Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!! Συμφωνώ ότι οι φωτό μας στο fb είναι τέλειες!!! Εχω πάθει πλάκα...

Βέβαια έχω ένα μικρό προβληματάκι... Εχω μπερδευτεί με τα ψευδώνυμα και τα ονόματα και δεν ξέρω κάποιες από εσάς ποιες είναι...

Σήμερα μάλλον ένα φιλικό μας ζευγάρι θα μας φέρει την κούνια!!! Τέλεια! Και την άλλη εβδομάδα να είμαστε καλά θα πάμε να πάρουμε τα υπόλοιπα πράγματα από την κουμπάρα μου.

Εγώ ξέρω ότι, ότι αποστειρωτή πάρουμε πρέπει να πάρουμε και τα ίδια μπιμπερό γιατί και καλά δεν κάνουνε άλλα μπιμπερό... Τι να πω;;

Σήμερα το απόγευμα θα μας επισκεφθούν τα πεθερικά μου και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη...

Τα πόδια σας πονάνε;; Οδηγείτε ακόμα;

angie! μου μην ακούς κανέναν... Μόνο το γιατρό σου...

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ κι εγω το ιδιο θεμα με σενα ειχα με τα ονοματα και τα ψευδωνυμα κι εκατσα χτες και τα γραψα στο τετραδιο μου ολα,ειδα δηλ απο την ομαδα μας οσες εχουμε γραψει τα ψευδωνυμα κ διπλα το κανονικο ονομα κι ετσι το κοιταω κ δε μπερδευομαι!!γραφω δηλαδη:VALIA 81-Valia Rapti KI EΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ!!ΑΧ,ΘΑ ΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ε?ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ...ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ,ΕΦΥΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Κ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ...κι εγω σπιτι σαν τον κουκο!εχει κ Ολυμπιακο το μεσημερι οποτε στο ιντερνετ θα τη βγαλω..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie μου πολύ καλή ιδέα αυτό με τη λίστα!!!

Αυτό θα κάνω και εγώ για να μην μπερδεύομαι!!!

Αχ βρε κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω αλλά κάνε υπομονή! Εχεις και εμάς παρέα να περάσει λίγο και η ώρα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

α!!θυμηθηκα κι αλλο ερωτημα που εχω εκτος απο την καμπυλη ζαχαρου που σας ρωτησα!!!

με τα μαλλια τι κανετε??θυμαμαι οτι ο γιατρος μου χε πει μετα την β επιπεδου οτι μπορω να τα βαψω,αλλα δεν τον ξαναρωτησα απο τοτε..εσεις τι λετε??τι σας εχουν πει?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αννούλα πες στην πεθερα... πρέπει να αλλαξει ενορία (αν λέει αλήθεια, που χλωμό το κόβω...) Κι αν βαριεται να τρεχει για τα διαδικαστικά, να της συστήσω εναν καλό ψυχίατρο καλύτερα? εεεεεεεεεμαααααααα Sorry κι όλας, αλλά τα παίρνω

Εχουμε τα αγχη μας απο εξεταση σε εξεταση, να ειναι γερο κ δυνατο το παιδακι μας, εχουμε και τα οικονομικα...ολοκληρο προυπολογισμό για τη "λίστα" να εχουμε και τις ξινίλες του καθένα...???? Δεν μπορώ.... Κουράγιο

Πες τα !!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Αννα μυ με το καλο ο γαμος σου και να προσέχεις με το χορο!!!!(θα κάνετε τραπέζι????)

Εχεις δίκιο με τα τσιγάρα και όλα αυτά αλλά θα πρότεινα προσωπική γνώμη να κρατάς χαμηλούς τόνους και οτι έχεις να πεις να το λες αλλά με ηραμία και διακριτικότητα ετσι ώστε να διατειρειτε την ηρεμία σας στο σπίτι κάνε και τιποτα στραβά ματια και πάνω απο όλα να ερχεσαι σε συννενοηση με τον αντρα σου και με κανένα αλλον.Μονο με αυτο πρεεπι να συμφωνειςτε και οι άλλοι τακτοποιουνται όπως τους πρεει τοτε. Αν δηλ εσυ και ο αντρας σου ειστε μια οάδα τοτε και η πεθεραθα δει οτι δεν την παιρνει κ πολυ

φιλάκια

Αυτην την Πεμπτη ειναι ο γαμος.

Στις 14 του μηνα.

Ειχαμε πολλα προβληματα κι αλλα θεματα που πανω απο τα μισα αφορουσαν το σπιτι του με την μανα του αλλα τωρα αυτην την εβδομαδα ειναι πολυ καλυτερα (μην το ματιασουμε....ΦΤΥΣΤΕ ) δεν ειναι οπως οταν ηρθε ή να κανει παραπονα παντως κι αυτο με ευχαριστει πολυ.Φυσικα κι εγω θα το κανω ( σε οτι μπορω τουλαχιστον)

Πιστευω πως απλα εχει καταλαβει που ειναι καλυτερα κι που οχι.

Ακομα κι η κουμπρα μου που μας βλεπει λεει πως ειναι διαφορετικος.Χαρουμενος πανω απ'ολα κι αυτο ειναι που με ενδιαφερει εμενα

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα ζουζουνίτσες!!!!!!!!!!

χουζουρεύω ακόμα....:wink:...

οι φωτο στο fb πολύ καλές............... γλύκα οι κοιλίτσες!!

έγω ψάχνω το φορτηστή της φωτογραφικής......... πού έχει τρυπώσει;

ξετρελάθηκα με τα βατομουράκια της Ιωάννας!!!!

στα μπιμπερό μας τώρα.....

ήθελα να ψωνήσω το σετάκι της avent όμως νομίζω πως δεν βγάζει καθόλου γυάλινα μπουκαλάκια η συγκεκριμένη εταιρία..:confused: δεν ξέρω σίγουρα... αλλά έχω αυτή την εντύπωση..

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλημέρα και από μένα ζουζουνίτσες!!!!!!!!!!

χουζουρεύω ακόμα....:wink:...

οι φωτο στο fb πολύ καλές............... γλύκα οι κοιλίτσες!!

έγω ψάχνω το φορτηστή της φωτογραφικής......... πού έχει τρυπώσει;

ξετρελάθηκα με τα βατομουράκια της Ιωάννας!!!!

στα μπιμπερό μας τώρα.....

ήθελα να ψωνήσω το σετάκι της avent όμως νομίζω πως δεν βγάζει καθόλου γυάλινα μπουκαλάκια η συγκεκριμένη εταιρία..:confused: δεν ξέρω σίγουρα... αλλά έχω αυτή την εντύπωση..

Kαλημέρα μανούλα!!! Τι κάνεις; Η Avent έχει γυάλινα μπιμπερό. Εγώ έχω!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μπιμπερο λετε να παρουμε οργανωμενα δηλ απο τωρα????θελω πολυ να θηλασω ...διαβασα ποσο καλο ειναι για το μωρο και λεω μακαρι να τα καταφερω...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μπιμπερο λετε να παρουμε οργανωμενα δηλ απο τωρα????θελω πολυ να θηλασω ...διαβασα ποσο καλο ειναι για το μωρο και λεω μακαρι να τα καταφερω...

angie μου και εγω που μιλησα με τον παιδιατρο του ειπα οτι θελω να θηλασω και μου ειπε οτι μπιμπερο πρεπει να παρω ετσι κι αλλιως γιατι μπορει να χρειαστει λεει.Λεω να παρω 2-3.;)

Kαλημερα μανουλιτσες..χθες παλι το ξενυχτησα κ παλι δεν κοιμηθηκα στο κρεβατι μου λογω του αρρωστου..χαχα!ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα!εκανα κ μια λαλακια.εβαλα κ ειδα βιντεο τοκετου κ με επιασε ενα σφιξιμο κ μια ταση για λυποθημια,γιατι μαλλον ηταν απο αλλες εποχες χωρις επισκληριδιους κτλ....μετα εκλεισα κατευθειαν το Pc κ βγηκα στο μπαλκονι..γιατι ρε γαμωτο αγχωθηκα ετσι?

anyway valia μου εσυ θα εχεις επισκεψεις,που σημαινει οτι θα φυγουν καποια στιγμη..εγω που θα παω παλι σημερα κ θα μεινουμε εκει ως αυριο???ωχ θεε μου!εχει ερθει ο αδερφος του αντρα μου κ μας εχουν τραπεζι αυριο τα πεθερικα μου!ελεος!

κατα τα αλλα.θελω να κοιμαμαι ολη μερα αλλα δεν μπορω..εχω κ εγω καουρες κ πονους στην πλατη κ στις κλειδωσεις!

θελω κ εγω να παω να παρω μπιμπερο αλλα μου ειπε μια φιλη οτι θελει να μου τα παρει δωρο ολα αυτα....

ολα μαζι τα ειπα!ουφ....

εσυ angie Μου καλη τι εννοεις οτι δεν καθησες στον κωλο σου χθες????παλι κουραζεσαι????κανονισε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα πως υπάρχουν γυάλινα νόμιζα πώς λόγω του ότι "κουμπώνουν" και στο θύλαστρο... και μπαίνουν στην κατάψυξη για διατήρηση μητρικού γάλακτος... είναι πλαστικά...μάλλον υπάρχουν διαφορερικά ανάλογα με το τί θέλουμε να κάνουμε.... ευχαριστω πολύ πολύ θα το ψάξω ....

αχ τώρα που είδα το τικεράκι μου ... λέει πως είμαστε στον 7ο αχ 8α τρέλαθω.... πώς πέρασε ο καιρός:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

να μαι και γω:tongue:...γυρίσαμε απο την βολτούλα και φάγαμε σουτζουκάκια με ρύζι που τα έφτιαξα το πρωί...περπάτησα αρκετά...πήγαμε και για ζεστή σοκολάτα στο Chocola στο Θησείο ήταν πολύ ωραία γιατί εκείνη την ώρα είχε και ήλιο....τώρα προσπαθώ να ξεφουσκώσω και μετά θα πάω για νάνι με τον μπαμπά μας και τον μπέμπη μας....!!!

tatti μου μπιμπερό έχουν και γυάλινα και πλαστικά η επιλογή είναι δική μας αλλά αυτο που έγραψα για το σετ της avent είναι γυάλινα.

annie μην βλέπεις παιδί μου τέτοια πράγματα τώρα, αφου εμείς είμαστε λεβεντομάνες και θα γεννήσουμε με ένα πόνο...οκ??? αντε και αγχώνεσαι και δεν κάνει!!!

κορίτσια και γω θέλω να το θηλάσω το μωρό αλλά πιστεύω ότι μπιμπερό και αποστειρωτή πρέπει να έχουμε, στον αποστειρωτή θα αποστειρώνουμε και τις πιπιλίτσες τους έτσι δεν είναι?

angie αν δεν τα έχεις βάψει μέχρι τώρα τα μαλλιά σου και δεν σε ένοχλεί γιατί τώρα να μπείς σε αυτή την διαδικασία μην ξεχνάμε ότι στο θηλασμό πάλι νομίζω δεν είναι και καλό να τα βάφουμε...εκτός αν είναι τόσο χάλια η ρίζα και σε ρίχνει ψυχολογικά...αν ναι τότε εγώ θα έλεγα καλύτερα μερικές ανταύγειες και όχι κανονική βαφή...η γνώμη μου...τώρα εσύ αποφασίζεις, συζήτα το και με τον γιατρό σου και βλέποντας και κάνοντας!!! Καλό μεσημέρι σε όλες πάμε για νανάκια.:cool::cool::cool:

Καλησπέρα κορίτσια.

Σημερα για μενα ειναι μερα για δουλιτσες στο σπιτι,και τωρα ηρθε η ωρα για σιδερο.

angie αυτο με την κοιλια με προβληματιζει και εμενα,η δικια μου μου φαινεται και πιο χαμηλα απο τη δικη σου.Περιμενω τη δευτερα να ρωτησω το γιατρο,μηπως και αγχωνομαστε τζαμπα. Οσο για τα μαλλια εγω αφησα τις ανταυγες να κατεβουν πολυ και τωρα λεω μια και καλη μετα τη γεννα και το θυλασμο.Θα τα κοψω αλλη μια φορα να μη φαινεται πολυ η διαφορα,φοβαμαι μην δημιουργησω προβλημα στο μπεμπη.Αν και λενε οτι δεν υπαρχει φοβος αλλα χημικα ειναι ολα.Εγω εχω αφησει τον καλοπισμο ουτε νυχια βαφω ουτε αντιρυτιδικες βαζω ουτε μαλλια θα βαψω,εκοψα και το καπνισμα (αυτο μαλλον μου στοιχισε περισσοτερο) μονο λιγη πουδρα βαζω και βαφω ματια και χειλια κι αυτα με φοβο αλλα μην πηγαινω στη δουλεια σαν την αρρωστη.

Κοριτσια γιατι ολες προτιμησατε μπιμπερο avent.;

Τι καλυτερο εχουν;

Δεν τα εχω ψαξει καθολου.

dtMvp3.png

Γεια σας!

Κοιμάστε όλες;! Όνειρα γλυκά, να δείτε τα μωράκια σας!

Με βάλετε και έψαξα για τα γυάλινα avent, γιατί κι εγώ θα τα προτιμούσα από τα πλαστικά αλλά ήξερα πως δεν υπάρχουν, και βρήκα αυτό στο site τους : http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-bottle/21799/cat/gb/#filterState=MCC_BOTTLES_SU_GB_CONSUMER%3Dtrue Δείτε εκεί που λέει "material". Δεν γράφει τπτ για γυαλί... Είναι πλαστικά, χωρίς BPA. (κάτι κακά χημικά που απελευθερώνονται στις υψηλές θερμοκρασίες, δλδ στην αποστείρωση)

Είστε σίγουρες ότι είναι γυάλινα αυτά που είδατε; :confused: Κι αν ναι, από που τα πήρατε;

Νομίζω πως οι μαμάδες που προτιμούν αυτή τη μάρκα το κάνουν επειδή έχει μια βαλβίδα που μειώνει τους κολικούς του μωρού. Τουλάχιστον για μένα αυτός ήταν ο λόγος!

angie!, τί να πω τώρα γι'αυτό που η κοιλιά σου είναι χαμηλή!

1ον: Είναι θέμα σωματότυπου και δεν σημαίνει κάτι! Υπάρχουν κοπέλες που σε όλο τον 9ο η κοιλιά τους ήταν χαμηλή και πήραν και μέρες από το 10ο και υπάρχουν κοπέλες που γέννησαν χωρίς η κοιλιά τους να κατέβει...

2ον: Το θεωρώ πολύ άστοχο σχόλιο... Δλδ τί εννοεί να προσέχεις; Μπορείς να κάνεις κάτι για να ανέβει ώστε να σταματήσει εκείνη να ανησυχεί; Δεν νομίζω πως τέτοια σχόλια προσφέρουν κάτι... Μόνο ανησυχία προκαλούν και σε παρακαλώ αγνόησέ τα! Ήσουν στο νοσοκομείο και είχες τόσους γιατρούς γύρω σου, αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα το ήξεραν;

Λυπάμαι που τα λέω έτσι και μπορεί να σου το είπε με την καλύτερη πρόθεση και να την αδικώ, αλλά με ενόχλησε το αυθαίρετο και άστοχο του θέματος! Έχεις εσύ τον καημό σου με τις συσπάσεις και το νεφρό, έχεις να σκέφτεσαι κι άλλο!

Annie μου, κουράγιο κι ελπίζω να το ξεπαράσεις γρήγορα ο σοκ! Για να σε παρηγορήσω σου λέω κάτι που συμβαίνει σε μένα... Μπορεί να δω μια φρικτή διαδικασία να την υφίσταται κάποιος άλλος, να πάθω ταράκουλο και να πω "πωπω, πώς το αντέχει!" και μετά να το περάσω κι εγώ και να δω πως δεν τόσο χάλια όσο μου είχε φανεί... Σε αυτή την κατηγορία είναι κι αυτό! Εκείνη την ώρα ούτε θα βλέπεις ούτε θα σκέφτεσαι πολλά πολλά! Θα έχεις τεράστια ένταση και ανυπομονησία να δεις την κορούλα σου!

Βλέπω τα βατομουράκια έχουν σουξέ! Να πείσω την πεθερά μου να ανοίξει επιχείρηση;! ;) Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! :D

Σήμερα πήγαμε για καφέ με τους κουμπάρους μας στην νέα παραλία , εκεί που βολτάραμε χθες και σταμπάραμε ένα ωραίο καφέ με μπαλκονάκι! Ήταν ο δεύτερος καφές μετά από κανένα εξάμηνο!!!

Αύριο παίρνω τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και κάνω κ την καμπύλη! Άντε να δούμε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ δεν εχεις καθολου αδικο...απλα η κουμπαρα μου ειναι ξινη και κακεντρεχης..παντα βρισκει κατι να μου πει για να σκασω..κι ειναι μαμα 2 παιδιων κι 29χρονων κοπελα,που θα πρεπε να καταλαβαινει...αλλα οπως ξανα ειπαμε,καποιοι στην εγκυμοσυνη μας ειναι πολυ μ@λ@κες....

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...