Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα την κάνω σε ένα μικροβιολογικό στην γειτονιά μου...

Αντε να δούμε... Ααα πάρε λεμονάκι μαζί σου και στίψε μέσα... Μου έχουν πει ότι βοηθάει! ;)

Και εγω σε μικροβιολογικο στην γειτονια μου θα παω.Ουφ αντε να παρω και ενα λεμονακι και ο Θεος βοηθος.......:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο elisavet μου!πολύ χαίρομαι για σένα!καμιά να μην το περάσει αυτό το πράγμα!και για μένα εύχομαι να συμπεριφερθεί καλά το στίγμα μου(:mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x)-έτσι είπε η αιματολόγος,για να μην ξαναχρειαστεί μέχρι το τέλος.κάτι θα ξέρει ο γιατρός σου για το lucozade,μη σε νοιάζει.εμένα μου είπε οτι δε χρειάζεται να κάνω καμπύλη,μόνο απλό ζάχαρο γιατί δεν τρώω γλυκα και έχω πάρει μόνο 3 κιλά.μη βαράτε,είπαμε,μακάρι να ήταν όλα καλά και ας έπαιρνα κιλά.έχω πει το φαγητό φαγητάκι και το γλυκό γλυκάκι!

angie μου δυστυχώς δεν έχω βοήθεια,η μητέρα μου δουλεύει τρελές ώρες,δε μπορώ να της φορτώσω και τα δικά μου&ο αντρούλης μου δεν σιδερώνει,δε θα του το ζητούσα,αρκετά τραβάει ο καημενούλης με μένα που έχει μπλέξει...

ευχαριστώ touki μου για τη συμβουλή,θα το δοκιμάσω.

άντε,λίγο ακόμα και δε θα σιδερώσω......

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κουκλίτσες!

Τι κάνετε?

Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά είμαι εδώ και σας διαβάζω!

Εύχομαι τα πονάκια να μην είναι τίποτα και όλα τα μπεμπάκια μας να είναι καλά!

Μου φαίνετε ότι εγώ είμαι η αναίσθητη της ομάδας!

Ούτε πόνους έχω, ούτε τραβήγματα. Το μόνο που έχω είναι κλοτσιές και δυσκολία στον ύπνο! Ξυπνάω τη νύχτα και ξανακοιμάμαι μετά από τρις ώρες! (Και τα βάζω με τον άντρα μου που κοιμάται) :lol:

Καλημέρα και από εμένα σε όλες σας!

atlantis ευχάριστα τα νέα σου αντε να παίρνεις τα πάνω σου σιγά-σιγά!

Valia μέσα στις γιορτές είχα και εγώ τέτοιους πόνους, στη μέση και χαμηλά, αλλά εγώ τους ένιωθα πιο έντονα όταν ξάπλωνα, από οτι συζήτησα με άλλες ήδη μανούλες μου είπαν οτι μάλλον ανοίγει η λεκάνη γι΄αυτό πονάω, τώρα περάσανε. Πάντως αν σε ανησυχούν καλό είναι να τηλ τον γιατρό σου.

Καλά χθες έκανα το απίθανο!! Τηγάνιζα κάτι, φορούσα και μια μπούζα που άφηνε λίγο ακάλυπτη την κοιλιά και κατάφερα και κάηκα από το τηγάνι, όχι πάρα πολύ, αλλά το σημαδάκι μου το έκανα! Ο άντρας μου έσκασε από τα γέλια, μου το έχει ξαναπεί αλλά στο τέλος θα το κάνει, θα με καταγγείλει στο χαμόγελο του παιδιού για βασανηστήρια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Λες να είναι συσπάσεις;;; Πάντως ο μικρός είναι υπερκινητικός σήμερα...

valia μου αν συνεχίσει ο πόνος,πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο,περιέγραψέ του όσο καλύτερα μπορείς τον πόνο που νιώθεις και αυτός θα κρίνει αν είναι ανησυχητικό,ε?

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Και εγω σε μικροβιολογικο στην γειτονια μου θα παω.Ουφ αντε να παρω και ενα λεμονακι και ο Θεος βοηθος.......:confused::confused::confused:

Εγώ κορίτσια που έκανα καμπύλη δεν με πείραξε η γλυκόζη. Πήρα βέβαια 50γρ και μου πηραν αίμα 2 φορές μόνο (1 νηστικη και μετα 1 ωρα). Ελπίζω να μην νιώσετε κι εσείς τίποτα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

island μου καιρο ειχες να φανεις!!!τι κανει το μωρακι σου???μπες κι εσυ στην ομαδα μας στο facebook!!!τυχερη εισαι,μη μιλας καθολου!!!εμεις οι πονεμενες τι να πουμε??

α!!κοριτσια!!εφιστω την προσοχη σας,οποιες δεν συμμετεχουν στην ομαδα μας και δεν εχουν γραψει καν ψευδωνυμα θα σβηστουν.ειναι κλειστη ομαδα και θελω να μαι σιγουρη οτι ειμαστε εμεις κι εμεις..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Angie καλημέρα.....και γω κατα τα μέσα Φεβρουαρίου θα πάω στο κέντρο μάνας και παιδιού για μαθήματα ανώδυνου, αφού μας τα προσφέρουν γιατ'ι να μην το εκμεταλλευτούμε ε??? Ρε κορίτσια για τις θηλές ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του εγω λέω η κάθεμια να ρωτήσει τον δικό της και βλέπουμε, εγω για παράδειγμα ούτε εχω ρωτήσει αλλά και ούτε ασχολούμε μόνο μια κρέμα για την κοιλιά βάζω...τώρα που το συζητάμε μεταξύ μας την επόμενη φορά που θα του μιλήσω θα τον ρωτήσω.

Neraidoula μου μην αγχώνεσαι με την καμπύλη θα πας εκεί θα σου πάρουν αιματάκι θα ρουφήξεις με την μια και την γλυκούζη...θα σου κάνει και τουμπίτσες το νινι απο το γλυκό...και παπαλα όλα καλά.....!!! Εγώ έκανα την μικρή καμπύλη δηλαδή μου πήραν την πρώτη φορά αίμα, μετά μου μετρήσαν το ζαχάρο με το μηχανημα που σου παίρνει λίγο αίμα απο το δάκτυλο μετά ηπια την γλυκόζη και μετά πο 1 ώρα μου ξαναπήραν αίμα και έφυγα...Αυτό τώρα αν έχεις την μεγάλη καμπύλη αυτό νομίζει το κάνεις 3 φορές, το κακό στη μεγάλη είναι ότι περιμένεις παραπάνω αλλιώς αμα πρέπει να την κάνεις υπομονή θέλει πάρε και κάνα περιοδικό να χαζέψεις και θα περάσει η ώρα...αυτά σε ζάλισα, εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ κορίτσια που έκανα καμπύλη δεν με πείραξε η γλυκόζη. Πήρα βέβαια 50γρ και μου πηραν αίμα 2 φορές μόνο (1 νηστικη και μετα 1 ωρα). Ελπίζω να μην νιώσετε κι εσείς τίποτα!!!

Τι να πω κοριτσακι μου???Μακαρι να την κανουμε ολες και να μην νιωσουμε τιποτα σαν κι εσενα!!

εβαλα κι αλλες φωτο στην ομαδα μας!!

Τέλεια τα πραγματάκια σου, ίδιως τα καλτσοπαπουτσάκια είναι όνειρο, καλά τρέλη χαζομαμά σε κόβω,της έχεις πάρει της μπέμπας σου απίθανα πράγματα!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

valia μου αν συνεχίσει ο πόνος,πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο,περιέγραψέ του όσο καλύτερα μπορείς τον πόνο που νιώθεις και αυτός θα κρίνει αν είναι ανησυχητικό,ε?

Aν συνεχιστεί ο πόνος θα τον πάρω τηλ. ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

island μου καιρο ειχες να φανεις!!!τι κανει το μωρακι σου???μπες κι εσυ στην ομαδα μας στο facebook!!!τυχερη εισαι,μη μιλας καθολου!!!εμεις οι πονεμενες τι να πουμε??

α!!κοριτσια!!εφιστω την προσοχη σας,οποιες δεν συμμετεχουν στην ομαδα μας και δεν εχουν γραψει καν ψευδωνυμα θα σβηστουν.ειναι κλειστη ομαδα και θελω να μαι σιγουρη οτι ειμαστε εμεις κι εμεις..

Καλά είναι ο μπεμπούκος μου angie! μου.

Με έχει ταράξει στις κλοτσιές! Μόνο όταν πάει ο άντρας μου να βάλει το χέρι του για να το νοιώσει σταματάει!!!! Έχει δείξει που έχει αδυναμία το παιδί :lol::lol::lol:

facebook δεν έχω, το έκλεισα, γι'αυτό και δεν είμαι στην ομάδα σας. Είχα κολλήσει άσχημα!

Neraidoula μου μην αγχώνεσαι με την καμπύλη θα πας εκεί θα σου πάρουν αιματάκι θα ρουφήξεις με την μια και την γλυκούζη...θα σου κάνει και τουμπίτσες το νινι απο το γλυκό...και παπαλα όλα καλά.....!!! Εγώ έκανα την μικρή καμπύλη δηλαδή μου πήραν την πρώτη φορά αίμα, μετά μου μετρήσαν το ζαχάρο με το μηχανημα που σου παίρνει λίγο αίμα απο το δάκτυλο μετά ηπια την γλυκόζη και μετά πο 1 ώρα μου ξαναπήραν αίμα και έφυγα...Αυτό τώρα αν έχεις την μεγάλη καμπύλη αυτό νομίζει το κάνεις 3 φορές, το κακό στη μεγάλη είναι ότι περιμένεις παραπάνω αλλιώς αμα πρέπει να την κάνεις υπομονή θέλει πάρε και κάνα περιοδικό να χαζέψεις και θα περάσει η ώρα...αυτά σε ζάλισα, εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!:tongue::tongue::tongue:

Χριστινακι μου θα κανω την μεγαλη καμπυλη(3 ωρες)Οποτε μαλλον θα παω να παρω καμια 10αρια περιοδικα απο το περιπτερο οπως λες να περασει και η ωρα.Θα επαιρνα το laptop να ειμαι σε ζωντανη συνδεση μαζι σας αλλα δεν ξερω αν θα εχει internet οποτε μαλλον ακυρο αυτο!!

Aν συνεχιστεί ο πόνος θα τον πάρω τηλ. ;)

ναι,και να δείς δε θα είναι τίποτα!σας έχουμε τρομάξει μερικές μερικες ευαισθητούλες της παρέας!:lol:

σας ευχαριστώ όλες πραγματικά για την παρέα και την καλή διάθεση που μου μεταδίδετε!!να μου είστε καλά!

άντε γειά-που λένε και οι ράδιο αρβίλα!

''εσείς κι εγώ...

Εμένα βρε κορίτσια μου έγραψε να κάνω κάμπύλη 100 γραμ.

άλλα μου είπε να την κάνω την 28η εβδομάδα....γιατί τόσο πιο μετά από σας????:confused: σας είπαν πότε ακριβώς να την κάνετε ή όχι??:confused:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...