Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια:)

εγω ειμαι να σκασω απο χτες..πηγα στο γιατρο,το καλο τις υποθεσεις ειναι οτι η καμπυλη ειναι μια χαρα (βαση τιμης) και δεν θα χρειαστει να κανω επαναληψη.

Οι μετρησεις τις μικρης με στεναχωρησαν λιγακι γιατι ειδα τον γιατρο λιγο προβληματισμενο

εκει που λεει ποσα γραμμ πρεπει να ειναι στην 27η εβδομαδα εχει (800 +-75γρ) προφορικα οταν ρωτησα μου ειπε 900γραμ περιπου.

Μπαινω στην σελιδα τις Libero λεει οτι το 800 ειναι κανονικο αλλα αυτα που διαβαζω μεσα στο φορουμ ειναι εντελως διαφορετικα :(:(

Θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες να δουμε.

Εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα με το ΙΚΑ για να κανονισω τα χαρτια μου,μαλλον θα ξεκινησω μαθηματα στην Ευτοκια μολις τελιωσω με την δουλεια τελη του μηνα λογικα (δεν ξερω ακομα τιμες θα μαθω,αληθεια γνωριζει καποια?)

Το σαββατο μπαινω στο 7ο και ειμαι +5 κιλα.

Καταταλα ειμαι σκ@τα!!

Θα τα πουμε αργοτερα πολλα φιλια

k30rm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια καλημέρα, εύχομαι να είστε όλες καλά.

Θα ήθελα να επιβεβαιώσω στην Irev όσα της απάντησα χθες το βράδυ για την ασθένεια της. Είναι όπως ακριβώς σου τα είπα, ρώτησα τώρα μόλις την συνάδελφο που ασχολειται με την μισθοδοσία.Ουσιαστικά χάνεις μόνο 1,5 ημερομίσθιο τις 3 πρώτες μέρες δηλαδή που πληρώνεσαι κατά το ήμισυ.Τις υπόλοιπες 12 τις πληρώνεσαι κανονικά από το ΙΚΑ και τον εργοδότη σου.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Καλημέρα κορίτσια .Δεν σας προλαβαινω ετσι και λιγες μερες δεν μπω χάνω το μπούσουλα με τα νεα σας.

Αν καταλαβα καλά ELISAVET KAI JOANNA30 εχετε θεμα με τα ενδοκρινολόγικά σας???? Τι ακριβώς συμβαινει??? Και μενα με παρακολουθει ενδοκρινολογος καθε 2 μηνες κανω εξεταση TSH για το θυροειδή και παιρνω και αντοιστοιχο χάπι. Υπομονή πάντως

Ελπίζω να εισατ σχετικά καά οπι υπόλοιπες.

strara υπομονή να πω ειναι λίγο και το ξέρω. Πάντως αυτο που ανεφερες με τα οικονομικά σε καταλαβαινω.

Εχουμε και εμεις πολλές οικονομικές δυσκολίες και με το ζόρι τώρα σκεφτόμαστε πως θα πάρουμε τοσα παραματα για το μωρό δηλ τα απολύτως απαραιτητα για αρχή που ειναι ομως πολλα. Ειναι πολλές οι δυσκολίες στα οικονομικά και αυτα μας επιβαρύνει και ψυχολογικά και επισκιάζεται η χαρά μας για το μωράκι.

Δυστυχώς η εποχή που φένουμε τα μωράκια ειναι και θα ειναι χάλια οικονομικά !!!!!

Σε αυτο θα με καταλάβουν καλύτερα όσες απο εσας και τους συζύγους ειστε ελευθεροι επαγγελματίες. Εκει χτυπά το καμπανάκι κυριως.

Εμας κορίτσια δυστυχώς ακόμα μας βοηθουν οικονομικά οι γονεις μας. Συμβαινει και σε άλλες αυτο η μονο εμεις ειμαστε ακομα αχρηστοι??Τι ναπω κα΄ποιες φορες!!Μερκες φορες ειναι απογοητευτικο !!

Συγνωμη που μεσημαριάτικα σας μιζεριασα υπάρχουν και τοσα καλά που πρεει να σκεφτομαστε αλλά τα οικονομικά ειναι φαντάζομαι ενα μονιμο θεμα για όλους μας

στο επομενο θα γράψω πιο ευχαριστα πραγματα

mariong σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον γιατι η δικια μας λογιστρια στη δουλεια ειναι τελειως ΑΣΧΕΤΗ! Ασε που στην επιθεωρηση ολο μιλανε.......κλασικα

Και μια συμβουλή κορίτσια!!! Όσες εχετε το προνομιο της ξεκουρασης και του υπνου καν'τε το χωρις τυψεις! Γιατι οταν ερθουν τα ζουζουνια οσο ησυχα και να ναι... θα πουμε τον υπνο υπνακο!

QuW0p3.png

καλημερα κοριτσια:)

εγω ειμαι να σκασω απο χτες..πηγα στο γιατρο,το καλο τις υποθεσεις ειναι οτι η καμπυλη ειναι μια χαρα (βαση τιμης) και δεν θα χρειαστει να κανω επαναληψη.

Οι μετρησεις τις μικρης με στεναχωρησαν λιγακι γιατι ειδα τον γιατρο λιγο προβληματισμενο

εκει που λεει ποσα γραμμ πρεπει να ειναι στην 27η εβδομαδα εχει (800 +-75γρ) προφορικα οταν ρωτησα μου ειπε 900γραμ περιπου.

Μπαινω στην σελιδα τις Libero λεει οτι το 800 ειναι κανονικο αλλα αυτα που διαβαζω μεσα στο φορουμ ειναι εντελως διαφορετικα :(:(

Θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες να δουμε.

Εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα με το ΙΚΑ για να κανονισω τα χαρτια μου,μαλλον θα ξεκινησω μαθηματα στην Ευτοκια μολις τελιωσω με την δουλεια τελη του μηνα λογικα (δεν ξερω ακομα τιμες θα μαθω,αληθεια γνωριζει καποια?)

Το σαββατο μπαινω στο 7ο και ειμαι +5 κιλα.

Καταταλα ειμαι σκ@τα!!

Θα τα πουμε αργοτερα πολλα φιλια

Marakious τελικά το μωράκι σου εσένα ποσο ζυγιζε ακριβώς?? οι τιμές πάντως στα χαρτια ειναι γενικά ενδεικτικές οι μερικες αποκλίσεις ειναι αποδεκτες . αν ηταν κατι ανυσηχητικο θα το έλεγε ο γιατρός σου. Ετσι νομίζω μη στεναχωριέσαι λοιπόν

Διαφημίσεις

βρε μανουλες 2 μερες ελειψα!τι ειναι ολες αυτες οι σελιδες..ακομη δεν μπορεσα να τις διαβασω ολες!τα δικα μου σκ@τα τωρα...

πηγαμε στα πεθερικα μου 1 ωρα και δρομος απο εδω.

το βραδυ που πηγα για υπνο με επιασε τρελος πονος στους γοφους,στις κλειδωσεις!δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα!εκλεγα απο τα νευρα μου κ απο τον πονο!δεν με βολευε εννοειται ουτε το στρωμα ουτε τα μαξιλαρια τους!ειχανε κ μια τρελη ζεστη,ειχα σλαταρει!τελικα κατα τις 6 κοιμηθηκα για κανα 2 ωρο κ ατο ηταν.παιρνω τηλ τον γιατρο το πρωι κ μου λεει τρεχα στο νοσοκομιο να σε δουνε να σιγουρευτουμε οτι ειναι μυοσκελετικο.μολις με ρωτησε αν νοιωθω το μωρο χεστηκα!!πηγα στο νοσοκομιο σε ορθοπεδικο κ μου ειπε οτι ειναι απο την μεση απο το βαρος!!!αργοτερα δηλαδη τι θα παθω??:shock:εν το μεταξυ,ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω,κ στο πλαι πεφτει ολο το βαρος στους γοφους κ ποναω!στον δρομο για τον γυρησμο ηθελα να κατεβω απο το αμαξι να περπατησω στην εθνικη!οταν ειμαι ορθια ειναι καλυτερα,καθιστη ειναι η φρικη..ανεβασα κ δεκατα χθες βραδυ απο την ταλαιπωρια...τι αλλο θα παθουμε???ελεος!αυτα τα δικα μου!.....

angie τι ξυριστικη μηχανη ειναι αυτη με σαπουνι??γιατι εχω κ εγω θεμα εκει κατω που δεν βλεπω κ τα κανω ολα στα τυφλα!

valia μου να παρεις τον γιατρο σου να του πεις για τους πονους κ ασε την δουλεια...παρε καμια αδεια!παλι θα πληρωνεσαι.εγω εχω σχεδον 3 μηνες να παω στην δουλεια.

irev μου αυτος που θα αγορασει το σπιτι το θαλει για ιδιοκατοικηση?αλλιως μπορειτε να μεινετε για αυτο ρωταω...οσο για τα μπουκαλια καλα λες...

παω να διαβασω κ τις υπολοιπες κ επανερχομαι...:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μενα μανουλες!!!!!!!!εχω πολλες αποριες και ΔΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΛΥΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΩΤΟΝ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ SITE ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ???

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK!!ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ&ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΜΑΣ??ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ??

MARAKIOUS ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,24 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ 630 ΓΡΑΜ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!

ANDRIA ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΞΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Κ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!!ΧΙ ΧΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

mariong σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον γιατι η δικια μας λογιστρια στη δουλεια ειναι τελειως ΑΣΧΕΤΗ! Ασε που στην επιθεωρηση ολο μιλανε.......κλασικα

Και μια συμβουλή κορίτσια!!! Όσες εχετε το προνομιο της ξεκουρασης και του υπνου καν'τε το χωρις τυψεις! Γιατι οταν ερθουν τα ζουζουνια οσο ησυχα και να ναι... θα πουμε τον υπνο υπνακο!

οσο για τον υπνο τον εκεμεταλλευομαι στο επακρο μεσημέρι βραδυ πρωι. Βεβαια μου το επιτρέπουν και οι συνθήκες γιατι δουλευω πολυ λίγες ώρες. Βέβεαι όπως ειπα και πάραπάνω οι επιπτώσσεις στα οικονομικά ειναι δυστυχώς μεγαλες ειδικά αυτη την περιοδο που χρειζομαστε τα χρήματα --αλλά να μην επαναλαμβάνομαι μετα τις μιζερες σκέψεις μου!!!

φιλιά

http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg καποια απο σας -δε θυμαμαι η μανα πια!- ειπε οτι ψωνισε απο αυτο το site!εχω δει καροτσια chicco που μου αρεσανε με 300?,ειναι δυνατον??τα τριπλα...να το εμπιστευτω???ποια ξερει??

απο εδω πηρε μια φιλη μου, που γεναει οπου να ναι κ αυτη,το τριπλο

(αυτο νομιζω..http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-avenue-340-P16661.htm) κ ειναι λεει τελειο κ της ηρθε κ σχετικα γρηγορα με courier κ συναρμολογητε λεει κ πολυ ευκολα!

εγω πρεπει να παω στην ξαδερφη μου να δω τι εχει για να καταληξω τι πρεπει να παρω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ WILKINSON ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ(ΑΠΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΝ ΛΑΧΑΝΙ) ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΑLOE VERA ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ,ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

απο εδω πηρε μια φιλη μου, που γεναει οπου να ναι κ αυτη,το τριπλο

(αυτο νομιζω..http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-avenue-340-P16661.htm) κ ειναι λεει τελειο κ της ηρθε κ σχετικα γρηγορα με courier κ συναρμολογητε λεει κ πολυ ευκολα!

εγω πρεπει να παω στην ξαδερφη μου να δω τι εχει για να καταληξω τι πρεπει να παρω.

ΤΕΛΕΙΑ!!ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ Κ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ..

Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 6ΚΙΛΑ ΚΑΠΟΥ-ΔΗΛ ΩΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ- ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΙΜΗ ΛΕΕΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BIMBO ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ CHICCO ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ 500€!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

βρε μανουλες 2 μερες ελειψα!τι ειναι ολες αυτες οι σελιδες..ακομη δεν μπορεσα να τις διαβασω ολες!τα δικα μου σκ@τα τωρα...

πηγαμε στα πεθερικα μου 1 ωρα και δρομος απο εδω.

το βραδυ που πηγα για υπνο με επιασε τρελος πονος στους γοφους,στις κλειδωσεις!δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα!εκλεγα απο τα νευρα μου κ απο τον πονο!δεν με βολευε εννοειται ουτε το στρωμα ουτε τα μαξιλαρια τους!ειχανε κ μια τρελη ζεστη,ειχα σλαταρει!τελικα κατα τις 6 κοιμηθηκα για κανα 2 ωρο κ ατο ηταν.παιρνω τηλ τον γιατρο το πρωι κ μου λεει τρεχα στο νοσοκομιο να σε δουνε να σιγουρευτουμε οτι ειναι μυοσκελετικο.μολις με ρωτησε αν νοιωθω το μωρο χεστηκα!!πηγα στο νοσοκομιο σε ορθοπεδικο κ μου ειπε οτι ειναι απο την μεση απο το βαρος!!!αργοτερα δηλαδη τι θα παθω??:shock:εν το μεταξυ,ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω,κ στο πλαι πεφτει ολο το βαρος στους γοφους κ ποναω!στον δρομο για τον γυρησμο ηθελα να κατεβω απο το αμαξι να περπατησω στην εθνικη!οταν ειμαι ορθια ειναι καλυτερα,καθιστη ειναι η φρικη..ανεβασα κ δεκατα χθες βραδυ απο την ταλαιπωρια...τι αλλο θα παθουμε???ελεος!αυτα τα δικα μου!.....

angie τι ξυριστικη μηχανη ειναι αυτη με σαπουνι??γιατι εχω κ εγω θεμα εκει κατω που δεν βλεπω κ τα κανω ολα στα τυφλα!

valia μου να παρεις τον γιατρο σου να του πεις για τους πονους κ ασε την δουλεια...παρε καμια αδεια!παλι θα πληρωνεσαι.εγω εχω σχεδον 3 μηνες να παω στην δουλεια.

irev μου αυτος που θα αγορασει το σπιτι το θαλει για ιδιοκατοικηση?αλλιως μπορειτε να μεινετε για αυτο ρωταω...οσο για τα μπουκαλια καλα λες...

παω να διαβασω κ τις υπολοιπες κ επανερχομαι...:wink:

Τι επαθες βρε Αννυ μου??? καλά τοσο πολύ επηρεάζει το βάρος???γιτι βρε κοριτάσκι ποσο βαρος εχεις πάρει δηλ. Ευχομαι περστικά μη το ξανανιώσεις αυτο και φοβηθεις!!!!! φιλάκια

καλημέρα angie

σε βλέπω στο ψάξιμο και σένα!!!! ασε και εγώ τα ιδια βεβαια απο καροτσι ξεμπερδεψα αλλά όλα τα υπόλοιπα κουπα. Οτι μου δίνουν λιγο απο εδώ και απο εκει και προσπαθώ να οργνώσω μια λίστα με τα απαραιτητα για εξόρμηση στα JUMBO

ασε αυτο με το ξυρισμα. Δεν ξερεις που να πρωτο ξυριστεις.ε ειδικά αν ο γιατρός μου κάνει κανα απρογραμματιστο κολπικο υπέρυχο και δεν ειμαι ετοιμη καταλληλως ντρέπομαι πολύ . Καλά τι βλέπεουν και αυτοι!!!!

Εγώ τωρα τελευται παρατηρώ να αυξάνει λιγο η τριχοφυια ακομη και στην περιχή της κοιλιάς. Σας συμβαινει αυτο???? φιλιά

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Annie μου, ευτυχώς ο πόνος ο χθεσινός μου πέρασε και έτσι δεν πήρα τηλ. το γιατρό... Απ' ότι κατάλαβα ο μικρός πρέπει να ήταν στο σημείο που πόναγα...

Οσο για εσένα και για όλες μας υπομονή!!! Μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ μπορούμε να κάνουμε...

Αυριο πάω και για την καμπύλη και δεν θέλω καθόλου... Φοβάμαι μήπως δεν ανταπεξέλθω στην εξέταση και δεν θέλω...

Κορίτσια κάνω ένα τσεκ και 2-3 site (www.babynet.gr, www.pharmacy4u.gr και www.letoshop.gr) σε καλλυντικά για το μωρό (σαμπουαν κ.α, ψαλιδάκια και ότι έχουν ίδιο) για να συγκρίνω τις τιμές και να δω από που συμφέρει να τα αγοράσω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Annie μου, ευτυχώς ο πόνος ο χθεσινός μου πέρασε και έτσι δεν πήρα τηλ. το γιατρό... Απ' ότι κατάλαβα ο μικρός πρέπει να ήταν στο σημείο που πόναγα...

Οσο για εσένα και για όλες μας υπομονή!!! Μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ μπορούμε να κάνουμε...

Αυριο πάω και για την καμπύλη και δεν θέλω καθόλου... Φοβάμαι μήπως δεν ανταπεξέλθω στην εξέταση και δεν θέλω...

Κορίτσια κάνω ένα τσεκ και 2-3 site (www.babynet.gr, www.pharmacy4u.gr και www.letoshop.gr) σε καλλυντικά για το μωρό (σαμπουαν κ.α, ψαλιδάκια και ότι έχουν ίδιο) για να συγκρίνω τις τιμές και να δω από που συμφέρει να τα αγοράσω...

Για τα καλλυντικά μωρου πώς ξέρουμε ποιοα ειανι τα καλύτερα για το δέρμα?????ποιον πρεπει να συμβουλευτουμε ???αχ ποσα παρα ματα δεν ξέρουμε!!! Αν καταλήξεις καπαου πες μας και εμας--φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...