Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ που είστε??έλιωσα στον ύπνο με τη μπέμπα,εκείνη ακόμα κοιμάται απο το μεσημέρι,βλέπω να χουμε ολονυκτία σήμερα!! νιώθω χάλια,λαιμός,μύτη μπουκωμένη....και βήχας,πολύ βήχας! τι να παρω γαμώτο? απο το παλιο αιρκο την πάτησα,όλη μερα ανοιχτό τόσες μέρες...

Ωχ Αντζούλα, περαστικά! Κι εμένα ακόμα κοιμάται το ζουζούνι μου. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα το βράδυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επέστρεψα γιατί έφαγα φλας ότι δεν σου απάντησα Ιωάννα μου. Λοιπόν, οι μπομπονιέρες οι κρεμαστές ήταν αρκετά μακρυές και κρεμόντουσαν όλες απ΄το δεντράκι. Σήμερα επιστρέψαμε τα καλάθια και το δεντράκι και της είπαμε το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε και μας είπε πως έτσι γίνεται με τις κρεμαστες και θέλουν ξέμπλεγμα πριν τις πας στην εκκλησία. Πιστεύω πως αν τις μεταφέρεις σε φορτηγάκι και στέκεται το δεντράκι δεν θα έχεις τόσο πρόβλημα. Εμείς τις μεταφέραμε με συμβατικό αυτοκίνητο και γίναν έτσι. Βέβαια οι ηλίθιοι δεν μας το 'χαν πει να το ξέρουμε. Παρόλο που τους ρωτήσαμε γιατί το σκεφτήκαμε ότι μπορεί να μπλέκονται, μας είπαν πως όχι. Τώρα, κατόπιν εορτής, μας λενε πως το 'ξεραν. Απαράδεκτοι!

Αννυ μου, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να την ταϊσω. Η βάπτιση ήταν στις 17:00. Την ταϊσα 16:10 και είχαμε γυρίσει σπίτι στις 18:10 οπότε και την ξαναταισα. Ήταν τόσο κουρασμένη μόλις τελείωσε η βαπτιση που στην χαιρετούρα κοιμόταν στην αγκαλιά μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

οντως απαραδεκτοι με τις μπομπο.:twisted:

εμεις κλεισαμε την βαπτιση στις 11 κ ο φωτογραφος μας θελει καμια ωρα νωριτερα για να βγουμε φωτος εκτος εκκληισιας οποτε μαλλον θα χρειαστει να την ξαναταισω στον δρομο πριν την εκκλησια.:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κι εμάς μας είπε να'μαστε εκεί μια ώρα νωρίτερα. Εμείς είμασταν 45' νωρίτερα, αλλά μένουμε δίπλα στην εκκλησία οπότε δεν έχασα χρόνο στην διαδρομή. Έτσι δεν χρειάστηκε να την ταίσω παρά μόνο όταν γυρίσαμε σπίτι. Νομίζω πως αν την ταϊσεις πριν φύγεις για την βάπτιση, μέχρι να ξαναπεινάσει θα 'χει κουραστεί και ξεραθεί στον ύπνο οπότε θα κερδίσεις λίγο χρόνο μέχρι να πας στο αμάξι ή στο σπίτι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλακια και μωρακια

Τι μου κανετε?

Εμεις ψιλο-λιωνουμε στη θαλασσα...βεβαια νωρις το πρωι και αργα το απογευμα...εεεμμ με 2 παιδια---καταλαβαινετε δηλαδη, δεν προβλεπεται μαυρισμα φετος.

Εχω 2 μερες τωρα που σας ψιλο διαβαζω απο το κινητο αλλα δεν εχω καταφερει να γραψω κι ετσι σας γραφω τωρα απο ιντερνετ καφε

maraki ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΑΘΗΝΟΥΛΑ!

Ιωαννα ειστε οι επομενοι?...

Χριστινα μου αν καταλαβα καλα, εχασες τον μπαμπα σου? Συλληπητηρια κοριτσακι μου

Σς φιλω ολες κι εσας και τα μωρουλια σας κι ευχομαι μονο καλα νεα να 'χουμε ολες, ως την επομενη φορα που θα σας ξαναεπισκεφτω

φιλιααααααααααα

QuW0p3.png

καλησπέρα μανούλες!!

Μαρακι μαλλον εχεις δικιο, σεληνησιαστηκαν σημερα! Και η δικη μου έδωσε ρεσιταλ γκρίνιας!!! όλη την ώρα ήθελε αγκαλιά!!

Ευτυχως πριν απο ενα μισαωρο κοιμήθηκε!!!

Αντζυ μου περαστικα! Και προσοχη με το αιρκο!!

Ειρηνη μου μπανάκια ακούω, εμεις φέτος με κυάλια την βλέπουμε την θάλασσα!!! Καλα να περνάτε και να μπαίνεις να μας λες τα νεα σας όποτε μπορείς!!!

Η Δημητρα μπήκε σήμερα??

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιασω κλασικα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Χαχα! Το δικό μου είναι πάντα σεληνιασμένο! Αυτά τα κάνει κάθε μέρα!!! :tongue:

Τελικά ο γιατρός του έκανε και 2 εμβόλια!

Και ο Θοδωρής είναι μια χαρά! Δεν έχει τπτ που να εξηγεί το κλάμα εκτός ίσως από λίγα νεύρα! (Δικό μας συμπέρασμα αυτό!) Είναι 6.860 γρ και 62,5 εκ. Μας είπε υπομονή και πολλές βόλτες να κουράζεται μέσα στη μέρα... Από αύριο θα πάρω τους δρόμους! Και η αποστείρωση λέει δεν έχει και πολύ νόημα πλέον. Μου είπε να την κόψω αλλά δεν ξέρω... :roll:

Φρουτόκρεμες μετά τον 5ο μήνα.

Αντζούλα, περαστικά! Υπομονή να κάνεις!

Ειρήνη, χαίρομαι που μας είπες τα νέα σου! Και είναι και με θαλασσινή αύρα!

Βίκυ, χρόνια σου πολλά κ όπως τα έχεις ονειρευτεί!!! Να σε χαίρεται η Λούση κι ο μπαμπάς της!

Μαράκι, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Δεν το είχα σκεφτεί πως μπορεί να μπερδευτούν πάνω στο δέντρο! Καλά, που το είπες, για να το προσέξω. Λέω να κρεμάσω μερικές για το εφέ και οι περισσότερες να είναι ξαπλωτές σε καλάθια και να χωρίζονται σε στρώσεις με χαρτί αφής, ή κάτι τέτοιο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...