Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες ΑΠΡΙΛΙΟΥ !!!!!!

Διαβασα πως ποναει ο τραχηλος? ναι αυτο ειναι αληθεια κι εμενα με εχει πεθανει κι δεν ξερω γιατι ολοι μας λενε επιδη μεγαλωνει η κοιλια κι για αυτο αλλα ποιος ξερει :(

Διαβαζω για τα κιλα που πειρατε τα 5 κιλακια :D αρχιζει τωρα η επικυνδυνη ωρα για εμας με τα κιλακια......εγω εχω παρει μεσα σε ουτε μια εβδομαδα 2,5 κιλα χωρις να το καταλαβω κι φοβαμε μην παρω κι αλλα.....ειμαι που ειμαι απο μονη μου ¨χονδρο¨ μην γινω κι περισσοτερο ποιος τα χανει μετα κιολας αυτα τα κιλα που θα παρουμε......

Τουλαχιστον εχουμε την δικαιολογια να τρωμε τα παντα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πως ειστε μανουλες? πως περνατε? οι κοιλιτσεσ σας πως ειναι κι τα μωρακια ?

Εμενα με εχει ριμαξει η δικια μου ! ουτε ποδοσφαιρο να επαιζε εκει μεσα κι ολη μερα......ειδικα αν ξαπλοσω ΄φαω καμια σοκολατα εκει με ταραζει χειροτερα σαν να ειναι 2 παιδια κι οχι ενα κι ολο κατουριεμε ολο ποναει το εντερο μου.......αλλα ας ειναι καλα εκει ι 8α ειμαι κι εγω.

Σκεφτομασταν εδω με τον ανδρα μου οτι μαλλον εγω θα γεννησω αρχες ΜΑΙΟΥ κι ΟΧΙ ΑΠΡΙΛΙΟ οπως εχει βγαλει η ΠΗΤ δεν βγαινει σε εμας δηλαδη η ημερομενια με τιποτα :confused:

Την δευτερα με το καλο ερχετε η κουμπαρα μου απο ΡΟΔΟ με τον ανδρα της κι θα κατσουν μεχρι τελος της εβδομαδας......ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΜΩς ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.........οχι τιποτα αλλα αλλο ειναι το τηλ κι το νετ κι αλλο απο κοντα οταν οι ανδρες μας θα κανουν τιποτα αλλο :D:D:D:D

Σας διαβαζω οποτε μπορω κι σας ραφω επισης οποτε μπορω με τοσες δουλειες δεν προλαβενω κι πολλα να κανω....φευγουμε 9 το πρωι κι ερχομαστε 10 το βραδυ που κουραση...κι πρεπει να μαγειρεψεις να μαζεψεις το σπιτι κι αλλα πολλα τα οποια τα ξερετε...... Για να δουμε δηλαδη τι θα γινει......... με ολααααααααααααααααα αυτα......

Μην το ξεχασω ........Την κυριακη θα εχουμε θεμα......Ερχετε η πεθερα μου για πρωτη φορα στο σπιτι μας μετα απο ορκους κι αλλα τετοια πως δεν θα ξαναπατησει στο σπιτι μου......

Το καλυτερο δεν σας ειπα ομως.....Λεει πως πηγε στην εκκλησια κι πως ο παπας της ειπε οτι εγω η ΑΝΝΑ πρεπει να της ζητησω σηγνωμη γονατιστη για οτι εγινε στο ΙΚΕΑ .........(ωραιος παπας να πω?)

14 ΓΕΝΑΡΗ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ !!!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κ ο αντρας μου καναμε καπνο παντα..κ ο καπνος δεν βρωμαει πολυ..ενω τα τσιγαρα μου μοιριζουν πολυ ασχημα...

πως να αντιδρασω?το λεω στην ψυχρα να το σβησουν η να βγουν εξω.

αν δεν τους κοβει κ ειναι βοδια δεν φταις εσυ!!!!!εσυ να τους το λες!!

Ο ανδρας μου καπνιζει κι του το εχω πει κι εγω καπνισε δεν υπαρχει προβλημα απλα οταν καπνιζεις ολα θα ειναι κλειστα κι τα παραθυρα ανοιχτα ολα επιδη δεν θελω να μυριζει τσιγαριλα το σπιτι...

Η μανα του καπνιζει ο αδερφος του καπνιζει κι οχι τιποτα καπνιζουν μεσα στο σπιτι κι εγω δεν το αντεχω ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ κι εγω ειπα πως δεν ξαναπαταω εκει μεσα με τοση τσιγαριλα.

Κι εγ καπνιζα κι τωρα δεν καπνιζω αν δεν προσεξω εγω το μωρο μου ποιος θα το κανει?

κι αυριο που ερχετε κι η μανα του του το ειπα απο τωρα ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΚΙ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ !!!! δεν με νοιαζει τιποτα.....

Εχω αδικο?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Αν ειναι πεθερικα το λες στον καλο σου να τους το κοψει. Εγω το'χω ξεκαθαρισει σ'ολους τους δικους μου οτι πρεπει να βγαινουν εξω. Να μαθουν για το εγγονι τους. Κι οταν γεννηθει τι θα κανουν? Θα καπνιζουν μπροστα στο μωρο. Οχι, να μαθουν απο τωρα. Μιλα στον αντρα σου!

Angie μου, περαστικα, υπομονη κ ξαπλα τωρσ κ ολα θα πανε καλα. Αχ κοριτσια, θελει πολυ προσοχη τελικα. Δεν πρεπει να κουραζομαστε καθολου! Περαστικα κοριτσακι!

Καληνυχτα σε ολεε.

To εχω πει αλλα τιποτα υποστιριζει αυτους με το θεμα του τσιγαρου γιατι τον συμφεριε κι τον ιδιον που εγω δεν καπνιζω κι ολοι οι αλλοι καπνιζουν....Αν ομως αυριο καπνισουν θα γινει χαμος στο σπιτι μας.Δε καθομαι εγω ετσι απλα κι το κανω.....

τσαντιζομαι μονο που το σκεφτομαι :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

πΑννουλα, δωσε τους να καταλαβουν οτι το κανεις για να προστατεψεις το εγγοννακι τους. Γιατι σου ειπε ο γιατρος πως κ το παθητικο καπνισμα ειναι εξισου κακο για το μωρο. Κ τον αντρα σου πρεπει να μαθεις να βγαινει εξω. Να μαθαινει κ για οταν ερθει το μωρο. Δεν θα μπορειτε να τα'χετε ολα ανοιχτα τοτε. Βρες κανα αρθρο στο ιντερνετ για τις συνεπειες του παθητικου καπνισματος στις εγκυους κ στειλε του το να το διαβασει μηπως καταλαβει. Καλη τυχη σημερα εκει. Οσο για τον παπα, θα του ειπε την ιστορια ετσι οπως την βλεπει αυτη. Εσυ πες της πως ο δικος σου ο παπας ειπε πως αυτη πρεπει να σου ζητησει συγνωμη κ να κανει κ μετανοιες. Που εχεις μπλεξει καημενουλα!

Αχ κοριτσια, ξεχασα να πω ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ καλο μας ΣΚ! Απλα συγχηστηκα κ επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου πρωτα. Μα τι ανθρωποι ειναι αυτοι τελοσπαντων? Κουραγιο Αννουλα!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερούδια μανούλες και καλο Σκ να έχουμε με ευχάριστα και καλά νέα.

Αννούλα υπομονή κοριτσάκι, τι να πω ελπίζω να καλυτερέψουν τα πράγματα!

Ιωάννα θέλω και εγώ μια σοκολάτα!!!! Ζυγίστηκα και κατά τηδιάρκεια των γιορτών και μετά μονο ένα κιλάκι πήρα οπότε μια χαρά.

Αννυ περαστικά στον αντρούλη σου και καλή υπομονή σε εσένα, μακρία του όμως μην κολλήσεις και εσύ.

Βάλια μου δεν νομίζω να έχει σχεση ο γλυκός καφές με τη γλυκόζη, πάντως εγώ που δεν μπορώ τα γλυκά στην εγκυμοσύνη με το λεμονάκι κατάφερα και την ήπια, λίγο στο τέλος ζορίστηκα μόνο. Καλή επιτυχία σε όλες όσες είναι να κάνετε την παλιο εξέταση.

Αngie! και εγώ είχα βάλει foto sto facebook αλλά αύριο θα βάλω άλλη μια απο τις γιορτές. Μεγάλωνουν γρήγορα οι κοιλίτσες μας!

Τώρα ώρα για δουλίτσες και δεν θέλω καθόλου αλλά πρέπει να γίνουν.

Φιλάκια προς το παρόν.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kαλημερα μανουλιτσες κ καλο Σου Κου να εχετε!μολις σηκωθηκα εβαλα πλυντηριο..ο καιρος ειναι ιδανικος ..ηλιος κ αερας!

τωα πινω το καφεδακι μου κ σκεφτομαι να ξεστολισω το δεντρο!!!

βαριεμαι ομως!!!!!πολλα τζαντζαλα!!!

Αννουλα οπως ειπαμε..μην μασας!ολοι εξω στο μπαλκονι.κ μονη οταν θα εισαι με τον αντρα σου θα του λες να βγαινει εξω,να συνιθιζει!κ με το μωρο ετσι θα κανουν????απαπαπα!ελεος πια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια, μεχρι να διαβασω να σημερινα νεα αλλαξε η μερα.

Πολυ κουραση στη δουλεια.Σκεφτομαι σοβαρα την αδεια αλλα με προβληματισατε με την ασφαλεια για το 2011.

Καταρχας ξερει καποια αν στην αδεια ασθενειας παιρνουμε ενσημα; ή να τα δουλεψω οπως οπως;Γιατι αν χαθουν και αυτα δεν σωζεται το θεμα

annie ειναι σιγουρο οτι η καλοκαιρινη αδεια μπορει και πρεπει να μπει ενδιαμεσα της αδειας λοχειας και τις αδειας οαεδ γιατι σε εμας που γενναμε απριλη υπαρχει περιπτωση να μην μας την δωσουν το 2011 (αναλογα τον εργοδοτη παντα)

Αυτο που δεν ξερω παντος ειναι αν στην καλοκαιρινη αδεια τα ενσημα μπενουν κανονικα αν συμβαινει αυτο μαλλον δεν εχουμε προβλημα με την ασφαλεια μας για το 2011.Αν ξερει καποια ας απαντησει

valia για την καμπυλη εγω σε νορμαλ κατασταση δεν μπορουσα να φαω γλυκο πρωι πρωι αλλα τον καφε τον επινα κι εγω γλυκο.Τωρα με την εγκυμοσυνη τα γλυκα ειναι η αδυμανια μου.Τη γλυκοζη την ηπια σα νερο μετα με χαλασε λιγο δεν ενοιωθα τοσο καλα αλλα μετα το 3ωρο της εξετασης ημουν μια χαρα.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και να εχεις καλα αποτελεσματα.

agie εκανα αιτηση στο facebook Το μικρο μου ονομα ειναι Γιαννα.

dim angel ο γιατρος σου εμενα θα με εδιωχνε απο το ιατρειο αν εσενα σου ειπε για διαιτα.Εγω εχω παρει κοντα στα 15 κιλα.

βασ32 απο που το πηρες το καροτσακι;.Κι εγω κατι τετοιο σκεφτομαι και μου φαινεται πολυ καλη η τιμη του.

Να σας πω και το ονειρο που ειδα χτες το βραδυ,(γενικα εχω μια μανια οταν κλωτσαει ο μπεμπης να βλεπω την κοιλια να πηγαιοερχεται και προσπαιθω μα το βιντεοσκοπησω οχι με μεγαλη επιτυχια βεβαια και οπως ολες εχω την αγωνια αν θα ειναι ομορφο και σε ποιον θα μοιαζει.)Ειδα λοιπον οτι ενω ο μπεμπης κλωτσαγε ειχε κολισει τη φατσουλα του στην κοιλια και διαγραφοταν ολοκαθαρα το προσωπακι του και καθομασταν με τον αντρα μου τον καλοκοιταζαμε και αναρωτιομασταν σε ποιον μοιαζει.

Και τωρα που το θυμηθηκα τα μωρακια σας οταν ξεκινανε τις κλωτσιες κλωτσανε ρυθμικα ή εχει αρχισει το δικο μου να εχει λοξυγγα;

Αυτα για σημερα παω για υπνο γιατι αυριο δουλευω πρωι κι εχουμε και απογραφη.

Καλο βραδυ και Καλη ξεκουραση σε οσες δεν δουλευετε Σαββατο.

Φιλια

Joanna 30 kalhsoy mera

To καροτσι το πήρα apo Αργος γιατι εκει μένω όμως τα καροτσια Giannino

τα έχουν σε επιλεκτικά μαγαζιά σε όλη την ελλάδα το κεντρικο site της εταιρειας ειναι www.giannino.gr ekei μπορει να βρεις σε ποια μαγαζια θατο βρεις στην περιοχή σου καλη ερευνα ευχοαμι

φιλιά

Καλημέρα κι από μένα. Σχετικά με τα 5 κιλά που πήρα, είναι τα συνολικά που πήρα από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά τα πήρα σε 1,5 μήνα. Γεγονός που δικαιολογημένα φρίκαρε το γιατρό. Και σας θυμίζω ότι είχα κιλά. Δεν είμαι αδύνατη ούτε καν κανονική (αποφεύγω να λέω τους επόμενους όρους όπως βλέπετε :tongue:)

Κι έτσι από σήμερα δίαιτααααα... :(

Λοιπόν πήγαμε το πρωί με τον αντρούλη μου ΙΚΕΑ και Factory Outlet. Από το ΙΚΕΑ πήραμε 2-3 πραγματάκι (μια κουβερτούλα, μια αλλαξιέρα - αυτό που βάζεις πάνω στο έπιπλο-, ένα σελταδάκι...).

Στο Factory είδαμε τι παίζει. Εχει κυρίως κανονικά ρουχαλάκια σε αρκετά καλές τιμές. Είχε και φορμάκια αλλά επειδή ήταν ακριβά δεν πήραμε τίποτα ακόμα. Θα δούμε. Για πιο καλά ρούχα λέει πάντως.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μανουλιτσες!!!σημερα ξυπνησα 12 η ωρα κι αυτο με το ζορι...δε μπορουσα να κοιμηθω παλι το βραδυ,κοιμηθηκα στις 3..μα τι θεμα ειναι κι αυτο με την αυπνια??κοιμαμαι και ξυπναω με το χερι στην κοιλια μου να ακουσω τη μπεμπουλα κι αυτη τιποτα...ανησυχω..δηλ ποσο αραια μπορει να τη νιωθουμε ή ποσο συχνα??να ναι τωρα το θεμα με τις συσπασεις κ το νεφρο που επαθα κ αραιωσε ετσι τις επισκεψεις της??μεχρι την Τριτη που πηγαμε στο Μητερα εκανε ολο σβουρες..τωρα 1-2 φορες τη μερα και αν..ουφ...εχω σκασει...εβλεπα στον υπνο μου οτι την γεννησα τωρα προωωρα,αλλα και καλα ηταν μια χαρα,αλλα λεει 3μερες δεν την εβλεπα,την ειχε παρει η μαμα μου κ αυτοι απο το μαιευτηριο κ δε μου τη δινανε,λεγανε οτι κοιμαται συνεχεια..αχ βρε κοριτσια μονο μεταξυ μας καταλαβαινομαστε,οι αλλοι τους τα λεω και γελανε..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλες

χτες κοιμηθηκα στις 2μισι... ο αμοιρος ο αντρουλης μου δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου...γιατι απο τη μια ροχαλιζα εγω και απο την αλλη ολο ξυπναγε κι ερχοταν στο κρεβατι ο Στελλακος (δεν ξερω τι τον ενοχλουσε...)

Εχει ωραια μερα για καφεδακι...αλλα επειδη δεν μπορω ηλιο, καφε, αραλικι χωρις τσιγαρο... Ειπα να παω μεχρι τις κουνιες με το γιοκα μου! Περιττο να σας πω οτι πονανε ποδια και κοιλια...

Iwanna κατι πηρε το αυτι μου για σοκολατιτσα!!! Ζυγιστηκα την προηγουμενη βδομαδα και ειμαι +10 !!! Ξερω ντροπη... Τα βλεπω να εικοσαριζουν και να μη χωραω απο την πορτα...

Για τα 5 κιλα δεν το συζητω...μια χαρα ειναι (και δεν το λεω επειδη εχω παρει τα διπλα) αλλα το οριο ειναι 9-12... σωστά?

Joanna30 μου εσυ κανονικα θες διαιτα.......οπως κι εγώ Είναι παρα πολλα τα 15. Αλλά που κουραγιο για διαιτα βρε κορίτσια?

Αννούλα πες στην πεθερα... πρέπει να αλλαξει ενορία (αν λέει αλήθεια, που χλωμό το κόβω...) Κι αν βαριεται να τρεχει για τα διαδικαστικά, να της συστήσω εναν καλό ψυχίατρο καλύτερα? εεεεεεεεεμαααααααα Sorry κι όλας, αλλά τα παίρνω

Εχουμε τα αγχη μας απο εξεταση σε εξεταση, να ειναι γερο κ δυνατο το παιδακι μας, εχουμε και τα οικονομικα...ολοκληρο προυπολογισμό για τη "λίστα" να εχουμε και τις ξινίλες του καθένα...???? Δεν μπορώ.... Κουράγιο

QuW0p3.png

Ο ανδρας μου καπνιζει κι του το εχω πει κι εγω καπνισε δεν υπαρχει προβλημα απλα οταν καπνιζεις ολα θα ειναι κλειστα κι τα παραθυρα ανοιχτα ολα επιδη δεν θελω να μυριζει τσιγαριλα το σπιτι...

Η μανα του καπνιζει ο αδερφος του καπνιζει κι οχι τιποτα καπνιζουν μεσα στο σπιτι κι εγω δεν το αντεχω ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ κι εγω ειπα πως δεν ξαναπαταω εκει μεσα με τοση τσιγαριλα.

Κι εγ καπνιζα κι τωρα δεν καπνιζω αν δεν προσεξω εγω το μωρο μου ποιος θα το κανει?

κι αυριο που ερχετε κι η μανα του του το ειπα απο τωρα ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΚΙ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ !!!! δεν με νοιαζει τιποτα.....

Εχω αδικο?

Αννα μυ με το καλο ο γαμος σου και να προσέχεις με το χορο!!!!(θα κάνετε τραπέζι????)

Εχεις δίκιο με τα τσιγάρα και όλα αυτά αλλά θα πρότεινα προσωπική γνώμη να κρατάς χαμηλούς τόνους και οτι έχεις να πεις να το λες αλλά με ηραμία και διακριτικότητα ετσι ώστε να διατειρειτε την ηρεμία σας στο σπίτι κάνε και τιποτα στραβά ματια και πάνω απο όλα να ερχεσαι σε συννενοηση με τον αντρα σου και με κανένα αλλον.Μονο με αυτο πρεεπι να συμφωνειςτε και οι άλλοι τακτοποιουνται όπως τους πρεει τοτε. Αν δηλ εσυ και ο αντρας σου ειστε μια οάδα τοτε και η πεθεραθα δει οτι δεν την παιρνει κ πολυ

φιλάκια

Μανούλες καλημέρα... Τι καλημέρα βέβαια καλησπέρα και καλή σας όρεξη...

Εμείς επιτέλους ξεστολίσαμε, έβαλα και σκούπα στο σπίτι και βάλαμε και την μπορντούρα στο δωμάτιο του μπέμπη!!! Γιούπι!!!!!!! Δεν χορταίνω να το βλέπω τπ δωματιάκι του!!! Θα το βγάλω φωτογραφία να σας το δείξω!!! Εεεε, θα βγάλω και την κοιλίτσα μου!!!

Σήμερα ο γιόκας μου με ξύπνησε εκείνος με κλωτσίτσες!!! Τέλειο συναίσθημα!!!

Annie μου περαστικά στον αντρούλη σου και εσύ πρόσεχε!!!

Οσο για την καμπύλη ζαχάρου ελπίζω να μην πάθω ότι έπαθε η μανούλα μας εδώ... Ελπίζω να τα καταφέρω...

Λέτε και για κιλάκια;;; Είμαι +10-11 από την αρχή μέχρι τώρα... χιχιχι... αλλά δεν με νοιάζει... Θέλω ο μπεμπούκος μου μόνο να είναι καλά!!!

Μανούλες πάω να φάω το ψαράκι μου και θα τα πούμε μετά αν είναι καμία εδώ!!!

Φιλάκιααααααα!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μια θλιμμένη καλημέρα από την.....κλινική περίπτωση της παρέας...........

χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια κοριτσάκια μου γιατί πέρασα μια μεγάλη δοκιμασία και προσπαθώ να συνέλθω..

είχα συσπάσεις λόγω τρελής αναιμίας και έκανα μετάγγιση αίματος.όλα πήγαν καλά κατά τη διαδικασία,δοξα το Θεούλη αλλά ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...πέρασα 3 απαίσιες μέρες με συσπάσεις,κλινική,καρδιοτοκογράφους,εξετάσεις,εισαγωγή στην κλινική και 2 φιάλες αίμα....

δεν είχα επιλογή γιατί πρώτον είχα συσπάσεις και δεύτερον αν έπεφτε κι άλλο ο αιματοκρίτης δεν θα οξυγονονόταν καλά η μικρή μου.αλλά...πφφ..έχω σκάσει...κάνω κάτι τρελές σκέψεις γιατί έχω να την νιώσω κανονικά από χθές το απόγευμα...δεν ξέρω αν φταίει η αγωνία και η ψυχολογία μου,αλλά ανησυχώ...εύχομαι να τη νιώσω σύντομα και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

ευχαριστώ που με ακούσατε,να είστε καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...