Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Iwanna και annie μόλις με πήρανε τηλ από το Ιπποκράτειο και με ενημερώσανε οτι την άλλη Δευτέρα !9:30 θα κάνουμε το πρώτο μάθημα ανώδυνου. Εσάς σας πηρανε τηλ.? Μου είπαν οτι μπορεί να έρθει και ο σύζυγος ο οποίος προς το παρόν είπε οτι θα έρθει.

οχι δεν με πηρανε!!!9:30 το πρωι???σου ειπαν που ακριβως γινονται ατα τα μαθηματα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ -Ή ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ- ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ!!

SKAMAGKA ANNA-...............

MARIA GANA-......................

STELLA MICHAILIDOU-..............

GEORGIA CHAVELA-...................

ATSONIOU TONIA-........................

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Για τα καλλυντικά μωρου πώς ξέρουμε ποιοα ειανι τα καλύτερα για το δέρμα?????ποιον πρεπει να συμβουλευτουμε ???αχ ποσα παρα ματα δεν ξέρουμε!!! Αν καταλήξεις καπαου πες μας και εμας--φιλιά

Νομίζω πως δεν ξέρουμε... πέρνουμε και βλέπουμε...

Εγώ σκέφτηκα να πάρω τα PENATEN που έχω ακούσει ότι είναι καλα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα μανούλες

Εγώ αν σας εκφράσω την απορία μου θα μου ρίχνει από 8 μούντζες η κάθε μία σας... (4 οι μαμα και 4 τα μπεμπε...). Θα το πώ.....

Στην ρημάδα επιτροπή του ΙΚΑ, υπάρχει περίπτωση να είναι και ο ίδιος ο γιατρός που μας βλέπει στο κέντρο μητέρας και παιδιού του ΙΚΑ?

Το ρωτάω γιατί αυτός που είδα τις προάλλες και είναι ο μόνος που υπάρχει εκεί, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κοιτάξει καν το παραπεμπτικό του Κρατικού Νοσοκομείου για άδεια και μου έγραψε μόνο τις δεκαπέντε μέρες. Τις άλλες λέει μην τον ξαναενοχλήσω γιατί θα μου ζητήσει την Αρτα και τα Γιάννενα από χαρτιά για να μου την γράψει γιατί λέει αυτή θα περάσει και από επιτροπή.....

Εγώ λέω να πάω να περάσω μόνη μου επιτροπή χωρίς το χαρτί του μπαγλαμά και ότι είναι να γίνει ας γίνει......

Εσείς που περνάτε επιτροπή του ΙΚΑ τί παίζεται εκεί?

ρε συ τι μ@λακιες ειναι αυτες???εγω παιρνω χαρτι του ιδιωτικου που λεει οτι εχω συπασεις,παω στο κεντρο προστασιας κ μου το γραφει η γυναικολογος εκει,μετα παω επιτροπη που ειναι αλλοι γιατροι κ αυτοι απλα υπογραφουν τις μερες!τι μ@λακες γιατροι υπαρχουν θεε μου!!!!απο την επιτροπη δινουν κ μια υπευθυνη δηλωση που την υπογραφει ο εργοδοτης κ με αυτα τα λεφτα πας κ πληρωνεσαι απο ικα. για τις πρωτες 25 μερες σε πληρωνουν κ οι δυο.μετα σε πληρωνει μονο ο ΙΚΑΣ!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Τι επαθες βρε Αννυ μου??? καλά τοσο πολύ επηρεάζει το βάρος???γιτι βρε κοριτάσκι ποσο βαρος εχεις πάρει δηλ. Ευχομαι περστικά μη το ξανανιώσεις αυτο και φοβηθεις!!!!! φιλάκια

Εχω παρει 8 κιλα τα οποια ειναι μονο στην κοιλια κ στο στηθος!για τον γιατρο μου δεν ειναι πολλα αλλιως θα με πλακωνε στο ξυλο!αλλα εχω ιστορικο με την μεση μου (οσφυαλγια)κ μαλλον για αυτο με εχει ταραξει!

τωρα που ειπα για στηθος.....

επαθα σοκ προχθες!αν πατησω το στηθος μου βγαζει υγρο!το εχετε παρατηρησει??

pSC1p2.png

καφές Νο.2

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν είδα το πρωί.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

irev οταν λέω ότι είναι εφικτή η μεταφορά ημερών για μετά την Γέννα εννοώ σε συνεργασία με τον γιατρό να δώσει μεταγενέστερη ημερομηνία τοκετού ώστε να μπορείς να δουλέψεις περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι απλά να "γεννήσει νωρίτερα της πητ" και έτσι οι ημέρες να μεταφερθούν για μετά.

Δεν τοποθετήθηκα με λεπτομέρειες και ίσως δημιούργησα σύγχυση με την απάντησή μου.

βασ32 σε καταλαβαίνω απολύτως για το οικονομικό, βοήθεια από αλλού δεν έχουμε αλλά ζόρικα τα πράγματα. Εγκράτεια στα πάντα και στο τέλος θα πίνουμε μόνο νερό... Εμένα μου χάρισαν πάρα πολλά πράγματα και έπιπλα για το μωρό και έτσι βοηθήθηκα πάρα πολύ. Όταν με την σειρά μου τελειώσω, θα φροντίσω και εγώ να καλύψω κάποια άλλη μανούλα. Άσε που κάποιες εταιρίες έχουν ξεφύγει τελείως με τις τιμές που έχουν.. απαγορευτηκότατες..... Jumbo και ξερό ψωμί.

annie περαστικά κοριτσάρα!!! Γιατί όμως τόσο πολύ? Μήπως παρακουράζεσαι και δεν μας το ομολογείς?

angie! τί εννοείς ότι δεν κοιμάται μέσα στο πορτ μπεμπε?

GaiGp3.png

ρε συ τι μ@λακιες ειναι αυτες???εγω παιρνω χαρτι του ιδιωτικου που λεει οτι εχω συπασεις,παω στο κεντρο προστασιας κ μου το γραφει η γυναικολογος εκει,μετα παω επιτροπη που ειναι αλλοι γιατροι κ αυτοι απλα υπογραφουν τις μερες!τι μ@λακες γιατροι υπαρχουν θεε μου!!!!απο την επιτροπη δινουν κ μια υπευθυνη δηλωση που την υπογραφει ο εργοδοτης κ με αυτα τα λεφτα πας κ πληρωνεσαι απο ικα. για τις πρωτες 25 μερες σε πληρωνουν κ οι δυο.μετα σε πληρωνει μονο ο ΙΚΑΣ!

Στην επιτροπή δεν μπορώ να πάω με το χαρτί του ΕΛΕΝΑ και να μου εγκρίνουν τις υπόλοιπες που μου έγραψε ο γιατρός μου? Πρέπει να έχω και χαρτί από το κέντρο προστασίας? Γιατί εκεί είναι το πρόβλημα

GaiGp3.png

βρε μανουλες 2 μερες ελειψα!τι ειναι ολες αυτες οι σελιδες..ακομη δεν μπορεσα να τις διαβασω ολες!τα δικα μου σκ@τα τωρα...

πηγαμε στα πεθερικα μου 1 ωρα και δρομος απο εδω.

..........

irev μου αυτος που θα αγορασει το σπιτι το θαλει για ιδιοκατοικηση?αλλιως μπορειτε να μεινετε για αυτο ρωταω...οσο για τα μπουκαλια καλα λες...

παω να διαβασω κ τις υπολοιπες κ επανερχομαι...:wink:

Κουαργιοσου ευχομαι γιατιτα επαθες απο νωρις... Τον τελευταιο μηνα σιγουρα ολες καπως ετσι θα μαστε...

Οσο για το σπιτι.....καλα θα ηταν να ξεραμε, ΑΝ το αγορασε τελικα καποιος, ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος, ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ... Στα τυφλα βαδιζουμε, οπως καταλαβες ακομα...

Εχω την εντυπωση οτι στο γιο μου που ημουν 2 μηνες ξαπλα, ετσι απλα ηταν τα πραγματα κ για μενα...δεν θυμαμαι να ειχα ταλαιπωρηθει. Αλλα διαβαζω αλλες περιπτωσεις εδω και αγχωνομαι...

Εσυ θα ξερεις... για αυτες τις πρωτες 25 μερες που λες, πηρες ενα χ ποσο απο το ΙΚΑ και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ αοπ τον εργοδοτη σου? Ή εχασες χρηματα?

Heeeeeelp!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Στην επιτροπή δεν μπορώ να πάω με το χαρτί του ΕΛΕΝΑ και να μου εγκρίνουν τις υπόλοιπες που μου έγραψε ο γιατρός μου? Πρέπει να έχω και χαρτί από το κέντρο προστασίας? Γιατί εκεί είναι το πρόβλημα

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Πες του κυρ-μαλακα... Γραψ'τε εσεις την αδεια

και αν δεν με περασουν επιτροπη...δικο μου προβλημα!

QuW0p3.png

καφές Νο.2

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν είδα το πρωί.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

irev οταν λέω ότι είναι εφικτή η μεταφορά ημερών για μετά την Γέννα εννοώ σε συνεργασία με τον γιατρό να δώσει μεταγενέστερη ημερομηνία τοκετού ώστε να μπορείς να δουλέψεις περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι απλά να "γεννήσει νωρίτερα της πητ" και έτσι οι ημέρες να μεταφερθούν για μετά.

Δεν τοποθετήθηκα με λεπτομέρειες και ίσως δημιούργησα σύγχυση με την απάντησή μου.

βασ32 σε καταλαβαίνω απολύτως για το οικονομικό, βοήθεια από αλλού δεν έχουμε αλλά ζόρικα τα πράγματα. Εγκράτεια στα πάντα και στο τέλος θα πίνουμε μόνο νερό... Εμένα μου χάρισαν πάρα πολλά πράγματα και έπιπλα για το μωρό και έτσι βοηθήθηκα πάρα πολύ. Όταν με την σειρά μου τελειώσω, θα φροντίσω και εγώ να καλύψω κάποια άλλη μανούλα. Άσε που κάποιες εταιρίες έχουν ξεφύγει τελείως με τις τιμές που έχουν.. απαγορευτηκότατες..... Jumbo και ξερό ψωμί.

annie περαστικά κοριτσάρα!!! Γιατί όμως τόσο πολύ? Μήπως παρακουράζεσαι και δεν μας το ομολογείς?

angie! τί εννοείς ότι δεν κοιμάται μέσα στο πορτ μπεμπε?

EΓΩ ΔΕ ΘΑ ΧΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ,ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΙΑ..Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εχω παρει 8 κιλα τα οποια ειναι μονο στην κοιλια κ στο στηθος!για τον γιατρο μου δεν ειναι πολλα αλλιως θα με πλακωνε στο ξυλο!αλλα εχω ιστορικο με την μεση μου (οσφυαλγια)κ μαλλον για αυτο με εχει ταραξει!

τωρα που ειπα για στηθος.....

επαθα σοκ προχθες!αν πατησω το στηθος μου βγαζει υγρο!το εχετε παρατηρησει??

Κοριτσακι μαλλον το πρωτογαλα ειναι και ειναι τελειως φυσιολογικο νομίζω εισαι τυχερη που ηρθε τοσο νωρίς καλο ειναι πάρε και το γιατρ:wink:ο καλου κακου

πάντως μην τρομάζεις

Κουαργιοσου ευχομαι γιατιτα επαθες απο νωρις... Τον τελευταιο μηνα σιγουρα ολες καπως ετσι θα μαστε...

Οσο για το σπιτι.....καλα θα ηταν να ξεραμε, ΑΝ το αγορασε τελικα καποιος, ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος, ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ... Στα τυφλα βαδιζουμε, οπως καταλαβες ακομα...

Εχω την εντυπωση οτι στο γιο μου που ημουν 2 μηνες ξαπλα, ετσι απλα ηταν τα πραγματα κ για μενα...δεν θυμαμαι να ειχα ταλαιπωρηθει. Αλλα διαβαζω αλλες περιπτωσεις εδω και αγχωνομαι...

Εσυ θα ξερεις... για αυτες τις πρωτες 25 μερες που λες, πηρες ενα χ ποσο απο το ΙΚΑ και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ αοπ τον εργοδοτη σου? Ή εχασες χρηματα?

Heeeeeelp!

οχι για τις πρωτες 25 μερες δεν εχασα τιποτα!η αν εχασα θα ηταν κανα ψιλοποσο που δεν το πηρα κ χαμπαρι!κ το δωρο χριστουγεννων κανονικοτατα μου το πληρωσαν!τωρα χανω κατι λεφτα...αλλα ειναι για 1 μηνα..κ απ το να χω την ταλαιπωρια την πρωινη ,να οδηγαω κ να συγχιζομαι εκει μεσα καλυτερα σπιτι μου κ ας τα χανω..νομιζω οτι το ικα δινει γυρω στα 600 κατι ευρω...(επειτα απο τις 25 μερες)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...