Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

atlantis υπομονη και κουράγιο...όλα για τα μωράκια μας...Έτσι δεν είναι?

Γιατί μύριζε? Εγώ το δωματιο το εχω βαμμενο απο το Στελιο... Ήμουν στο μηνα μου οταν το βαψαμε με VECHRO οικολογικά κι εμείς αλλά δεν μύριζε καθόλου!!! Έχω ακόμα το δειγματολόγιο...εντύπωση μου κάνει.

Μπαίνω να δω τις νέες φωτο σας κορίτσια!

δεν ξερω υποτιθεται δεν μυριζουν αλλα εμενα μου μυριζε!μαλλον εγω ειμαι περιεργη..

πω ρε κοριτσια..ενα δεντρο ξεστολισα κ με εχει πεθανει η μεση μου!τωρα θελω να βαλω σκουπα κ βαριεμαι!εχω κ τον συζηγο ακομη απο καναπε σε κρεβατι κ κοιμαται συνεχεια!

κ εγω θελω να παραγγειλουμε να φαμε απ εξω..αλλα τι να τον ταισεις τον αρρωστο?μονο σουπες του κανω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Angie μου σου έκανα request στο fb οπότε περιμένω να νου στείλεις πρόσκληση για το group.

P.S. κούκλα ήσουν νύφη!

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :*

ΜΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Κ ΒΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΦΩΤΟ!!:wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλίτσες...

μόλις συνειδητοποίησα (χάρη στο τικεράκι μου) ότι σήμερα μπήκα στον 7ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπωωωωω η χαζομαμά

Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα... Θυμάμαι και στο Στελιο αυτοί οι 2 τελευταίοι μήνες φάνηκαν σαν άλλοι 7 !!!

Αφήστε που θελω και extra προσοχή τώρα μην εχουμε κανενα προωρο γιατι παμε standard καισαρική

Ουφ! Δεν πρόλαβα να χαρώ και πάλι αγχωθηκα!

QuW0p3.png

Μανουλίτσες...

μόλις συνειδητοποίησα (χάρη στο τικεράκι μου) ότι σήμερα μπήκα στον 7ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπωωωωω η χαζομαμά

Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα... Θυμάμαι και στο Στελιο αυτοί οι 2 τελευταίοι μήνες φάνηκαν σαν άλλοι 7 !!!

Αφήστε που θελω και extra προσοχή τώρα μην εχουμε κανενα προωρο γιατι παμε standard καισαρική

Ουφ! Δεν πρόλαβα να χαρώ και πάλι αγχωθηκα!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ 7ο!!αλλα οχι μπραβο για το αγχος!!εμενα ηδη μου φαινεται οτι σταματησε ξαφνικα ο χρονος κ δεν περνανε οι μερες,αλλα μην ανησυχεις!οσο καιρο κι αν μας παρει ακομα θα χουμε εδω η μια την αλλη και θα παρηγοριομαστε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αννυ μου ευχαριστώ για τον κωδικό. Καλα έπεσα ξερή, έκλεισα για λίγο υποτείθεται τα μάτια μου και ξύπνησα τώρα μετά απο 2 ώρες κια αν δεν με έπαιρναν τηλέφωνο δεν νομίζω να ξυπνόυσα. Πάω να κάνω καφεδάκι και έρχομαι να τα πούμε.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

μανουλιτσες ακομη ενα νεο σας εχω....

γινετε μελη στο http://www.pampers.gr και εμαθα οτι θα μας στελνουν εκπτωτικα κουπονια για παμπερς και αλλα διαφορα...:-P:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ!!!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑ ΒΔΟΜΑΔΑ 5-10 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΑ JUMBO ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ,ΠΑΝΑΚΙΑ,ΠΙΠΙΛΕΣ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΚΤΛ.ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..ΦΟΡΜΑΚΙΑ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ),ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΤΛ. 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ JUMBO ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ,ΚΟΥΝΙΕΣ,ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΤΛ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ!!

Καλή ιδέα δε δίνεις κ τα λεφτά μαζεμένα αλλά εγω η έρμη μάνα που δεν μένω στην Αθήνα πρέπει να τ αγοράζω μαζεμένα κ να χω κ πολλά φράγκα στην τσέπη.Απ το άγχος μου έχω αρχίσει να χω αυπνίες γιατί κ τα κωλολεφτά δεν μαζεύονται!Γι αυτό ρωτάω για συνολικό κόστος.

ntesehjufpgrhgvn.png

μια θλιμμένη καλημέρα από την.....κλινική περίπτωση της παρέας...........

χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια κοριτσάκια μου γιατί πέρασα μια μεγάλη δοκιμασία και προσπαθώ να συνέλθω..

είχα συσπάσεις λόγω τρελής αναιμίας και έκανα μετάγγιση αίματος.όλα πήγαν καλά κατά τη διαδικασία,δοξα το Θεούλη αλλά ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...πέρασα 3 απαίσιες μέρες με συσπάσεις,κλινική,καρδιοτοκογράφους,εξετάσεις,εισαγωγή στην κλινική και 2 φιάλες αίμα....

δεν είχα επιλογή γιατί πρώτον είχα συσπάσεις και δεύτερον αν έπεφτε κι άλλο ο αιματοκρίτης δεν θα οξυγονονόταν καλά η μικρή μου.αλλά...πφφ..έχω σκάσει...κάνω κάτι τρελές σκέψεις γιατί έχω να την νιώσω κανονικά από χθές το απόγευμα...δεν ξέρω αν φταίει η αγωνία και η ψυχολογία μου,αλλά ανησυχώ...εύχομαι να τη νιώσω σύντομα και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

ευχαριστώ που με ακούσατε,να είστε καλά!

Aχ κοριτσάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω.Εμείς οι δυο έχουμε το ίδιο πρόβλημα με το στίγμα κι εγώ το φοβόμουν πολύ αυτό.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Κι εγώ βρε κορίτσια είναι κανα δυο μέρες τώρα που δεν τον αισθάνομαι πολύ ζωηρό. Κινείται μεν αλλά υποτονικά και λιγότερο από άλλες φορές.Έχω και υπέρηχο τη Δευτέρα και έχω άγχος.......

Αχ τί τραβάμε κι εμείς ......................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Χρωστάω σοκολάτες!!! Μπράβο κορίτσια για την τόλμη σας! Εγώ δεν ανεβαίνω με τπτ!

atlantis, περαστικά! Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου αλλά ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα μέσα και αντιμετωπίζονται τα προβλήματα! Εύχομαι αυτά να ήταν τα τελευταία!

Αννα22, για το τσιγάρο σε καταλαβαίνω... Οι γονείς μου είναι καπνιστές και πάντα είχαμε θέματα γιατί σιχαίνομαι τον καπνό και τη μυρωδιά που μένει παντού, αλλά τώρα με το μωρό καπνίζουν μόνο στην κουζίνα με κλειστή την εσωτερική πόρτα και ανοιχτή την μπαλκονόπορτα για αρκετή ώρα... Να το ξεκαθαρίσεις αποφασισμένα αλλά μην το κάνεις με υφάκι -όσο αυτονόητο και να είναι- για να έχεις αποτελέσματα!

Σήμερα, πήγαμε για περπάτημα στην παραλία και ήταν τόσο υπέροχα... Ανοιξιάτικος καιρός και μυρωδιές... Αισθάνομαι σαν να είναι Απρίλιος! Μάλλον δεν φταίμε εμείς που νιώθουμε ότι σταμάτησε ο χρόνος! Το μυαλό μας έχει καταλάβει ότι ήρθε η άνοιξη αλλά είμαστε ακόμη στο Γενάρη!

Κορίτσια, για τα pampers που λέτε... Έγινα μέλος πριν κάτι μήνες αλλά δεν μου έστειλαν τπτ! Ενώ από τα babylino μου έστειλαν κουπόνια μέσα σε 5 μέρες και από τα libero πριν κανένα μήνα! Οπότε δοκιμάστε και αυτές τις εταιρίες αν σας ενδιαφέρουν!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!!!

atlantis υπομονή και σου εύχομαι γρήγορα να πάρεις τα πάνω σου! Να προσέχεις και να ακολουθείς τις οδηγίες του dr και που θα πάει θα περάσουν και οι υπόλοιποι μήνες. Εδώ όλες μαζί θα την φάμε αυτή την ουρά (όλοκληρο γάιδαρο φάγαμε) και από όρεξη.....

Εγώ ακόμα δεν ξεμπέρδεξα με το συνάχι , χθες από τον πολύ βήχα δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, έκανα και πληγή στην μύτη από το φύσα-φύσα, που θα πάει θα περάσει το άτιμο.

Ανέβασα και εγώ φωτό στο fb!!

Joanna και εγώ μαζί σου ζυγίστηκα σήμερα και αισίως έφτασα τα +14, την παρασκευή πάω στη γιατρό και θα τα ακούσω για τα καλά, προλαβαίνω να χάσω κανένα κιλό μέχρι τότε? μπαααα....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλησπέρα μανούλες!!

atlantis μου τί έπαθες βρε κορίτσι μου, υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Τελικά καλά που είμαστε μαζεμένες όλες εδώ και τα λέμε γιατί αν δεν είχα και εσάς θα νόμιζα ότι είμαι περιπτωσάρα.....

Άγχος άχγος άγχος......... όνειρα παράξενα, μία μόνιμη απογοήτευση από τους κοντινούς μου ανθρώπους, και πάνω απ'όλα η κλασσική ερώτηση "Θα γίνω καλή μανούλα?"

Ξυπνάς κάθε πρωί και λές , τί θα βάλω πάλι? Ότι και να βάλω σαν παραβάν θα είμαι. Για τακούνι ούτε συζήτηση, φλατ υπόδημα, κολακευτικότατο ε??? Έτσι για να δέσει το γλυκό.......

Μην σκύψεις, μην τρέχεις, μην οδηγείς γρήγορα, μην μην μην μην ...........

Πώς να είναι κανείς καλά?

Μονολογώ ε?

Σόρρυ, δεν κλαίγομαι, απλά που και που τα βλέπω όλα άσπρα γιατί με προδίδει το ίδιο μου το σώμα.

Αυτά από γκρίνια........

Αποστειρωτή και μπιμπερό έχετε πάρει? Και αν ναι τί μάρκα και μέγεθος?

(σχετικότατο με τα προηγούμενα έτσι????????)

GaiGp3.png

σας ευχαριστώ όλες για την κατανόηση και τις ευχές,να είστε πάντα καλά.

ένιωσα επιτέλους κανονικά για λίγο το γλυκό μου κοριτσάκι,ησύχασα&πήρα λίγη δύναμη..τώρα πάλι ησυχία...θα ήθελα να είναι πιο ζωηρή,αλλά μάλλον το έχω τρελάνει κι αυτό με το άγχος μου...

καλή μου angie υπομονή με τις συσπάσεις,εύχομαι ολόψυχα να σου περάσουν γρήγορα.εμένα ευτυχώς μου κράτησαν μόνο μια μέρα και παρακαλάω το Θεούλη να μην το ξανανιώσω αυτό το πράγμα ώσπου να έρθει η ώρα του τοκετού,καμιά μας να μη το νιώσει.

μη μου αγχώνεστε με τα κιλά,αρκεί όλα να πηγαίνουν καλά.

ούτε με τις πεθερές,ούτε με τις βλακείες του καθενός,ούτε με τα χρήματα,όλα θα γίνουν.

κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ πόσο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι'αυτό το δώρο που΄ζεί μέσα μας.σκεφτομαι τις κοπέλες που προσπαθούν μείνουν έγκυοι&δεν τα καταφέρνουν ή που χάνουν τα μωρά τους...ο Θεούλης να δίνει δύναμη σε όλες μας και να μας χαρίσει γερά παιδάκια.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

δεν γκρινιάζεις καθόλου Βίκυ μου, όλες τα ίδια νοιώθουμε...

Μπόλικο άνγχος και όσο για τα κοντινα άτομα, μια απο τα ίδια και εγώ μια μόνιμη απογήτευση. Πραγμάτικα χαίρομαι πολύ που έχω και εσας και μπορουμε και τα λέμε γιατί πραγματικά η μια καταλαβαίνει την άλλη.

Τέλος πάντων, έγω βαριέμαι απίστευτα ο αντρούλης μου δεν έχει επιστρέψει ακόμα και αεγώ τα έχω παίξει απο το πρωί μέσα στο σπίτι:mad::mad::mad:

Μ'αρέσει που ήθελα να του πω να πάμε και σινεμά...

όσο για τον αποστειρωτή εμένα θα μου τον δώσει μια θεία μου, είναι τησ nuk μου είπε.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Από όλες τις μέλλουσες μαμάδες που μίλησα τελευταία (και εκτός του καφέ μας) καμία δεν έχει ζυγιστεί μετά τις γιορτές! Αν βρούμε έστω και μια θα είναι περίπτωση!!! :D :D :D

Θέλω και το δικό μου τικεράκι μου να πάει στον 7ο! :lol: Άντε ντε, κουνήσου λίγο... ;)

κααλέ εγω ζυγίστηκα πριν μια βδομάδα μετά απο δυο μήνες σχεδόν!Δεν το θυμάστε;έσπασα τα ρεκόρ +20!!!!!!!!!!!!!! απο την αρχή.Κ μόλις μπαίνω στον 7ο.:confused::confused::confused:

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...