Οπως έχω ξαναπεί ο άντρας μου είναι από την Καβάλα και μάλλον θα κάνουμε και τη βάφτιση εκεί. Το καλοκαίρι θα ανεβούμε αρκετο καιρό επάνω, οπότε να βρεθούμε με τα μπεμπάκια μας!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

To paypal είναι μία διεθνης ιστοσελίδα ασφαλείας.Εκεί ανοίγεις ένα λογαριασμό και περνάς μία πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό ή οποιονδήποτε τρόπο θες εσύ να κάνεις συναλαγές.Οι ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την PAY PAL το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατησεις τον κωδικό σου και να μεταφερθούν τα λεφτά χωρίς να δώσεις σε κάθε σελίδα τα στοιχεία σου.Σου έρχετε ένα μηνυμα απο την PAY PAL στο EMAIL σου για επιβεβαιωση και τέλος.

Εγω πηρα το καροτσι της peg perego pliko p3 σε πορτοκαλι.Για εξοδα αποστολης μου εγραφε μηδενικα.

Τωρα για το θεμα του αν ειμαι ευχαριστημενη περιμενω γυρω στις 20 του μηνα να ερθουν για να σου πω.Αλλα κανα δυο κοπελες που εκαναν αγορες απο αυτο το site μου ειπανε οτι ηταν τελεια συσκευασμενα και οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα.Αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις περιμενω να ερθουν τα δικα μου πραγματα για να μιλησω με σιγουρια.

ωραιο το πορτοκαλι μου αρεσε κι εμενα!!αν μπορεις να μου το στειλεις απο τη σελιδα σαν συνδεσμο να το δω,καλα θα ηταν γιατι εχει πααααρα πολλα τωρα που το κοιταγα!το αλλο site το bimbomarket εχει ενα τριπλο της chicco 300€,δεν ειναι πολυ λιγα??αυτο το συστημα το paypal που λες,εκτος δηλ απο πιστωτικη που εγω δεν εχω,μπορω να χρησιμοποιησω εναν τραπ.λογαριασμο μου??οποιασδηποτε τραπεζας?αν ερθει η ωρα να παραγγειλω θα χρειαστω σιγουρα βοηθεια!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

andria ειμαι απο Αλεξ/πολη αλλα μένω στην Καβαλα. θα χαρω πολυ να γνωριστουμε απο κοντα κ να παμε για καφε το καλοκαιρι στην παραλια, διπλα στις βαρκουλες κ να βλεπουμε την υπεροχη θεα του καστρου! αχ τι ωραια που θα ειναι! ειμαστε φιλες στο facebook,δε θυμαμαι?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=429_432_446&products_id=3455

Αυτο ειναι το καροτσι.Το τριπλο της chicco που ειδες μηπως ηταν παλιο μοντελο και ηταν τοσο φτηνο?Να σου πω την αληθεια δεν εχω κοιταξει καθουλου της chicco και δεν ξερω.Νομιζω οτι ειναι οποιασδηποτε τραπεζας ο λογαριασμος.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...