Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ δεν τα πολυσυμπαθώ τα πλαστικά γενικώς..Θα χρειαστούν βέβαια για αργότερα που θα πίνει μόνο του νερό κλπ, αλλά προς το παρόν τελικά θα πάρω μερικά γυάλινα να μας βρίσκονται.. Θα ήθελα να ψάξω και για θήλαστρο μήπως χρειαστεί στην αρχή μέχρι να ρυθμιστεί ο θηλασμός αλλά λέω μήπως να νοίκιαζα τελικά ένα για κανένα μήνα όταν γεννήσω και αν κριθεί απαραίτητο να αγόραζα μετά.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν τα πολυσυμπαθώ τα πλαστικά γενικώς..Θα χρειαστούν βέβαια για αργότερα που θα πίνει μόνο του νερό κλπ, αλλά προς το παρόν τελικά θα πάρω μερικά γυάλινα να μας βρίσκονται.. Θα ήθελα να ψάξω και για θήλαστρο μήπως χρειαστεί στην αρχή μέχρι να ρυθμιστεί ο θηλασμός αλλά λέω μήπως να νοίκιαζα τελικά ένα για κανένα μήνα όταν γεννήσω και αν κριθεί απαραίτητο να αγόραζα μετά.

αυτα ρε συ απο που τα νοικιαζεις?

κατι εχω ακουσει κ εγω..αλλα δεν ψιλοσιχενεσαι?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αυτα ρε συ απο που τα νοικιαζεις?

κατι εχω ακουσει κ εγω..αλλα δεν ψιλοσιχενεσαι?

Απ'ότι ξέρω νοικιάζεις τον μηχανισμό. Τα μέρη που έρχονται σε επαφή με εσένα τα αγοράζεις.

Σου'ρχονται στο μαιευτήριο μην ανυσυχείς και σου δίνουν καρτούλες κλπ....

GaiGp3.png

Απ'ότι ξέρω νοικιάζεις τον μηχανισμό. Τα μέρη που έρχονται σε επαφή με εσένα τα αγοράζεις.

Σου'ρχονται στο μαιευτήριο μην ανυσυχείς και σου δίνουν καρτούλες κλπ....

α μαλιστααααα..ξενυχτης κ εσυ βλεπω....

pSC1p2.png

α μαλιστααααα..ξενυχτης κ εσυ βλεπω....

Κλασικά κοιμήθηκα το μεσημέρι αργά ένα δίωρο και τώρα βαμπιριάζω....

Παρότι στα ενδιάμεσα πάω και αδειάζω κανένα συρτάρι και πετάω πράγματα δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Και εσύ after κατάσταση ε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κλασικά κοιμήθηκα το μεσημέρι αργά ένα δίωρο και τώρα βαμπιριάζω....

Παρότι στα ενδιάμεσα πάω και αδειάζω κανένα συρτάρι και πετάω πράγματα δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Και εσύ after κατάσταση ε?

εγω αν και τα φτυσα σημερα με τις δουλειες του σπιτιου δεν μπορω να οτι νυσταζω..κωλοβαραω στο interneti.

κ διαβαζω ενα blog απο μια...ασε μην πω παρα πανω εδω..θα μας παρουν χαμπαρι...

pSC1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...Τι κάνετε:P? Εγω εχθές ήμουν χάλια μάλλον δεν χώνεψα το μεσημεριανό και το βράδυ πριν λίγο έρθουν οι φίλοι μας τα έβγαλα, είχε και καούρα τι τσούξημο ήταν κι αυτό παναγιά μου....να μην σας τα πολυλογώ ηρέμησα πιο αργά απο το στομάχι μου, πείνασα κιολάς πιο αργά γιατί παραγγείλαμε κάτι πίτσες για τα παιδιά που είχαν έρθει, έφαγα και γω 2 κομάτια αλλά το βράδυ αργά στο κρεββάτι η ακούρα δεν είχε φύγει...πως αντιμετωπίζεται η καούρα??? αν και θα ρωτήσω και τον γιατρό μου για κάνα malox αλλά λέω μήπως ξέρετε τίποτα πιο φυσικό!!!

Για αποστειρωτή κοίταξα μια προσφορά στο mother care σε Avent (philips)

Περιλαμβάνει: Αποστειρωτή ατμού iQ24

Θερμαντήρα iQ24

4 μπιμπερό 260 ml

3 μπιμπερό 125 ml

2 θηλές για νεογέννητα

2 θηλές μέτριας ροής

Βούρτσα καθαρισμου για μπιμπερό και θηλές

Ισοθερμική τσάντα (ΟΛΑ 149 EURO)

Μου φαίνεται καλή τιμή αν σκεφτούμε ότι μόνο ο αποστειρωτής έχει 120 EURO.

Ο συγκεκριμένος αποστειρωτής, αποστειρώνει σε 6 λεπτά, χωράει 6 μπιμπερό, διατηρεί την αποστείρωση για 6 ώρες αν δεν έχει ανοιχτεί το καπάκι ή για 24 ώρες κάνοντας χρήση ειδικού κύκλου απόστειρωσης. Επίσης μας δείχνει τον χρόνο που απομένει για την αποστείρωση...Αυτά το έχω δει σε μια φίλη μου και μου φάνηκε πολύ καλό...!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια απο μένα καλή μας μέρα πάω να κάνω ενα ντουζάκι και μετά θα πάμε με τον αντρούλη μου για περπάτημα κάτω απο την Ακρόπολη:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα εγκυούλες! Σήμερα εξαφανιστήκαμε βλέπω. Καλή βολτούλα Χριστινάκι! Καλή ακούγεται η προσφορά. Αν και δεν το'χω ψάξει καθόλου ακόμα. Είπαμε, έχω μείνει τελευταία...

Ωραίες και οι φωτό όλων στο facebook! Νομίζω ότι τώρα διανύουμε μια απ'τις ωραιότερες φάσεις της εγκυμοσύνης και εμφανισιακά, αφού οι κοιλίτσες σ'αυτή τη φάση είναι πολύ γλυκές. Ούτε τεράστιες όπως θα΄ναι στο τέλος και πιο εύκολες να τις κουμαντάρουμε.

Άντε με το καλό όλες μας.

Ατλαντις, όλα καλά να σου πάνε από εδώ και πέρα κοριτσάκι μου. Και σε όλες όσες έχετε προβληματάκια.

Καλή μας μέρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα

αν και βλεπω οτι ειτε κοιμαστε οι περισσοτερες ειτε βολταρετε...καλά κάνετε

Κι εγω 11μιση ξυπνησα, μιας και ο Στελιος κοιμηθηκε στη γιαγιά!

Angel εγω απο το γιο μου ειχα αγορασει της NUK Χωράει 5 μπιμπερό και μετά γίνεται και ατμομάγειρας για τα λαχανικά του. Εκανε γυρω στα 80 ευρώ... Παντως τελικα σαν ατμομαγειρα δεν τον χρησιμοποησα γιατι το παιδι ΣΚΕΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ που πρει να του δωσεις πρωτα για 2-3 μερες και μετα κρεας ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ (Δεν ανοιγε το στομα με τιποτα)...κι ετσι κλασικα κατσαρολιτσα λαχανικα με κρεατακι να νοστιμισουν, απλα για 2 μερες δεν του εδωσα να φαει το κρεας... Παρεπιπτόντως κανενα παιδακι που να ξερω δεν τα εφαγε σκετα...

Aχ κοριτσάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω.Εμείς οι δυο έχουμε το ίδιο πρόβλημα με το στίγμα κι εγώ το φοβόμουν πολύ αυτό.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Κι εγώ βρε κορίτσια είναι κανα δυο μέρες τώρα που δεν τον αισθάνομαι πολύ ζωηρό. Κινείται μεν αλλά υποτονικά και λιγότερο από άλλες φορές.Έχω και υπέρηχο τη Δευτέρα και έχω άγχος.......

Αχ τί τραβάμε κι εμείς ......................

Γενικα απο δω και περα που μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα τα μωρακια, δεν εχουν πολυ χωρο κι ετσι μην περιμενετε να κανουν και τουμπες!

Χρωστάω σοκολάτες!!! Μπράβο κορίτσια για την τόλμη σας! Εγώ δεν ανεβαίνω με τπτ!

............

Κορίτσια, για τα pampers που λέτε... Έγινα μέλος πριν κάτι μήνες αλλά δεν μου έστειλαν τπτ! Ενώ από τα babylino μου έστειλαν κουπόνια μέσα σε 5 μέρες και από τα libero πριν κανένα μήνα! Οπότε δοκιμάστε και αυτές τις εταιρίες αν σας ενδιαφέρουν!

Να σας πω πληροφοριακα οτι libero δεν εχω δοκιμασει, αλλα babylino ειχα παρει μια φορα γιατι ηταν super προσφορα στο ΣΜ και τελικα επρεπε να του τα αλλαζω στο μισο χρονο απο οτι τα pampers...Οποτε καμια οικονομια στο τελος... Επισης, αυτα τα πορτοκαλι φτηνα της pampers (αν εχετε δει τη διαδημιση) τα πηρα και στις 4 μερες το μωρο συγκαηκε τοσο που κοντεψε να βγαλει αιμα...εκανε 10 μερες να συνελθει με φαρμακευτικες κρεμες...και μετα μιλησα με μανουλες εδω στο parents και βρηκα πολλες που την πατησαν σαν εμενα...

Από μπιμπερό έγω 2 της chicco αλλά θέλω να πάρω κι άλλα από διάφορες μάρκες που μου αρέσουν (3-4 περίπου) αλλά από αποστειρωτή τί τα πρέπει να πάρω για να κάνει για όλα??

Ξερω οτι ειναι καλυτερο τα μπιμπερο να ειναι ολα ιδια μαρκα! Πρωτον υπαρχει το ενδεχομενο να μην "τα πιασει" το μωρο...σημερα αλλο κι αυριο αλλο (συν το στηθος αν θηλαζεις κι ολας...τραβαει μια συγχυση το μωρο) Αλλά ρωτήστε και τον παιδιατρο σας.

Εγω απο την αρχη μια μαρκα του εβαλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ---το ιδιο και στις πιπιλες (παρ' ολο που κι εγω εβλεπα ωραια σχεδια και σε αλλες μαρκες)

K χάνω τον ύπνο μου,απ όλα αυτά τα αγχηκ τους πόνους στο στήθος...Τα χω παίξει δηλαδή κ χθες που μάκουσε η μάνα μου απ το τηλ έτσι μου πε πως μας αγόρασε την κούνια κ την συρταριέρα (μένει στην Αθήνα) κ εγω εκνευρίστηκα αλλά μου πε πως πήρε μια απ αυτές που μ αρέσανε γιατί είχαμε πάει μαζί για έρευνα αγοράς. κ ΑΠ ΤΗ ΜΊΑ ΞΕΑΓΧΌΘΗΚΑ λίγο απ την άλλη εκνευρίστηκα που κάνει πάντα το δικό τησ

Ασε, κ μενα μου εφερε ξαδερφος του Βασιλη (σαν αδερφος ειναι βεβαια) δωρο καροτσι οταν γεννησα...Ειχε ακουσε οτι ηθελα να γυριζει το μπρατσο κ καποιες αλλες λεπτομερειες... που τελικα αν ειχαμε παει μετα τη σαραντιση οπως υπολογιζαμε με τον αντρα μου, θα το ειχαμε αποκλεισει...Ειναι ασηκωτο, δεν κλεινει αρκετα (στο δικο μου πορτ-παγκαζ χωρουσε αλλα οχι κ στου αντρα μου).....κλπ.....

Τελος παντων απο καλη θεληση το εκανε το παιδι εννοειται---αλλα αναγκαστηκαμε να αγορασουμε και δευτερο ουτως η αλλως... Οχι βεβαια τοσο ακριβο...αλλα το 120αρι μας το δωσαμε κι εμεις.

Να ρωτησω...πανρει καμία maalox για τις καουρες? Εχουν αρχισει και γινονται ανυποφορες, ιδιως τα βράδια. Επαιρνα και στο Στελιο, αλλά δεν θυμαμαι μετα απο ποια βδομαδα.

QuW0p3.png

Καλημερα μανουλες!!!Τι μου κανετε???

Καλα που εχουμε και την Irev που ειναι ηδη μανουλα και ξερει πολλα πραγματα και μας ενημερωνει:P:p:pΝα σου πω την αληθεια κοριτσακι μου ουτεεγω θα ετρωγα σκετα λαχανικα!!!χιχιχι!!!!Πως να τα φανε τα μωρακια?Χαζα ειναι???:P:p:p:p:pΠες μας κι αλλα Irev μας να μην παμε και κανουμε και τσαμπα αγορες.......

Τι φορμακια θα παρετε βρε κοριτσακια??Ειναι πολυ περιεργη η εποχη που γενναμε και το σκεφτομαι πολυ για τον ρουχισμο του bebe!!!Απο Δευτερα λεω να επισκευθω τα jumbo:p:p:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ μανουλες!!αργησα κι εγω να ξυπνησω,ειχε ερθει χτες η βαφτιστηρα μας με τη κουμπαρα και φυγανε 01.30 το βραδυ..επεσα ξερη και με πονο σστη μεση ανυποφορο..κι ετσι ξυπνησα κιολας,μεση και νεφρο με σφαζουν.εμ,δεν εκατσα λιγο στα αυγα μου χτες!λυσσαξα!αυριο τελειωνω την θεραπεια με την αντιβιωση ,μακαρι να μου χει περασει να μη χρειαστει να ξαναπαω στο νοσοκομειο..και μετα πρεπει να κανω κι αυτη την καμπυλη που την εχω ξεχασει!!αυτη βρε κοριτσια που την κανατε κ ποσο κοστισε να χω μια ιδεα??καλα οι φωτο μας στο facebook σκιζουν!!τι ωραιες κοιλιτσες!!μεταα θα βαζουμε και τα μωρακια μας...αχ τι ωραια!!ρε κοριτσια σας φαινεται οτι η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα??γιατι η βλαμενη η κουμπαρα μου χτες μολις με ειδε λεει προσεχε εχει κατεβει πολυ η κοιλια σου,το μωρο ειναι πολυ χαμηλα..κι απο κεινη την ωρα το σκεφτομαι συνεχεια..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Συμφωνώ ότι οι φωτό μας στο fb είναι τέλειες!!! Εχω πάθει πλάκα...

Βέβαια έχω ένα μικρό προβληματάκι... Εχω μπερδευτεί με τα ψευδώνυμα και τα ονόματα και δεν ξέρω κάποιες από εσάς ποιες είναι...

Σήμερα μάλλον ένα φιλικό μας ζευγάρι θα μας φέρει την κούνια!!! Τέλεια! Και την άλλη εβδομάδα να είμαστε καλά θα πάμε να πάρουμε τα υπόλοιπα πράγματα από την κουμπάρα μου.

Εγώ ξέρω ότι, ότι αποστειρωτή πάρουμε πρέπει να πάρουμε και τα ίδια μπιμπερό γιατί και καλά δεν κάνουνε άλλα μπιμπερό... Τι να πω;;

Σήμερα το απόγευμα θα μας επισκεφθούν τα πεθερικά μου και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη...

Τα πόδια σας πονάνε;; Οδηγείτε ακόμα;

angie! μου μην ακούς κανέναν... Μόνο το γιατρό σου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...