Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα η πεθερά μου ήθελε κορίτσι προφανώς για να βγει το όνομα της και να μου λέει στην αρχή εχεις ομορφύνει, κορίτσι θα κάνεις ή επειδη δεν είχα καθόλου εμετούς πάλι οτι θα κάνω κορίτσι γιατι εκείνη που είχε αγόρια είχε πολλόύς εμετούς... Και άλλα τέτοια.. Ακόμα κι όταν είδαμε ότι είναι αγόρι αντί να μου πει με το καλό μου λέει φαντάζεσαι τον άλλο μήνα να σου πει ότι είναι κορίτσι??? ΕΛΕΟΣ!

Πες τις χαιρετίσματα ότι στο αγόρι ομορφαίνεις!!! :tongue::tongue::tongue:

Ελεος πια... τι είναι αυτά που κάθονται και λένε?

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα η πεθερά μου ήθελε κορίτσι προφανώς για να βγει το όνομα της και να μου λέει στην αρχή εχεις ομορφύνει, κορίτσι θα κάνεις ή επειδη δεν είχα καθόλου εμετούς πάλι οτι θα κάνω κορίτσι γιατι εκείνη που είχε αγόρια είχε πολλόύς εμετούς... Και άλλα τέτοια.. Ακόμα κι όταν είδαμε ότι είναι αγόρι αντί να μου πει με το καλό μου λέει φαντάζεσαι τον άλλο μήνα να σου πει ότι είναι κορίτσι??? ΕΛΕΟΣ!

εμενα παλι το αντιθετο!!ο αντρας μου αρχικα ηθελε αγορι-ηθελε πολυ να βγαλει το ονομα του μπαμπα του που χει πεθανει- κι ως τον 3ο μηνα του χε κολλησει οτι θα ναι αγορι..το ιδιο και σε ολο του το σοι!!εγω παλι ηθελα κοριτσι αλλα δεν ελεγα τιποτα,ελεγα ας ειναι καλα κι ο,τι να ναι!η πεθερα μου,η γιαγια του-2η πεθερα-,η θεια του,ολες λεγανε μολις καναμε την αυχενικη που μαθαμε οτι κατα 70%ειναι κοριτσι-εγω πια ημουν σιγουρη ισως απο ενστικτο-"μην το δενεις κ στην ταδε ετσι λεγανε κ μπορει στον 7ο να σου πει αγορι" κτλ κτλ...μεχρι τωρα που ο Κωστας κανει σαν τρελλος πια που ναι κορη,του λενε παρηγορητικα "ελα δεν πειραζει το επομενο θα ναι αγορι" κ κατι τετοια!!ακου ρε!!και μετα μου τα λεει κι ο Κωστας κ γελαμε!!ακομα μου λεει δε θελουν να το χωνεψουν οτι χαιρομαι που ειναι κοριτσι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σου Annie!!

Ωραία νέα και αυτά. Αν και μου φαίνεται λιγάκι περίεργο. Φυσικά εννοείς αν πάρεις και το εξάμηνο του ΟΑΕΔ έτσι? Για ψάξε το και πες μου γιατί με ενδιαφέρει πολύ!!

.

ναι μαζι με το 6μηνο του ΟΑΕΔ.γιατι με τους 2 μηνες μετα την γεννα (παμε στον Ιουνιο) κ οι 6 μηνες του ΟΑΕΔ παμε ακριβως στον Δεκεμβρη.δηλαδη αν ειχαμε ενα μηνα ακομη λογικα θα ειχαμε ασφαλεια..εκτος κ αν...τον ιουνιο που τελειωνει η αδεια του ικα παρουμε την αδεια του καλοκαιριου απο την δουλεια κ μετα κολλησουμε το 6μηνο του ΟΑΕΔ.γινεται αυτο?

θα μαθω ομως κ θα σας πω..αλλα κ απο αλλου που εχω ακουσει λενε οτι δεν θα χουμε ασφαλεια για 1 χρονο.(2011).

επισης...γνωριζει καμια την διαδιακασια με τον ΟΑΕΔ?οταν με το καλο τελειωσει η αδεια του ΙΚΑ?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγω ηθελα κοριτσι, ο αντρας μου αγορι κ ολοι λεγανε οτι ειμαι αγορομανα, εκτος απο κανα 2-3 ατομα.

τελικα τους την σκασαμε κ ειμαστε κοπελουδες!!!!:lol::lol:;)

αλλα λιγο ζορι τρωω με το ονομα που θελει ο αντρας μου να βγαλουμε της μανας του..anyway..γερο να ναι κ ας εχει οτι ονομα θελει!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ξερετε τι νοιωθω σημερα?

νοιωθω στον τραχηλο κατω σαν γρατζουνισμα.

σαν να ναι ''καποιος'' δηλαδη κ να σε ξυνει.χαχαχ....δεν ποναει.αλλα ειναι πολυ περιεργο

pSC1p2.png

Μανούλες αφήστε τους να λένε....πεθερές, πεθεροί και όλο το σοϊ. Το παν είναι να είναι γερά τα παιδία μας και δεν έχει καμία σημασία αν είναι αγοράκια ή κοριτσάκια και όσον αφορά τα ονόματα χεστήκαμεεεεεεεεε κανινικά έπρεπε όλοι να βγάζουμε αυτό που μας αρέσει εμάς...Εμείς θα τα φωνάζουμε τα παιδία μας μια ζωή με τα ονόματα τους και όχι αυτοί φανταστείτε αν δεν μας αρέσουν κιόλας που θα σιχτηρίζουμε απο μέσα μας....αχαχαχα δεν τα μπορώ αυτά ρε κορίτσια με τίποτα. Εμένα με λένε γλωσσού επείδη απαντάω και δεν αφήνω τίποτε για αυριο ή μεθαυρίο αλλά να σας πω καλύτερα να με λένε γλωσσού παρά μ@λ@κ@!!! sorry κιόλας!!!

ξέρω περίπτωση που πήγε πεθερά στο μαιευτήριο και ενώ το ζευγάρι δεν είχε αναφερθεί καθόλου για το όνομα πάει η αναθεματισμένη και το φωνάζει με το όνομα της...την κάνεις ρόμπα ή όχι...αφήστε μην συνεχίσω γιατί συγχήστηκα και δεν κάνει....

τι έγινε βρε κορίτσια σήμερα? πόσες σελίδες γεμίσατε απο χτες το βράδυ? φαντάζομαι τι έχει να γίνει όταν σταματήσουμε και όλες απο τη δουλεια:P

κουβέντα για πεθερές βλέπω, ευτυχώς η δική μου είναι καλή και δεν έχω προβλήματα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

απο συγγενείς που τα ξέρουν όλα έχουμε μπόλικους και εγω και ο αντρούλης μου, αλλά έχω αποφασίσει να μην ασχολούμε απλά γελώ μαζί τους!

Σήμερα πήγα κα ιέκανα την καμπύλη σακχάρου και γενικές. Ευτυχώς που μου είχαν πει να πάρω μαζί μου ένα λεμόνι, γιατί αλλιώς δεν θα την έπινα με τίποτα εκείνη την αηδία. Αν ήξερα θα έπαιρνα και πιο μεγάλο. όταν λοιπόν πάτε για εξέταση πάρτε και κανένα λεμονάκι καλού κακού!!!

Εδώ που ρώτησα κάνουν εκπτώσεις και στα κρεβατάκαι και στα καροτσάκια. Κορίτσια με έχουν μπερδέψει γα τα τριπλά καρότσια, αλλοι λεν ότι δεν χρειάζεται, άλλοι λεν ότι είναι πολύ καλα. Για πείτε και σεις μπας και ξεμπερδευτω και αποφασίσω...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας kinderakia

απο χτες το απογευμα, ξεστολιζουμε, συγυριζουμε, καθαριζουμε κι εχω πεθανει... Πάλι καλά σήμερα πηγαμε το Στελιο στη γιαγια...μπας και τελειωσουμε καμια ωρα.

Κανω ενα διαλειμματακι τωρα και ειπα να σας "επισκεφτω"!

Thalia να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, με το καλο το μπεμπε

Χριστίνα ναι, το doppler υπρεηχος ειναι μην αγχωνεσαι

Iwanna αυτο με τα μεγεθη, το ζω ακόμα...που είναι 19 μηνων ο Στελιος... Μου φερνουν κατι δωορ, λενε Νο ταδε...κι αν δεν το μετρησω πανω σε αυτα που φοραει δεν βγαζω ακρη.

Τα πάω ... με νεύρα, τα έχω με το ΙΚΑ που με βασανίζει και τον τρελό γιατρό εκεί που νομίζει ότι είναι κτήμα του το Υποκατάστημα. Δεν μου γράφει όλη την άδεια που έγραψε ο κανονικός μου γιατρός γιατί θα πρέπει να περάσω επιτροπή λέει και αν γίνει κάτι τέτοιο θα μου ζητήσει ένα σωρό εξετάσεις και χαρτιά που θα μου φύγει το κεφάλι. Είναι ή δεν είναι τρελός ο άνθρωπος?

Ωωωωχ τετοια μην ακουω, γιατι θα το παθω το εγκεφαλικο... Θελω απο τις 20/1 ως 5/2 να χτυπησω και δευτερη αδεια (τωρα ηταν just 15ημερη κ δεν περασα επιτροπη) και ελπιζω να μη μου αρχισουν τα μου-σου-του...

ΑΑΑΑ κοριτσακια ξεχασα να σας πω, μου ειπε ο γιατρος οτι μαλακτικο για τα ρουχαλακια του bebe δεν χειαζετε.Οποτε βγαλτετο απο τις λιστες σας!Μην κανουμε και τσαμπα εξοδα;););)

Sorry, αλλα με ποια λογικη δεν χρειαζεται? Αν εχεις μαθει και τα δικα σου ρουχα με μαλλακτικο...ετσι θα προτιμας λογικα και του παιδιου... Εγω παντως του εβαζα βρεφικο απορρυπαντικο κ μαλλακτικο... Και μετα τους 13-14 μηνες του βαζω οτι και σε εμας---απλα βαζω ξεχωριστο πληντυριο παλι με τα δικα του...Εεε μην ανακατευονται και με τα δικα μας εσωρουχα, που λεει ο λόγος.

Kαλημερα μανουλες!μεγαλες κουβεντες ανοιγετε βλεπω!

.........

Για τα μωρακια που δεν κουνιουνται τωρα,φατε σοκολατα ή πιειτε κατι κρυο!ετσι εχω ακουσει...κ εμενα εχει κανα 2μερες που ειναι ησυχη...

κ κατι ακομη...εχω την εντυπωση οτι για το 2011 δεν θα εχουμε ασφαλεια!χρειαζονται λεει 70 ενσημα.αραο Ιανουαριος κ Φεβρουαριος δεν μας φτανουν.Ρωτησα εκει μια κυρια στο ΙΚΑ κ μου ειπε οτι θα δουμε τι θα κανουμε γιατι λεει η αδεια μητροτητας δεν συμπεριλαμβανεται!!!

Θα προτεινα κι εγω τη σοκολατα κ μετα να ξαπλαρετε, μήπως πάρουν τα πανω τους!

Όπως εχω ξαναπει, επειδη εγω την πατησα και για το2009 δεν μπορουσα να πληρωθω αδειες (οκ για γιατρο, φαρμακα κ νοσκομειο) ...οταν με το καλο γεννησουμε και παμε στο ΙΚΑ για αδειες λοχειας, επιδοματα κλπ... πρεπει να ρωτησουεμ οοολες ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2010 ωστε να ειμαστε 100% καλυμενες για το 2011 (ΓΙΑ ΟΛΑ)

Κι επειδη εχω την αισθηση οτι καθε αργοσχολος στο κ_λοΙΚΑ σου λεει οτι του 'ρθει στο κεφαλι, ας τα μοιραστουμε τοτε εδω...μπας και βρουμε ακρη!

Αυτα κοριτσαρες! Sorry για το κατεβατό...παω να συνεχισω τις δουλίτσες!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

τι έγινε βρε κορίτσια σήμερα? πόσες σελίδες γεμίσατε απο χτες το βράδυ? φαντάζομαι τι έχει να γίνει όταν σταματήσουμε και όλες απο τη δουλεια:P

κουβέντα για πεθερές βλέπω, ευτυχώς η δική μου είναι καλή και δεν έχω προβλήματα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

απο συγγενείς που τα ξέρουν όλα έχουμε μπόλικους και εγω και ο αντρούλης μου, αλλά έχω αποφασίσει να μην ασχολούμε απλά γελώ μαζί τους!

Σήμερα πήγα κα ιέκανα την καμπύλη σακχάρου και γενικές. Ευτυχώς που μου είχαν πει να πάρω μαζί μου ένα λεμόνι, γιατί αλλιώς δεν θα την έπινα με τίποτα εκείνη την αηδία. Αν ήξερα θα έπαιρνα και πιο μεγάλο. όταν λοιπόν πάτε για εξέταση πάρτε και κανένα λεμονάκι καλού κακού!!!

Εδώ που ρώτησα κάνουν εκπτώσεις και στα κρεβατάκαι και στα καροτσάκια. Κορίτσια με έχουν μπερδέψει γα τα τριπλά καρότσια, αλλοι λεν ότι δεν χρειάζεται, άλλοι λεν ότι είναι πολύ καλα. Για πείτε και σεις μπας και ξεμπερδευτω και αποφασίσω...

Οσο σκέφτομαι ότι και εγώ θα πάω την Τετάρτη να κάνω την καμπύλη αηδιάζω...και μου έχει δώσει και με τα 100gr... αλλά και εμένα μου έχουν πει να βάλω λίγο λεμονάκι... Είναι τόσο πολύ γλυκό;;; Λες να το αντέξω;;; Φαντάσου ότι τον καφέ μου τον πίνω με πολύ ζάχαρη...

Για το τριπλό το καρότσι και έμενα ο καθένας μου έλεγε το δικό του... αλλά εγώ τελικά πήρα το 3πλό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βαλια μου απο που το πηρες το καροτσακι σου εσυ?εγω ακομα δεν εχω κοιταξει για τετοια..τωρα ειμαι κ κρεβατωμενη κι ετσι απλα τα γραφω για να δω με ποια σειρα θα τα παρω και τι θα χρειαστω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βαλια μου απο που το πηρες το καροτσακι σου εσυ?εγω ακομα δεν εχω κοιταξει για τετοια..τωρα ειμαι κ κρεβατωμενη κι ετσι απλα τα γραφω για να δω με ποια σειρα θα τα παρω και τι θα χρειαστω!

Εγώ το πήρα από το excellent στην Ν. Ιωνία. Είναι της peg perego το on track το 3πλό και το πήραμε 530 ευρώ!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Sorry, αλλα με ποια λογικη δεν χρειαζεται? Αν εχεις μαθει και τα δικα σου ρουχα με μαλλακτικο...ετσι θα προτιμας λογικα και του παιδιου... Εγω παντως του εβαζα βρεφικο απορρυπαντικο κ μαλλακτικο... Και μετα τους 13-14 μηνες του βαζω οτι και σε εμας---απλα βαζω ξεχωριστο πληντυριο παλι με τα δικα του...Εεε μην ανακατευονται και με τα δικα μας εσωρουχα, που λεει ο λόγος.

Irev μου ο γιατρος μου ειπε οτι καλο θα ηταν να μην βαζεις γιατι το μαλακτικο αφ ενος μυριζει, που απ οτι ξερω και απο τον παιδιατρο της ανηψιας μου τους πρωτους μηνες δεν κανει να υπαρχουν αρωματα και στο δωματιο που ειναι το παιδι και γενικα οτι ακουμπαει επανω στο δερματακι του μωρου.Και νομιζω κιολας οτι το μαλακτικο μπαινει στο τελος και δεν ξεβγαζετε απο τα ρουχα για να μυριζει και να κανει τα ρουχα μαλακα.Αλλα anyway η καθε μανουλα κανει οτι νομιζει.:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...