Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Despoina, να σας ζήσει το βαφτηστιράκι! Κι εσύ τόσο εύκολα να γεννήσεις και όλες μας δλδ! Οι κουμπάρες μας μια χαρά τα καταφέρνουν!

Όσο για το χτύπημα, μην ανησυχείς... Δεν καταλαβαίνουν τπτ εκεί μέσα στα νερά και τις στρώσεις που τα προστατεύουν!

Χριστίνα, έχω και σίδερο μεταξύ άλλων αλλά το έχω προγραμματίσει για αύριο... Θα τσεκάρω βέβαια την ατζέντα μου μήπως ξεχνάω κάτι...! :tongue:

Σήμερα διεκπεραίωσα ξεσκόνισμα, συμμάζεμα, σκούπισμα, πλυντήριο και πλύσιμο πιάτων (είχαν μαζευτεί :oops:) και σπάσιμο 2 πιάτων με μεγάλη επιτυχία!

Μεταξύ μας, τα 3 πρώτα βασικά, τα άλλα τα έκανα αλλά τα έβαλα πιο πολύ για εντυπωσιασμό!

neraidoula, σε καταλαβαίνω και κουράγιο... Εγώ τώρα δεν κοιμάμαι με τπτ! Έχω ραντεβού με τον Μπέμπη στις 19:00!

Μπαίνω για μπανάκι και τα λέμε το βράδυ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

VALIA λεω να ξεκινησουμε με αυτη τη λιστα!!!ποια εχει την παλια ομως να βοηθησει καπως??

να γραφουμε ονομα κ μαιευτηριο.θα κανουμε 3-4 λιστες ή οσες ειναι και τα μαιευτηρια.

π.χ. angie-ΜΗΤΕΡΑ 25/04/10

Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/10

ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-

θέλω και γω......

Despoina, να σας ζήσει το βαφτηστιράκι! Κι εσύ τόσο εύκολα να γεννήσεις και όλες μας δλδ! Οι κουμπάρες μας μια χαρά τα καταφέρνουν!

Όσο για το χτύπημα, μην ανησυχείς... Δεν καταλαβαίνουν τπτ εκεί μέσα στα νερά και τις στρώσεις που τα προστατεύουν!

Χριστίνα, έχω και σίδερο μεταξύ άλλων αλλά το έχω προγραμματίσει για αύριο... Θα τσεκάρω βέβαια την ατζέντα μου μήπως ξεχνάω κάτι...! :tongue:

Σήμερα διεκπεραίωσα ξεσκόνισμα, συμμάζεμα, σκούπισμα, πλυντήριο και πλύσιμο πιάτων (είχαν μαζευτεί :oops:) και σπάσιμο 2 πιάτων με μεγάλη επιτυχία!

Μεταξύ μας, τα 3 πρώτα βασικά, τα άλλα τα έκανα αλλά τα έβαλα πιο πολύ για εντυπωσιασμό!

neraidoula, σε καταλαβαίνω και κουράγιο... Εγώ τώρα δεν κοιμάμαι με τπτ! Έχω ραντεβού με τον Μπέμπη στις 19:00!

Μπαίνω για μπανάκι και τα λέμε το βράδυ!

Αντε ζουζούνα μου καλό μπανάκι...κοίτα να τον πλύνεις καλά τον μπεμπάκο να είναι μοσχοβολιστός στο γιατρό!!! περιμένουμε νέα σου ααα και να μας τον χαιρετήσεις ε μην το ξεχάσεις!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε δεν έχω τώρα δουλειά να παρακαλαω να μην σκάσει τίποτα τελευταία στιγμή ωστε 5 παρά 1 να έχω φύγει.....και μετά...φαγητάκι....ξάπλά και τηλεορασίτσα παρέα με τον μπέμπούλη γιουπιιιιιι!!!

Διαφημίσεις

ΜΗΤΕΡΑ:

Marakious -ΜΗΤΕΡΑ 10/04/2010 ΙΑΣΩ:Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/10

angie- -ΜΗΤΕΡΑ 25/04/2010

Αντε μανουλίτσες αρχίστε να συμπληρώνεται...ευχαριστούμε αρχηγέ (angie) :tongue::tongue::tongue:

valia81 λες να γίνει κανα μπερδεγουεϊ και να γεννήσουμε κοντά...να είμαστε παρεούλα στο Iασω...αχ τι καλά!!!

Τέλεια θα είναι!!! Να είμαστε και παρεούλα!!! 10 μερούλες έχουμε μόνο διαφορά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

όντως Ιωάννα η τεχνική σου δεν έπιασε!:tongue:

Η μάλλον ακούστηκε περισσότερο η εσωτερική μου φωνή που έλεγε Θέλω να κοιμηθώ!

Αυτό φυσικά έπιασε, έπεσα με τα ρούχα για λιγάκι και ξύπνησα μετά απο μια ώρα, οπότε σίδερο γιοκ!

Τώρα περιμένω να έρθει ο καλός μου να φάμε κια μετά ας ελπίσουμε ότι θα σιδερώσω:(:(:(

Αννυ μου καλή επιτυχία με τις ανταύγες

Ιωάννα περιμένουμε νέα απο τον μπέμπη!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τέλεια θα είναι!!! Να είμαστε και παρεούλα!!! 10 μερούλες έχουμε μόνο διαφορά!!!

Nαιαιαιαι.....:tongue::tongue::tongue::tongue: πλάκα θα έχει.....!!!μέχρι τότε θα τα λέμε και που ξέρεις μπορεί και να κάτσει!!!

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - ΜΗΤΕΡΑ 06/04/2010

Marakious -ΜΗΤΕΡΑ 10/04/2010

angie- -ΜΗΤΕΡΑ 25/04/2010 (κοριτσάκι)

maraki2108 - ΜΗΤΕΡΑ 29/04/2010

ΙΑΣΩ:

andria27 - ΙΑΣΩ 03/04/2010

mary73 - IΑΣΩ 07/04/2010

valia81 - IΑΣΩ 07/04/2010 (αγοράκι)

βασ32 - IΑΣΩ 17/04/2010

Χριστίνα Τούχα... - ΙΑΣΩ 17/04/2010

island - IΑΣΩ 25/04/2010

Τα βρήκα από τις πρώτες σελίδες μας!!!

Επεξεργάστηκαν by valia81

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...