Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεθερά και καλή είναι λίγο σπάνιο... Το ξέρεις το ρητό που λεει στα @ρχ...ια μου σας γράφω και κάνω τον ζωγράφο!!! Ε αυτό ακριβώς να κάνεις. Μην ανοιξουμε πεθεροκουβεντα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

πεθερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γεια σας εγκυουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα κ καλα αποτελεσματα σε οσες εκαναν εξετασεις!

ELISAVET μην ακους κανενα.κι εγω μπουμπουκακι μου το λεω το νινακι μου κ ας τολμησει καποιος να σχολιασει. :mad:

αχ κοριτσια χθες πηγαμε στο Λητω κ ειδαμε κρεβατακι, καροτσακι κ προικα. αποφασισαμε ποια θα παρουμε αλλα θα παμε τελος του μηνος να τα παραγγειλουμε. μας ειπαν πως κανουν 1 μηνα περιπου για να ερθουν. καροτσακι διαλεξαμε το pliko switch της peg perego κ μας εκανε πολυ καλη τιμη (620)?! πηραμε κ φορμακια, καλτσακια, πανες,1 σελτεδακι,1 πιπιλα κ 1 μικρο μπιμπερο. 85 ? στο ταμειο! το μπιμπερο που πηρα ειναι της chicco με τα χελωνακια κ εχει θηλη σιλικονης.η κοπελα στο μαγαζι μας ειπε πως οι θηλες θελουν αλλαγη καθε μηνα κ οτι τα μπιμπερο πρεπει να ειναι μονο σιλικονης ή μονο καοτσουκ γιατι τα μωρα παθαινουν συγχηση θηλης! πιπιλα μπορουμε να δοκιμασουμε τι τους αρεσει περισσοτερο.

κι μενα ο μπεμπακος μου χθες ηταν ησυχος. μαλλον το ειχε η μερα,ε? για να τα ξυπνησετε δοκιμαστε να πιειτε κατι ζεστο γιατι καταλαβαινουν τη ζεστουλα μεσα στην κοιλια κ κουνιουνται εστω κ για λιγο,τουλαχιστον σ'εμενα πιανει!

φιλακια κ καλο απογευμα σε ολες!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Αυτό ξαναπέστο... Βέβαια έχει τρελή αδυναμία στον άντρα μου :mad::-x:-x

λες και δεν έχει αλλα παιδιά... Εχει ακόμα μια κόρη και ένα γιο...

Τεσπα... Πήρα και έκλεισα ραντεβού στο ΙΚΑ για τις 25/1 να πάω να μου γράψουν την αδειούλα μου!!! Λοιπόν είπαμε ότι χρειάζεται η Β-επιπέδου, βεβαίωση από το γιατρό μας με την ΠΗΤ και τελευταίο υπέρηχο ή κάνω λάθος;;;

Οποια ξέρει ας μου πει... γιατί μου δώσανε ένα τηλ. στο ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για να με ενημερώσουν και εννοείται ότι δεν το σηκώνουν...:evil:

την βεβαιωση απο τον γιατρο δεν πρεπει να την γραψει κ γιατρος του ΙΚΑ?

κ τελευταιος υπερηχος χρειαζεται????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

α!!κι εσυ μια απο τα ιδια andria ε?ρε συ εσυ εχεις μπει στην ομαδα μας στο facebook?

Οχι δεν ειμαι στο group του facebook, πες μου πως θα σας βρω και θα το κάνω μολις πάω σπίτι γιατί από τη δουλεια είναι μπλοκαρισμένο. Κανονικά θα επρέπε να κάνουμε ένα group για πεθερόπληκτες!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Tι έπαθες καλή μου;;; :lol: Πεθερόπληκτη και εσύ;;;

δεν θελω να την θυμαμαι για να μην νευριαζω!

οχι οτι ειναι κακια γυναικα..ισα ισα καλη ειναι!που κατανταει χαζη!αλλα δεν παλευεται!ειναι γυναικα παλαιου τυπου!ολη μερα κενταει!κ τωρα κανει κουβερτουλες για την εγγονα της!με κεντημα!ευτυχως της ειπα εγω ποια να κανει!

θα ακουσει κ το ονομα της !!!τι αλλο θελει!!!?????????

pSC1p2.png

Οχι δεν ειμαι στο group του facebook, πες μου πως θα σας βρω και θα το κάνω μολις πάω σπίτι γιατί από τη δουλεια είναι μπλοκαρισμένο. Κανονικά θα επρέπε να κάνουμε ένα group για πεθερόπληκτες!!!!

χαχαχα!!!!καλο!!αλλα καλυτερα να ασχολουμαστε με τα μωρακια μας και να μην αφηνουμε κανεναν τους να μας ανεβαζει την πιεσηηηηηηηηηηηη!!!!

πατα στο facebook ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, ή κανε αιτημα φιλίας σε μενα που την διαχειριζομαι- angie ploka- και θα σου κανω προσκληση εγω να μπεις!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Απόσπασμα από 7 θανάσιμες πεθερές:

Νύφη (έγκυος): Αχ βρε αγάπη μου μου μύρισε σουβλάκι...

Σύζυγος: Κάτσε να πάω να σου φέρω.. Σε 2 λεπτά θα είμαι πισω.

Νύφη: Οχι δεν πειράζει..

Σύζυγος: Μην το συζητάς, τελείωσε θα πάω.

Και η πεθερα πετάει την ατάκα:

Κοιτά πως πετάχτηκε να πάει για να της φέρει σουβλάκι που της μύρισε.. Χθες που της μύριζε ο βόθρος δεν είδα να της φέρει τίποτα!

Χιχι! Γι αυτό σου λέω πάντα θα έχουν κάτι να πουν :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

...εχω την εντυπωση οτι για το 2011 δεν θα εχουμε ασφαλεια!χρειαζονται λεει 70 ενσημα.αραο Ιανουαριος κ Φεβρουαριος δεν μας φτανουν.Ρωτησα εκει μια κυρια στο ΙΚΑ κ μου ειπε οτι θα δουμε τι θα κανουμε γιατι λεει η αδεια μητροτητας δεν συμπεριλαμβανεται!!!

Γεια σου Annie!!

Ωραία νέα και αυτά. Αν και μου φαίνεται λιγάκι περίεργο. Φυσικά εννοείς αν πάρεις και το εξάμηνο του ΟΑΕΔ έτσι? Για ψάξε το και πες μου γιατί με ενδιαφέρει πολύ!!

Για πεθερές δεν κατέχω , αλλά για ξερόλες και αγενείς γνωστούς και γενικά για άτομα που στα λένε (μπούρδες κυρίως) και δεν δέχονται αμφισβήτηση για τις μεθόδους στους έχω να λέω ιστορίες μπόλικες. Πάντως συνήθως δεν λέω ούτε ναι ούτε όχι και μετά τους κοροϊδεύουμε με τον άντρα μου. Είναι σπαστικό πάντως να προσπαθούν να σου επιβάλλουν την άποψή τους.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

αλλη μια ερωτηση ασχετη!οταν τωρα ειμαστε στη σελ.71 και γραφω και θελω σε 5 λεπτα να δω τι εχετε γραψει,τι κανω?γιατι εγω ξαναπαταω κατω την σελιδα και πηγαινω κατω κατω κι ετσι τα βλεπω.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αλλη μια ερωτηση ασχετη!οταν τωρα ειμαστε στη σελ.71 και γραφω και θελω σε 5 λεπτα να δω τι εχετε γραψει,τι κανω?γιατι εγω ξαναπαταω κατω την σελιδα και πηγαινω κατω κατω κι ετσι τα βλεπω.

Να πατάς refreash για να σου ανανεώνει την σελίδα!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εγώ πατάω refresh ή ανανέωση

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

δεν θελω να την θυμαμαι για να μην νευριαζω!

οχι οτι ειναι κακια γυναικα..ισα ισα καλη ειναι!που κατανταει χαζη!αλλα δεν παλευεται!ειναι γυναικα παλαιου τυπου!ολη μερα κενταει!κ τωρα κανει κουβερτουλες για την εγγονα της!με κεντημα!ευτυχως της ειπα εγω ποια να κανει!

θα ακουσει κ το ονομα της !!!τι αλλο θελει!!!?????????

εμενα η δικια μου δεν κενταει αλλα ειδε μια πλεκτη κουβερτουλα μιας ανηψιας της κ τη δανειστηκε για να βγαλει το σχεδιο.πηγε πηρε κ κουβαρια για να αρχισει η γιαγια του αντρα μου που μπορει ακομα κ πλεκει να την κανει αλλα τελικα δεν μπορεσαν να βγαλουν το σχεδιο. ευτυχως! χθες μου ειπε να παω να παρω μια ετοιμη αλλα εγω δεν θελω να παρω πλεκτη κ της ειπα πως δεν χρειαζεται γιατι θα ειναι πολυ ζεστη για Απριλη μηνα κ μεχρι να ρθει ο χειμωνας το μωρο θα ειναι μεγαλο.ελπιζω να μην παει να μου παρει απο μονη της! :rolleyes:

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Εμένα η πεθερά μου ήθελε κορίτσι προφανώς για να βγει το όνομα της και να μου λέει στην αρχή εχεις ομορφύνει, κορίτσι θα κάνεις ή επειδη δεν είχα καθόλου εμετούς πάλι οτι θα κάνω κορίτσι γιατι εκείνη που είχε αγόρια είχε πολλόύς εμετούς... Και άλλα τέτοια.. Ακόμα κι όταν είδαμε ότι είναι αγόρι αντί να μου πει με το καλό μου λέει φαντάζεσαι τον άλλο μήνα να σου πει ότι είναι κορίτσι??? ΕΛΕΟΣ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...