Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΩΡΑΙΑ ΒΡΕ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!

ΙΡΕΝ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΜΑΛΛΟΝ.ΚΟΥΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ Κ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

Aν μπω το απόγευμα από το σπίτι θα σου πω!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΩΡΑΙΑ ΒΡΕ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!

ΙΡΕΝ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΜΑΛΛΟΝ.ΚΟΥΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ Κ ΔΩΜΑΤΙΟ!!

Ωραια! Ετσι πιστευω θα 'ναι μια χαρα το μικρουλι σου!

Εχει αγοραει καμια σας καλαθουνα? Απο που? Ποσο?

Ειναι απο τα πραγματα που μου ειχαν δωσει στο Στελιο κι ετσι δεν εχω ιδεα... Εεε λεω τη μπεμπα να μην την εχω μες το σιελ τωρα... Μιας κι εγω για ημερησιους υπνους την ειχα βολευτει για κανενα τριμηνο...

QuW0p3.png

Αν και το έχω ξαναγράψει σας μπέρδεψα πάλι ε;;;;

Skamagka Anna = touki

ΟΥΦ!!ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ!!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΒΡΕ ΑΝΝΑ ΜΟΥ,ΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟUKI???ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ?ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΑΞΩ Η ΑΜΟΙΡΗ!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ωραια! Ετσι πιστευω θα 'ναι μια χαρα το μικρουλι σου!

Εχει αγοραει καμια σας καλαθουνα? Απο που? Ποσο?

Ειναι απο τα πραγματα που μου ειχαν δωσει στο Στελιο κι ετσι δεν εχω ιδεα... Εεε λεω τη μπεμπα να μην την εχω μες το σιελ τωρα... Μιας κι εγω για ημερησιους υπνους την ειχα βολευτει για κανενα τριμηνο...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 2ΜΗΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΛΗΤΩ-ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΠΟΥ,ΚΑΝΕΙ 80-90€ ΚΑΙ 25€ ΤΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΛΑ.ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΓΙΑ ΥΠΝΟ-ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αnnie, περαστικά σου και γρήγορα! Μήπως ένα μαξιλάρι θηλασμού θα σε βοηθούσε λίγο στον ύπνο; Δεν υπάρχει κάτι που σε ανακουφίζει;

Απ' ότι κατάλαβα η Θάλεια είναι για τις 19:30 το απόγευμα και εγώ στις 15:30 το μεσημέρι. Ρώτησα που γίνονται και καθησυχάστηκα με την απάντηση! Πίσω από το παιδιατρικό, σε ένα κτίριο που είναι για παιδιατρική έρευνα απ' ό,τι κατάλαβα και δεν νοσηλεύεται κανείς. Μόνο έγκυες θα είμαστε!

Για τα οικονομικά που λέτε... Είναι όντως δύσκολα τα πράγματα! Δεν είναι μόνο τα ιατρικά έξοδα, κλινικές, εξετάσεις, γιατροί... Είναι και όλη η προίκα του μωρού...

Αλλά να σας πω κάτι; Το διάβασα προχθές σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης και μου άρεσε γιατί εκεί είναι όλη η ουσία. Ένα μωρό το μόνο που χρειάζεται είναι να φάει, να κοιμηθεί και να είναι καθαρό! Τώρα με τί θα το ντύσουμε, αν το κρεβάτι θα έχει τέτοιο σεντόνι και πάντα, ή αν θα το κάνουμε μπάνιο στη μπανιέρα την υπερλούξ ειδική για μωρά ή σε μια απλή είναι θέμα δικό μας! Τα περισσότερα για εμάς τα κάνουμε, εμείς τα χαιρόμαστε ουσιαστικα!

Οπότε αν δεν έχουμε και τόση άνεση δεν χρειάζεται στενοχώρια! Θα έχουμε το μωράκι που είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να χαρούμε κι ας μην έχει τα σούπερουάου πράγματα.

Στη σχολή μάθαμε πως ένα μωρό-παιδί είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για ασφάλεια και αγάπη παρά για φαγητό, καθαριότητα κτπ! Σας φαίνεται περίεργο;! Κι εμένα μου είχε φανεί τότε αλλά αν το σκεφτείτε ένα παιδί μπορεί να επιβιώσει και με λιγότερο φαγητό αλλά αν του λείπει η αγάπη θα γίνει ένας προβληματικός ενήλικας... Πάλι πολλά είπα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

αααααααα!!!εκελισα ραντεβου στο κομμωτηριο!!!να παω να κανω καμια ανταυγια μπας κ ανανεωθω καθολου!γιατι η ψυχολογια πατωμα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Bλέπω πως ψάχνετε για τα καλλυντικά του μωρού κλπ.Αν θέλετε την γνώμη μου, εγώ στον γιό μου ξεκίνησα με την σειρά της Avene pediatril που είναι για μωρά-παιδιά και την βρίσκεις στα φαρμακεία.Ενα προιόν για μαλλιά και σώμα σε μορφή αφρού και κρατάει παρα πολύ καιρό.Απέφυγα τις γνωστές μάρκες που κυκλοφορούν στα σουπερ μαρκετ. Μεγαλώνοντας μετά τον 1ο χρόνο δοκίμασα της Αderma Που επίσης είναι πάρα πολύ καλά και περιέχουν βρώμη που περιποιείται το δέρμα και αυτά από το φαρμακείο.Το γαλάζιο μπουκάλι που επίσης είναι για σώμα και μαλλιά.Τα χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα που έχει κλείσει τα 3 χρόνια καθώς επίσης έχω πάντα διαθέσιμο ένα σαπούνι χαμομήλι, πάλι από το φαρμακείο.Του έβαζα επίσης τακτικά την κρέμα προσώπου-σώματος της Αvene pediatril και τώρα της Aderma. Για την αλλαγή της πάνας ή bepanthol ointment ή της weleda baby & kind που είναι εξαιρετική με καλέντουλα.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

αααααααα!!!εκελισα ραντεβου στο κομμωτηριο!!!να παω να κανω καμια ανταυγια μπας κ ανανεωθω καθολου!γιατι η ψυχολογια πατωμα!!!!

Εγώ έκανα τις ανταύγειες μου πριν την Πρωτοχρονιά και τώρα θα ξαναπάω πρίν γεννήσω για να γίνω όμορφη για το γιο μου!!!

Κοριτσάκι μου καλά θα κάνεις!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Αnnie περαστικά σου. Καλά είσαι τόσο αδύνατη και παρόλα αυτά σε πιάνει η μέση σου??? Αυτό είναι αδικία. Πάντως δύσκολο πράγμα να έχεις το ζόρι σου και να μην είσαι στην άνεση του σπίτιο σου, όλα σου φταίνε τότε. Τώρα ξεκούραση. Εγώ θα πηγαίνω κάθε Δευτέρα στις 19:30 για τα μαθήματα ανώδυνου. Στο κινητό με πήρανε τηλέφωνο πάντως. Δεν τους τηλεφωνείς εσύ να τους ρωτήσεις?

valia καλή επιτυχία με την καμπύλη, θα τα καταφέρεις μην ανησυχείς!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΟΥ ΔΩΣΕΣ ΙΔΕΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΣ!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια έκανα πάλι πολύ ώρα να σας διαβάσω! πολλά νεα!!

elisavet μπράβο για τα αποτελέσματα, joanna αφου δεν σου είπε τίποτα ο γιατρός μην ανησυχεις πάνε σε έναν ενδοκρινολόγο και μετά. Πάντως δεν θα έλεγα ότι το μώρο σου είναι μεγάλο εγώ είχα πάει στις 26 βδ και 2 ημε και η μικρή ήταν 1074 και μου είπε πως είναι λίγο μεγαλύτερη απο το μέσο όρο αλλά είναι φυσιολογικο.Νεραιδουλα καλά αποτεέσματα!

Στράτα μου υπομονή, μακάρι να λυθούν όλα γρήγορα!

angel λπίζω να βρεις μια λύση με τον ηλίθιο που έχεις μπλέξει!!

Αννυ σε καταλαβαίνω απόλυτα, αυτοί οι πόνοι με ταλαιπωρούν εδώ και ένα μήνα περίπου το δράμα μου είναι όταν είμαι καθιστή , όταν πάω να σηκωθώ ή αν τολμήσω να αλλάξω πλευρό στον ύπνο μου! Πραγματικα και εγώ είναι ώρες που με πιάνουν τα κλάματα ,υπομονή όμως και όλα θα περάσουν( ελπίζω).

Μαθήματα τοκετού και εγώ θα κάνω στο σπίτι, αφού δεν έχει κάτι εδώ. Μίλησα με τη μαία του γιατρού μου, είναι 6 μαθήματα και κοστίζουν 120 ευρώ καλή μου φάμηκε η τιμή.΄Ξεκινάμε την Πέμπτη, το καλό είναι ότι θα είναι και την ώρα της γέννας αλλά μου είπε και ο γιατρός μου πως αν την χρειαστώ και μετά για βοήθεια τις πρώτες μέρες θα μου τη στείλει.

Σαν να είπα πολλά ε ?

Φιλάκια

Υ.Γ θα ακολουθήσω την τακτική της Ιωάννας μπας και τα καταφέρω

Πρέπει να σιδερώσω

πρέπει να σιδερώσω

Λέτε να πιάσει?:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αnnie περαστικά σου. Καλά είσαι τόσο αδύνατη και παρόλα αυτά σε πιάνει η μέση σου??? Αυτό είναι αδικία. Πάντως δύσκολο πράγμα να έχεις το ζόρι σου και να μην είσαι στην άνεση του σπίτιο σου, όλα σου φταίνε τότε. Τώρα ξεκούραση. Εγώ θα πηγαίνω κάθε Δευτέρα στις 19:30 για τα μαθήματα ανώδυνου. Στο κινητό με πήρανε τηλέφωνο πάντως. Δεν τους τηλεφωνείς εσύ να τους ρωτήσεις?

Θάλεια, σου είπανε κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα; Γιατί εγώ που τη ρώτησα πότε θα είναι το επόμενο μάθημα, δεν ήξερε και μου είπε πως θα μας πουν εκεί αλλά θα γίνονται κοντά-κοντά...

Μωρέ, σκέφτομαι από χθες πως θα γίνει να έρχετε ο άντρας μου αλλά η ώρα είναι απαγορευτική... Και η Δευτέρα είναι η μέρα που έχει ωδείο... :-(

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Με το χαρτί του ΕΛΕΝΑ δεν περνας! Δοκιμασε να κλεισεις ραντεβου σε απλο γυναικολογο του ΙΚΑ και πες δεν εβρισκα εγκαιρως ρντβ στο Κεντρο μανας, ηταν αργα κ τετοια μηπως φιλοτιμηθει και σε εξυπηρετησει! Εγω το ειχα κανει ουτως η αλλως 2 φορες που αληθεια αργουσαν τα ρντβ στο Κεντρο Μανας.

Το λοιπόν, έκλεισα 2 ραντεβού, ένα με Κεντρο μάνας άλλης περιοχής, και ένα με γυναικολόγο σε ΙΚΑ σε άλλη περιοχή πάλι. Κάποιος θα την γράψει , δεν μπορεί....θα πω διάφορες μπαρούφες και ότι κάτσει. Για την ιστορία, θα σας πω τί έγινε τελικά μέχρι την Παρασκευή.

GaiGp3.png

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

Μανούλες τελικά την λίστα με το ποιες γεννάνε ΙΑΣΩ και ποιες ΜΗΤΕΡΑ ή ΕΛΕΝΑ και πότε θα την κάνουμε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

iwanna νομίζω αυτό μου είπε αλλά δεν είμαι και σίγουρη...

Κάνε το πρώτο ραντεβού στις 15:30 και εκεί ρώτησε τους αν μπορείς να αλλάξεις γκρούπ και να μεταφερθείς σε κάποια ώρα που να βολεύει και τον άντρα σου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...