Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα kinderakia!

Εγω ετρεχα σημερα, ταχυδρομειο, ΔΕΗ, ΙΚΑ κλπ...ευτυχως με πηγαινε ο αντρουλης μου κι εγω εμπαινα κι "εκμεταλλευομενη" την κοιλουμπα, απεφευγα τις ουρές! χιχι

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Σήμερα το μεσημέρι έχω υπέρηχο κι όπως καταλαβαίνεται η καρδιά μου φτερουγίζει από την αγωνία!!!!!!!Ελπίζω να είναι καλά ο μπεμπούλης μου!!!!!!!!

Κατά τα άλλα χθες βράδυ με έπιασε το αυχενικό μου και είχα ιλλίγγους στον ύπνο μου.Είναι πολύ απαίσιο συναίσθημα.Σήμερα θα βάλω το κολάρο μου κι ελπίζω να είμαι καλύτερα

Σε νιωθω απολυτα! Τελευταια φορα που με επιασε ηταν πριν τις καλοκαιρινες διακοπές. Μου εγραψε ο γιατρος φυσιοθεραπειες, αλλα επιστρεψαμε ξεροντας οτι ειμαι εγκυος κι ετσι δεν τις εκανα... Μολις σαραντισω με το καλο θα τρεξω, γιατι οταν με πιανει δεν περναει με τπτ.

ΣΤΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και για τον παιδαρο! Πωπω ολοκληρο παιδι θα 'ναι!

Καλημέρα κουκλίτσες!

Τι κάνετε?

Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά είμαι εδώ και σας διαβάζω!

Εύχομαι τα πονάκια να μην είναι τίποτα και όλα τα μπεμπάκια μας να είναι καλά!

Μου φαίνετε ότι εγώ είμαι η αναίσθητη της ομάδας!

Ούτε πόνους έχω, ούτε τραβήγματα. Το μόνο που έχω είναι κλοτσιές και δυσκολία στον ύπνο! Ξυπνάω τη νύχτα και ξανακοιμάμαι μετά από τρις ώρες! (Και τα βάζω με τον άντρα μου που κοιμάται) :lol:

Μια χαρα σε βρισκω! Ετσι ημουν κι εγω στο γιο...τωρα, που τετοια τυχη!? Να φανταστεις στις 39+40 βδομαδες, πηγαινα οδηγώντας στη γιατρο μου, μερα παρα μερα...

thalia μου πολυ γελασα με το τηγανισμα...και το σχολιο του αντρα σου! Να 'σαι καλα!

Ααα δε σας ειπα... πηγαμε jumbo να αλλαξουμε ενα παιχνιδι του Στελιου και δεν κρατηθηκα βρε κοριτσια..........τα τσιμπησα κι εγω κατι φανελακια κ σαλιαριτσες για τη μπουμπού μου... θα ανεβασω μετα φωτο!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.......

Όσες παιρνετε ηδη αδειες "ασθενειας" απο το ΙΚΑ plsssssss HEEELP!!!

Πηρα 15 ημερη αδεια---οκ οι 3 πρωτες του χρονου δεν πληρωνονται κι ετσι με πληρωσε για 12 μερες.

Ομως δεν μου εδωσε τα μισα χρηματα (οπως νομιζα τουλαχιστον οτι γινεται)

Για παραδειγμα αν απο τη δουλεια παιρνω 30ευρω τη μερα --- απο το ΙΚΑ πηρα μονο 12ευρω!

Ξερετε αν θα παρω τα υπολοιπα 18 απο τον εργοδοτη μου? Ηαν θα παρω τα μισα (παραδειγμα 15ευρώ)???

Ετσι θα χασω αρκετα χρηματα.......αφου εχω σκοπο να συνεχισω την αδεια

Πηρα τηλ το γιδι τη λογιστρια στη δουλεια και λεει δεν ξερω!!!

Όοοοοταν μου φερεις το χαρτι απο το ΙΚΑ που πληρωθηκες, θα μιλησω με την επιθεωρηση, θα το ψαξω κ θα σου πω!

Sorry που σας ζαλιζω βρε κοριτισα αλλα εξακολουθω να ειμαι απληρωτη απο τελος Νοεμβρη (μονο μισο δωρο πηρα) και ο αντρας μου χωρις δουλεια! Εχω πελαγωσει!

QuW0p3.png

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.......

Πηρα 15 ημερη αδεια---οκ οι 3 πρωτες του χρονου δεν πληρωνονται κι ετσι με πληρωσε για 12 μερες.

Για παραδειγμα αν απο τη δουλεια παιρνω 30ευρω τη μερα --- απο το ΙΚΑ πηρα μονο 12ευρω!

Ξερετε αν θα παρω τα υπολοιπα 18 απο τον εργοδοτη μου? Ηαν θα παρω τα μισα (παραδειγμα 15ευρώ)???

Όοοοοταν μου φερεις το χαρτι απο το ΙΚΑ που πληρωθηκες, θα μιλησω με την επιθεωρηση, θα το ψαξω κ θα σου πω!

Sorry που σας ζαλιζω βρε κοριτισα αλλα εξακολουθω να ειμαι απληρωτη απο τελος Νοεμβρη (μονο μισο δωρο πηρα) και ο αντρας μου χωρις δουλεια! Εχω

πελαγωσει!

κοιτα καλη μου,εγω παιρνω αδειες εδω και 2 μηνες συνεχεια...κι αν και δεν εχω ψαξει πως και τι,ξερω οτι στο τελος δεν χανω και τιποτα τραγικο,δηλ ο μισθος μου ειναι 700€ και παιρνω 640€ καπου απο ικα κι εργοδοτη μαζι.πρωτα περναω επιτροπη,παω το χαρτι στον εργοδοτη μου,πληρωνομαι ενα ποσο απο το ικα κ με το χαρτι αυτο απο το ικα παω στον εργοδοτη κ μου δινει κ τα υπολοιπα.δεν εχω δωσει πολυ βαση να δω αν με "τρωνε"-κι οχι επειδη δεν τα χω αναγκη,αλλα δεν εχω κουραγιο..αλλα βλεπω οτι καθομαι κι απο λεφτα δεν ειμαι κ τελειως μειον.απλα με καθηστερουν πολυ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.......

Sorry που σας ζαλιζω βρε κοριτισα αλλα εξακολουθω να ειμαι απληρωτη απο τελος Νοεμβρη (μονο μισο δωρο πηρα) και ο αντρας μου χωρις δουλεια! Εχω πελαγωσει!

Αμάν, πουλάκι μου! Τί αναισθησία είναι αυτή! Πρώτα-πρώτα από τον εργοδότη σου φυσικά! Τί ανευθυνότητα! Δεν μπορείς να την πιέσεις λίγο κι αυτήν να το ψάξει από τώρα; Δεν καταλαβαίνουν τπτ πια;! :mad:

Τί να πω;! Εγώ δυστυχώς δεν έχω ιδέα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Μόνη σου αν ρωτούσες στο Ικα ή στην επιθεώρηση δεν θα έβγαζες άκρη; Ίσως ήταν και καλύτερα να ξέρεις από πρώτο χέρι, για να μπορείς να επιβεβαιώσεις και αυτά που θα σου πει η λογίστρια...

Εύχομαι να ξεμπερδέεψεις γρήγορα και να πληρωθείς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα "φουσκωμένα" κοριτσάκια! Εχω πολύ καιρό να σας γράψω και τις τελευταίες ημέρες να σας διαβάσω, γιατί γυρνάω πτώμα από την δουλειά, μου κάνει και κάτι καψόνια ο γιος μου, κατά τα αλλά όμως όλα καλά. Πολύ χαίρομαι με όσες είδατε τα μωράκια σας και πάνε όλα καλά.

Συγχύστηκα όμως με το θέμα της Irev, γιατί διαβάζω εδώ και καιρό πως δεν την πληρώνει ο εργοδότης της συν το θέμα της ασθένειας της .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.......

Λοιπόν Irev μου, αν και δεν ξέρω πόσο διάστημα είσαι σε αυτόν το εργοδότη, αν δεν κάνω λαθος, για τις 3 πρώτες πληρώνεσαι από την δουλειά σου το ήμισυ και για τις υπόλοιπες ημέρες, πρώτα πηγαίνεις στο ΙΚΑ και σου δίνει κάποιο ποσό και την διαφορά μέχρι την συμπλήρωση του μισθού σου στην πληρώνει ο εργοδότης .Καλό όμως είναι να πάρεις κι εσύ ένα τηλέφωνο στο ΙΚΑ ή να περάσεις αν μπορείς για να ρωτήσεις, για να μην σε κοροϊδέψει η λογίστρια γιατί και αυτή ότι της πει το αφεντικό σου απ οτι καταλαβα θα κάνει. Καλύτερα να ξέρεις για να μην σε πιάσουν κορόιδο.Διαβασε εδω και συγκεκριμένα εκει που αναφέρει τα τριήμερα ασθενείας (αναμονής) :http://www.anaconda.gr/HTMErgatika/Asthenia.htm

Επίσης κορίτσια, σήμερα τους έδωσα στην δουλειά το χαρτί του γιατρού του ΙΚΑ με την ΠΗΤ και μου υπενθύμισαν, γιατί τα έχω ξεχάσει κιόλας, ότι με το μπαίνουμε στον 7ο μήνα μπορούμε να πάμε στο ΙΚΑ να πάρουμε το Επίδομα τοκετού..........Μην το ξεχάσετε...............

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κορίτσια.

Μολις γυρησα κι εγω απο το γιατρο.Ειμαστε 25 εβδομαδων και φαινομαστε για 27+. Πολυ μεγαλο παιδι ζυγιζουμε 1 κιλο αντι για 600γρ που επρεπε κανονικα.

Μου ειπε οτι πρεπει να παω σε ενδοκρινολογο να με παρακολουθησει για το ζαχαρο γιατι του φανηκαν λιγο επιβαριμενες οι τιμες.

Για τις καουρες επιτρεπετε το mallox.(κατα το δικο μου γιατρο που δινει τα φαρμακα με το σταγονομετρο.)

Του ζητησα αδεια και μου ειπε καλυτερα να δουλευω και ας εχει ορθοστασια και κουραζομαι.Και οσο μπορω να περπαταω-προφανος λογω των πολλων κιλων φοβαται οτι στο σπιτι θα παρω κι αλλα-

Στο facebook ειμαι η ΓΙΑΝΝΑ δεν γραφω επωνυμο μια ειμαι.Μη με διαγραψετε:-(Δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου μονο να επιβεβαιωνω και να ακυρωνω αιτηματα φιλιας ξερω.Δεν εχω ασχοληθει καθολου.Μολις μπορεσω θα βαλω τον αντρα μου να ανεβασει φωτο με την κοιλαρα μου.

Κοριτσια μια σοβαρη ερωτηση.

Μου ειπε μια κοπελα που γεννησε πριν 15 μηνες περιπου οτι οι 56 μερες πριν τον τοκετο εαν γεννησεις νωριτερα χανονται και απο την ημερομηνια γεννησης υπολογιζονται οι υπολοιπες 63.

Εχει ακουσει καποια κατι για αυτο?

Ιrev εσυ που εχεις ξαναγεννησει θυμασε κατι τετοιο?

Επισεις αυτο που λεγαμε με τα ενσημα μηπως ρωτησε καποια στο ικα ειμαι πρωινη ολη την εβδομαδα και δεν προλαβανω να παω.Το αφεντικο μου θελει να μου δωσει μερος της αδειας τωρα.

Λετε να εχω προβλημα μετα με τα ενσημα;

ΒΟΗΘΕΙΑ ανχωθηκα!

dtMvp3.png

ΑΧ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ!!!ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ!!!ΟΧΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΔΕ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΒΡΕ!!ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΩ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ

Οποτε ακυρη η βλακεια που μου ειπε η κοπελα απο τη δουλεια οτι χανονται οι μερες εαν γεννησεις νωριτερα απο την προγραμματισμενη ημερομηνια.Τζαμπα το αγχος.Τωρα θα ψαξω για το αλλο με τα ενησμα μου μας καει περισσοτερο.

Αν βρω κατι θα ξαναμπω.

ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ

Οι εργαζόμενες μητέρες δικαιούνται άδεια μητρότητας συνολικής διάρκειας 17 εβδομάδων.

Οι 8 εβδομάδες χορηγούνται υποχρεωτικά πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού, και οι υπόλοιπες 9 μετά τον τοκετό. Σε περίπτωση που ο τοκετός πραγματοποιηθεί σε προγενέστερη από την πιθανή ημερομηνία, το υπόλοιπο της άδειας χορηγείται μετά τον τοκετό, ώστε να συμπληρωθούν οι 17 εβδομάδες (Ε.Γ.Σ.Ε.Ε. 2000 - 2001, άρθρο 7).

dtMvp3.png

να μαιπάλι με διακοπή ρεύματος κ χωρίς αέρα αυτή τη φορά.Μάλλον τα χει παίξει η ΔΕΗ εδώ.Εγω τα χω παίξει με τον άντρα μου κ τις αλλοπρ'οσαλλες συμπεριφορές του.Τις τελευταίες μέρες είναι το πρόβλημα του οτι μπαίνω στο ιντερνετ, οτι σας γράφω τα οικογενειακά μας κ γενικά οτι συνομιλώ μαζί σας.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες

Εγώ αν σας εκφράσω την απορία μου θα μου ρίχνει από 8 μούντζες η κάθε μία σας... (4 οι μαμα και 4 τα μπεμπε...). Θα το πώ.....

Στην ρημάδα επιτροπή του ΙΚΑ, υπάρχει περίπτωση να είναι και ο ίδιος ο γιατρός που μας βλέπει στο κέντρο μητέρας και παιδιού του ΙΚΑ?

Το ρωτάω γιατί αυτός που είδα τις προάλλες και είναι ο μόνος που υπάρχει εκεί, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κοιτάξει καν το παραπεμπτικό του Κρατικού Νοσοκομείου για άδεια και μου έγραψε μόνο τις δεκαπέντε μέρες. Τις άλλες λέει μην τον ξαναενοχλήσω γιατί θα μου ζητήσει την Αρτα και τα Γιάννενα από χαρτιά για να μου την γράψει γιατί λέει αυτή θα περάσει και από επιτροπή.....

Εγώ λέω να πάω να περάσω μόνη μου επιτροπή χωρίς το χαρτί του μπαγλαμά και ότι είναι να γίνει ας γίνει......

Εσείς που περνάτε επιτροπή του ΙΚΑ τί παίζεται εκεί?

GaiGp3.png

Γεια σας κι από μένα. Αν κάποια θέλει να δουλέψει παραπάνω...1-2 βδομάδες ξέρετε αν αυτές μεταφέρονται μετά τον τοκετό;

Ναι μεταφέρονται για μετά δεν τις χάνεις

GaiGp3.png

νιώθω τόσο λυπημένη απόψε.Κυπουργός κ το cd "Κηποθέατρο".Κ δεν φταίνε οι ορμόνες.Απλά οι ορμόνες κάτι ήδη βαρύ μας κάνουν να το βλέπουμε ακόμη πιο βαρύ.Ο άντρας μου μου πε βαρειές κου βέντες,ως συνήθως τελευταία,ένιωσα προσβεβλημμένη κ του πα αν νιώθει έτσι να φύγει κ ανέβηκα στην κρεβατοκ'αμαρα κ ήρθε κ μάζεψε τα πράγματά του για να μ εκβιάσει.κ όταν με είδε ατάραχη να του λέω πως μετα δεν έχει επιστροφή άρχισε τα καλοπιάσματα.κ μενα μ έπιασε το παράπονο γιατί δεν τ αξίζω ολα αυτά κ θέλω τόσο να είμαι ήρεμη για το μωρό...:cry::cry::cry:

Άντε καληνύχτα κορίτσια...

ntesehjufpgrhgvn.png

Strata κουραγιο βρε κοριτσακι μου, τι να σου πω. Δεν ξερω τι σου ειπε-που πολυ κακως στην κατασταση σου- αλλα προσπαθησε κι εσυ να μην τα παιρνεις ολα κατακαρδα κ προσωπικα. Φταινε κι οι ορμονεε, το ξερω, αλλα μην στενοχωριεσαι, για το μωρακι σου. Προσπαθησε με ηρεμο τροπο να του δωσεις να καταλαβει οτι σε πληγωνουν αυτα που λεει κ δεν ειναι καλο ουτε για σενα ουτε για το μωρακι σας. Καλο κουραγιο και ευχομαι ολα να πανε καλα. Καληνυχτα σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...