Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αnnie, περαστικά σου και γρήγορα! Μήπως ένα μαξιλάρι θηλασμού θα σε βοηθούσε λίγο στον ύπνο; Δεν υπάρχει κάτι που σε ανακουφίζει;

Απ' ότι κατάλαβα η Θάλεια είναι για τις 19:30 το απόγευμα και εγώ στις 15:30 το μεσημέρι. Ρώτησα που γίνονται και καθησυχάστηκα με την απάντηση! Πίσω από το παιδιατρικό, σε ένα κτίριο που είναι για παιδιατρική έρευνα απ' ό,τι κατάλαβα και δεν νοσηλεύεται κανείς. Μόνο έγκυες θα είμαστε!

Για τα οικονομικά που λέτε... Είναι όντως δύσκολα τα πράγματα! Δεν είναι μόνο τα ιατρικά έξοδα, κλινικές, εξετάσεις, γιατροί... Είναι και όλη η προίκα του μωρού...

Αλλά να σας πω κάτι; Το διάβασα προχθές σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης και μου άρεσε γιατί εκεί είναι όλη η ουσία. Ένα μωρό το μόνο που χρειάζεται είναι να φάει, να κοιμηθεί και να είναι καθαρό! Τώρα με τί θα το ντύσουμε, αν το κρεβάτι θα έχει τέτοιο σεντόνι και πάντα, ή αν θα το κάνουμε μπάνιο στη μπανιέρα την υπερλούξ ειδική για μωρά ή σε μια απλή είναι θέμα δικό μας! Τα περισσότερα για εμάς τα κάνουμε, εμείς τα χαιρόμαστε ουσιαστικα!

Οπότε αν δεν έχουμε και τόση άνεση δεν χρειάζεται στενοχώρια! Θα έχουμε το μωράκι που είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να χαρούμε κι ας μην έχει τα σούπερουάου πράγματα.

Στη σχολή μάθαμε πως ένα μωρό-παιδί είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για ασφάλεια και αγάπη παρά για φαγητό, καθαριότητα κτπ! Σας φαίνεται περίεργο;! Κι εμένα μου είχε φανεί τότε αλλά αν το σκεφτείτε ένα παιδί μπορεί να επιβιώσει και με λιγότερο φαγητό αλλά αν του λείπει η αγάπη θα γίνει ένας προβληματικός ενήλικας... Πάλι πολλά είπα!

Νακαι καποια με καλή ψυχολογία. Ετσι οπως τα ες ειναι απλά μας παιρνει απο κατω με τοσα εξοδα και ακομα ειμαστε στην αρχή!!!!

Πρει να βλέπουμε και τα τοσα θετικά τηςιστορίας μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η ώρα είναι 19:10 κι εγώ είμαι εδώ και σας γράφω... :-(

Η γιατρός έχει τοκετό και το ραντεβού μεταφέρθηκε για Πέμπτη βράδυ. :-(

Το ευχάριστο είναι ότι βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης και σύμφωνα με τη μικροβιολόγο είναι φυσιολογικά!

neraidoula, τουλάχιστον απόλαυσε εσύ το γιόκα σου σήμερα! Θα περιμένουμε νέα!

eugιe, δε μας γράφεις συχνά...! Τί να κάνουμε... Μάλλον να συμμαζευτούμε από εδώ και πέρα! Εγώ στις γιορτές ξεσάλωσα οπότε δεν εξεπλάγην... Πιστεύω πως αν τα καταφέρω και περιορίσω τις βλακείες, δεν θα βάζω με αυτό το ρυθμό. Και στην τελική δεν μπορώ να αγχωθώ και γι' αυτό! Ας μπει και κατι παραπάνω, δεν χάθηκε ο κόσμος! ;) Καλή συνέχεια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μία απο τα ίδια.... Εδώ στην Αγγλία δε μας ζυγίζουν όταν πάμε για εξετάσεις και έκανα το λάθος να ζυγιστώ μόνη μου όταν γύρισα απο τις διακοπές.... 3 κιλά... πως είναι δυνατόν αυτο? και τι κάνουμε τώρα? πάντως όχι διαιτα, αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.....

Eugie μας γράφεις απο Αγγλία???? Δεν το πιστευω. Εκει μένεις Εκει θα γεννήσεις???? Ο γιατρός μου έχεο σπουδάσει και δουλέψει Αγγλια και γενικά ειναι πολύ επιρεασμένος απο τους αγγλους Καθε τοσο για αυτους μου λεει. Και τωρα που ειπες οτι δεν σας ζυγίζουν ουτε και μένα με ζυγίζει μονο μια φορ΄. Και επίσης ουτε ασβεστιο θελει να μου δωσει προς το παρον . Τι να πω ελπίζω να ειανι για καλο

νασαι καλά

Η ώρα είναι 19:10 κι εγώ είμαι εδώ και σας γράφω... :-(

Η γιατρός έχει τοκετό και το ραντεβού μεταφέρθηκε για Πέμπτη βράδυ. :-(

Το ευχάριστο είναι ότι βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης και σύμφωνα με τη μικροβιολόγο είναι φυσιολογικά!

neraidoula, τουλάχιστον απόλαυσε εσύ το γιόκα σου σήμερα! Θα περιμένουμε νέα!

eugιe, δε μας γράφεις συχνά...! Τί να κάνουμε... Μάλλον να συμμαζευτούμε από εδώ και πέρα! Εγώ στις γιορτές ξεσάλωσα οπότε δεν εξεπλάγην... Πιστεύω πως αν τα καταφέρω και περιορίσω τις βλακείες, δεν θα βάζω με αυτό το ρυθμό. Και στην τελική δεν μπορώ να αγχωθώ και γι' αυτό! Ας μπει και κατι παραπάνω, δεν χάθηκε ο κόσμος! ;) Καλή συνέχεια!

Ωχ μωρέ τί σπάσιμο!!!!Δεν πειράζει υπομονή μέχρι την Πέμπτη.

Παιδιά μην ανοίγετε θέμα με κιλά.Πονάει!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά τη γέννα λέω να ανοίξουμε θέμα

"Χοντρές μανούλες Απριλίου 2010"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ιωάννα, μπράβο για την καλή καμπύλη! Αύριο έχω ραντεβού για τη δική μου και για να πώ την αλήθεια δεν ξέρω τι να περιμένω.

Προσπαθώ και εγώ να συγκρατηθώ σε σχέση με το φαί αλλά δεν είναι πάντα εύκολο! προσπαθώ να κινούμαι και να αθλούμαι όσο είναι δυνατον για να μετριάσω την αυξηση του βάρους...

Ο λόγος που δεν γράφω συχνά είναι ότι το cafe κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, και πριν διαβάσω τα καινούρια posts υπάρχουν άλλα 10! οπότε και εγώ προσπαθώ απλά να το παρακολουθώ όσο είναι δυνατόν...

Διαφημίσεις

Eugie μας γράφεις απο Αγγλία???? Δεν το πιστευω. Εκει μένεις Εκει θα γεννήσεις???? Ο γιατρός μου έχεο σπουδάσει και δουλέψει Αγγλια και γενικά ειναι πολύ επιρεασμένος απο τους αγγλους Καθε τοσο για αυτους μου λεει. Και τωρα που ειπες οτι δεν σας ζυγίζουν ουτε και μένα με ζυγίζει μονο μια φορ΄. Και επίσης ουτε ασβεστιο θελει να μου δωσει προς το παρον . Τι να πω ελπίζω να ειανι για καλο

νασαι καλά

Γειά σου βασ32. Ναι εδώ θα γεννήσω και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μεχρι στιγμής από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ρώτησα το γιατρό εδώ για το αν θα πρέπει να πάρω σιδηρο και ασβέστιο και μου είπε οχι, εδώ δεν είναι πολύ υπέρ αυτών (οπότε μάλλον και ο γιατρός σου γι' αυτό δε σου δίνει ασβέστιο).

Να καλοδεχτείς το μωράκι σου!!

Καλως την eugie! Σπανια σε ακουμε! Δεν το'ξερα οτι εισαι Αγγλια. Ειναι αληθεια οτι εκει γεννανε με μαια και οχι γιατρο? Ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα εκει υποτιθεται. Κι η δικη μου η γιατρος εκει εχει σπουδασει και ειναι υποτιθεται επηρεασμενη, αλλα αφου ερθουν εδω μπαινουν αμεσως στο ελληνικο κλιμα νομιζω. Πες μας πως ειναι εκει!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΝΥ!!!!!!ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ!!ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΜΑΙ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!ΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσια, αλλη μια απορια. Σας εχει σχηματιστει η γραμμη κατα μηκος της κοιλιας, η λεγομενη linea nigra? Κι αν ναι πότε? Εμενα οχι ακομα. Επισης, ο αφαλος σας εχει πεταχτει εξω? Εμενα ουτε αυτο ακομα. Βεβαια ηταν παντα αρκετα βαθυς ο αφαλος μου, αλλα αναρωτιομουν ποτε γινεται αυτο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γειά σου βασ32. Ναι εδώ θα γεννήσω και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μεχρι στιγμής από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ρώτησα το γιατρό εδώ για το αν θα πρέπει να πάρω σιδηρο και ασβέστιο και μου είπε οχι, εδώ δεν είναι πολύ υπέρ αυτών (οπότε μάλλον και ο γιατρός σου γι' αυτό δε σου δίνει ασβέστιο).

Να καλοδεχτείς το μωράκι σου!!

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ EUGIE ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ FACEBOOK ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΔΩ!ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, αλλη μια απορια. Σας εχει σχηματιστει η γραμμη κατα μηκος της κοιλιας, η λεγομενη linea nigra? Κι αν ναι πότε? Εμενα οχι ακομα. Επισης, ο αφαλος σας εχει πεταχτει εξω? Εμενα ουτε αυτο ακομα. Βεβαια ηταν παντα αρκετα βαθυς ο αφαλος μου, αλλα αναρωτιομουν ποτε γινεται αυτο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ??ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.. :-(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Υποτιθεται οτι ολες οι εγκυοι εχουν μια γραμμη που διασχιζει κατα μηκος την κοιλια. Την εχω δει σε φωτογραφιες, αλλα δεν ξερω ποτε δημιουργειται και αν συμβαινει σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ωχ μωρέ τί σπάσιμο!!!!Δεν πειράζει υπομονή μέχρι την Πέμπτη.

Παιδιά μην ανοίγετε θέμα με κιλά.Πονάει!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά τη γέννα λέω να ανοίξουμε θέμα

"Χοντρές μανούλες Απριλίου 2010"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς που συνέβη τώρα που τον νιώθω και δεν έχω την αγωνία που είχα νωρίτερα στην εγκυμοσύνη! Δεν πειράζει μωρέ, σκέφτομαι πως κάποια άλλη γίνεται μανούλα τώρα! Και μπορεί να συμβεί και σε εμάς και δεν θέλουμε εκείνη την ώρα να σκέφτονται άσχημα για μας οι άλλες μέλλουσες μαμάδες που χάνονται τα ραντεβού τους!

Και για το θέμα που προτείνεις, ΜΕΣΑ! Χεχεχε! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πωπωωω......4 ωριτσες ελειψα και γραψατε 2 σελιδες! Μπραβο οιστρος!...

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - ΜΗΤΕΡΑ 06/04/2010

Marakious -ΜΗΤΕΡΑ 10/04/2010

neraidoula-ΜΗΤΕΡΑ 20/04/2010(αγορακι)

angie- -ΜΗΤΕΡΑ 25/04/2010 (κοριτσάκι)

maraki2108 - ΜΗΤΕΡΑ 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

andria27 - ΙΑΣΩ 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - IΑΣΩ 07/04/2010

valia81 - IΑΣΩ 07/04/2010 (αγοράκι)

βασ32 - IΑΣΩ 17/04/2010

Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/2010

island - IΑΣΩ 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

tatti-ΛΗΤΩ 13/04/2010

ΕΛΕΝΑ:

irev-ΕΛΕΝΑ 4/04/2010 (κοριτσάκι)

Δεν ξερω πως μπαινουν τα χρωματα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...