Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καθολου δεν γκρινιαζετε!νομιζω ετσι νοιωθουμε ολες μας λιγο πολυ!βεβαια αν μας ακουσει κανεις θα μας πει τρελες κ οτι δεν την παλευουμε!!!αλλα δεν γ@μ..ς!

εχετε αντιληφθει ποσο πιο ευκολα κουραζομαστε???ενα δεντρο ξεστολισα ,εβαλα μια σκουπα κ με την ευκαιρια ξεσκονισα κ λιγο κ αυτο ηταν!δεν μπορω να παρω τα ποδια μου κ την πλατη μου!κ που ειμαι ακομη ε?

οσο για μπιμπερο κοιτουσα χθες στο φαρμακειο καποια της nuk κ ηταν τελεια!κ καλες τιμες..γυρω στα 4-5 ευρω.ειχε επισης ακομη ενα που μοιαζει λεει με το στηθος της μαμας ..ειναι καπως γυρισμενο πανω στην πιπιλα!αυτο εκανε 7 ευρω.

πρεπει ο αποστηρωτης να ειναι ιδια μαρκα με τα μπιμπερο??δεν μπορουμε να εχουμε δηλαδη μερικα Nuk κ μερικα Chicco για παραδειγμα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

...............

Σήμερα, πήγαμε για περπάτημα στην παραλία και ήταν τόσο υπέροχα... Ανοιξιάτικος καιρός και μυρωδιές... Αισθάνομαι σαν να είναι Απρίλιος! Μάλλον δεν φταίμε εμείς που νιώθουμε ότι σταμάτησε ο χρόνος! Το μυαλό μας έχει καταλάβει ότι ήρθε η άνοιξη αλλά είμαστε ακόμη στο Γενάρη!

Κορίτσια, για τα pampers που λέτε... Έγινα μέλος πριν κάτι μήνες αλλά δεν μου έστειλαν τπτ! Ενώ από τα babylino μου έστειλαν κουπόνια μέσα σε 5 μέρες και από τα libero πριν κανένα μήνα! Οπότε δοκιμάστε και αυτές τις εταιρίες αν σας ενδιαφέρουν!

εμενα μου το ειπε ενας φιλος που γενησανε τον Αυγουστο κ τους στελνουν λεει συνεχεια αλλα καλη ιδεα μας εδωσες κ για τις αλλες εταιριες!

οσο για την παραλια καταλαβαινω ποσο τελεια ηταν!σημερα την μιση μου μερα την περασα στο μπαλκονι .(κ βλεπω κ λιγο θαλασσιτσα):lol:

pSC1p2.png

Από μπιμπερό έγω 2 της chicco αλλά θέλω να πάρω κι άλλα από διάφορες μάρκες που μου αρέσουν (3-4 περίπου) αλλά από αποστειρωτή τί τα πρέπει να πάρω για να κάνει για όλα??

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Αυτή την απορία με τον αποστειρωτή την έχω και εγώ, καμια πιο ειδική να μας απαντήσει?

Πως παέι αννυ ο άρρωστος έχει καμια βελτίωση? Εσύ απο μακριά έτσι?

καλα ειναι...του περασανε σχεδον ολα. ποναει ομως το σωμα του λες κ τον δειραν:lol:βεβαια τον εχω πλακωσει στα depon, στα contrex κ στα σιροπια!

αυριο θα ναι περδικι!ελπιζω..γιατι δεν μπορω αλλο γρινια!

pSC1p2.png

μόνο μια μέρα δεν μπήκα χθες κ σας διάβαζα μια ώρα.Κ στα ΤΥΦΛΆ ΑΦΟΎ ΕΔΩ ΑΠ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΕΊΧΑΜΕ διακοπή ρεύματος απ το μεσημέρι κ μόλις είδαμε το φως το αληθινό!

atlantis καλό κουράγιο καλή μου,θετική ενέργεια κ θετικές σκέψεις!

anna22 πολύ γαιδούρα αυτή η πεθερά σου.Κ φέρεται άσχημα, κ θέλει κ συγγνώμη κ να καπνίζει.Αναφορικά εμ το κάπνισμα μια που αδυνατείνα το καταλάβει απο μόνη της θα πρέπει να της το ξεκαθαρίσει ο άντρας σου.εμάνα ο δικός μου απο τότε στην Αθήνα που κοντέωαμε να χωρίσουμε για το κάπνισμα, καπνίζει είτε έξω- κ μένουμε σε χωριό με 800μ υψόμετρο, ειτε στο παράθυρο,ή κάτω απ τον αποροφητήρα.Κ όταν πάμε στους δικούς του κ καπνίζει ο πατέρας του εκείνος ανοίγει το παράθυρο να μην εισπνέω.Εκπαίδευση θέλουν οι άντρες κ το στίγμα μας το δίνουμε απ την αρχή!

ntesehjufpgrhgvn.png

όσο για μένα μ απασχολεί ο πόνος αυτός κάτω απ το στήθος γιατι σκληραίνει κιόλας αυτό το σημείο νιώθω καψιμο εσωτερικά.

Κατα τ α΄λλα πονους στη μέση, πλάτη,ναυτιες,καούρες.

έχω κ άγχος τις τελευταίες μέρες με τακωλολεφτά αφού εμείς πρέπει ν αγοράσουμε μαζεμένα τα πράγματα του μωρού-δεν μένουμε Αθήνα-να μαζέψουμε τα λεφτά του τοκετού, τα καλύψουμε πηγαινέλα στην Αθήνα κ εξετάσεις...:confused::rolleyes:

ntesehjufpgrhgvn.png

K χάνω τον ύπνο μου,απ όλα αυτά τα αγχηκ τους πόνους στο στήθος...Τα χω παίξει δηλαδή κ χθες που μάκουσε η μάνα μου απ το τηλ έτσι μου πε πως μας αγόρασε την κούνια κ την συρταριέρα (μένει στην Αθήνα) κ εγω εκνευρίστηκα αλλά μου πε πως πήρε μια απ αυτές που μ αρέσανε γιατί είχαμε πάει μαζί για έρευνα αγοράς. κ ΑΠ ΤΗ ΜΊΑ ΞΕΑΓΧΌΘΗΚΑ λίγο απ την άλλη εκνευρίστηκα που κάνει πάντα το δικό τησ

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

K χάνω τον ύπνο μου,απ όλα αυτά τα αγχηκ τους πόνους στο στήθος...Τα χω παίξει δηλαδή κ χθες που μάκουσε η μάνα μου απ το τηλ έτσι μου πε πως μας αγόρασε την κούνια κ την συρταριέρα (μένει στην Αθήνα) κ εγω εκνευρίστηκα αλλά μου πε πως πήρε μια απ αυτές που μ αρέσανε γιατί είχαμε πάει μαζί για έρευνα αγοράς. κ ΑΠ ΤΗ ΜΊΑ ΞΕΑΓΧΌΘΗΚΑ λίγο απ την άλλη εκνευρίστηκα που κάνει πάντα το δικό τησ

ξερω οτι ειναι σπαστικο να εισαι μακρυα κ να κανουν αλλοι οτι θελουν αλλα σκεψου οτι σας εβγαλε απο ενα πολυ μεγαλο σημαντικο εξοδο!!!!!

pSC1p2.png

μανουλινια βρηκα αυτο...

για εμας

3-5 νυχτικά με άνοιγμα μπροστά για το θηλασμό.

1 ρόμπα

1 ζευγάρι παντόφλες

2-3 σουτιέν θηλασμού

1 κουτί με επιθέματα στήθους

Πετσέτες

Καλλυντικά

για το μωρο!

2 κορμάκια

Ρουχαλάκια για να το πάρετε από το μαιευτήριο

Καρεκλάκι αυτοκινήτου για να το μεταφέρετε από το μαιευτήριο στο σπίτι

Πάνες

Μωρομάντηλα

Port Bebe

pSC1p2.png

κ επειδη το χουμε ριξει στο διαβασμα δειτε εδω κατι τελεια μπιμπερο!!!!

http://www.greentogrow.com/BPAFreeBabyBottles.aspx

κ λεει οτι τα πλαστικα ειναι χωρις τοξικα!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...