Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς!

Το Σάββατο πήγαμε να διαλέξουμε κούνια, αλλαξιέρα και να καταλήξουμε σε καρότσι!:D Για τα έπιπλα μάλλον από το Λητώ θα τα πάρουμε, δίνουν και τη δωροεπιταγή των 100Ε και μας φανήκανε καλύτερα ποιοτικώς σε σχέση με αυτά που είδαμε σε άλλα μαγαζιά. Τώρα όσον αφορα στο καρότσι λέμε να πάρουμε της peg perego αυτό που τα έχει όλα αλλά το on track και όχι αυτό το switch. Έχουν διαφορά στην τιμή και δεν αξίζει τα 150Ε παραπάνω. Πάντως ενώ τα μεγάλα καταστήματα το δίνουν 600Ε, στα συνοικιακά τo βρήκα 530 η κατώτατη και στο yugolino αν το κλείσεις απο το internet το έχει 519. Μάλλον εκεί θα το πάρουμε.

Κατα τα άλλα καλά, σήμερα έχω και εγώ ραντεβού με το γιατρό και θα δω την μπεμπούλα μου! Θα έχει μεγαλώσει ε;;; Το Σάββατο θα πάω για την καμπύλη.. Ελπίζω να είναι όλα φυσιολογικά.

Καλά να είστε όλες, να ξεκουράζεστε, να είστε ήρεμες και ο καιρός θα περάσει και ούτε που θα καταλάβουμε για πότε θα διαβάζουμε μεταξύ μας τις γέννες μας! Φιλάκια!:P

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Τί κάνετε?

Εγώ κορίτσια έριξα έναν ύπνο σούπερ!!!! Ούτε πριν μείνω έγκυος δεν κοιμόμουν έτσι. Έτυχε βέβαια γιατί άλλες βραδιές κάνω βάρδιες στο πιπι-ρουμ.....

Maraki αυτή η σφήνα που λές πώς είναι? Γιατί ακούγεται πολύ βολική.

Valia81 με το καλό και με ένα πόνο τα μωράκια της φίλης σου!! Πάντως 6 μπιμπερό για αρχή μου φαίνονται μία χαρά!!!

Elisavet καλή σου επιτυχία σήμερα, και καλή ανάρρωση από τους ιλίγγους.

Χειμώνιασε εντελώς τελικά..... Και έτσι συννεφιασμένα που είναι μου αρέσει να κάθομαι με τον καφέ μου και να χαζεύω σύννεφα...

GaiGp3.png

Καλημέρα touki & andria

touki Μου με γεια το καροτσάκι!! Για πές το web site που παραγγέλνεις τα yugolino να ρίξουμε μία ματιά

andria μπήκαμε στην τελική ευθεία ε? Και εγώ μία απ'τα ίδια. Να σε ρωτήσω, θα περάσεις επιτροπή για αυτή την άδεια?

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εγώ από σημερα και για 2 εβδομάδες εχω άδεια από τη δουλειά (ασθένεια) και μετά 2 ακόμα εβδομάδες και παπαλα!

Καλημέρα κοπέλα μου! Πως είσαι; Εχεις πάει στο ΙΚΑ και έχεις πάρει την άδεια τοκετού;;; Αν ναι ενημέρωσέ μας και εμάς τι γίνεται και τι δικαιολογιτικά χρειάζεται να πάμε στο γιατρό του ΙΚΑ για να γράψει την άδεια;;;

Πήρα στο ΙΚΑ Χαλανδρίου σήμερα για να μου πουν τα δικαιολογιτικά και η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουμε εμείς για τις εγκυμονούσες... :mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες κι απο μενα!!!μολις τελειωσα με τα νυχια μου,εχει ερθει η κοπελα να μου βγαλει το τζελ..καιρος ητανε και βολευτηκα με ενα απλο μανικιουρ!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα..ξυπναγα για τσισα κ σηκωθηκα ξανα στις 5 το πρωι κι εμεινα ξυπνια ως τις 7 που ξυπνησα τον Κωστα για την δουλεια(κι ειχα και ορεξη για τρελλες πρωι πρωι)!!χι χι!!τι να κανω κι εγω!!εσεις τι κανετε??andria χρωστας φωτο ε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κοπέλα μου! Πως είσαι; Εχεις πάει στο ΙΚΑ και έχεις πάρει την άδεια τοκετού;;; Αν ναι ενημέρωσέ μας και εμάς τι γίνεται και τι δικαιολογιτικά χρειάζεται να πάμε στο γιατρό του ΙΚΑ για να γράψει την άδεια;;;

Πήρα στο ΙΚΑ Χαλανδρίου σήμερα για να μου πουν τα δικαιολογιτικά και η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουμε εμείς για τις εγκυμονούσες... :mad:

Αχ βρε κορίτσια μου εγώ δουλεύω στον ΟΤΕ και οι διαδικασιες είναι πολύ απλές. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πάω χαρτί από τον γιατρό μου με την ΠΗΤ και that's all folks!

Όσον αφορά την ασθένεια εμείς δεν περνάμε επιτροπή. Δικαιούμαστε ένα μήνα με αποδοχές τον χρόνο και μετά άνευ αποδοχών.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τώρα όσον αφορα στο καρότσι λέμε να πάρουμε της peg perego αυτό που τα έχει όλα αλλά το on track και όχι αυτό το switch. Έχουν διαφορά στην τιμή και δεν αξίζει τα 150Ε παραπάνω. Πάντως ενώ τα μεγάλα καταστήματα το δίνουν 600Ε, στα συνοικιακά τo βρήκα 530 η κατώτατη και στο yugolino αν το κλείσεις απο το internet το έχει 519. Μάλλον εκεί θα το πάρουμε.

Γράψτε λάθος! Το site είναι http://sites.google.com/site/vrefikakarotsia/ και το βρήκα 517 με τα μεταφορικά, είναι μοντέλο του 2010 και πληρώνεις με αντικαταβολή! Ελπίζω να μη γράφω μπούρδες! Θα τα ξανασεκάρω το απογευμα με τον άντρα μου μήπως έχω παρανοήσει κάτι.

Ά! δε μου λέτε; όσον αφορά στην περιοχή... εκεί κάτω...που πια δε βλέπουμε... Θέλω να πάρω καμιά αποτριχωτική κρέμα για την "ευρύτερη περιοχή" και άντε να κάνω κερί από κάτω που δε με πονάει τοοοοοοοοοοοοσο πολύ. Εσείς τι λέτε; κάνει η αποτριχωτική; πως βολεύεστε εσεις; πλησιαζει ρε κορίτσια ο καιρός και δεν μπορω να είμαι αρκουδίτσα!

KOWTp3.png

καλη σας μέρα μανούλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

επιτέλους απόψε μετά από πολλές μέρες κοιμήθηκα καλά,ήρεμη.νιώθω πολύ καλύτερα μετά το αιματάκι,η μπεμπούλα μου είναι λίγο πιο δραστήρια και έχω χαλαρώσει λιγάκι(τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που θα κάνω πάλι εξετάσεις).

valia να πάνε όλα τέλεια με τη γέννηση των διδύμων!!και καλή δύναμη στη μανούλα!κι εμένα το κάνει αυτό με τις κλωτσίτσες κάποιες φορές.και μάλιστα γρήγορες γρήγορες!

touki καλή επιτυχία στον υπέρηχο,όλα να σου είναι καλά!

elisavet καλή επιτυχία και σε σένα!και περαστικά σου,εύχομαι να περάσει γρήγορα.πως είναι εσένα ο αιματοκρίτης σου?

strata τι σου έχει πεί ο γιατρός σου για αυτόν τον πόνο?ρώτησες για τη χολή που σου είπα?αν,λέω αν είναι κάτι τέτοιο πρέπει να το ξέρεις.

Αnna 22 η ώρα η καλή για το γάμο σου!σας εύχομαι κάθε ευτυχία!

να σας ρωτήσω,από...θηλές πως πάτε?:wink:έχει καμιά σας όπως εγώ θηλές που εισέχουν?κάνετε κάποια προετοιμασία?εγώ επειδή θέλω πολύ να θηλάσω,κάνω μασάζ με μια κρέμα που φτιάχνει η φαρμακοποιός μου με οινόπνευμα και γλυκερίνη(πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου) και ελπίζω να τα καταφέρω...............

ωωωωωωωωωωωωωωχ,τώρα πρέπει να σιδερώσω,δεν πάει άλλο,έχουν μαζευτεί πάααααρα πολλά.είναι το χειρότερό μου και πρέπει να σιδερώνω και καθιστή που δε με βολεύει με τίποτα....τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

atlantis μου είδες που όλα πάνε καλά;;; Σιγά σιγά με το σιδέρωμα να μην κουραστεις!!!

Μανούλες πονάω χαμηλά στην κοιλιά από την μια πλευρά και ο πόνος συνεχίζεται πίσω στο μισό μέρος της μέσης και στο πόδι μου... Αλλά ο πόνος είναι πως όταν χτυπάμε κάπου και ακουμπάμε πάνω σε κάτι κρυο και μας ενοχλεί;;; Κάπως έτσι... Τι είναι αυτό πάλι;;;

Με αχ και βαχ εχουμε καταντήσει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα εγκυουλες!!!Τι μου κανετε???Εγω απο σημερα σκεφτομαι την καμπυλη που θα παω να κανω αυριο και φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω και αγχονομαι!Αντε βρε κοριτσια να την κανουμε κι αυτη να μας φυγει και αυτο το αγχος.Ελπιζω να πανε ολα καλα και μεχρι την Παρασκευη να παω στον γιατρο να δω και τον μπουμπουκο μου γιατι μου ελειψε πολυ πολυ:P:p:p

Μανούλες πονάω χαμηλά στην κοιλιά από την μια πλευρά και ο πόνος συνεχίζεται πίσω στο μισό μέρος της μέσης και στο πόδι μου... Αλλά ο πόνος είναι πως όταν χτυπάμε κάπου και ακουμπάμε πάνω σε κάτι κρυο και μας ενοχλεί;;; Κάπως έτσι... Τι είναι αυτό πάλι;;;

Με αχ και βαχ εχουμε καταντήσει...

Μήπως να πάρεις το γιατρό σου :confused: Νομίζω ότι οι συσπάσεις είναι περίπου όπως ο πόνος που περιγράφεις. Χαμηλά στη κοιλιά και πίσω στη μέση. Μην σε αγχώσω μπορεί να λέω και βλακείες...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα εγκυουλες!!!Τι μου κανετε???Εγω απο σημερα σκεφτομαι την καμπυλη που θα παω να κανω αυριο και φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω και αγχονομαι!Αντε βρε κοριτσια να την κανουμε κι αυτη να μας φυγει και αυτο το αγχος.Ελπιζω να πανε ολα καλα και μεχρι την Παρασκευη να παω στον γιατρο να δω και τον μπουμπουκο μου γιατι μου ελειψε πολυ πολυ:P:p:p

Ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι και εγώ... που θα την κάνω την Τετάρτη... Θα τα καταφέρουμε;;; Μακάρι γιατί δεν θα το αντέξω να την ξανακάνω... :-(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλη σας μέρα μανούλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

επιτέλους απόψε μετά από πολλές μέρες κοιμήθηκα καλά,ήρεμη.νιώθω πολύ καλύτερα μετά το αιματάκι,η μπεμπούλα μου είναι λίγο πιο δραστήρια και έχω χαλαρώσει λιγάκι(τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που θα κάνω πάλι εξετάσεις).

[!

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα.Άντε μπόρα ήταν και πέρασε.

Εμένα ο αιματοκρίτης άρχισε κούτσα κούτσα να ανεβαίνει.Από 26,5 πήγε 27,2 και η αιμοσφαιρίνη από 8,7 πήγε 8,9.Άντε να δούμε λίγο καλύτερες μέρες........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...