Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα βρε κορίτσια μου έγραψε να κάνω κάμπύλη 100 γραμ.

άλλα μου είπε να την κάνω την 28η εβδομάδα....γιατί τόσο πιο μετά από σας????:confused: σας είπαν πότε ακριβώς να την κάνετε ή όχι??:confused:

Kαι εμένα 100gr μου είπανε να κάνω την 28η εβδομάδα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι εμένα 100gr μου είπανε να κάνω την 28η εβδομάδα!!!

α οκ να μην τρελένομαι πως είμαι η μόνη.. έγω θα την κάνω σε μικροβιολογικό εδώ στη Χίο και μου είπαν πως πρέπει να αγοράσω εγώ και να τους πάω την γλυκόζη από φαρμακείο... μάλλον άλλα κόλπα λόγω επαρχίας:rolleyes: ...

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Εμενα tatti μου μου ειπε απο την 26η εβδομαδα μεχρι καποια που δεν θυμαμαι τωρα:confused:

Οπότε την κάνεις 26η και είσαι σίγουρη... μια χαρά.... έγω από την άλλη λέω καλύτερα που είναι πιο μετά γιατί με όλα αυτά τα γλυκά που έφαγα τις γιορτές θα έσπαγα όλα τα ρεκορ....:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Εμένα βρε κορίτσια μου έγραψε να κάνω κάμπύλη 100 γραμ.

άλλα μου είπε να την κάνω την 28η εβδομάδα....γιατί τόσο πιο μετά από σας????:confused: σας είπαν πότε ακριβώς να την κάνετε ή όχι??:confused:

Ζουζούνα μου εμένα μου είχε πει κοντά στην 24-25 εβδ. αλλά μπορεί και να την κάνουνε και μέχρι την 29 εβδ.

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες! Τι κάνετε? Εγώ είμαι πτώμα,ο τελευταίος μήνας στη δουλειά θα είναι ένα μαρτύριο αφού το προσωπικό αντί να αυξάνεται μειώνεται και εγώ δεν έχω σε καμια περίπτωση τις αντοχές να τα βγάζω πέρα μόνη με 25 παιδάκια. Τα πόδια μου σήμερα με πέθαναν και πρέπει να σιδερώσω το απογευμα.

Πήρα και τα αποτελέσματα σήμερα απο τις γενικές και την καμπύλη, τα πήγα και στο γιατρό μου. Ο αιματοκρίτης μου έπεσε κατακόρυφα απο 40 στα 34 το ίδιο και η φεριτίνη. Αλλα΄η καμπύλη μου ευτυχώς ήταν πολύ καλή, τόσο καλή που μπορεί να την θεωρήσεις και παθολογικη μου είπε ο γιατρός.:tongue: Τι να κάνω η κακομοίρα που δεν τα θέλω τα γλυκά, αν και τελευταία τρωω λιγάκι.

Καλή επιτυχία σε όσες έχουν υπέρηχο σήμερα και καμπύλη.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα φιλεναδιτσες!

Τανια συγχαρητηρια για τ'αποτελεσματα! Και ο αιματοκριτης σου ειναι μια χαρα νομιζω. Εμενα στον τεταρτο μηνα απο 39 μου ειχε παει στο 31 κ δεν εχω ξανακανει εξετασεις απο τοτε. Τωρα θα κανω κ γενικες μαζι με την καμπυλη ζαχαρου.

Ταττι, εμενα μου ειπε στις 26 να την κανω αλλα ο καθε γιατρος εχει τα δικα του.

Αντζυ (angie!) και Βικυ (angel_) δεν ξερω αν σας βρηκαν απ'τις μαιες αλλα μιλησα με την Μαρια Δαγλα κ μας εβαλε κ τις 3 Τεταρτη! Ξεκιναμε μεθαυριο στις 6:00 το απογευμα. Μου ειπε να σας το πω γιατι δεν ηξερε αν η γραμματεας σας ειχε βρει. Θα βρεθουμε Τεταρτη λοιπον!

Φιλια σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσια

Πηρα τα αποτελεσματα τις καταταλα ακυρωμενης καμπυλης που εκανα την περασμενη Πεμπτη.

Χρονοι:0--->81

60--->177

120--->98

Δεν αντεξα γιαυτο δεν εχει το χρονο 180:(

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα δω το μπιζελι μου θα σας πω τα νεα μας το βραδακι

πολλα φιλια

k30rm7.png

Καλησπέρα κοριτσάκια είμαι ακόμη στο γραφείο αλλά είμαι πολύ κουρασμένη και δεν βλέπω να φεύγω πριν τις 17:00.Νυστάζωωωωω!!!

Taniabell μπράβο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενα-ενα φεύγει άντε πάμε για άλλα τώρα...!!!

Marakious σε ζηλεύω που θα δεις το νινάκι σου...θέλω και γω!!!αντε με το καλό να το δεις και να το χαιρετήσεις και απο μας...!!!Φιλιά

ουφ..δεν γυρίζει το ρολοϊ το άτιμο....θα πέσω κάτω απο την νύστα...ευτυχώς που θα φύγω με τον αντρούλη μου και δεν θα οδηγήσω...Λοιπόν σας χαιρετω σας φιλώ και αν δεν κοιμηθώ όταν πάω (γιατί είμαι και ανώμαλο μπορεί τώρα να νυστάζω και μόλις πάω σπίτι να πιάσει υπερένταση) θα ξαναμπώ για να τα πούμε...!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβαζω καθε μερα και ετσι δεν νιωθω μόνη!

Σε όσες περνουν διάφορα ασχημα γεγονοτα στην εγκυμοσυνη τους, σας καταλαβαινω απολυτα αλλωστε εζησα το χειροτερο, ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και να δινουμε η μια θαρρος στην αλλη! Στοχος μας ειναι να κραταμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας και τοτε θα τα ξεχασουμε ολα, ειμαι σίγουρη!

Πως θα περάσει ο καιρος μεχρι τοτε δεν ξερω!!! Απο οτι διαβαζω δεν ειμαι η μονη που τρελαινεται απο την αναμονη :) Παλι καλα!

Ανοιγω το συρταρι με τα πραγματακια του μπεμπη, τα κοιταω τα ξανακοιταω και τρελαινομαι!

Δεν με αναγνωρίζω ειναι η αληθεια... οι ορμονες μαλλον:) Εχω αποκτησει ιδιορρυθμιες και συνηθειες που δεν ειχα! Τι να κανω η μανουλα!

Σημερα θα παω να δω τον μπεμπη μπας και ηρεμήσω λίγο!

opGup3.png

gKjZp3.png

Αχ βρε κοριτσάκια πόσο θέλω να δω και εγώ τον μπέμπη μου!!! Πρέπει να περιμένω αλλη μια εβδομάδα... Την άλλη Παρασκευή έχω ραντεβού και μου φαίνεται αιώνας...

Λοιπόν πάντως ο πόνος που νιώθω πρέπει να είναι ο μικρός μου!!! Ειχα ηρεμήσει για αρκετή ώρα και τώρα άρχισε πάλι να κουνιέται και να χτυπάει και έχει αρχίσει ο πόνος... Αρα ο γλυκούλης μου προσπαθεί να βολευτεί...

Επιτέλους σχολάω!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γυρίσαμε επιτέλους από το γιατρό.Το αγοράκι μας είναι μια χαρά και αναπτύσσεται φυσιολογικά.Είναι μεγάλο μωράκι 1276γρ και ο γιατρός μας είπε ότι θα γεννηθεί τουλάχιστον 3500γρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατέβηκαν και οι όρχεις του και δε θα το πιστέψετε: το καμάρι μου καθόταν σταυροπόδι!!!!!!!!!!Μόνο καφέ και τσιγάρο δε μας ζήτησε ο πασάς μας!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!Τώρα υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα που θα ξαναβρεθούμε....

Όσο για τις κινήσεις του μου είπε να είμαστε ευχαριστημένοι αν κινείται σε δυο περιόδους της ημέρας, πχ πρωί και βράδυ και να μην περιμένουμε να στριφογυρνάει όλη την ώρα.

Αυτά νομίζω , τα είπα όλα.Καλή επιτυχία και στα κορίτσια που έχουν ραντεβού σήμερα.Περιμένουμε νέα σας.Οι υπόλοιπες υπομονή ......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Iwanna και annie μόλις με πήρανε τηλ από το Ιπποκράτειο και με ενημερώσανε οτι την άλλη Δευτέρα !9:30 θα κάνουμε το πρώτο μάθημα ανώδυνου. Εσάς σας πηρανε τηλ.? Μου είπαν οτι μπορεί να έρθει και ο σύζυγος ο οποίος προς το παρόν είπε οτι θα έρθει.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γειά σας! Χαμός έγινε πάλι!

Λοιπόν... καλή επιτυχία σε όσες κάνατε ή θα κάνετε εξετάσεις ή θα πάτε να δείτε τα μωρά σας!

Elisavet, πολύ χάρηκα με τα νέα σας!

Iwanna και annie μόλις με πήρανε τηλ από το Ιπποκράτειο και με ενημερώσανε οτι την άλλη Δευτέρα !9:30 θα κάνουμε το πρώτο μάθημα ανώδυνου. Εσάς σας πηρανε τηλ.? Μου είπαν οτι μπορεί να έρθει και ο σύζυγος ο οποίος προς το παρόν είπε οτι θα έρθει.

Ανυπομονούσα να μπω να ρωτήσω αν σας πήραν κι εσάς! Με πήραν κι εμένα αλλά μου είπαν για Δευτέρα 18/1 στις 15.30... :-( Δε θα είμαστε στην ίδια ομάδα... Κρίμα... Και το δικό μου μάθημα είναι κ μεσημέρι κι ο άντρας μου δε γίνεται να έρθει... Για να δούμε κι η Annie τί θα μας πει...

Σήμερα πήρα τις γενικές μου εξετάσεις! Ο αιματοκρίτης ανέβηκε σχεδόν 2 μονάδες! :D

Επίσης έκανα την καμπύλη ζαχάρου με 75ml και αίμα στα 30, 60, 90, 120 min. Η πλήρης αναισθησία... :cool: Ήπια το ζαχαρόνερό μου άνετα και μετά περίμενα υπομονετικά τα τσιμπήματα διαβάζοντας περιοδικό... Ούτε αναγούλες, ούτε τπτ! Το υποψιαζόμουν, βέβαια γιατί είχα κάνει τέρατα αυτές τις μέρες με γλυκά και ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι ανάλογα!

Σας τα λέω για να παίρνετε κουράγιο εσείς που δεν την κάνατε! Το πιθανότερο είναι όλα να πάνε καλά! Εγώ θα προτιμούσα να ξανακάνω την καμπύλη παρά να περάσω το πρόσφατο ζόρι με την εξέταση ούρων που με μετά βίας κρατιόμουν!

Μετά την καμπύλη πήγα βόλτα στην αγορά. (Εγώ σας το είπα, στον κόσμο μου!) Εκεί δοκίμασα κάτι ρούχα εγκυμοσύνης (μια χαρά ρούχα φαίνονταν, μην φανταστείτε κλασσικά!) και με έπιασε μια στενοχώρια... Καλά, έχουμε κοιλιά, εντάξει... Πρέπει να φαινόμαστε σαν ντουλάπες όμως;! Πήρα μόνο μια μπλούζα από τα H&M (να είσαι καλά βρε Annie!) που ήταν σχετικά καλή! Ελπίζω να βολευτώ με κανονικά ρούχα ως το τέλος!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...