Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue:Καλημέρα μανουλίτσες...κοιμάστε? Ξενυχτήσατε εχθές? :wink:

Elisavet όλα καλά με τον μπεμπούλη να έχει την υγειά του όπως και σεις φυσικά και να τον χαίρεστε τον άντρακλα..πάντα τέτοια!!!

Strata μου υπομονή μπορεί να είναι μια φάση τώρα και να περάσει όταν τον βλέπεις να έχει νεύρα μην δίνεις σημασία άφηνε να ηρεμήσει πρώτα και μετά συζήτηση....μπορεί να έχει αγχωθεί με την καινούργια κατάσταση δηλαδή με το μωρό ίσως με τα έξοδα, οχι ότι δικαιολογήτε γιατί θα πρέπει να σέβεται και την κατάσταση σου αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του και αντιμέτωπίζεται με διαφορετικό τρόπο...εύχομαι αυτή την κρισούλα στην σχέση σας να την περάσετε σύντομα!!!

angel αν χρειαστείς βοήθεια με τον μπαγλαμά (πολύ μου άρεσει η λέξη αυτή) εγω είμαι δω...και ο μπέμπης!!!

Ιωanna καλημερούδια ζουζούνα που είσαι κοιμάσαι??...άντε να πάτε για τα πρώτα μαθήματα να μας πείτε εντυπώσεις....!!! Εγώ θα πάω στο κέντρο μάνας και παιδιού περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου...τ'ωρα είμαστε 26 εβδ. και 2 μερούλες μεγαλώνουμεεεεε!!!

Ζουζούνες θα κάνω λίγο δουλίτσα στο γραφείο και θα ξαναμπώ σύντομα....Φιλούρεεεες!!! σε όλες σας και στα μπεμπάκια μας (ο μπέμπης κάνει πάρτυ απο το πρωί όλο κλωτσάει.....Κλώτσα παιχταρά μου....!!!):P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες

Σημερα ειχαμε εγερτηριο απο τις 7 !!!

Ο αντρουλης μου ειχεπονοδοντο και φαινεται ενοχληθηκε και ο μικρος και τσουπ ηρθε στο κρεβαττι...

Joanna μου συνηθως οταν ειναι μεγαλο μωρο φοβουνται για προωρο τοκετο... Μου φαινεται περιεργο που σε αφηνει στην ορθοστασία...

Κοριτσια μια σοβαρη ερωτηση.

Μου ειπε μια κοπελα που γεννησε πριν 15 μηνες περιπου οτι οι 56 μερες πριν τον τοκετο εαν γεννησεις νωριτερα χανονται και απο την ημερομηνια γεννησης υπολογιζονται οι υπολοιπες 63.

Εχει ακουσει καποια κατι για αυτο?

Ιrev εσυ που εχεις ξαναγεννησει θυμασε κατι τετοιο?

Επισεις αυτο που λεγαμε με τα ενσημα μηπως ρωτησε καποια στο ικα ειμαι πρωινη ολη την εβδομαδα και δεν προλαβανω να παω.Το αφεντικο μου θελει να μου δωσει μερος της αδειας τωρα.

Λετε να εχω προβλημα μετα με τα ενσημα;

ΒΟΗΘΕΙΑ ανχωθηκα!

Δεν χανεται τιποτα! Αν γεννησεις παραδειγμα στις 50 μερες, μετα παιρνεις 63+6...

Επισης, αν γεννησεις παραδειγμα στις 60 μερες, μετα παιρνεις 63-4... (καπως ετσςι εγινε σε μενα γιατι γεννησα σχεδον 41 βδομαδες (40+6)

Οσον αφορα τα ενσημα, χτες ρωτησα για ΠΛΗΡ ΚΑΛΥΨΗ και μου ειπε 11- ενσημα...Αν και την προηγουμενη φορα αλλη υπαλληλος μου ειχε πει οτι ενδεχεται να αυξηθουν...

Οταν γεννησω με το καλο θα ρωτησω ξανα.

Γεια σας κι από μένα. Αν κάποια θέλει να δουλέψει παραπάνω...1-2 βδομάδες ξέρετε αν αυτές μεταφέρονται μετά τον τοκετό;
Ναι μεταφέρονται για μετά δεν τις χάνεις

Δεν ισχυει αυτο! Ειναι παρανομο. Απο τη στιγμη που παιρνεις την αδεια των 56 ημερων πρεπει να "εξαφανιστεις" απο τον εργασιακο σου χωρο!

Ακομα κι αν γινει ειδικη συμφωνια με τον εργοδοτη σου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ κι αν σας πιασουν εχετε και οι 2 κυρωσεις.

Εγω δουλεψα εναν ολοκληρο μηνα παραπανω, ενω ειχα βγει σε αυτη την αδεια των 56ημερων αλλα για ασφαλεια εμεινα στο σπιτι μου...μη με πιασει το ΙΚΑ στο γραφειο... Εννοειται, αυτο το εκανα για να καθισω εναν επιπλεον μηνα μετα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ γιατι ειναι κατι που αν γινι θα γινει με μεταξυ σας συμφωνια με τον εργοδοτη σου "στα μουλωχτα".

stratoula υπομονη κοριτσακι μου, προσπαθησε να μην συγχυζεις το μωρο... Δεν ξερω για ποιο λογο ειπωθηκαν βαρια πραγματα, αλλα σχετικα με τη "δημοσιευση των οικογενειακων σας" και καλα... να ξερεις οτι ολοι οι αντρες εχουν ενα κομπλεξ με αυτο το θεμα... Μην του αναλυεις κι εσυ βρε παιδι μου!

Αντε...... περιμενω να ξυπνησει καμία, να μου κανει παρεουλα

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες.....

έχω δουλειές με φούντες σήμερα αλλά ένα γρήγορο καφεδάκι το πίνω παρέα σας......

γιατί δεν τ αξίζω ολα αυτά κ θέλω τόσο να είμαι ήρεμη για το μωρό...

Αχ ρε κοριτσάκι μου, όπως τα λες είναι, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για τίποτα και κανέναν (να τ'ακούω και εγώ..). Το μπεμπάκι σου να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε στον δ.... με τις παλιοσυμπεριφορές τους....

Απορώ με την υπομονή και την ψυχραιμία σου πάντως, μπράβο σου.

Ελπίζω να έληξε το "θερμό" επεισόδιο και να χαλάρωσες λιγάκι.

angel αν χρειαστείς βοήθεια με τον μπαγλαμά (πολύ μου άρεσει η λέξη αυτή) εγω είμαι δω...και ο μπέμπης!!!

Εμ μα το ούφο, ότι θέλει κάνει!!!! Αμα είχα πάει από την αρχή στο ιατρείο του (το ιδιωτικό εννοείται...) δεν θα τα είχα αυτά τα κόλπα. Φυσικά και δεν πήγα αφού του είπα ότι γιατρό έχω και δεν με νοιάζει να πάω στο Ιασώ που είναι αυτός. Και ιδού τα αποτελέσματα.... Τώρα άμα τον δω μπροστά μου σε καμία επιτροπή θα του ορμήξω και θα πιαστούμε μαλί με μαλι (έχω περισσότερα από αυτόν -αρα κερδίζω...):wink:

Δεν με αξίωσε να γίνω μαιευτήρας. Με χρυσά κουτάλια τρώνε οι περισσότεροι και δεν κάνουν και τίποτα.... ουςτ παλιόσκυλο...

Τις καλημέρες μου σε όλες τις κοιλούμπες!!!:D

GaiGp3.png

Μόλις πήρα στο ΙΚΑ Καλλιθέας να κλείσω ραντεβού για τις αίματος ούρων και τί μου είπαν? 10 Φεβρουαρίου

χαχαχα

χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχ

μπουαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Να τις τυλίξω ή θα τις φάτε εδώ?

Απέραντο αυτό το ΙΚΑ ε?

Πάω να απλώσω κάτι ρούχα και επιστρέφω!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ουουουου εδω είμαι πάλι έχω γίνει πολύ γρήγορη στο γραφείο τα επείγοντα τα ξεπετάω πατ κιουτ.....και τώρα εδω παρείτσα σας!

angel πιες και μια γουλιά και στην υγειά μας, εγω δεν πίνω καφέ όχι επιδή μου το έχει απαγορέψει ο γιατρός αλλά δεν μου κάνει πολύ κέφι τώρα....!!!βέβαια αν είχα ενα cappuccino θα τον έπινα ευχαρίστως παρέα σου!!!

irev μου....περαστικά για τον αντρούλη σου ο πονόδοντος είναι άσχημος αλλά τουλάχιστον αυτός δεν είναι έγκυος και μπορεί να τον αντιμετωπίσει με φαρμακάκια...φιλιά στον Στελάκι σου και στο μπεμπέ!!!

Κορίτσια αυτή τη στιγμή βαριέμαι πολύ θέλω να φύγω απο το γραφείο και να πάω για shopping έχω και το jumbo κοντά είναι πρόκληση!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόλις πήρα στο ΙΚΑ Καλλιθέας να κλείσω ραντεβού για τις αίματος ούρων και τί μου είπαν? 10 Φεβρουαρίου

χαχαχα

χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχ

μπουαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Να τις τυλίξω ή θα τις φάτε εδώ?

Απέραντο αυτό το ΙΚΑ ε?

Πάω να απλώσω κάτι ρούχα και επιστρέφω!!

αν δεν είναι επείγον για τώρα περίμενε να τις κάνεις εκεί...το μπουρδ@λ@ τους άμα δεν έχεις γνωστό και κει θα γεννήσουμε και μετά θα πάμε για εξετάσεις...τι να πω βρε παιδί μου....μην πας ιδιωτικά έστω και αν οι εξετάσεις είναι φθηνές αφου τους πλωρώνουμε τους μ@λ@κ@ς (ήθελα να ξερα τις κρατήσεις απο τους μισθούς μας τι τους κάνουν????¨) έχουμε μαζευτεί και πολλοί με τους μετανάστες άστα απο όπου και αν το πιάσω πονάει....συγχήστηκα τώρα!!!

Μανούλες καλημέρα!!! Τι κάνετε;

strata μου αυτή την στιγμή κοίτα μόνο το μωράκι σου!!! Ολα τα άλλα θα διορθωθούν, θα το δεις!

elisavet τι καλά!!! Ολα τέλεια με τον παίδαρο σου!!!

Joanna μου, μην τρελέναισε... Πήγαινε πρώτα σε ενδοκρινολόγο να δεις τι θα σου πει...

Οι υπόλοιπες μανούλες είσαστε καλά;;;

Kορίτσια κοιτάξτε και αυτό το site: www.pharmacy4u.gr

Eχει πολύ καλές τιμές!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημέραααα!

Χριστίνα, ξύπνησα κι εγώ! :D (Καλά, που γεμίζει η κύστη και πρέπει να πάω τουαλέτα. Αλλιώς...) Εσύ πότε παίρνεις άδεια;

Το πρωί ανάμεσα σε υπνο κ ξύπνιο αναρωτιόμουν τί μέρα είναι. Νόμιζα πως είναι Σάββατο επειδή δεν την ένιωθα σαν μια απλή καθημερινή... Μετά συνειδητοποίησα πως έχουμε ραντεβού με τον Μπεμπάκο το απόγευμα!

Καλημέρα μανούλες.....

έχω δουλειές με φούντες σήμερα αλλά ένα γρήγορο καφεδάκι το πίνω παρέα σας......

Αχ ρε κοριτσάκι μου, όπως τα λες είναι, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για τίποτα και κανέναν (να τ'ακούω και εγώ..). Το μπεμπάκι σου να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε στον δ.... με τις παλιοσυμπεριφορές τους....

Απορώ με την υπομονή και την ψυχραιμία σου πάντως, μπράβο σου.

Ελπίζω να έληξε το "θερμό" επεισόδιο και να χαλάρωσες λιγάκι.

Εμ μα το ούφο, ότι θέλει κάνει!!!! Αμα είχα πάει από την αρχή στο ιατρείο του (το ιδιωτικό εννοείται...) δεν θα τα είχα αυτά τα κόλπα. Φυσικά και δεν πήγα αφού του είπα ότι γιατρό έχω και δεν με νοιάζει να πάω στο Ιασώ που είναι αυτός. Και ιδού τα αποτελέσματα.... Τώρα άμα τον δω μπροστά μου σε καμία επιτροπή θα του ορμήξω και θα πιαστούμε μαλί με μαλι (έχω περισσότερα από αυτόν -αρα κερδίζω...):wink:

Δεν με αξίωσε να γίνω μαιευτήρας. Με χρυσά κουτάλια τρώνε οι περισσότεροι και δεν κάνουν και τίποτα.... ουςτ παλιόσκυλο...

Τις καλημέρες μου σε όλες τις κοιλούμπες!!!:D

Καλά, το πόσο γελάω με τα posts σου...! :D

Strata, τί να πω βρε παιδί μου... Σαν μωρά κάνουν! Δοκιμάζουν τα όρια; Μέχρι πού τους παίρνει, γιατί νιώθουν ότι "απειλούνται" από το μωράκι που παίρνει όλη την προσοχή των μαμάδων;

Πάντως, τα είπαν κ τα κορίτσια, ηρεμία και λογική! Μην μπεις σε αντιπαράθεση γιατί άδικα θα συγχυστείς και θα στενοχωρηθείς...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Elisavet, ξεχάστηκα! Μια χαρά το μωράκι σου! Μπράβο! Όπως τον κόβω το γιατρό σου μάλλον συμφωνώ ότι θέλει να σε τρομάξει λίγο για τα κιλά... Δες τον ενδοκρινολόγο και μην αγχώνεσαι ως τότε!

Σήμερα θα κάνω δουλειες! (Το λέω για να το βλέπω κι εγώ!) Σήμερα θα κάνω δουλειές, είπα!

Πόσο βαριέμαι όμως...

Διαφημίσεις

angel για τις εξετασεις που γινονται στο ΙΚΑ (και οχι σε αλλα που σε παραπεμπουν) εγω δεν κλεινω καν ραντεβού!!!

Παω οποτε θελω αλλα προς το τελος (κατα τις 9 παρα) και μου παιρνουν κανονικοτατα αιμα...

Οτι γουσταρουν κανουν σε καθε ΙΚΑ ως συνηθως?

Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και παλευω να πιασω γραμμη και στην επιθεωρηση εργασιας!

QuW0p3.png

Βαριά τα σκεπάσματα της Τρίτης Ιωαννίτσα μου ε??? όσον αφορά την άδεια μου θα την πάρω όταν δεν μπορώ να αντέξω άλλο στην δουλειά. Κοίτα γλυκιά μου στρουμφίτσα επέιδη σε αυτή τη φάση δουλεύουμε στην ίδια εταιρεία με τον αντρούλη μου είμαι τυχερή γιατί και έρχομαστε μαζί στο γραφείο και φεύγουμε οπότε δεν κουράζομαι με τα πήγαινε έλα γιατί όπως καταλαβαίνεις έχω το πιο καλό σωφεράκι. Στην δουλειά δεν πιέζομαι ιδιαίτερα ακόμα βέβαια μερικές φορές πιάνομαι αλλά σηκώνομαι κάνω μια βολτουλα εξω-μέσα και συνεχίζω αν όλα πάνε καλά όπως τώρα θα ήθελα να δουλέψω και Μάρτιο ίσως μέσα Μαρτίου διότι πητ έχω 17/4 και βλέπουμε!!! Θα μιλήσω με το HR της εταιρίας μας που έχουμε πολύ καλή συνεργασία αλλά και με τον πρόεδρο της εταιρίας όπου επίσης έχουμε καλές σχέσεις και θα δούμε...αυτά:P

Βαριά τα σκεπάσματα της Τρίτης Ιωαννίτσα μου ε??? όσον αφορά την άδεια μου θα την πάρω όταν δεν μπορώ να αντέξω άλλο στην δουλειά. Κοίτα γλυκιά μου στρουμφίτσα επέιδη σε αυτή τη φάση δουλεύουμε στην ίδια εταιρεία με τον αντρούλη μου είμαι τυχερή γιατί και έρχομαστε μαζί στο γραφείο και φεύγουμε οπότε δεν κουράζομαι με τα πήγαινε έλα γιατί όπως καταλαβαίνεις έχω το πιο καλό σωφεράκι. Στην δουλειά δεν πιέζομαι ιδιαίτερα ακόμα βέβαια μερικές φορές πιάνομαι αλλά σηκώνομαι κάνω μια βολτουλα εξω-μέσα και συνεχίζω αν όλα πάνε καλά όπως τώρα θα ήθελα να δουλέψω και Μάρτιο ίσως μέσα Μαρτίου διότι πητ έχω 17/4 και βλέπουμε!!! Θα μιλήσω με το HR της εταιρίας μας που έχουμε πολύ καλή συνεργασία αλλά και με τον πρόεδρο της εταιρίας όπου επίσης έχουμε καλές σχέσεις και θα δούμε...αυτά:P

Μόνο της Τρίτης!;! :D Εεεμ, ένα προβληματάκι το έχω αλλά από τον Απρίλη θα επιληφθεί ο Μπέμπης! ;)

Τυχερή είσαι Χριστίνα! Γιατί με όσα ακούμε και διαβάζουμε εδώ... άστα να πάνε!

Irev, εύχομαι να βγάλεις άκρη σύντομα... Μου τη δίνουν πολύ αυτά...

Το πήρα απόφαση, σηκώνομαι!

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα εχθές στο γιατρό και η μπεμπούλα μου είναι 1318 γρ! Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα. Εκείνος όλα φυσιολογικά τα βρήκε ή τουλάχιστον δε σχολίασε κάτι αρνητικά. Την τελευταία φορά ( 23/12) ήταν 967. Μεγάλωσε πολύ; Πάντως εγώ ούτε γλυκά έτρωγα, ούτε πολλά ζυμαρικά και ψωμιά, γενικά ψιλοπεινούσα και το δικό μου βάρος δεν αυξήθηκε καθόλου (+7περίπου). Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την εξέταση και όπως και η Joanna να μη χρειαστούμε ενδοκρινολόγο.

KOWTp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πως ειστε σήμερα? Έχει έρθει η κοπέλα που με βοηθάει για το σπίτι (βασίλισσα μ΄έχει ο άντρας μου) κι εγώ κάθομαι και βλέπω πρωινάδικα! Νιώθω λίγο γαϊδούρα αλλα θα επιζήσω ;)

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα εχθές στο γιατρό και η μπεμπούλα μου είναι 1318 γρ! Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα. Εκείνος όλα φυσιολογικά τα βρήκε ή τουλάχιστον δε σχολίασε κάτι αρνητικά. Την τελευταία φορά ( 23/12) ήταν 967. Μεγάλωσε πολύ; Πάντως εγώ ούτε γλυκά έτρωγα, ούτε πολλά ζυμαρικά και ψωμιά, γενικά ψιλοπεινούσα και το δικό μου βάρος δεν αυξήθηκε καθόλου (+7περίπου). Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την εξέταση και όπως και η Joanna να μη χρειαστούμε ενδοκρινολόγο.

Touki μου τι κορίτσαρο θα βγάλεις! Θα σφαχτούν τα αγοράκια μας στην ποδιά της :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...