Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας και εδω ο καιρος ειναι βροχερος, η θερμοκρασια εχει πεσει, επιτελους θα δροσιστουμε λιγο.Εχουμε καμια εορταζουσα σημερα;

Ο μικρος κοιμηθηκε στις 9.30 ξυπνησε στις 2 μετα στις 5.30 και μετα στις 7 που τον πηρα στο κρεββατι.Τελικα σηκωθηκαμε 8 και κατι.Τωρα εφαγε και ξανακοιμηθηκε.Να σας ρωτησω, καμια απο εσας που θηλαζετε χρησιμοποιει το παιδι το στηθος σας για πιπιλα ή μονο το δικο μου το κανει;Εν ολιγοις την εχω πατησει;

καλημερα! νομιζω πως ολα τα παιδακια που θηλαζουν κανουν και λιγο πιπιλα το στηθος. της δινεις πιπιλα; ισως και για αυτο. εγω δεν την αφηνω πολυ, ισως λιγο οταν ειναι να κοιμηθει και μετα τη βγαζω και αν το ξανακανει παλι τη βγαζω. δεν την αφηνω γενικα. και οταν θηλαζουμε ξαπλωμενες και θελει να πιπιλισει και δεν πινει το βγαζω και να το ανανζητησει ξανα και παει να ξυπνησει της βαζω γρηγορα την πιπιλα! δεν ειναι το ιδιο με το μεμε βεβαια αλλα κραταει λιγο. παντως γενικα δεν της δινω πιπιλα.

μαρακι να σου ζησει η Αθηνουλα σου! Παντα υγεια και χαρα να εχει!

Μαρια Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!

Αντζυ τι παραλια μας εδειξες τωρα ρε;;μου πεσε το σαγονι. δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο. ισως τα καταφερω συτη την εβδομαδα...

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμας και εδω ο καιρος ειναι βροχερος, η θερμοκρασια εχει πεσει, επιτελους θα δροσιστουμε λιγο.Εχουμε καμια εορταζουσα σημερα;

Ο μικρος κοιμηθηκε στις 9.30 ξυπνησε στις 2 μετα στις 5.30 και μετα στις 7 που τον πηρα στο κρεββατι.Τελικα σηκωθηκαμε 8 και κατι.Τωρα εφαγε και ξανακοιμηθηκε.Να σας ρωτησω, καμια απο εσας που θηλαζετε χρησιμοποιει το παιδι το στηθος σας για πιπιλα ή μονο το δικο μου το κανει;Εν ολιγοις την εχω πατησει;

εμενα με εχει κανει πολυ πιπιλα!δεν παιρνει πιπιλες ,οπως κ μπιμπερο κ ετσι δεν μπορω να την ξεγελασω.θα θελα πολυ να επαιρνε πιπιλα αλλα τι να κανω.ειδικα το βραδυ μονο ετσι κοιμαται.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ακριβως τα ιδια κοριτσια και εμενα δεν παιρνει πιπιλα και εννοειται οτι για να κοιμηθει μονο ετσι κοιμαται.Εχω προσπαθησει να τον ξεγελασω αλλα δεν τα καταφερα.Οπως ειπατε δεν ειναι το ιδιο το ζιζι με το καουτσουκ ή τη σιλικονη.Παντως ενω δεν παιρνει πιπιλα, μπιμπερο οποτε χρειαστηκε να τον ταισει καποιος αλλος εφαγε κανονικοτατα, εκει δεν κολλησε.

καλημερα!

Τι υπέροχη φθινοπωρινη μέρα είναι αυτη? (Αννυ οπως αντιλαμβάνεσαι δεν είσαι η μονη ανωμαλη :tongue:)

όλο τη νυχτα έβρεχε τελεια!!! Επιτέλους δρόσισε!

Το σκ είχαμε εδω τον κομυπάρο που έφερε και εναν φιλο του μαζι, καλα περάσαμε! όμορφα και ήρεμα!

Η μικρη χτες κοιμήθηκε στις 10 , ξυπνησε στις 8 εφαγε ξανακοιμθηκε μεχρι τις 10 και τωρα ξανακοιμάται!

Χτες είδα το λουλουδι της ερήμου, ειχα διαβάσει το βιβλιο παλιοτερα! αλλα και η ταινια ήταν εξισου καλή! τη συστήνω!!

Ατλαντις χρονια πολλά! Οτι καλυτερο σε εσενα και την οικογένεια σου!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες πάρα παρα πολύ για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!!!!!

εύχομαι κι εγώ ολόψυχα οτι καλύτερο για την καθεμιά σας!!!!!!!!

angie ευχαριστώ πολύ για την τούρτα!!!!!

αλλά επειδή χθες εγώ δεν κέρασα τίποτα,έχει τούρτα σοκολάτα,κεραστείτε:

mud%20cake.jpg

και για όσες προτιμούν παγωτό:

ΠΑΓΩΤΟ.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

και τώρα τα νέα μας!!!

κλείσαμε τη βαφτιση της μπουκίτσας μας!3 Οκτώβρη πρώτα ο Θεούλης!

χάρηκα και συγκινήθηκα πολύ!

και ανυπομονώ!!!!

Μαράκι πως κατάφερες και δεν συγκινήθηκες?εγώ δακρύζω σε όλες τις βαφτίσεις,στη δική μας ξέρω θα κρατιέμαι να μην πλαντάξω στο κλάμα...

εντωμεταξύ αποφασίσαμε να κάνουμε τραπέζι-γλεντι μετά και χαίρομαι πολύ και γι'αυτό.θέλω να το γλεντήσουμε!!!!!!!

σήμερα πήγα στο γιατρό μου και είδα εκεί ενα σωρό εγκυούλες και θυμήθηκα πάλι την αναμονη και τη χαρά της εγκυμοσύνης..το να ζεις το θαύμα....και ρε παιδιά να'ναι καλά αυτός ο άνθρωπος,τον έχω μέσα στην καρδιά μου.

από την προηγούμενη εβδομάδα κάθε μέρα είχα γιατρούς-από οδοντιατρο μέχρι χειρούργο:roll:,ένας ενδοκρινολόγος μου μένει τώρα και τέλος-και άφηνα τη μικρή και μου έχει κακοφανεί πολύ...νομίζω μου έχει μούτρα,δε μου κάνει χαρες...

χθες βγήκαμε πρώτη φορά οι τρεις μας για φαγητό και ήταν σχετικά καλή,φάγαμε δηλαδή!

αχ,μου λείπει ο θηλασμός...πάλι κλαίγομαι,αλλά....αφήστε τα ρε παιδιά να πιπιλίσουν....σκεφτείτε εμένα το πουλάκι μου θα ήθελε,αλλά δε μπορεί...

περιμένω να βρέξει και να δροσίσει κι εδώ!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γυρίσαμε κι εμείς από τις δουλειές εδώ και ώρα, συμμάζεψα και λίγο αφού κοιμήθηκε ο Θοδωρής κ τώρα πίνω έναν φρέντο ντεκαφεϊνέ που μου 'χε λείψει!

Ατλάντις, για τη διακοπή του θηλασμού μην το σκέφτεσαι, εφόσον είχες πρόβλημα, δεν είχες επιλογή.

Με το καλό η βάφτισή σας! Και να πω περαστικά; Πολλούς γιατρούς διαβάζω. Από εδώ και πέρα μόνο τα καλύτερα!

Θα το τιμήσω το παγωτάκι η τούρτα θα μου πέσει βαριά! ;):mrgreen::D

Και τώρα που είπα βαριά, έχω να χάσω ακόμη 4 κιλά για να είμαι στα προ εγκυμοσύνης αλλά φαίνομαι σαν να είναι 14! Η κοιλιά ενεξέλεγκτη... Ποιός κάνει κοιλιακούς μέσα στο καλοκαίρι; Για δίαιτα δεν το συζητώ, ποτε δε μπόρεσα να κάνω τώρα που είμαι μέσα στη λιχουδιά θα τα καταφέρω; Προσπαθώ όσο μπορώ να κόψω τις βλακείες (σοκολάτες, γλυκά και πατατάκια) και ελπίζω! Διάβασα σε ένα άρθρο πως μετά τους 3 μήνες θηλασμού αυξάνουν οι θερμιδικές μας ανάγκες (μάλλον επειδή αυξάνεται η ποσότητα γάλακτος που τρώει το μωρό) οπότε κάτι ίσως γίνει!

Άντε, φτάνει με τη μίρλα των κιλών!

Ιωάννα30, πολλά κοινά σημεία! Πώς θα τον βαφτίσετε; Λες να έχουν και το ίδιο όνομα;!;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

πωπω κοριτσια με εχει ξεπατωσει η μικρη!τι γκρινια ειναι αυτη???:twisted:

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ουτε παιχνιδια,ουτε υπνο,ουτε καν ζιζι!!!τελικα την καταφερα στις 2 κ την ταισα πολυ λιγο ξαπλωμενη κ κοιμηθηκε κανα μισαωρο,απο τοτε ξανα τα ιδια!

κλαμα κ κακο!επισης δεν θελει να ειναι ξαπλωμενη,θελει καθιστη πανω στα ποδια μας!καινουργιο κολπο αυτο τωρα...

τωρα παλι καταφερα κ την κοιμησα κανοντας κουνια στο μπαλκονι κ την εβαλα στο κρεβατι της.για να δουμε ποσο θα αντεξει!

(μου κανει εντυπωση που δεν θελει ζιζι ουτε για φαι ,ουτε για πιπιλα.)

ουφ!Μαρια κ εγω τα παγωτακια θελω..και τα 3 παρακαλω!:mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Και εμεις καταφεραμε και κοιμηθηκαμε ενα διωρο το μεσημερι και τωρα παιζουμε με τον μπαμπα μας μεχρι να παμε jumbo.Ο καιρος σα να εφτιαξε λιγο τουλαχιστον σταματησε να βρεχει.Ιωαννα μου δινεις κουραγιο με αυτο που ειπες μετα το τριμηνο οτι ισως να χρειαζομαστε περισσοτερες θερμιδες, γιατι δυσκολα τα πραγματα.Εχω γυρω στα 6-7 κιλα να χασω και οπως λες φαινονται σα να ειναι 10+

Δε βαριεσαι ομως ενα παγωτακι θα το παρω Μαρια ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!

Τι έγινε βρε κορίτσια? Σεληνιάστηκαν τα μωρά και γκρινιάζουν? (έχει πανσέληνο σήμερα)

Εγώ κατάφερα και την κοίμισα πριν λίγο αλλά μου'βγαλε κι εμένα το λάδι.

Όσο για την πιπίλα/ζιζί, εννοείτε. Η καλύτερη πιπίλα! Εγώ όσο μπορώ την αφήνω. Βλέπω πόσο της αρέσει και δεν μου κάνει καρδιά να την βγάλω. Την βγάζω μόνο αφού την πάρει για τα καλά ο ύπνος ή όταν έχουμε κόσμο και δεν μπορώ.

Μαρία, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και δεν έκλαψα. Όμως, ενώ γενικώς κλαίω σε γάμους και βαπτίσεις, ούτε στον γάμο μου έκλαψα. Νομίζω ότι απ΄την υπερένταση δεν μου βγαίνει το πολύ συναισθηματικό. Δεν ξέρω...τι να πω? Καλύτερα πάντως.

Αυτά κοριτσάρες. Να 'στε όλες καλά και να έχετε ένα όμορφο βράδυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ που είστε??έλιωσα στον ύπνο με τη μπέμπα,εκείνη ακόμα κοιμάται απο το μεσημέρι,βλέπω να χουμε ολονυκτία σήμερα!! νιώθω χάλια,λαιμός,μύτη μπουκωμένη....και βήχας,πολύ βήχας! τι να παρω γαμώτο? απο το παλιο αιρκο την πάτησα,όλη μερα ανοιχτό τόσες μέρες...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...