Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το λοιπόν, έκλεισα 2 ραντεβού, ένα με Κεντρο μάνας άλλης περιοχής, και ένα με γυναικολόγο σε ΙΚΑ σε άλλη περιοχή πάλι. Κάποιος θα την γράψει , δεν μπορεί....θα πω διάφορες μπαρούφες και ότι κάτσει. Για την ιστορία, θα σας πω τί έγινε τελικά μέχρι την Παρασκευή.

Καλά έκανες και πιστεύω πως θα πιάσει! Αν χρειαστεί παίξτο λίγο και Μάρθα Βούτση (Ααααχχ... :-( εμένα που με βλέπετε... έχω περάσει πολλά... :-() και μια χαρά! Καλή επιτυχία!

Πάω για 2ο γύρο...

Σήκω, καλό μου, να πλύνεις κάνα πιάτο... Άντε, άντε πιάστηκε ο πωπός από το καθισιό!

Το άλλο σας το είπα!? Καλά, τί μυαλό! Απορώ πως το ξέχασα! (Αλήθεια, δεν προσπάθησα να το αποσιωπήσω!)

Ζυγίστηκα! Έκανα ένα "ιιιιιιιιιιιιιιιιι" σαν τη Ζουμπουλία (κι επειδή το έβλεπα να έρχεται, είπα να μη γίνω ρεζίλι στη γιατρό το απόγευμα), κατέβηκα και συνέχισα τις δουλειές μου κυρία! Αποφάσισα βέβαια να σταματήσω τα εγκλήματα -καλά, όχι κι όλα! Μην το παρακάνουμε! :cool:

Μέσα στις γιορτές που λέτε έβαλα 3 κιλά! Κάθε εβδομάδα και κιλό περίπου! Τέλεια!

Ε, τώρα όμως θα σηκωθώ...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

.........................

Υ.Γ θα ακολουθήσω την τακτική της Ιωάννας μπας και τα καταφέρω

Πρέπει να σιδερώσω

πρέπει να σιδερώσω

Λέτε να πιάσει?:tongue:

και εγω πρεπει να το κανω αυτο!αλλα πρωτα θα παω κομμωτηριο!μου λεει ο αντρας μου θα πας με αυτον τον καιρο κ την μεση σου!λεω θα βαλω σκουφο θα μπω στο Taxi κ θα παω!!!δεν την παλευω!!!!

μετα ισως σιδερωσω!κ αυτο το πραγμα που πρεπει καθιστες να σιδερωνουμε...δεν βολευει καθολου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γειά σας κοριτσάκια έκανα πάλι πολύ ώρα να σας διαβάσω! πολλά νεα!!

elisavet μπράβο για τα αποτελέσματα, joanna αφου δεν σου είπε τίποτα ο γιατρός μην ανησυχεις πάνε σε έναν ενδοκρινολόγο και μετά. Πάντως δεν θα έλεγα ότι το μώρο σου είναι μεγάλο εγώ είχα πάει στις 26 βδ και 2 ημε και η μικρή ήταν 1074 και μου είπε πως είναι λίγο μεγαλύτερη απο το μέσο όρο αλλά είναι φυσιολογικο.Νεραιδουλα καλά αποτεέσματα!

Στράτα μου υπομονή, μακάρι να λυθούν όλα γρήγορα!

angel λπίζω να βρεις μια λύση με τον ηλίθιο που έχεις μπλέξει!!

Αννυ σε καταλαβαίνω απόλυτα, αυτοί οι πόνοι με ταλαιπωρούν εδώ και ένα μήνα περίπου το δράμα μου είναι όταν είμαι καθιστή , όταν πάω να σηκωθώ ή αν τολμήσω να αλλάξω πλευρό στον ύπνο μου! Πραγματικα και εγώ είναι ώρες που με πιάνουν τα κλάματα ,υπομονή όμως και όλα θα περάσουν( ελπίζω).

Μαθήματα τοκετού και εγώ θα κάνω στο σπίτι, αφού δεν έχει κάτι εδώ. Μίλησα με τη μαία του γιατρού μου, είναι 6 μαθήματα και κοστίζουν 120 ευρώ καλή μου φάμηκε η τιμή.΄Ξεκινάμε την Πέμπτη, το καλό είναι ότι θα είναι και την ώρα της γέννας αλλά μου είπε και ο γιατρός μου πως αν την χρειαστώ και μετά για βοήθεια τις πρώτες μέρες θα μου τη στείλει.

Σαν να είπα πολλά ε ?

Φιλάκια

Υ.Γ θα ακολουθήσω την τακτική της Ιωάννας μπας και τα καταφέρω

Πρέπει να σιδερώσω

πρέπει να σιδερώσω

Λέτε να πιάσει?:tongue:

Ναι, ναι! Πιάνει!

Δε βλέπετε? Ακόμη εδώ είμαι!!! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

βρε ζουζουνομαμούνες δεν μπήκα τοση ώρα γιατί το πρωί δεν είχατε ξυπνήσει και τώρα βλέπω ξεσαλώσαμε πάλι....

valia όλα καλά θα πάνε με την καμπύλη είπαμε αιματάκι σε τσιμπιματάκι και μονορούφι την γλυκόζη..μην μασας λεβεντομάνα μου θα δεις οτι θα έρθεις και θα μας πει οτι ήταν παιχνιδάκι!!!

Annie μου υπομονή και περαστικά

Irev γιατί να μπεις σε περιττα έξοδα καλαθούνας κράτα του Στελάκι σου και ας είναι σιελ το συνδιάζεις με ροζ σεντονάκια κρίμα είναι (μην ξεχνάς η πιο φθηνή έχει 90 europoula-τα διαθέτεις σε κάτι αλλό)

Διαφημίσεις

ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ,Ε??ΜΙΛΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΑΙΡΕΤΗ!!

Nai Antzy moy! 8a se doyme ekei!

Κοριτσια, μολις τελειωσα να διαβαζω τις 3 σελιδες απο χθες το βραδυ! Χαμος παλι! Ευτυχως τα περισσοτερα νε ειναι ευχαριστα. Annie μου περαστικα. Οσο για το στηθος, εγω το επαθα απο 4 μηνων και συνεχιζεται. ΑΥτο που μου ειπε η γιατρος ειναι να μην το ζουλας! Πλενε το με χλιαρο νερο να φευγει οσο γινεται (γιατι εμενα ξερενεται πανω στη θηλη και οταν παω να το βγαλω με ποναει). Ομως και που το πλενω ξαναβγαινει και ξαναξερενεται και δεν γινεται τιποτα. Αυτο λεγεται πυαρ και μοιαζει σαν πυον οταν στεγνωσει. ΕΙναι απολυτως φυσικο, μη φοβασαι.

Φιλια σε ολες σας!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγω Ιωαννα μου στη θεση σου θα επεφτα για νανακια:P

Πω πω ειμαι στη δουλεια και κοιμαμαι ορθια:-(:-(:-(:-(Θελω το κρεβατακι μου:-(:-(:-(

και γω....ονειρεύομαι την κρεββατάρα μου γιατί λόγω ύψους του αντρούλη μου είναι μεγάλη...και νυστάζωωωωωωω:-(:sad::-(υπομονή χριστνάκι μου κατα τις 17:00 πιστεύω να φύγουμε!!!:cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες! καλα, εκανα ποση ωρα να διαβασω τα νεα σας! να σας πω κ τα δικα μου.πρωτα τα καλα! χθες το βραδυ στις 11:10 γεννησε η κουμπαρα μου το αγορακι της! ειχε παει το απογευμα στο γιατρο κ ειχε διαστολη 4 χωρις να εχουν σπασει τα νερα κ την εστειλε στην κλινικη. μεσα σε μια ωρα απο τοτε που την επιασαν οι πονοι βγηκε ο μικρουλης! ζυγιζει 3270γρ! αντε μακαρι να εχουμε κι εμεις τοσο γρηγορη γεννα! δεν χρειαστηκε ουτε καν επισκληριδιο τοσο γρηγορα που βγηκε! και εχει γενεθλια την ιδια μερα με τον αντρουλη μου που θα γινει κ ο νονος του!

εγω χθες οταν πηγα για υπνο ενοιωθα σαν να με κλοτσαει στην κυστη το μωρο κ με πονουσε. φοβηθηκα μην ειναι συσπασεις κ πηγα σημερα στο γιατρο κ μου ειπε πως ολα ειναι καλα. μου εξετασε κ τον τραχηλο κ ειπε πως αφου ο πονος που ενοιωθα ηταν μονο οταν ημουν ξαπλωμενη μαλλον δεν ηταν συσπασεις αλλα οι κλοτσιες του μωρου στην περιοχη. ο μπεμπουλης μας ειναι μια χαρα κ 1112γρ:P

αλλα μου συνεβη κ κατι κακο. πηγε ο αντρας μου να μου ανοιξει την πορτα του αυτ/του απο μεσα,εγω δεν τον ειδα κ με χτυπησε με την πορτα στην κοιλια:-( δεν πονεσα, αλλα τρομαξα πολυ κ τραβηχτηκα αποτομα. πηρα τηλ το γιατρο κ μου ειπε αν δεν ποναω κ δεν εχω αιμα να μη φοβαμαι. παντως καλου-κακου θα παμε να του ριξουμε μια ματια για σιγουρια. ουφ! στεναχωρεθηκα πολυ αλλα αφου το ζουζουνακι κουνιεται πιστευω πως θα ειναι καλα.

σας ζαλισα,πολλα ειπα! φιλακια κ καλο απογευμα σε ολες!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας μανουλες! καλα, εκανα ποση ωρα να διαβασω τα νεα σας! να σας πω κ τα δικα μου.πρωτα τα καλα! χθες το βραδυ στις 11:10 γεννησε η κουμπαρα μου το αγορακι της! ειχε παει το απογευμα στο γιατρο κ ειχε διαστολη 4 χωρις να εχουν σπασει τα νερα κ την εστειλε στην κλινικη. μεσα σε μια ωρα απο τοτε που την επιασαν οι πονοι βγηκε ο μικρουλης! ζυγιζει 3270γρ! αντε μακαρι να εχουμε κι εμεις τοσο γρηγορη γεννα! δεν χρειαστηκε ουτε καν επισκληριδιο τοσο γρηγορα που βγηκε! και εχει γενεθλια την ιδια μερα με τον αντρουλη μου που θα γινει κ ο νονος του!

εγω χθες οταν πηγα για υπνο ενοιωθα σαν να με κλοτσαει στην κυστη το μωρο κ με πονουσε. φοβηθηκα μην ειναι συσπασεις κ πηγα σημερα στο γιατρο κ μου ειπε πως ολα ειναι καλα. μου εξετασε κ τον τραχηλο κ ειπε πως αφου ο πονος που ενοιωθα ηταν μονο οταν ημουν ξαπλωμενη μαλλον δεν ηταν συσπασεις αλλα οι κλοτσιες του μωρου στην περιοχη. ο μπεμπουλης μας ειναι μια χαρα κ 1112γρ:P

αλλα μου συνεβη κ κατι κακο. πηγε ο αντρας μου να μου ανοιξει την πορτα του αυτ/του απο μεσα,εγω δεν τον ειδα κ με χτυπησε με την πορτα στην κοιλια:-( δεν πονεσα, αλλα τρομαξα πολυ κ τραβηχτηκα αποτομα. πηρα τηλ το γιατρο κ μου ειπε αν δεν ποναω κ δεν εχω αιμα να μη φοβαμαι. παντως καλου-κακου θα παμε να του ριξουμε μια ματια για σιγουρια. ουφ! στεναχωρεθηκα πολυ αλλα αφου το ζουζουνακι κουνιεται πιστευω πως θα ειναι καλα.

σας ζαλισα,πολλα ειπα! φιλακια κ καλο απογευμα σε ολες!

a%3E

Μπραβο στην κουμπαρουλα σου!ουτε επισκληριδιο ε!λεβεντισα!!!εσυ μην στεναχωριεσαι!μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης σου!παιδαρος!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

VALIA λεω να ξεκινησουμε με αυτη τη λιστα!!!ποια εχει την παλια ομως να βοηθησει καπως??

να γραφουμε ονομα κ μαιευτηριο.θα κανουμε 3-4 λιστες ή οσες ειναι και τα μαιευτηρια.

π.χ. angie-ΜΗΤΕΡΑ 25/04/10

ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

βρε ζουζουνομαμούνες δεν μπήκα τοση ώρα γιατί το πρωί δεν είχατε ξυπνήσει και τώρα βλέπω ξεσαλώσαμε πάλι....

valia όλα καλά θα πάνε με την καμπύλη είπαμε αιματάκι σε τσιμπιματάκι και μονορούφι την γλυκόζη..μην μασας λεβεντομάνα μου θα δεις οτι θα έρθεις και θα μας πει οτι ήταν παιχνιδάκι!!!

Annie μου υπομονή και περαστικά

Irev γιατί να μπεις σε περιττα έξοδα καλαθούνας κράτα του Στελάκι σου και ας είναι σιελ το συνδιάζεις με ροζ σεντονάκια κρίμα είναι (μην ξεχνάς η πιο φθηνή έχει 90 europoula-τα διαθέτεις σε κάτι αλλό)

Να σου πω την αληθεια μου, αν δω τα σκουρα αυτο θα κανω...οχι πως θα εχω κι αλλη επιλογη... Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι η μπεμπα θα 'ναι αδικημενη... Καναμε οοοολα τα μεγαλα εξοδα στο Στελιο και για τη μπουμπου ουτε μια καλαθουαν να μην μπορεσω να παρω?...

despoina να σας ζησει το βαφτιστηρι. Αντε ευχομαι και σε ολες σας τετοια γεννα να εχετε! Με το καλο να ερθουν και τα δικα μας μωρακια, υγιεστατα και στρουμπουλά!

Κοριτσάρες, μιας και κοιμηθηκε και ο Στελιος λεω να ην πεσω λιγακι, γαιτι απο τις 7 το πρωι δεν παλευεται...

QuW0p3.png

Να σου πω την αληθεια μου, αν δω τα σκουρα αυτο θα κανω...οχι πως θα εχω κι αλλη επιλογη... Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι η μπεμπα θα 'ναι αδικημενη... Καναμε οοοολα τα μεγαλα εξοδα στο Στελιο και για τη μπουμπου ουτε μια καλαθουαν να μην μπορεσω να παρω?...

despoina να σας ζησει το βαφτιστηρι. Αντε ευχομαι και σε ολες σας τετοια γεννα να εχετε! Με το καλο να ερθουν και τα δικα μας μωρακια, υγιεστατα και στρουμπουλά!

Κοριτσάρες, μιας και κοιμηθηκε και ο Στελιος λεω να ην πεσω λιγακι, γαιτι απο τις 7 το πρωι δεν παλευεται...

ναι μωρε irev μου δίκιο έχεις για την μικρούλα εγω το είπα απλά για τα έξοδα και όπως είπε και η Ιωάννα περισσότερο εμείς τα χαιρόμαστε τώρα παρά αυτα...δεν νομίζω ότι η μπεμπούλα θα καταλάβει την διαφορά!!! Καλό υπνο...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...