Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και θα μας δωσουνε απο αυτο το πραγμα 1 φορα η συνεχεια????Πω πω και τοσες ωρες εκει!!!Θα φρικαρουμε!:confused::confused:

τα 100 gr θα κάνεις; Νομίζω ότι πηγαίνουμε, μας πέρνουν αίμα πριν, μετά πίνουμε αυτή την ωραία γλυκόζη μια φορά :-( και μετά κάθε μια ώρα (σύνολο άλλες 3 ώρες) μας πέρνουν πάλι αιματάκι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΒΑΛΙΑ μου παρε τηλ τον γιατρο σου..μπορει να ναι συσπασεις,μπορει να ναι κι απο κουραση,αλλα μην το αμελεις.συν τοις αλλοις τους πληρωνουμε για ολα κ με το παραπανω,μη δισταζεις.εγω μερα παρα μερα τον παιρνω τηλ.

atlantis ζητα αγαπη μου και καμια βοηθεια,μη σου φυγει κι η μεση!

touki μου εγω εχω βρει ενα ξυραφακι-ξυριστικη μηχανη αν θες,της wilkinson με σαπουνακι μπροστα η οποια ξυριζει μονη της στο λεπτο,δεν κοβομαι κ κανω τυφλο συστημα,τσακ τσακ τσακ!την εχει στο σουπερ μαρκετ κ στα beauty shop.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τα 100 gr θα κάνεις; Νομίζω ότι πηγαίνουμε, μας πέρνουν αίμα πριν, μετά πίνουμε αυτή την ωραία γλυκόζη μια φορά :-( και μετά κάθε μια ώρα (σύνολο άλλες 3 ώρες) μας πέρνουν πάλι αιματάκι...

Ναι τα 100γρ. θα κανω.Μια φορα?Παλι καλα!Που θα πας να την κανεις?Εχεις κλεισει ραντεβου?

Διαφημίσεις

μολις πηρα τηλ στο ικα,ενα ενα σας τα λεω σημερα!ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ που θα μαι στον 7ο πια,θα παω στο κεντρο μανας και παιδιου για μαθηματα ανωδυνου τοκετου.κατιο προσφερει κι αυτο το Ικα,γιατι να μην το εκμεταλλευτω>?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg καποια απο σας -δε θυμαμαι η μανα πια!- ειπε οτι ψωνισε απο αυτο το site!εχω δει καροτσια chicco που μου αρεσανε με 300?,ειναι δυνατον??τα τριπλα...να το εμπιστευτω???ποια ξερει??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΒΑΛΙΑ μου παρε τηλ τον γιατρο σου..μπορει να ναι συσπασεις,μπορει να ναι κι απο κουραση,αλλα μην το αμελεις.συν τοις αλλοις τους πληρωνουμε για ολα κ με το παραπανω,μη δισταζεις.εγω μερα παρα μερα τον παιρνω τηλ.

touki μου εγω εχω βρει ενα ξυραφακι-ξυριστικη μηχανη αν θες,της wilkinson με σαπουνακι μπροστα η οποια ξυριζει μονη της στο λεπτο,δεν κοβομαι κ κανω τυφλο συστημα,τσακ τσακ τσακ!την εχει στο σουπερ μαρκετ κ στα beauty shop.

angie! μου σε ευχαριστώ. τι να κάνω; θα το δοκιμάσω και αυτό!

atlantis εμένα μου χε πει μια μαία να τις τραβάω προς τα εξω τις θηλές. Βασικά απο τον 4ο μήνα μου χανε πει να το κάνω! Δεν το έκανα φανατικά γιατί προεξέχουν οι δικές μου αλλά για δοκίμασε και αυτό. Δεν είναι και πολύ ευχάριστο αλλά ίσως και να έχει κάποιο αποτέλεσμα

Επεξεργάστηκαν by touki

KOWTp3.png

Λες να είναι συσπάσεις;;; Πάντως ο μικρός είναι υπερκινητικός σήμερα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

η κοιλιτσα σου ειναι σκληρη??ξαπλωσε λιγο,να χαλαρωσεις..εγω σκεψου στο μΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ με τις συσπασεις η μπεμπα κουνιοταν συνεχεια σαν τρελλη αλλα κατω απο τον αφαλο η κοιλια μου ηταν πετρα.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

η κοιλιτσα σου ειναι σκληρη??ξαπλωσε λιγο,να χαλαρωσεις..εγω σκεψου στο μΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ με τις συσπασεις η μπεμπα κουνιοταν συνεχεια σαν τρελλη αλλα κατω απο τον αφαλο η κοιλια μου ηταν πετρα.

Είναι σκληρή όπως και άλλες μέρες αλλά όχι πέτρα...

Εεεεεε, να ξαπλώσω λίγο δύσκολο διότι είμαι στην δουλειά... Αν δω ότι δεν αντέχω άλλο θα φύγω... :confused::confused:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ναι τα 100γρ. θα κανω.Μια φορα?Παλι καλα!Που θα πας να την κανεις?Εχεις κλεισει ραντεβου?

Θα την κάνω σε ένα μικροβιολογικό στην γειτονιά μου...

Αντε να δούμε... Ααα πάρε λεμονάκι μαζί σου και στίψε μέσα... Μου έχουν πει ότι βοηθάει! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Πρέπει να το είχε η μέρα χθες.... μια καταθληψάρα το απόγευμα και το βράδυ να μην ξέρω γιατί κλαίω... ούτε πως να το σταματήσω..... χάλια... ο αντρούλης μου να ρωτάει τί έχω ... αν μου έκανε κάτι εκείνος άθελα του κλπκλπ... και φυσικά δεν υπήρχε και απάντηση... πάει θα νομίζει πως τρελάθηκα....:confused: Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα .. ευτυχώς!!;)

• τα ερωτηματικά μου σχετικά με τα μπιμπερό εξακολουθούν να ναι άλυτα... όχι πως δεν θέλω και γω να θυλάσω... όμως πόσες τελικά τα καταφέρνουν από αυτές που το θέλουν??

Πρέπει να μαστε προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο...

• Οι καμυλοπαρδάλεις είναι απίθανες !!!!!!! εγώ πάλι έχω μια μανία με τα γαϊδουράκια τα θεωρώ πολύ γλυκιές φυσιοφνωμίες...
  • Παιδικο δωμάτιο δεν προκειτε να φτιάξουμε για πολύ καιρό... δεν μποροθμε να το πάμε μικρο παιδάκι μόνο του σε άλλο όροφο... να μας τσακηστεί και από καμιά σκάλα.... θα τον έχουμε μαζί μας όσο χρειάστεί....;)

Σας ζάλησα.... αυτά!!!!!!

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Βαλια μου μην αγχωνεσαι κ χωρις λογο...αλλα αν δε νιωθεις καλα φυγε.κανονικα παρε κι εσυ αδειουλα βρε απο το ικα,μια χαρα τα παιρνουμε τα λεφτα μας και καθιστες σπιτακι μας.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...