Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια θλιμμένη καλημέρα από την.....κλινική περίπτωση της παρέας...........

χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια κοριτσάκια μου γιατί πέρασα μια μεγάλη δοκιμασία και προσπαθώ να συνέλθω..

είχα συσπάσεις λόγω τρελής αναιμίας και έκανα μετάγγιση αίματος.όλα πήγαν καλά κατά τη διαδικασία,δοξα το Θεούλη αλλά ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...πέρασα 3 απαίσιες μέρες με συσπάσεις,κλινική,καρδιοτοκογράφους,εξετάσεις,εισαγωγή στην κλινική και 2 φιάλες αίμα....

δεν είχα επιλογή γιατί πρώτον είχα συσπάσεις και δεύτερον αν έπεφτε κι άλλο ο αιματοκρίτης δεν θα οξυγονονόταν καλά η μικρή μου.αλλά...πφφ..έχω σκάσει...κάνω κάτι τρελές σκέψεις γιατί έχω να την νιώσω κανονικά από χθές το απόγευμα...δεν ξέρω αν φταίει η αγωνία και η ψυχολογία μου,αλλά ανησυχώ...εύχομαι να τη νιώσω σύντομα και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

ευχαριστώ που με ακούσατε,να είστε καλά!

Αχ κοριτσάκι μου περαστικά σου εύχομαι.. Να ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρού σου και ότι προβλημα έχεις να του τηλεφωνησεις αμέσως! Δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα :rolleyes:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

atlantis μου σε καταλαβαινω απολυτα...εγω ειμαι ακομα στο κρεβατο με τις συσπασεις και ανησυχω και για την μπεμπα...μη φοβασαι τιποτα,αν εισαι ηρεμη και ξεκουραστη γρηγορα θα τη νιωσεις κ θα περασουν κι οι συσπασεις.εγω παιρνω ακομα ΥUTOPAR..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

atlantis υπομονή κοριτσάκι, αφού όλα πήγαν καλά μην ανησυχείς. Ξεκουράσου και ηρέμησε και θα δεις ότι θα την νοιώσεις τη ζουζούνα σου! Για οτιδήποτε σε ανησυχεί επικοινώνησε με τον γιατρό σου καλή μου.

Εγώ επιτέλους τελείωσα με τις δουλειές, φάγαμε ,έκανα το μπανάκι μου και τώρα απολαμβάνω την ησυχία και τον καιρό που αν και μελανχολικός μου αρέσει. Ο καλός μου πήγε στο γήπεδο και ε΄γω άναψα τα κεράκια μου και χαλαρώνω. :tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κοριτσαρες μου μην στεναχωριστε!ακολουθηστε οδηγιες γιατρου κ πολυ ξεκουραση για τα μπεμπακια σας!ολα καλα θα πανε!!!

εβαλα φοτο στο fb

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσαρες μου μην στεναχωριστε!ακολουθηστε οδηγιες γιατρου κ πολυ ξεκουραση για τα μπεμπακια σας!ολα καλα θα πανε!!!

εβαλα φοτο στο fb

πολύ όμορφο το δωμάτιο και για την κοιλούμπα δεν το συζητώ:tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

atlantis μου, έχεις δίκιο ότι και να πεις όμως τώρα εδώ που έχουμε φτάσει έχε πολύ κουράγιο... Ημαστε προς το τέλος. Βγάλε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου όσο μπορείς και απόλαυσε όσο σου έχει μείνει ακόμα. Οτιδήποτε θελήσεις να ρωτήσεις κατευθείαν τηλέφωνο το γιατρό και ας σου φαίνεται χαζό...

Annie μου συμφωνώ με την taniabell!!! Τέλειο το δωμάτιο και η κουρτίνα και η κοιλίτσα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

αννυ θυμάσαι τον κωδικο απο το χρώμα? γιατι και εγώ πρασινάκι σκεφτόμουνα και αυτό που είδα μου άρεσε πολύ:tongue:

Ειναι λιγο πιο λαχανι απ οτι φαινεται στην φοτο!

ειναι της εταιριας VECHRO Smaltoplast Ε 842-D (οικολογικο)...

οικολογικο ξεοικολογικο εκανε κατι βδομαδες να ξεβρωμισει τελειως...για αυτο μην το αφησετε για τελευταια στιγμη..

σμουτς!:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εβαλα κι αλλη φωτο κι εγω την εβγαλα τωρα!!τι αλλο να βγαλω????εγω η αμοιρη δεν εχω και δωματιο........... :-( εχω ρουχαλακια μονο..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες:P....atlantis υπομονή και να σκέφτεσαι το μωρουλίνη, αφού όλα πήγαν καλά πάμε παρακάτω με αισιοδοξία. Εμείς ότι χρειαστείς είμαστε εδώ. Περαστικά σου!!!

Μανουλίτσες και γω εχθές το απόγευμα ξεστόλισα με βοήθησε και ο αντρούλης μου, μέσα σε μισή ωρίτσα τα είχαμε τακτοποιήσει. Σήμερα εκανα λίγες δουλίτσες το πρωί και μαγείρεμα γιατί περίμενα την κυρία που με βοηθάει στις χοντρές δουλειές 1 φορά στις 15 αλλά επείδη αρρώστησε δεν ήρθε για να μην με κολλήσει....Δεν πειράζει σιγά-σιγά και με την βοήθεια του άντρα τα κατάφερα!!! Τώρα το βράδυ περιμένουμε ενα φιλικό μας ζευγάρι με ένα μπέμπη 16 μηνών θα παραγγείλουμε και θα περάσει όμορφα το σαββατόβραδο μας!!! Ο μπέμπης μου είναι σβούρας και εγώ η χαζομανούλα του μιλάω συνεχώς....τι όμορφα που νιώθω όταν τον καταλαβαίνω να γυρίζει και να κλωτσάει βρε κορίτσια τελικά αλλό να στο λένε και άλλο να το νιώθεις....!!!! Αυτά απο μένα πιστευώ να τα πούμε και αύριο καλό Σαββατόβραδό να προσέχετε!!! Φιλούρεεεεες!:tongue::tongue::tongue:

atlantis υπομονη και κουράγιο...όλα για τα μωράκια μας...Έτσι δεν είναι?

Ειναι λιγο πιο λαχανι απ οτι φαινεται στην φοτο!

ειναι της εταιριας VECHRO Smaltoplast Ε 842-D (οικολογικο)...

οικολογικο ξεοικολογικο εκανε κατι βδομαδες να ξεβρωμισει τελειως...για αυτο μην το αφησετε για τελευταια στιγμη..

σμουτς!:-P

Γιατί μύριζε? Εγώ το δωματιο το εχω βαμμενο απο το Στελιο... Ήμουν στο μηνα μου οταν το βαψαμε με VECHRO οικολογικά κι εμείς αλλά δεν μύριζε καθόλου!!! Έχω ακόμα το δειγματολόγιο...εντύπωση μου κάνει.

Μπαίνω να δω τις νέες φωτο σας κορίτσια!

QuW0p3.png

εβαλα κι αλλη φωτο κι εγω την εβγαλα τωρα!!τι αλλο να βγαλω????εγω η αμοιρη δεν εχω και δωματιο........... :-( εχω ρουχαλακια μονο..

Angie μου σου έκανα request στο fb οπότε περιμένω να νου στείλεις πρόσκληση για το group.

P.S. κούκλα ήσουν νύφη!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...