Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπωωω......4 ωριτσες ελειψα και γραψατε 2 σελιδες! Μπραβο οιστρος!...

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - ΜΗΤΕΡΑ 06/04/2010

Marakious -ΜΗΤΕΡΑ 10/04/2010

neraidoula-ΜΗΤΕΡΑ 20/04/2010(αγορακι)

angie- -ΜΗΤΕΡΑ 25/04/2010 (κοριτσάκι)

maraki2108 - ΜΗΤΕΡΑ 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

andria27 - ΙΑΣΩ 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - IΑΣΩ 07/04/2010

valia81 - IΑΣΩ 07/04/2010 (αγοράκι)

βασ32 - IΑΣΩ 17/04/2010

Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/2010

island - IΑΣΩ 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

tatti-ΛΗΤΩ 13/04/2010

ΕΛΕΝΑ:

irev-ΕΛΕΝΑ 4/04/2010 (κοριτσάκι)

Δεν ξερω πως μπαινουν τα χρωματα...

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!:lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ EUGIE ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ FACEBOOK ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΔΩ!ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ?

Γειά σου και εσένα angie. φυσικά και θα μπω στην ομάδα στο Facebook.

Λοιπόν...

Εδώ στην Αγγλία η πλειοψηφία των γυναικών γεννάει σε δημόσια νοσοκομεία...

Στα ραντεβού για εξετάσεις και για συμβουλές με βλέπει μαία. Γιατρός μαιευτήρας, με έχει δει μόνο μια φορά και αυτό μόνο επειδή το ζήτησα εγώ επειδή έχω πρόβλημα στη μέση και ήθελα να μαθω αν θα ήμουν οκ για ΦΤ.

Εχω κάνει 2 υπέρηχους: έναν στις 12 εβδομάδες για αυχενική και έναν για τη β΄επιπέδου. Εφόσον όλα ήταν φυσιολογικά, το δημόσιο σύστημα εδώ δε μου δικαιολογεί άλλον υπέρηχο. Αν θελήσω να κάνω άλλο θα πρέπει να τον πληρώσω (και μιλάμε για εξωφρενικές τιμές... 180 λίρες :eek: )

Λίγες εβδομάδες πριν την ΠΗΤ, κάνεις ένα birth plan. Δηλαδή συζητάς με τη μαία πως θέλεις να γεννήσεις: αν θέλεις να σου κάνουν αμέσως η καθόλου επισκληρήδιο, αν θέλεις να παρακολουθούν τους παλμούς του μωρού από την αρχή, αν θέλεις να γεννήσεις στο νερό, ποιοί θέλεις να είναι παρόντες την ώρα του τοκετού και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Αυτά είναι τα βασικά που μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλο. Γενικά αν έχεις μια φυσιολογική χωρίς επιπλοκές εγκυμοσύνη, σου κάνουν ελάχιστες και τις πολύ στοιχειώδεις εξετάσεις.

μαρακι2108, πριν λίγες μόνο μέρες παρατήρησα ότι έχει αρχίζει να σχηματίζεται αυτή η γραμμή από το στέρνο στην κοιλιά μου! Περίεργο φαινόμενο αλλά για κάποιο περίεργο λόγο μου αρέσει!! Νομίζω ότι δεν την έχουν όλες οι έγκυες αλλά ίσως να κάνως και λάθος.

Επεξεργάστηκαν by eugie

Πραγματι πολυ διαφορετικα απο εδω! Ευχαριστουμε!

Ωραια που εκανες την γραμμουλα! Οποτε οπου να'ναι ισως κι εμεις αφου ειδαι λιγο πιο μπροστα εσυ.

Ολα καλα να σου πανε κοριτσακι κι εσενα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

EUGIE πολυ διαφορετικο το συστημα σας απο δω,ε?γλυτωνεις κι ολα τα εξοδα των απειρων εξετασεων και υπερηχων εδω..με το καλο να ρθει κι εσενα το μωρακι σου!!ποσο εισαι τωρα?

το γκρουπ μας λεγεται ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010,ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Αυτή τη γραμμή δεν την έχω ακόμη αλλά ο αφαλός μου έχει ανοίξει πολύ! Δεν πετιέται σε όλες οπότε μην το δένεις κόμπο...

Πάντως τη γραμμή αυτή, την έχει μια φίλη μου ακόμη, που έχει μωράκι 3 και κάτι...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Είναι στάνταρ δλδ; Δεν το ήξερα αυτό... Εμένα δεν με πειράζει να μην βγάλω... θα το προτιμούσα μάλιστα! Εσείς γιατί το θέλετε; (Αναρωτιέμαι μήπως δεν τα έχω υπολογίσει καλά τα πράγματα! :D )

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Είναι στάνταρ δλδ; Δεν το ήξερα αυτό... Εμένα δεν με πειράζει να μην βγάλω... θα το προτιμούσα μάλιστα! Εσείς γιατί το θέλετε; (Αναρωτιέμαι μήπως δεν τα έχω υπολογίσει καλά τα πράγματα! :D )

Εγώ Ιωάννα μου όπως ξαναειπα δεν με πειράζει και να μη βγάλω, απεναντίας... Δεν είναι ζωτικής σημασίας η γραμμή οποτε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Eμενα στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε σχηματιστεί η γραμμή. Το σκεπτομουν αυτές τις μέρες γιατί τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα ακόμα,μπορεί και να μην γίνει. Ο αφαλος τώρα δεν πετάγεται απαραίτητα σε όλες τις εγκύους, ούτε σε μένα είχε πεταχτεί παρ όλο που είχα πολύ μεγάλη κοιλιά στο γιο μου.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

και εγω δεν εχω γραμμη κ ουτε θελω να βγαλω!καλα ειμαι κ ετσι!οσο για τον αφαλο ενω ηταν αρκετα μεσα τωρα ειναι στην ιδια ευθεια σχεδον με την κοιλια!!:shock:

γυρησα απο το κομμωτηριο!εκανα ανταυγες κ αλλες..δηλαδη εγινα πιο ξανθια!(αρα μπορω να το παιζω κ πιο χαζη)χαχα:lol::lol:επισης κουρευτικα κ στο υψος του ωμου..μια χαρα.ανανεωθηκα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

και εγω δεν εχω γραμμη κ ουτε θελω να βγαλω!καλα ειμαι κ ετσι!οσο για τον αφαλο ενω ηταν αρκετα μεσα τωρα ειναι στην ιδια ευθεια σχεδον με την κοιλια!!:shock:

γυρησα απο το κομμωτηριο!εκανα ανταυγες κ αλλες..δηλαδη εγινα πιο ξανθια!(αρα μπορω να το παιζω κ πιο χαζη)χαχα:lol::lol:επισης κουρευτικα κ στο υψος του ωμου..μια χαρα.ανανεωθηκα!

Μεγιά η νέα κουπ :lol::lol::lol: Περιμένουμε φωτοφραφια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα. Είχα να μπω από χθες και σας διαβάζω από τις 19:30 που γύρισα σπίτι.

Διαβάζω που προλαβαίνετε να κάνετε δουλειές σπιτιού και σας θαυμάζω! Εγώ με τόση δουλειά και την ώρα που γυρνάω σπίτι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα (κι ούτε έχω όρεξη να πω την αλήθεια). Κάποια στιγμή πρέπει όμως. Θα ακολουθήσω λοιπόν κι εγώ τις ασκήσεις αυθυποβολής: μάζεψε τα στεγνά ρούχα. Απλωσε το επόμενο πλυντήριο. Σιδέρωσε τα στεγνά ρούχα....Τζίφος

Κοριτσια, αλλη μια απορια. Σας εχει σχηματιστει η γραμμη κατα μηκος της κοιλιας, η λεγομενη linea nigra? Κι αν ναι πότε? Εμενα οχι ακομα. Επισης, ο αφαλος σας εχει πεταχτει εξω? Εμενα ουτε αυτο ακομα. Βεβαια ηταν παντα αρκετα βαθυς ο αφαλος μου, αλλα αναρωτιομουν ποτε γινεται αυτο.

Εγώ παρατήρησα ότι από τον αφαλό και κάτω έχει αρχίσει να εμφανίζεται η γραμμούλα. Αχνά ακόμα αλλά είναι εκεί.

X4pTp3.png

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - ΜΗΤΕΡΑ 06/04/2010

Mariong - ΜΗΤΕΡΑ 09/04/2010 (κοριτσάκι)

Marakious -ΜΗΤΕΡΑ 10/04/2010

neraidoula-ΜΗΤΕΡΑ 20/04/2010(αγορακι)

angie- -ΜΗΤΕΡΑ 25/04/2010 (κοριτσάκι)

maraki2108 - ΜΗΤΕΡΑ 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

andria27 - ΙΑΣΩ 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - IΑΣΩ 07/04/2010

valia81 - IΑΣΩ 07/04/2010 (αγοράκι)

βασ32 - IΑΣΩ 17/04/2010

Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/2010

island - IΑΣΩ 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

tatti-ΛΗΤΩ 13/04/2010

ΕΛΕΝΑ:

irev-ΕΛΕΝΑ 4/04/2010 (κοριτσάκι)

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...