Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

dim_angel, μπράβο σας για τα ευχάριστα από το γιατρό!

Αλλά 5 κιλά νομίζω ότι είναι μια χαρά για το μήνα που είσαι! Μου φαίνεται πολύ αυστηρός! Μεσολάβησαν και Χριστούγεννα!

Καμία κατανόηση πια για τις μασουλίτσες-μανουλίτσες; ;) Τσ τσ τσ... Κάνε την προσπάθειά σου αλλά δε θα πεθάνεις κιόλας! Καλύτερα 2 κιλά παραπάνω παρά συνεχές άγχος, πιστεύω!

Το ίδιο όνειρο το είδα κι εγώ και συμφωνώ! Ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!! Μόνο τέτοια σου εύχομαι από εδώ και πέρα!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα το είδα, 5 κιλά?

Τον μήνα? ή γενικά?

Αστειεύεται άμα λέει γενικά καλέ , πλακίτσα σου κάνει.........

Καλέ, τί λέει ? Πω-πω την στρουμφίσαμε.........

Δεν πάω να ζυγιστώ, γιατί μπορεί να στεναχωρηθεί η ζυγαριά όχι τπτ άλλο..... έφαγα και τον αγλέουρα απόψε...

GaiGp3.png

Από όλες τις μέλλουσες μαμάδες που μίλησα τελευταία (και εκτός του καφέ μας) καμία δεν έχει ζυγιστεί μετά τις γιορτές! Αν βρούμε έστω και μια θα είναι περίπτωση!!! :D :D :D

Θέλω και το δικό μου τικεράκι μου να πάει στον 7ο! :lol: Άντε ντε, κουνήσου λίγο... ;)

Καλησπερα κοριτσακια μου!Τι μου κανετε???

marakious φρικαρα και μονο που διαβασα το μηνυμα σου γιατι νομιζω θα το παθω κι εγω αυτο!:-(

Οσο για τα ονειρα που λετε βρε κοριτσια εγω τουλαχιστον μια φορα την εδβομαδα βλεπω στα ονειρα μου οτι εχω αιμα(απο κατω, καταλαβατε) και ξυπναω το πρωι με μια ψυχολογια χαλια:-(:sad::-(

Ελπιζω να φταιει το αγχος και να μην ειναι τιποτα αλλο γιατι φρικαρω!

Ουφ και εχω και κατι νευρα με τον αντρουλη μου.......:mad::-x:-xβλεπετε πηγε για ποτο με τους φιλους του και η γκαστρωμενη εμεινε σπιτι, βεβαια δεν εχω παραπονο με ρωτησε αν θελω να παω αλλα ειμαι κομματια και ποναει και η πλατουλα μου!!!Ουφ σας τα εγραψα και ξαλαφρωσα λιγακι!

Από όλες τις μέλλουσες μαμάδες που μίλησα τελευταία (και εκτός του καφέ μας) καμία δεν έχει ζυγιστεί μετά τις γιορτές! Αν βρούμε έστω και μια θα είναι περίπτωση!!! :D :D :D

Θέλω και το δικό μου τικεράκι μου να πάει στον 7ο! :lol: Άντε ντε, κουνήσου λίγο... ;)

εγω καλε σας λεω ζυγιστικα!στις 29/12 κ ξανα σημερα το πρωι στο φαρμακειο!στα +8-9 ειμαι!

ρε δεν γινεται να την μαλωνει για 5 κιλα!!!τι ανθρωπος ειναι αυτος?????

εμενα τοτε επρεπε να με δειρει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!μπειτε στη δραση!!εγω,η αννυ,η νεραιδουλα κι η ιωαννα εχουμε βαλει φωτο στο facebook στην ομαδα μας με τις κοιλιτσες μας...εσεις τιποτα!!πως θα φτιαξουμε αλμπουμ να τα χουμε κ μετα???αντεεεεεεεεεεεε

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!μπειτε στη δραση!!εγω,η αννυ,η νεραιδουλα κι η ιωαννα εχουμε βαλει φωτο στο facebook στην ομαδα μας με τις κοιλιτσες μας...εσεις τιποτα!!πως θα φτιαξουμε αλμπουμ να τα χουμε κ μετα???αντεεεεεεεεεεεε

χαχα!κ που να την δεις τωρα την κοιλουμπα!!!θα βγαλω αυριο φωτο!το υποσχομαι!!!!

pSC1p2.png

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!ΧΑΧΑ!!ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΤΣΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!ΧΑΧΑ!!ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΤΣΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!

εγω να δεις!κανω κ την νοσοκομα!:?

pSC1p2.png

εγω καλε σας λεω ζυγιστικα!στις 29/12 κ ξανα σημερα το πρωι στο φαρμακειο!στα +8-9 ειμαι!

ρε δεν γινεται να την μαλωνει για 5 κιλα!!!τι ανθρωπος ειναι αυτος?????

εμενα τοτε επρεπε να με δειρει!

ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ??? :shock::shock::shock:

Εεεε, κοπελιά χαλάς την πιάτσα! :tongue:

Τώρα πρέπει να δώσουμε και το βραβείο που υποσχέθηκα...

Χμμμ... σοκολατίτσα?!?! :D

Πάντως συμφωνώ... 5 κιλά στον 6ο μια χαρά είναι! Άδικα την αγχώνει την κοπέλα!

neraidoula, και αυτό το όνειρο το έχω δει και μάλιστα 3-4 φορές και είναι φρικτό... Το μόνο ωραίο είναι όταν ξυπνάς και λες "αχ... όνειρο ήταν ευτυχώς!!!"

Διαφημίσεις

ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ??? :shock::shock::shock:

Εεεε, κοπελιά χαλάς την πιάτσα! :tongue:

Τώρα πρέπει να δώσουμε και το βραβείο που υποσχέθηκα...

Χμμμ... σοκολατίτσα?!?! :D

Πάντως συμφωνώ... 5 κιλά στον 6ο μια χαρά είναι! Άδικα την αγχώνει την κοπέλα!

neraidoula, και αυτό το όνειρο το έχω δει και μάλιστα 3-4 φορές και είναι φρικτό... Το μόνο ωραίο είναι όταν ξυπνάς και λες "αχ... όνειρο ήταν ευτυχώς!!!"

μμμμμμμ!!!σοκολατιτσα!!!!αν κ νομιζω οτι ειμαι η μονη που εχει παρει τοσα πολλα!!!αλλα που ειναι ρε γαμωτο?????ολα στην κοιλια κ στο στηθος????τα μπουτια μου ειναι σχεδον ιδια!

pSC1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια, μεχρι να διαβασω να σημερινα νεα αλλαξε η μερα.

Πολυ κουραση στη δουλεια.Σκεφτομαι σοβαρα την αδεια αλλα με προβληματισατε με την ασφαλεια για το 2011.

Καταρχας ξερει καποια αν στην αδεια ασθενειας παιρνουμε ενσημα; ή να τα δουλεψω οπως οπως;Γιατι αν χαθουν και αυτα δεν σωζεται το θεμα

annie ειναι σιγουρο οτι η καλοκαιρινη αδεια μπορει και πρεπει να μπει ενδιαμεσα της αδειας λοχειας και τις αδειας οαεδ γιατι σε εμας που γενναμε απριλη υπαρχει περιπτωση να μην μας την δωσουν το 2011 (αναλογα τον εργοδοτη παντα)

Αυτο που δεν ξερω παντος ειναι αν στην καλοκαιρινη αδεια τα ενσημα μπενουν κανονικα αν συμβαινει αυτο μαλλον δεν εχουμε προβλημα με την ασφαλεια μας για το 2011.Αν ξερει καποια ας απαντησει

valia για την καμπυλη εγω σε νορμαλ κατασταση δεν μπορουσα να φαω γλυκο πρωι πρωι αλλα τον καφε τον επινα κι εγω γλυκο.Τωρα με την εγκυμοσυνη τα γλυκα ειναι η αδυμανια μου.Τη γλυκοζη την ηπια σα νερο μετα με χαλασε λιγο δεν ενοιωθα τοσο καλα αλλα μετα το 3ωρο της εξετασης ημουν μια χαρα.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και να εχεις καλα αποτελεσματα.

agie εκανα αιτηση στο facebook Το μικρο μου ονομα ειναι Γιαννα.

dim angel ο γιατρος σου εμενα θα με εδιωχνε απο το ιατρειο αν εσενα σου ειπε για διαιτα.Εγω εχω παρει κοντα στα 15 κιλα.

βασ32 απο που το πηρες το καροτσακι;.Κι εγω κατι τετοιο σκεφτομαι και μου φαινεται πολυ καλη η τιμη του.

Να σας πω και το ονειρο που ειδα χτες το βραδυ,(γενικα εχω μια μανια οταν κλωτσαει ο μπεμπης να βλεπω την κοιλια να πηγαιοερχεται και προσπαιθω μα το βιντεοσκοπησω οχι με μεγαλη επιτυχια βεβαια και οπως ολες εχω την αγωνια αν θα ειναι ομορφο και σε ποιον θα μοιαζει.)Ειδα λοιπον οτι ενω ο μπεμπης κλωτσαγε ειχε κολισει τη φατσουλα του στην κοιλια και διαγραφοταν ολοκαθαρα το προσωπακι του και καθομασταν με τον αντρα μου τον καλοκοιταζαμε και αναρωτιομασταν σε ποιον μοιαζει.

Και τωρα που το θυμηθηκα τα μωρακια σας οταν ξεκινανε τις κλωτσιες κλωτσανε ρυθμικα ή εχει αρχισει το δικο μου να εχει λοξυγγα;

Αυτα για σημερα παω για υπνο γιατι αυριο δουλευω πρωι κι εχουμε και απογραφη.

Καλο βραδυ και Καλη ξεκουραση σε οσες δεν δουλευετε Σαββατο.

Φιλια

dtMvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια, μεχρι να διαβασω να σημερινα νεα αλλαξε η μερα.

Πολυ κουραση στη δουλεια.Σκεφτομαι σοβαρα την αδεια αλλα με προβληματισατε με την ασφαλεια για το 2011.

Καταρχας ξερει καποια αν στην αδεια ασθενειας παιρνουμε ενσημα; ή να τα δουλεψω οπως οπως;Γιατι αν χαθουν και αυτα δεν σωζεται το θεμα

annie ειναι σιγουρο οτι η καλοκαιρινη αδεια μπορει και πρεπει να μπει ενδιαμεσα της αδειας λοχειας και τις αδειας οαεδ γιατι σε εμας που γενναμε απριλη υπαρχει περιπτωση να μην μας την δωσουν το 2011 (αναλογα τον εργοδοτη παντα)

Αυτο που δεν ξερω παντος ειναι αν στην καλοκαιρινη αδεια τα ενσημα μπενουν κανονικα αν συμβαινει αυτο μαλλον δεν εχουμε προβλημα με την ασφαλεια μας για το 2011.Αν ξερει καποια ας απαντησει

....

αν εχεις αδεια ασθενειας εχεις ενσημα.ετσι μου ειπαν απο το ΙΚΑ για αυτο χτυπα την την αδεια κ ξεκουρασου.τωρα εφ οσον λες οτι μπορουμε να παρουμε ενδιαμεσα την καλοκαιρη ισως να μας σωσει αυτο.

αδεια γιατι να μην παρεις???κ να δουλεψεις τωρα παλι δεν φτανουν τα παλιο ενσημα!!!

pSC1p2.png

Πωπω κοριτσια! Ρεσιταλ δωσατε παλι σημερα! Ποσες σελιδες γραψατε?!

Λοιπον, ειλικρινα εχω προβληματιστει με αυτα τα 5 κιλα. Ειναι δυνατον να φωναζει για 5 κιλα στον 6ο μηνα?!

Και μαλλον κι εγω αποτελω αλλη μια εξαιρεση γιατι ζυγιστικα μετα τις γιορτες. Εχουμε ζυγαρια στο σπιτι και οποτε το θυμαμαι ζυγιζομαι. Στις γιορτες μονο μισο κιλο πηρα. Νομιζω μου αξιζουν συγχαρητηρια! Γενικα δεν εχω παρει πολλα, βεβαια αν ειχα τον γιατρο της dim_angel θα με μαλωνε γιατι κι εγω 5 κιλα εχω παρει. Με σωζουν τα 2 κιλα που εχασα με τους εμετους αλλιως θα ημουν +7.

Αλλα ειναι επι τω πλειστον κοιλια, δεν εχω παραπονο.

Θα προσπαθησω να ανεβασω κι εγω φωτο στο γκρουπακι μας να με δειτε. Μ'εβγαλε χθες ο αντρας μου αλλα η φατσα μου εχει βγει χαλια και δεν μ'αρεσει. Θα την βαλω ομως.

Κι εγω παω την αλλη βδομαδα για καμπυλη και ανακατευομαι μονο που το σκεφτομαι. Ελπιζω να μην παθω οτι κι η φιλεναδα μας.

Ανυπομονω να περασουν οι μερες να δω κι εγω το μωρακι μου. Εχω να την δω απο την β' επιπεδου (πριν 3 εβδ) και μου φαινεται αιωνας!

Σας φιλω ολες και σας καληνυχτω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πωπω κοριτσια! Ρεσιταλ δωσατε παλι σημερα! Ποσες σελιδες γραψατε?!

Λοιπον, ειλικρινα εχω προβληματιστει με αυτα τα 5 κιλα. Ειναι δυνατον να φωναζει για 5 κιλα στον 6ο μηνα?!

Και μαλλον κι εγω αποτελω αλλη μια εξαιρεση γιατι ζυγιστικα μετα τις γιορτες. Εχουμε ζυγαρια στο σπιτι και οποτε το θυμαμαι ζυγιζομαι. Στις γιορτες μονο μισο κιλο πηρα. Νομιζω μου αξιζουν συγχαρητηρια! Γενικα δεν εχω παρει πολλα, βεβαια αν ειχα τον γιατρο της dim_angel θα με μαλωνε γιατι κι εγω 5 κιλα εχω παρει. Με σωζουν τα 2 κιλα που εχασα με τους εμετους αλλιως θα ημουν +7.

Αλλα ειναι επι τω πλειστον κοιλια, δεν εχω παραπονο.

Θα προσπαθησω να ανεβασω κι εγω φωτο στο γκρουπακι μας να με δειτε. Μ'εβγαλε χθες ο αντρας μου αλλα η φατσα μου εχει βγει χαλια και δεν μ'αρεσει. Θα την βαλω ομως.

Κι εγω παω την αλλη βδομαδα για καμπυλη και ανακατευομαι μονο που το σκεφτομαι. Ελπιζω να μην παθω οτι κι η φιλεναδα μας.

Ανυπομονω να περασουν οι μερες να δω κι εγω το μωρακι μου. Εχω να την δω απο την β' επιπεδου (πριν 3 εβδ) και μου φαινεται αιωνας!

Σας φιλω ολες και σας καληνυχτω.

Άλλη μια σοκολάτα λοιπόν!!!

Μια χαρά είσαι! Μισό κιλό;!;

Εγώ είμαι σίγουρη πως έχω βάλει τουλάχιστον 2 στις γιορτές!

Κι εγώ τη Δευτέρα θα πάω για την καμπύλη αλλά δεν ανησυχώ τόσο! Αυτές τις μέρες έχω χτυπήσει κάτι λιγωτικά κρουασανάκια τίγκα στη μερέντα για πρωινό και έχω αναπτύξει αντοχές στο λίγωμα από τη ζάχαρη!

Χμμμμμ... Τα κιλά που έλεγα πιο πάνω... τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο ώριμα... :rolleyes: κάντε τα 4! :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...