Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λεβεντης ο γιος!!! Με το καλο!

Απο τωρα εκανες το dopller? Τελικα ολα εξαρτονται απο το γιατρο... Εγω στις 19 θα ειμαι στην 29η βδομαδα...

Ευχαριστω Irev μου!Με το καλο και η δικια σου μπουμπουκα!Μαλλον ειναι αυτο που λες "θεμα γιατρου" γιατι και για την καμπυλη απ οτι ειδα εδω με τις κοπελες καποιες θα την κανουν στην 28η εβδομαδα εγω την εκανα σημερα που ειμαι 26.Μαλλον ο καθε γιατρος κανει οτι νομιζει;);)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες

Την καμπύλη μία φορά την κάνουμε έτσι δεν είναι? (λέω μήπως....φτου φτου....)

Maraki και εγώ έχω κάνει την γραμμούλα εδώ και 2-3 βδομάδες. Δεν είναι και τόσο σκούρη αλλά υπάρχει. Να υποθέσω ότι μετά την γέννα φεύγει ε? Και γιατί εμφανίζεται τελικά? Από αφαλό πάντος μία χαρά πάμε, δεν έχει αλλάξει...

GaiGp3.png

ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ!!!ΤΟ DOPPLER ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??

Μετραει αν ειναι αρκετη η ποσοτητα αιματος που περναει απο τον λωρο στο bebe ωστε να αιματωνετε επαρκως!

Ελπιζω να το ειπα σωστα.:confused:

Γεια σας κοριτσακια μου!Καλε ποτε γεμισατε τοσες σελιδες????

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο ολα καλα!Ο μπεμπης μας ειναι 998γρ. και μας ειπε οτι ειναι πολυ ψηλο το παλικαρακι μας!:PΚαναμε και doppler και ειναι οκ!

Ιωαννιτσα μου τελικα δεν πηγες στον γιατρο απ οτι διαβασα ε??Δεν πειραζει η Πεμπτη ειναι κοντα!!Υπομονη!

Για τα κοριτσακια που θα γεννησουν στο Μητερα μου ειπε ο γιατρος καποιες τιμες.Κατ αρχην 4κλινο δεν υπαρχει.Ξεκιναει απο 3κλινο οπου ειναι στα 2300-2400

2κλινο 4500

1κλινο 5500 περιπου.Αυτα για τα δωματια.

Και ο γιατρος μου θα μου παρει περιπου 2500.

Αυτα τα ολιγα!!!!!

Μπράβο για τα υπέροχα νέα για τον άντρακλά σου!!!!

Βλέπω τις τιμές... δλδ κάτω από 5.000 ευρώ δεν πέφτεις στο Μητέρα ε?

Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν και τις εξετάσεις του παιδιού και υγειονομικό υλικό κλπ ή αυτά πάνε extra?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο για τα υπέροχα νέα για τον άντρακλά σου!!!!

Βλέπω τις τιμές... δλδ κάτω από 5.000 ευρώ δεν πέφτεις στο Μητέρα ε?

Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν και τις εξετάσεις του παιδιού και υγειονομικό υλικό κλπ ή αυτά πάνε extra?

Χμμμμμ....... θελω να πιστευω οτι ειναι κομπλε:confused::confused::confused::confused:Αλλα το 5000χιλιαρο δεν νομιζω να το αποφυγω!!!!Θα δουμε.....

Χμμμμμ....... θελω να πιστευω οτι ειναι κομπλε:confused::confused::confused::confused:Αλλα το 5000χιλιαρο δεν νομιζω να το αποφυγω!!!!Θα δουμε.....

Κοίτα, πάντα υπάρχει η λύση της Θεσ/νίκης... Εκεί δεν σε γδέρνουν για έναν τοκετό είναι νορμάλ τα πράγματα. Αμα μαζευτούμε πολλές θα μας φιλοξενήσετε κοριτσάρες Σαλονικιές?

GaiGp3.png

Κοίτα, πάντα υπάρχει η λύση της Θεσ/νίκης... Εκεί δεν σε γδέρνουν για έναν τοκετό είναι νορμάλ τα πράγματα. Αμα μαζευτούμε πολλές θα μας φιλοξενήσετε κοριτσάρες Σαλονικιές?

Ναιαιαι! Μαζευτείτε και σας περιμένουμε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ναιαιαι! Μαζευτείτε και σας περιμένουμε!

Αχ ωραία και ένα ταξιδάκι θα ήταν super!!!

Κρίμα που προετοιμάστηκες για απόψε και σε έστησε ο άτιμος ο γιατρός ....

Την Πέμπτη να του πεις να κάτσεις τον διπλό χρόνο στον υπέρηχο να αποζημιωθείς για την αναμονή!!!!

GaiGp3.png

Αχ ωραία και ένα ταξιδάκι θα ήταν super!!!

Κρίμα που προετοιμάστηκες για απόψε και σε έστησε ο άτιμος ο γιατρός ....

Την Πέμπτη να του πεις να κάτσεις τον διπλό χρόνο στον υπέρηχο να αποζημιωθείς για την αναμονή!!!!

Λες; Μμμμμμ...Δεν το είχα σκεφτεί! Πολύ καλή ιδέα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση! ευτυχώς το πήρα πάρα πολύ καλά!

Κι ο σκατούλης μου το κατάλαβε και για αποζημίωση όλο το απόγευμα χοροππηδάει!

Διαφημίσεις

εννοειται!

1800 ειναι χωρισ παιδιατρο αναισθησιολογο επισκληριδιο κ αν χρειαστεις φαρμακα,αυτα πανε εξτρα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσακια, περασα να σας καληνυχτισω, αλλα μαλλον αργησα.

Δεν εχω ιδεα αν η γραμμη σημαινει κατι, απλως οτι ολες - ή τουλαχιστον οι περισσοτερες- εγκυοι την βγαζουν. Οσο για τον αφαλο, εγω ψιλοεχω ενα κολλημα με τους αφαλους. Δεν μπορω να μου αγγιζει κανεις τον δικο μου κ με αηδιαζεο οτι εχει σχεση με αφαλους. Αφου φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να περιποιουμαι τον αφαλο της μπεμπας μου. Νομιζω οτι εχω πολυ μεγαλη ευαισθησια, ισως να μου τον ειχαν κοψει πολυ κοντο ή κατι τετοιο γιατι εχω πολυ μεγαλο προβλημα. Και μονο στην ιδεα οτι μπορει να μου πεταχτει εξω αηδιαζω παρα πολυ. Χαιρομαι που μου ειπατε οτι δεν πεταγεται σε ολες. Εχω ελπιδες ακομα!

Σας ζαλισα ομως με τις βλακειες μου. Σας καληνυχτω ολες κ τα λεμε αυριο. Φιλια!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσακια, περασα να σας καληνυχτισω, αλλα μαλλον αργησα.

Δεν εχω ιδεα αν η γραμμη σημαινει κατι, απλως οτι ολες - ή τουλαχιστον οι περισσοτερες- εγκυοι την βγαζουν. Οσο για τον αφαλο, εγω ψιλοεχω ενα κολλημα με τους αφαλους. Δεν μπορω να μου αγγιζει κανεις τον δικο μου κ με αηδιαζεο οτι εχει σχεση με αφαλους. Αφου φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να περιποιουμαι τον αφαλο της μπεμπας μου. Νομιζω οτι εχω πολυ μεγαλη ευαισθησια, ισως να μου τον ειχαν κοψει πολυ κοντο ή κατι τετοιο γιατι εχω πολυ μεγαλο προβλημα. Και μονο στην ιδεα οτι μπορει να μου πεταχτει εξω αηδιαζω παρα πολυ. Χαιρομαι που μου ειπατε οτι δεν πεταγεται σε ολες. Εχω ελπιδες ακομα!

Σας ζαλισα ομως με τις βλακειες μου. Σας καληνυχτω ολες κ τα λεμε αυριο. Φιλια!

Mια απ' τα ίδια με τον αφαλό! Δεν μπαίνω καν σε λεπτομέρειες, δεν θέλω να το σκέφτομαι!

Καληνύχτααα!

Annie μου, μεγειά! Το μαλλί σου πώς το αποφάσισες τόσο κοντό; Εγώ 2 φορές το έκανα και τις 2 το μετάνιωσα! Πάντως αφού το έκανες να το χαρείς! ΦΩΤΟ! ΦΩΤΟ! :D

Σου στέλνω και μήνυμα!

neraidoula, άντε μπράβο! Αυτά είναι νέα!

MARIONG, ξαναλες λίγο για τα αφρόλουτρα; Της avene το έχω υπόψην μου, το άλλο το ξέχασα κιόλας! Μυρίζει ή είναι άοσμο; Κι αν ναι, ευχάριστη η μυρωδιά ή δεν αντέχεται; (Γιατί το έχω ακούσει κι αυτό!) Ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Πως είμαστε σήμερα? Ελπίζω όλες καλά.

Τα αφρόλουτρα (για όλο το σώμα δηλαδή + μαλλιά) το ένα είναι της avene σειρά pediatril σε μορφή αφρού και το άλλο της aderma dermo pediatrics,το gel moussant douceur.Είναι και τα δύο άοσμα, βασικό αυτό γιατί όταν γέννησα τον γιο μου μου είχε πει η μαια ακόμα και εγω η ίδια για κάποιο διάστημα να μην κάνω μπάνιο με τα κοινά σφρόλουτρα που έχουν άρωμα, γιατί δεν πρέπει τα νεογνά να μυρίζουν τέτοιες μυρωδιές, ειδικά που θα αρχίσει ο θηλασμός και θα τα έχουμε όλη την ώρα αγκαλιά κλπ.Και όχι μόνο εμείς, να προσέχουμε και όσοι μας επισκέπτονται να μην "λούζονται" στην κολώνια.

Όσον αφορά τις τιμές του Μητέρα να σας τα πω λίγο πιο αναλυτικά, αφορούν όμως καισαρική, που θα κάνω εγώ. Ο ΦΤ θα είναι πιο λίγο φαντάζομαι.Εγώ μόλις τις άκουσα έπαθα κάτι, αν και ήξερα πάνω κάτω κι απ την πρώτη γέννα.

3κλινο Οικονομικό (πρώην 4κλινο, που τα καταργήσανε):2000 +425 επισκληρίδιος+200 εξετάσεις μωρού=2625,00

3κλινο κανονικό (δεν ρώτησα την διαφορά): 2600 + 425 επισκλ.+200 εξετ.μωρού=3225,00

2κλινο: 3850 + 495 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=4545,00

1κλινο:5450 + 650 επισκλ. + 200 εξετ.μωρού=6300,00

5 διανυκτερεύσεις.

Κορίτσια στο "Αττικόν" 1η θέση, χρεώνουν συμμετοχή 25 ευρώ την ημέρα.Γέννησε η γυναίκα ενός συναδέλφου και του στοίχησε η καισαρική μόνο 500 ευρώ, που με το ζόρι πήγε ο γιατρός , για το δωμάτιο τελικά δεν του πήραν τίποτα συν ότι πήρε φεύγοντας δωρεάν και γάλατα και πάνες και μωρομάντιλα πακέτα ολόκληρα.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...