Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ δεν εχεις καθολου αδικο...απλα η κουμπαρα μου ειναι ξινη και κακεντρεχης..παντα βρισκει κατι να μου πει για να σκασω..κι ειναι μαμα 2 παιδιων κι 29χρονων κοπελα,που θα πρεπε να καταλαβαινει...αλλα οπως ξανα ειπαμε,καποιοι στην εγκυμοσυνη μας ειναι πολυ μ@λ@κες....

Καλά, αφού είναι διαπιστωμένο άστην να λέει και μην δίνεις καθόλου σημασία! Εγώ θα χαμογελούσα πλατιά ή θα γελούσα (έτσι για να ανησυχήσει λίγο!) και δε θα έλεγα τπτ! Ή θα έλεγα κάτι του τύπου: "Αααχ... Μα πάλι έπεσε;! Το πρωί την σήκωσα!"

Ο δικός σου βλέπει ποδόσφαιρο; Εμένα κοιμάται! Ψιλοβαριέμαι... Παρόλο που έχω να κάνω διάφορα... ΔΕΝ σιδερώνω με τπτ τώρα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

την ειδε τη μπαλα,τελειωσε ευτυχως!!εμενα με πεθαινει η μεση μου!!φωτο στο facebook εβαλες κακομοιρα μου??????ςεμεις περιμενουμε σε λιγη ωρα κατι φιλους μας με το μωρακι τους 2 μηνων που ειναι!χεστο...σιδερωσε αυριο!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας. Σήμερα είμαι κατσούφα και δε θα ήθελα να σας το μεταδώσω...

Ετσι λοιπόν φιλιά πολλά σε όλες!

και γιατι να μη μας το μεταδωσεις κυρια κατσουφουλα???? κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

και γιατι να μη μας το μεταδωσεις κυρια κατσουφουλα???? κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι!!!

Τι να πω.... Τσακώθηκα με τον άντρα μου. Πέταξε μια μ@λακία και την πήρα βαριά. Σε κανονικές συνθήκες θα έπεφτε ένα καυγαδάκι και τέρμα.

Τώρα όμως κάθε μια ώρα με πιάνουν τα κλάματα. Σκατά.

Ευτυχώς είναι δουλειά και θα έρθει αργά το βράδυ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες , μια από τα γίδια και εγώ........

Βλέπω τις απόψεις για τα μπιμπερό και τους αποστειρωτές και μπλέκομαι περισσότερο;);)

Τελικά λέω να πάρω άλλα 2 μπιμπερό chicco μεγαλύτερα και έναν αποστειρωτή απλό που να τα χωράει και τέλος με αυτό, ελπίζοντας ότι θα μου "κάτσει" ο θηλασμός...

Δούλεψε πάλι η μέθοδος "συρτάρι" σήμερα, (ανοίγεις το συρτάρι , βλέπεις τα μωρουδιακά ρουχαλάκια και παίρνεις κουράγιο να μην κάνεις "επανάσταση"......). Μέχρι που θα πάει η βαλίτσα?

GaiGp3.png

Τελικά τον έριξα κι εγώ τον ύπνο μου!

Πονάει η κοιλιά μου από την ώρα που ξύπνησα όμως... Άτιμα τραβήγματα... Νομίζω πως παρόλες τις διαβεβαιώσεις της γιατρού μου ότι θα περάσουν, θα τα έχω ως το τέλος! :-( Αλλά εντάξει, αυτά ας είναι τα δύσκολα! :D

Τι να πω.... Τσακώθηκα με τον άντρα μου. Πέταξε μια μ@λακία και την πήρα βαριά. Σε κανονικές συνθήκες θα έπεφτε ένα καυγαδάκι και τέρμα.

Τώρα όμως κάθε μια ώρα με πιάνουν τα κλάματα. Σκατά.

Ευτυχώς είναι δουλειά και θα έρθει αργά το βράδυ.

Ωχχχ, σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Μετά την πρώτη φορά που το έπαθα εγώ, ξέρεις τί κάνω; Δεν τα κρατάω μέσα μου, θέλω να κλάψω; Κλαίω! Θέλω να του τα πω; Του τα λέω! (Γιατί πλέον δεν μπορεί να φανταστεί πως με ενοχλούν τόσο ασήμαντα πράγματα και με κάνουν να κλαίω!) Γενικά προσπαθώ να το λύσω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί γίνομαι κουρέλι ψυχολογικά... Δεν μπορώ να μείνω με τη στενοχώρια, ούτε να το παίξω υπεράνω και να έχω αυτό το εγωιστικό στυλάκι. Με εννοείς;! :confused::DΠάντα σε καλό βγαίνει γιατί μετά ηρεμώ και το ξεπερνάω. Ο άντρας μου το έχει πάρει χαμπάρι ό,τι έχω πάθει μετάλλαξη δείχνει κατανόηση σε αυτά τα ξεσπάσματα... Κι αυτός με το που καταλαβαίνει ότι έχω κάτι προσπαθεί να βοηθήσει...

Δεν τον παίρνεις κανένα τηλέφωνο;

Γεια σας μανουλες...

για τα maalox δεν ειδα καμια απαντηση...μαλλον δεν παιρνει καμία εεε...

Θα πρεπει να ρωτησω τη γιατρο μου

irev ευχαριστούμε πολύ! Είσαι κατατοπιστικότατη!!! Για υφασμάτινες πάνες μήπως έχεις ακούσει?

Ειχα ακουσει κ απο το Στελιο... απο μια γενικη εικονα πιστευω οτι αξιζει τον κοπο, αλλά ηταν ενα εξοδο που παντα λεγαμε την αλλη βδομαδα...μεχρι που ξεχαστηκε κι ετσι δεν το εψαξα περισσοτερο.-------αξιζει ομως, να το ψαξετε νομιζω!

Εν τω μεταξυ, μετα τον 4ο-5ο μηνα που αρχιζουν φρουτα κ στερεες τροφες, τις περισσοτερες φορες, μυριζουν περισσοτερο κι απο τα δικα μας...αντε κατσε να τις πλυνεις...χαχαχα Ειμαι και σιχασιαρα...

α!!θυμηθηκα κι αλλο ερωτημα που εχω εκτος απο την καμπυλη ζαχαρου που σας ρωτησα!!!

με τα μαλλια τι κανετε??θυμαμαι οτι ο γιατρος μου χε πει μετα την β επιπεδου οτι μπορω να τα βαψω,αλλα δεν τον ξαναρωτησα απο τοτε..εσεις τι λετε??τι σας εχουν πει?

Εγω παντως για την καμπυλη 30 ευρω εδωσα. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΙΚΑ--Δίνουν 2,26 ευρώ!!!!!!

και σχετικα με τη βαφη...χρησιμποποιω κορε---και γενικα ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ (εμενα πχ βγαινουν γκρι!!!) οι γιατροι λενε φυτικη απο το φαρμακειο

Σχετικα με τα μπιμπερο. Όσες προσπαθησετε να θηλασετε, προτεινω (εκ πειρας) να παρετε 3 μεγαλα (για να υπαρχουν...) και 2 μικρα για νερακι! (εγω που δεν θηλασα ειχα παρει 7 μεγαλα!!! )

Επισης, δεν υπαρχει καλυτερο υλικο απο το γυαλι! Μεχρι να σταματησει η αποστειρωση χρησιμοποιουσα ολα γυαλινα (τα πλαστικα αποστειρωνονται βρε κοριτσια? Για ψαξ'τε το!) Και τωρα χρησιμποποιουμε μονο πλαστικο για το νερο...γιατι ειναι περισσοτερη η χρηση και τα εσπαγε. Για το γαλα παντα γυαλινο του βαζω. Εφοσον το κραταει με τα χερακια του απο μηνων που ηταν, δεν βρηκα το λογο να του βαλω πλαστικο.

QuW0p3.png

Τελικά τον έριξα κι εγώ τον ύπνο μου!

Πονάει η κοιλιά μου από την ώρα που ξύπνησα όμως... Άτιμα τραβήγματα... Νομίζω πως παρόλες τις διαβεβαιώσεις της γιατρού μου ότι θα περάσουν, θα τα έχω ως το τέλος! :-( Αλλά εντάξει, αυτά ας είναι τα δύσκολα! :D

Ωχχχ, σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Μετά την πρώτη φορά που το έπαθα εγώ, ξέρεις τί κάνω; Δεν τα κρατάω μέσα μου, θέλω να κλάψω; Κλαίω! Θέλω να του τα πω; Του τα λέω! (Γιατί πλέον δεν μπορεί να φανταστεί πως με ενοχλούν τόσο ασήμαντα πράγματα και με κάνουν να κλαίω!) Γενικά προσπαθώ να το λύσω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί γίνομαι κουρέλι ψυχολογικά... Δεν μπορώ να μείνω με τη στενοχώρια, ούτε να το παίξω υπεράνω και να έχω αυτό το εγωιστικό στυλάκι. Με εννοείς;! :confused::DΠάντα σε καλό βγαίνει γιατί μετά ηρεμώ και το ξεπερνάω. Ο άντρας μου το έχει πάρει χαμπάρι ό,τι έχω πάθει μετάλλαξη δείχνει κατανόηση σε αυτά τα ξεσπάσματα... Κι αυτός με το που καταλαβαίνει ότι έχω κάτι προσπαθεί να βοηθήσει...

Δεν τον παίρνεις κανένα τηλέφωνο;

Ηρέμησα λίγο. Εχω να κλάψω 2 ώρες άρα μάλλον το ξεπέρασα. Με έχει πάρει 3 φορές τηλέφωνο. Η κατανόηση που μου δείχνει γενικά είναι απεριόριστη αλλά σήμερα με τσάντισε. Ελπίζω το βράδυ που θα γυρίσω να είμαστε οκ και να τα βρούμε.

Για να ξεσπάσω ζωγράφισα λίγο το παιδικό δωμάτιο. Αρχισα να χρωματίζω 2 καμηλοπαρδάλεις! Ανέβασα φωτο στο facebook.

X4pTp3.png

Ηρέμησα λίγο. Εχω να κλάψω 2 ώρες άρα μάλλον το ξεπέρασα. Με έχει πάρει 3 φορές τηλέφωνο. Η κατανόηση που μου δείχνει γενικά είναι απεριόριστη αλλά σήμερα με τσάντισε. Ελπίζω το βράδυ που θα γυρίσω να είμαστε οκ και να τα βρούμε.

Για να ξεσπάσω ζωγράφισα λίγο το παιδικό δωμάτιο. Αρχισα να χρωματίζω 2 καμηλοπαρδάλεις! Ανέβασα φωτο στο facebook.

Καλά είναι φοβερό!!!!!!!

Μπραβο σας! Εγω αρκουμαι σε τι εχει να κανει με pc...η αχρηστη!

Αλλά και παλι ειναι αλλιως να ξερεις ότι "εβαλες το χερακι σου" έστω και με photoshop!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

dim_angel, χαίρομαι που είσαι καλύτερα και εύχομαι να σου περάσει εντελώς και να είσαι πάλι μέσα στην καλή χαρα!

Καλά, οι καμηλοπαρδάλεις είναι πολύ όμορφες! :D Συγχαρητήρια!

Αχ, θέλω κι εγώ! Το είχα ψάξει αλλά σε νοικιασμένο διαμέρισμα που δεν ξέρεις πόσο θα μείνεις δεν λέει! Κι έτσι θα αρκεστώ σε αυτά τα αυτοκόλλητα που βγαίνουν και ξαναμπαίνουν...

Για μελλοντική χρήση για πες, με πλαστικό χρώμα για τοίχους να φαντααστώ; Πώς διαλέξατε τις αποχρώσεις των χρωμάτων; Ή πήρατε τα βασικά και κάνατε μόνοι σας συνθέσεις; Θέλουμε λεπτομέρειες!!!

Πωπω! Τώρα ξεσηκώθηκα! Κι αν το παιδί μου μεγαλώσει και είμαστε ακόμη εδώ και χωρίς ζωγραφισμένους τοίχους; (Καλά, περνάω κι εγώ μεγάλα δράματα! :tongue:)

Θα δω μήπως μπορεί να γίνει σε καμιά άλλη επιφάνεια ώστε να βγει αν χρειαστεί... Σε κανένα μεγάλο καβαλέτο ίσως; :confused: Έχετε καμιά ιδέα;

Irev, δεν ξέρω να σε διαφωτίσω για τα φάρμακα που λες αλλά πριν και ρό είχα πετύχει θέμα στο parents που το συζητούσαν κ για φαρμακα και για άλλες πρακτικές συμβουλές. Αλλά δεν θυμάμαι που ήταν...

Για τα μπιμπερό γιατί να πάρουμε από την αρχή τόσα πολλά όσες θέλουμε να θηλάσουμε; Τί ξέρεις;! Για πες μας! Εγώ έλεγα βλέποντας και κάνοντας... Πάντα μπορείς να στείλεις κάποιον να αγοράσει αν χρειαστεί...

Iwanna κι εμείς στο ενοίκιο είμαστε αλλά δεν το βλέπω ν αφεύγουμε σύντομα. Μόλις τον Νοέμβριο μετακομίσαμε σ'αυτό το σπίτι.

Αλλά και να φύγουμε ένα βαψιματάκι θέλει.

Βάψαμε με πλαστικό. Το μπλε το κάναμε με ανάμειξη γιατί θέλαμε ένα μπλε ουρανού. Τα υπόλοιπα πήραμε τα βασικά και κάνουμε εμείς τις αναμείξεις. Τα χρώματα είναι οικολογικά.

Είπαμε να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα.

X4pTp3.png

Υπάρχει και η λύση της γιγαντοαφίσας για όσες δεν μπορούν να βάψουν ή να κάνουν τεχνοτροπία κλπ, ή ένα όμορφο κολάζ σε τελάρο ή σε κορνίζα κλπ...

Πάντως μπορείς με τα κατάλληλα χρώματα να κάνεις μία όμορφη αντίθεση για βάση στους τοίχους, και μετά ο καθένας όπως μπορεί να διακοσμήσει τον τοίχο είτε με αυτοκόλλητα που βγαίνουν ή με λούτρινα λουλούδια και αρκούδια ακόμα και με πινέζες....

Σημασία έχει το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο και ξεκούραστο στο μάτι.

Εγώ έχω σκεφτεί να φτιάξω κολάζ με υφάσματα στην πλευρά που θα έχω την κούνια της (γιατί προς το παρόν δεν έχω παιδικό δωμάτιο) με διαφάνειες και κρυφό φωτισμό. (δεν είμαι του μίνιμαλ όπως καταλάβατε....) με παστέλ αποχρώσεις με βάση λιλά τοίχο και πράσινο ξύλο.

Αλλά μπορεί και ναμην κάνω τπτ προς το παρόν και να το κάνω αργότερα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...