Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΩΧ ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ..ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΣΑΛΟΝΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΕΣΤΩ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ Κ ΚΑΝΑ ΖΕΣΤΟΥΛΙ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης...γνωριζει καμια την διαδιακασια με τον ΟΑΕΔ?οταν με το καλο τελειωσει η αδεια του ΙΚΑ?

Ρίξε μία ματιά εδώ για τα διακαιολογητικά:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24833

Θα ψάξω να βρω και άλλα διαδικαστικά.

Αυτό που με καίει τώρα είναι το ρημαδοΙΚΑ........

GaiGp3.png

ο αντρας μου ειναι με 38 πυρετο κ βηχα!!!!

τι να κανω?????φοβαμαι μην με κολησει τιποτα, αλλα δεν θελω να τον αφησω μονο του:shock::shock::shock:

Όσο και αν σου φαίνεται άσχημη ιδέα η μόνη λύση είναι η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Για το μπεμπέ όχι για εσένα θα το κάνεις....

GaiGp3.png

ΩΧ ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ..ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΣΑΛΟΝΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΕΣΤΩ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ Κ ΚΑΝΑ ΖΕΣΤΟΥΛΙ..

ετσι στην κρεβατοκαμαρα τον εχω κ ανοιγω συνεχεια ολες τις πορτες!δεν μου φαινεται για γριπη γιατι δεν εχει καθολου συναχι.

μονο βηχα κ πυρετο που ανεβασε πριν λιγο.κρυωμα απο τις κωλομηχανες του θα ειναι κ απο τον κωλοκαιρο!

κ πρεπει να συρω κ τα ποδια μου να κατεβω στον γιατρο στις 10 να παρω μια βεβαιωση!!!!

τι μερα θεε μου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ωχ Αννυ, κατσε μακρυα. Καραντινα, καλα λενε τα κοριτσια. Πυρετος κ βηχας δεν ειναι κ πολυ καλο σημαδι. Προσεχε για το μωρακι σου! Κι εμενα αρρωστος ειναι αλλα τον κολλησα εγω κι εχει μονο συναχι οπως εγω. Δεν μπορεις να πας να μεινεις στους δικους σου μεχρι να του περασει? Για να'σαι σιγουρη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια πολλα θεματα ανοιξαμε

Ειναι αλήθεια πρεπει λίγα λιγα να τα παιρνουμε .Θα μας φέρουν πιστευω και πολλά οπότε λέω να μη πάρω ,μεγάλες ποσοτητες Οι μαμαδες που ξέρουν απο αυτά???

Τα μπιμπερο πρέπει να ειναι ιδια μαρκα με τον αποστειρωτή??? Αν ναι γιατι?????

Πάντως για τις θληές έχω δει σε περιοδικο της chicco υπάρχουν θηλές "φυσικης μεθόδου θηλασμου " θηλές δηλ. που μοιάζπυν παρα πολύ με τις δικές μας ώστε να μην μπερδευεται το μωρο με τη δική μας θηλη αλλά και τη θηλή του μπιμπερο αν χρειαστει να χρησιμοποιήσουμε. Πρεπει νομίζω να τα έχουμε όλα γιατι μπορει ίσως να τραυματιστουν οι θηλές μας στην αρχή οποτε να πρέπι να τις ξεκουράσουμε λίγο χρησιμοποιπωντας μπιμπερο

Επίσης ξερετε στα ιδιωτικά μαιευτηρια δίνουν φορμακια στα παιδια΄??? Εχω την εντυπωση πως ναι .

Επίσης τι άλλο δινουν στα μωρά? Ρωτω για να ξερουμε τι θα π΄ρεπει να έχουμε μαζί μας

Ακομα σε εμας δινουν σερβιέτες κι παρόμοια ή πρεπει να εχουμε μαζί μας ??Λογικά πρεει να μας δινουν

Σας ζαλισα με ερωτήσεις??? φιλάκια

Γεια σε όλες!

Χριστινάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σου στέλνω πολλά σπέσιαλ φιλάκια! ;) Ζακετούλα πήρα χθες από το marks and spencer μια λευκή βαμβακερή με 10.50? που την είχε σε προσφορά. Μετά βέβαια πήγα και zara όπου είδα μια άλλη που μου άρεσε περισσότερο σε καφέ-κρεμ αλλά είχα ήδη πάρει άλλη...

Annie μου, περαστικά κι αγύριστα και εύχομαι να μην κολλήσεις! Τήρησε όλα τα μέτρα υγειινής και όλα θα πάνε καλά!

Από προχθές που γέννησε η κουμπάρα έχω ξεσηηκωθεί κι εγώ...! Μια από τα ίδια, δεν περνάνε οι μέρες εκεί που έφευγαν νερό! Είμαι χαρούμενη και αναστατωμένη και ανυπόμονη, τον σκέφτομαι συνέχεια τον μπεμπάκο! Συμφωνώ πως η αγάπη μόνο καλό μπορεί να κάνει αρκεί να μην είναι παθολογική και μετατραπεί σε προσκόλληση... Έχω δει πολλές περιπτώσεις που κρέμονται από το παιδί, του κάνουν όλα τα χατήρια, δεν βάζουν όρια και νομίζουν πως τα αγαπάνε και κάνουν το καλύτερο γι' αυτά, ενώ στην ουσία τους κάνουν κακό! Πρέπει να προσέξουμε πολύ! Άντε, το παραβάρυνα το θέμα!

Σήμερα ξεστόλισα κι εγώ αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς... Έτσι κι αλλιώς η μέση μου πονάει επί μονίμου βάσεως...

Είχα και μια ενόχληση σήμερα πολύ χαμηλά (αν με εννοείτε!)... Με κατάστρεψε αυτή η εξέταση ούρων χθες... Φοβάμαι μήπως έπαθα πάλι κυστίτιδα επειδή κρατήθηκα πάρα πολύ χθες και σήμερα πίνω πολύ νερό για να τη γλιτώσω... Ε ρε, τί τραβάμε οι μάνες!

Ααα, και για τα πλεκτά και τα χειροποίητα σας παρακαλώ! Είναι μεγάλη μου αδυναμία! Έβαλα την πεθερά να κάνει ένα μινιόν σκουφάκι σαν βατόμουρο και σετ καλτσάκια κι έγιναν τέλεια! Η αδερφή μου ξεκίνησε μια κουβερτούλα, η μαμά διάλεξε μια πανέμορφη καμηλοπάρδαλη για ζακετούλα κι εγώ μόλις τελειώσω λίγο με το δωμάτιο θα κεντήσω αρνάκια πάνω σε σεντονάκια για το μπέμπη! Το σχέδιο τους το έχω και στο facebook αν θέλετε να τα δείτε! Νομίζω πως όλα είναι θέμα σχεδίου! Πλέον υπάρχουν πολύ μοντέρνα και χαριτωμένα μοτίφ και για πλέξιμο και για κέντημα! Κι εμένα τα κλασσικά δεν μου αρέσουν καθόλου...

Τα ρουχαλάκια λέω να τα πλύνω όλα μαζί όταν τα μαζέψω όλα με αρκάδι αλλά δεν ξέρω...

Αχ, το διατροφικό τέρας που έκανα σήμερα δεν σας το λέω... Ντρέπομαι...:oops: :oops: :oops: Θα μου πείτε πάλι "Τί μας κάνεις!"

Αυτά τα ολίγα! :cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα μετα απο μια εξοντωτικη μερα.

Πηγαμε στη μαμα, φαγαμε, πήραμε το Στέλιο και......πηραμε και φαγακι για αύριο

Οπότε καταλαβαινετε αυριο η μερα θα ειναι αφιερωμενη σε ξεκουραση και παιχνιδια με το γιοκα μου!!!

Irev μου ο γιατρος μου ειπε οτι καλο θα ηταν να μην βαζεις γιατι το μαλακτικο αφ ενος μυριζει, που απ οτι ξερω και απο τον παιδιατρο της ανηψιας μου τους πρωτους μηνες δεν κανει να υπαρχουν αρωματα και στο δωματιο που ειναι το παιδι και γενικα οτι ακουμπαει επανω στο δερματακι του μωρου.Και νομιζω κιολας οτι το μαλακτικο μπαινει στο τελος και δεν ξεβγαζετε απο τα ρουχα για να μυριζει και να κανει τα ρουχα μαλακα.Αλλα anyway η καθε μανουλα κανει οτι νομιζει.:P:p:p

Δεν το ειχα σκεφτει να ρωτησω καν την παιδίατρο! Για να το λέει ο άνθρωπος...γιατρός είναι...

Βρε κοριτσια πολλα θεματα ανοιξαμε

Ειναι αλήθεια πρεπει λίγα λιγα να τα παιρνουμε .Θα μας φέρουν πιστευω και πολλά οπότε λέω να μη πάρω ,μεγάλες ποσοτητες Οι μαμαδες που ξέρουν απο αυτά???

Τα μπιμπερο πρέπει να ειναι ιδια μαρκα με τον αποστειρωτή??? Αν ναι γιατι?????

Πάντως για τις θληές έχω δει σε περιοδικο της chicco υπάρχουν θηλές "φυσικης μεθόδου θηλασμου " θηλές δηλ. που μοιάζπυν παρα πολύ με τις δικές μας ώστε να μην μπερδευεται το μωρο με τη δική μας θηλη αλλά και τη θηλή του μπιμπερο αν χρειαστει να χρησιμοποιήσουμε. Πρεπει νομίζω να τα έχουμε όλα γιατι μπορει ίσως να τραυματιστουν οι θηλές μας στην αρχή οποτε να πρέπι να τις ξεκουράσουμε λίγο χρησιμοποιπωντας μπιμπερο

Επίσης ξερετε στα ιδιωτικά μαιευτηρια δίνουν φορμακια στα παιδια΄??? Εχω την εντυπωση πως ναι .

Επίσης τι άλλο δινουν στα μωρά? Ρωτω για να ξερουμε τι θα π΄ρεπει να έχουμε μαζί μας

Ακομα σε εμας δινουν σερβιέτες κι παρόμοια ή πρεπει να εχουμε μαζί μας ??Λογικά πρεει να μας δινουν

Σας ζαλισα με ερωτήσεις??? φιλάκια

Εμενα παντως με γεμισαν με ρουχα οταν γεννησα (το ιδιο κ στη βαφτιση).

Με το που πηρα μισο-σαράντιση ετρεχα για φανελακια, καλτσακια, απλα φορμακια (ανετα) κλπ... γενικα πιο απλα πραγματα.

Αλλά από την άλλη μου εφερεαν και 2 καπες-μπουρνουζι για παραδειγμα... Ειχα παρει μονο μια και μου βγηκε σε καλο. Γι αυτό, επειδη ποτε δεν ξερεις... Καντε αγορες με μετρο γιατι η αναπτυξη τους ειναι απιστευτη και ειναι κριμα τα χρηματα μετά...

Ιωάννα, εμένα παντως 2 ζακετακια που μου επλεξε μια γιαγιά γειτόνισσα με έσωσαν!!! Κρατούσαν το Στέλιο ζεστό όσο τίποτα άλλο! Δεν τρελλάθηκα κι όλας με το σχέδιο, αλλά μες το σπίτι του τα φορούσα βασικά.

QuW0p3.png

Οσο σκέφτομαι ότι και εγώ θα πάω την Τετάρτη να κάνω την καμπύλη αηδιάζω...και μου έχει δώσει και με τα 100gr... αλλά και εμένα μου έχουν πει να βάλω λίγο λεμονάκι... Είναι τόσο πολύ γλυκό;;; Λες να το αντέξω;;; Φαντάσου ότι τον καφέ μου τον πίνω με πολύ ζάχαρη...

Για το τριπλό το καρότσι και έμενα ο καθένας μου έλεγε το δικό του... αλλά εγώ τελικά πήρα το 3πλό!!!

Gia το καροτσάκι εξαρτάται τις ανάγκες της καθεμιάς μας.

Εγώ για παραδειγμα επειδή θα μου δώσουν καλαθούνα πήρα καροτσι μαρκα GIANNINO 2πλό. Δηλ το καροτσι και το καθισματακι αυτοκινήτου που ειναι και ριλαξάκι. Το πήρα 280 ευρώ με τις εκπτώσεις και περιλαμβάνει μεσα τσαντα ,ποδοσακο , δυχτυ για ψωνια ,αδιαβροχο ,4 θέσεις καθισματος και διπλό υφσαμα στο καθισμα. Το καροτσι απο μονο του ζυγιζει περιπου 10 κιλα. Πρεπει να το λαμβάνουμε κ αυτο υπόψην γιατι βάλε κ το μωρο που θα μεγαλώνει ε! πόσα κιλα να σπρώχνουμε πιά!!!!!Ελπίζω να κάναμε καλή επιλογή . Το διαλέξαμε σε ουδέτερο χρώμα λαχανι με λίγο μαυρο . Αυτη ήταν η πρώτη αγορά μας μαζί με ένα φορμακι και μια κουβερτουλα.

Σιγα σιγά τα υπόλοιπα . Φοβαμαι οτι θα κανωμια λίστα και θα στειλω τον αντρα μου να τα παρει τα υπόλοιπα γιατι δυστυχώς δεν πρεπει να μετακινουμαι πολύ ακόμη!!!!!

Σα φιλώ και καληνυχτα

Γεια σας!!! Πριν καμια ώρα γύρισα από το γιατρό, αλλά άργησα να σας γράψω γιατί έπρεπε πρώτα να σας διαβάσω...Ρεσιτάλ πάλι δώσατε! :)

Λοιπό έχω πάρει 5 κιλά και ο γιατρός με "ξέχεσε". Μου είπε δίαιτα κι ότι πρέπει πάλι να αδυνατίσω. Να δω πως θα το κάνω αυτό....

Anyway ο μπεμπουλίνης είναι 890γρ. και μια χαρούλα. Το κεφαλάκι του του δεν είναι πολύ μεγάλο πράγμα που θα βοηθήσει στον τοκετό. Ρώτησα για την άδεια και μου έδωσε βεβαίωση με την ΠΗΤ κι ότι με αυτό πρέπει να πάω στο ΙΚΑ. Δεν μου είπε τίποτα για υπέρηχο.

Τώρα για ντόπλερ στις 26/2.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με τα όνειρα και το υποβόσκον άγχος μάλλον φτάει η προηγούμενη εμπειρία πολύ στενού μου προσώπου με προεκλαμψία, πρόωρου τοκετό και δυσάρεστα γενικά αποτελέσματα. Από την αρχή είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Αλλά δεν βλέπω μόνο άσχημα όνειρα. Χτες για πχ είδα να κρατάω το μωράκι μου αγκαλιά και να το θηλάζω. Ηταν υπέροχο!

X4pTp3.png

καλησπερα κοριτσια :)

Πραγματικα γελασα με τις ιστοριες σας για τις πεθερες..Υπομονη

Πηγα χτες Πεμπτη για να κανω την καμπυλη αλλα :(

Ολα ενταξει με την γλυκοζη την κατεβασα (απαισια αλλα οκ) περασε η μιαα ωρα ολα καλα...

5 λεπτα πριν την 2η αιμοληψια ξερασα την βιοιατρικη και ακυρωθηκε η καμπυλη και ειμαι να σκασω..

Ολη τη μερα μου την περασα στο κρεβατι γιατι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απο την ζαλαδα...

Μαλλον απο εβδομαδα πρεπει να παω για την δευτερη:((

Αληθεια να ρωτησω κατι στο κεντρο μανας και παιδιου πρεπει να κλεισω και εκει ραντεβου και αν ναι που παιρνω τηλεφωνο?

k30rm7.png

Γεια σας!!! Πριν καμια ώρα γύρισα από το γιατρό, αλλά άργησα να σας γράψω γιατί έπρεπε πρώτα να σας διαβάσω...Ρεσιτάλ πάλι δώσατε! :)

Λοιπό έχω πάρει 5 κιλά και ο γιατρός με "ξέχεσε". Μου είπε δίαιτα κι ότι πρέπει πάλι να αδυνατίσω. Να δω πως θα το κάνω αυτό....

Anyway ο μπεμπουλίνης είναι 890γρ. και μια χαρούλα. Το κεφαλάκι του του δεν είναι πολύ μεγάλο πράγμα που θα βοηθήσει στον τοκετό. Ρώτησα για την άδεια και μου έδωσε βεβαίωση με την ΠΗΤ κι ότι με αυτό πρέπει να πάω στο ΙΚΑ. Δεν μου είπε τίποτα για υπέρηχο.

Τώρα για ντόπλερ στις 26/2.

5 κιλα συνολο πηρες?????

αν ειναι συνολο ειναι πολυ λιγα!γιατι σε μαλωσε?εγω εχω παρει 8-9 κιλα απο την αρχη!

pSC1p2.png

να παω για την δευτερη:((

Αληθεια να ρωτησω κατι στο κεντρο μανας και παιδιου πρεπει να κλεισω και εκει ραντεβου και αν ναι που παιρνω τηλεφωνο?

καλησπέρα κορίτσια, γειά σου Marakious !!!

έπαθες μεγάλη ζημιά εσύ.... και το ήπιες το πετιμέζι και θα το ξανακάνεις. Υπομονή και πάρε και ένα λεμονάκι που λένε και τα κορίτσια μαζί σου, ίσως σε βοηθήσει.

Για το κέντρο μάνας και παιδιού παίρνεις στο 184 και κλείνεις ραντεβού. Αυτοί σου γράφουν τα σχετικά με την εγκυμοσύνη.

GaiGp3.png

καλησπερα κοριτσια :)

Πραγματικα γελασα με τις ιστοριες σας για τις πεθερες..Υπομονη

Πηγα χτες Πεμπτη για να κανω την καμπυλη αλλα :(

Ολα ενταξει με την γλυκοζη την κατεβασα (απαισια αλλα οκ) περασε η μιαα ωρα ολα καλα...

5 λεπτα πριν την 2η αιμοληψια ξερασα την βιοιατρικη και ακυρωθηκε η καμπυλη και ειμαι να σκασω..

Ολη τη μερα μου την περασα στο κρεβατι γιατι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απο την ζαλαδα...

Μαλλον απο εβδομαδα πρεπει να παω για την δευτερη:((

στην Θεσσαλονικη ειναι με ραντεβου κ παιρνεις στο 184.

(δουλευα παλια στο 184)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...