Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ει...με μελαγχολησατε....εγω τι να πω που δε μπορω καν ακομα να της φτιαξω παιδικο???μαζι μας θα κοιμαται για τουλαχιστον 3 μηνες...... :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Angie μου όλοι μαζί μας θα τα έχουμε τους πρώτους μήνες μην ανησυχείς.

Αν και γενικά σκεφτόμουν μόνο το βράδυ να κοιμάται δίπλα μου και τη μέρα να το βάζω στο δωματιό του να το συνηθίζει. Απ'την άλλη σκεφτόμουν σε όποιο δωμάτιο είμαι να είναι κι αυτό. Αλλά μάλλον θα το ταλαιπωρώ ε;

Τι λέτε εσείς; Πώς το σκέφτεστε;

X4pTp3.png

κοιτα ασχετα με την δικη μου περιπτωση που θελοντας κ μη δε θα χει δωματιο μεχρι να παμε κατω στο σπιτι μας το καλοκαιρι πρωτα ο Θεος,η φιλη μου που ηταν εδω τωρα εχει ενα αγορακι 2 μηνων,του χει δωματιο κι ειχε πει αρχικα οτι θα το βαζει εκει για να συνηθιζει,αλλα ακομα δεν το χει παει καν.κοιμαται στην κρεβατοκαμαρα τους,δε μπορει εχει αγχος κ θελει να τον εχει το νου της.συν τοις αλλοις σηκωνετα;ι να θηλασει τη νυχτα,το χει μαζι της.κ τη μερα που μαγειρευει κτλ τον εχει στην καλαθουνα με τη βαση της οπου ειναι,στην κουζινα εκεινη,εκει κι η καλαθουνα.μαλλον κι εγω ετσι θα κανω.κι εχει κι ωραια καλαθουνα με βαση την μεγαλη μεγαλη που κοιμουνται ως 3 μηνων.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εχεις να μας δείξεις παράδειγμα; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

Δεν έχω δεί κάτι εδώ μέσα (στο internet) που να σου δείξω, από βδομάδα που θα είμαι ποιό χαλαρά θα κοιτάξω αν και έχω το σχέδιο ήδη στο μυαλό μου ψιλοέτοιμο. Fake frame στον τοίχο ή από τούλι ή από χρωματιστές αραιές γάζες με ασύμμετρα κομάτια, και από βάση που θα στηρίζεται στον τοίχο καμουφλαρισμένη θα ξεκινάνε σε κοντράστ χρωματιστά πολύ λεπτά πανιά που θα καταλήγουν δεμένα στις 4 πλευρές της κούνιας ανάλαφρα. Αν μπορώ να το εξηγήσω κάπως έτσι θα είναι..

ει...με μελαγχολησατε....εγω τι να πω που δε μπορω καν ακομα να της φτιαξω παιδικο???μαζι μας θα κοιμαται για τουλαχιστον 3 μηνες...... :-(

Εγώ angie! μου θα κοιμάται μαζί μας πάνω από χρόνο τί να πώ? Το διασκεδάζω όπως μπορώ.......... Κάνω ότι μπορώ για να χρυσώσω το χάπι. Γιατί φαντασία μεγάλη , τετραγωνικά γιοκ........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω μια απο τα ιδια!!!!!!!εμεις ουτε κουνια δε θα παρουμε,αντε κανα λικνο ή καλαθουνα.τωρα που καναμε μπαμ μπαμ το γαμο μπηκαμε στο 2αρι που χουμε στον 2ο οροφο ενω μετα θα μεινουμε στον 1ο που ναι τεραστιοοοοοοοο...κακο βεβαια στην καθαριοτητα αλλα θα χει η μπεμπα μας δωματιο επιτελους!!αλλα τωρα,ουτε 2 μηνες παντρεμενοι κ με τη γεννα..που λεφτα για ανακαινηση??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

γειά σας και απο εμένα μανούλες.

Σήμερα και εγώ ήμουν χάλια, είμαι σίγουρη πια ότι έχουμε τηλεπάθεια. Κλάματα για πολλές ώρες...αφού ηρέμησα αποφάσισε ο καλός μου να με πάει κανένα σινεμαδάκι. Τώρα γυρίσαμε, είδαμε το νήσος, καλή βλεπόταν ευχάριστα.

Και εγώ για αρχή λέω να την έχω μαζί μου την πεταλουδίτσα και αφού σαραντίσει σιγά σιγά να αρχίσω να την πηγαίνω στο δωματιάκι της εκτός βέβαια αν θηλάζω και θα πρέπει να ξυπνάω αρκετές φορές μες στη νύχτα.

Τέλειες οι καμηλοπάρδαλεις!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ιωάννα πρότεινα 3 μεγαλα (για να υπαρχουν...) Αν δεν καταφερεις να θηλασεις, τα γευματα ειναι τουλαχιστον 5 !!! Και δεν θα βαζεις τον αποστειρωτη για 2 μπιμπερο...

Επισης, μπορει να του δωσεις kinderte για παραδειγμα... στο ενδιαμεσο απο τα γαλατα.

και 2 μικρα για νερακι...πες οτι πας να του βαλεις το βρασμενο κι αποστειρωμενο νερακι και σου πεφτει κατω για παραδειγμα η πιπίλα...τι θα κανεις? Θα περιμενει το μωρο να κατσεις να το ξανα-αποστειρωσεις ή να το βρασεις?

angie ακριβως τα ιδια εκανα κι εγω... Κι εδώ που τα λεμε οσο "large" και "άνετη" κι αν ειναι καποια... Δε νομιζω πριν τους 5-6 μηνες να το βγαλει απο διπλα της.

Εμείς βέβαια έχουμε το ιδιο θεμα με τα ενοικια... Και εχουμε σταθει και πολυ ατυχοι, αφου και απο το προηγουμενο σπιτι φυγαμε αρων αρων στα 2 χρονια (πλημμυριζε βοθρονερα) και αυτο απο το Σεπτεμβρη (2 χρονια κλεισαμε) μας ειπε οτι το πουλαει.

Λιγο πριν γεννησω ειχαμε φτιαξει κι εμεις το δωματιο...χρωματα, φασες, αυτοκολλητα...κλπ... Το οποιο κατεληξε απλα παιδοτοπς για το Στελιο. Δεν λεω, καλα ειναι για να μην σκορπαει τα παιχνιδια του σε ολο το σπιτι, αλλά εξοδα καθε 2 χρονια για το παιδικο???!!!! Γι αυτο τωρα δεν κανω απολυτως τιποτα μεχρι να δουμε που θα παμε και ποτε

QuW0p3.png

:tongue:Μανούλες καλημέρα και καλή εβδομάδα σήμερα είμαστε 26 εβδ. και 1 ημερούλα αχ τι καλά μεγαλώνουμε μωρεεεεε......!!! Σας γράφω απο το γραφείο, είμαι πολύ καλύτερα σήμερα δεν έχω καούρες και απο ότι βλέπω απο την ηλιόλουστη μέρα η ψυχολογία μας θα είναι ψηλά!!! Λοιπόν σας καλημερίζω όλες μια-μια ξαναγυρίζω στην δουλίτσα μου και τα ξαναλέμε σύντομα....Φιλάκια πολλά σε όλες και στα νινάκια μας!!!:P:p:p

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα!!! Βλέπω πάλι ανοίξατε αρκετά θέματα!!!

Εγώ όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα... Δεν μπορούσα με τίποτα... Γύρναγα από το ένα πλευρό, κουνιόταν ο μικρός, γύρναγα από το άλλο πάλι τα ίδια... Αφήστε που για να γυρίσω πλευρό είναι μαρτύριο και με πονάνε και πολύ οι προσαγωγοί μου... Λέτε να είναι επειδή ανοίγει η λεκάνη μας;;;

Μπιμπερό εγώ έχω 3 μεγάλα και 3 μικρά... Χρειάζεται να πάρω και άλλα;; Θέλω και εγώ πολύ να θηλάσω αν τα καταφέρω...

Σήμερα γεννάει μια φίλη μου που γνώρισα εδώ και είμαι πολύ συγκινημένη!!! Θα κάνει διδυμάκια!!!

Να έχουμε μια καλή μέρα και μια τέλεια εβδομάδα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Σήμερα το μεσημέρι έχω υπέρηχο κι όπως καταλαβαίνεται η καρδιά μου φτερουγίζει από την αγωνία!!!!!!!Ελπίζω να είναι καλά ο μπεμπούλης μου!!!!!!!!

Κατά τα άλλα χθες βράδυ με έπιασε το αυχενικό μου και είχα ιλλίγγους στον ύπνο μου.Είναι πολύ απαίσιο συναίσθημα.Σήμερα θα βάλω το κολάρο μου κι ελπίζω να είμαι καλύτερα

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Σήμερα το μεσημέρι έχω υπέρηχο κι όπως καταλαβαίνεται η καρδιά μου φτερουγίζει από την αγωνία!!!!!!!Ελπίζω να είναι καλά ο μπεμπούλης μου!!!!!!!!

Κατά τα άλλα χθες βράδυ με έπιασε το αυχενικό μου και είχα ιλλίγγους στον ύπνο μου.Είναι πολύ απαίσιο συναίσθημα.Σήμερα θα βάλω το κολάρο μου κι ελπίζω να είμαι καλύτερα

Kαλή επιτυχία για το υπέρηχο!!! Μια χαρούλα θα είναι ο μπεμπούλης σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Ελισαβετ, καλα να πανε ολα με τον υπερηχο κ περαστικα στο αυχενικο κ τους ιλιγγους. Απαισιο πρεπει να'ναι. Υπομονη.

Βαλια ολα καλα να πανε με την κοπελιτσα κ τα διδυμακια της! Αντε να'ρθει κι η σειρα μας! Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα αποψε με τον υπνο. Γυρναγα στο ενα πλευρο κ ενιωθα πολλα χτυπηματα απ'το μωρο στο σημειο που η κοιλια ακουμπαει στο κρεβατι, οποτε φοβομουν μην την ενοχλω κ γυρναγα απο την αλλη οπου παλι το ιδιο ενιωθα. Ηταν κ παραξενα τα χτυπηματα κ ανησυχουσα. Φαντασου πως θα'ναι ο υπνος μας σε δυο μηνες αν δυσκολευομαστε ετσι απο τωρα! Παντως, οσων αφορα την κοιλια, το'χω ξανααναφερει, μ'εχει βοηθησει στον υπνο μια μικρη σφηνα που μου εδωσε η ξαδερφη μου. Ετσι δεν κρεμεται η κοιλια οταν ξαπλωνω στο πλαι.

Καλη μερα κ καλη εβδομαδα να'χουμε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Ελισαβετ, καλα να πανε ολα με τον υπερηχο κ περαστικα στο αυχενικο κ τους ιλιγγους. Απαισιο πρεπει να'ναι. Υπομονη.

Βαλια ολα καλα να πανε με την κοπελιτσα κ τα διδυμακια της! Αντε να'ρθει κι η σειρα μας! Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα αποψε με τον υπνο. Γυρναγα στο ενα πλευρο κ ενιωθα πολλα χτυπηματα απ'το μωρο στο σημειο που η κοιλια ακουμπαει στο κρεβατι, οποτε φοβομουν μην την ενοχλω κ γυρναγα απο την αλλη οπου παλι το ιδιο ενιωθα. Ηταν κ παραξενα τα χτυπηματα κ ανησυχουσα. Φαντασου πως θα'ναι ο υπνος μας σε δυο μηνες αν δυσκολευομαστε ετσι απο τωρα! Παντως, οσων αφορα την κοιλια, το'χω ξανααναφερει, μ'εχει βοηθησει στον υπνο μια μικρη σφηνα που μου εδωσε η ξαδερφη μου. Ετσι δεν κρεμεται η κοιλια οταν ξαπλωνω στο πλαι.

Καλη μερα κ καλη εβδομαδα να'χουμε ολες!

Και εγώ ανησυχούσα με τα χτυπήματα του μικρού.... Νομίζω ότι τα μωράκια μας είναι συνεννοημένα... :P

Εγώ βάζω ένα μαξιλαράκι κάτω από την κοιλιά μου αλλά και πάλι δεν βολεύομαι...:-(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Κι εμένα μέχρι χθες το απόγευμα ο μικρούλης ήταν πολύ ήσυχος και ανησυχούσα.Το βράδυ ευτυχώς ξεσάλωσε το παιδί μου και ηρέμησε λίγο και η δόλια η μάνα!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...