Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΑΑΑ κοριτσακια ξεχασα να σας πω, μου ειπε ο γιατρος οτι μαλακτικο για τα ρουχαλακια του bebe δεν χειαζετε.Οποτε βγαλτετο απο τις λιστες σας!Μην κανουμε και τσαμπα εξοδα;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσια εν τω μεταξύ με νευρίασαν κάτι γνωστοί εχθές που έχουν κορίτσια και μου έλεγαν να μην τον πολυχαιδεύω και τον αποκαλώ μπουμπουκάκι μου και τέτοια γιατί λέει είναι αγόρι και πρέπει να γίνει ΑΝΤΡΑΣ!!!!!!!!!!

Σιγά, δε θα μεγαλώσω και τον Κόναν τον Βάρβαρο.Εγώ θα τον κανακεύω, θα τον φιλάω, θα τον ζουπάω, θα τον έχω μοσχομυριστούλη και ας γίνει ό,τι θέλει.

Σιγά μην τον πλακώνω και στα χαστούκια για να τον κάνω άγριο.

ELISAVET μου μην ακους κανεναν!Αυτα ειναι ολα βλακειες!!Μεσα στα φιλακια και τις αγκαλιτσες θα τα εχουμε τα αγορακια μας!!!!!!

Μια ερώτηση αν ξέρετε. Οι καλαθούνες, τα κορότσια κ.τ.λ. εχουν εκπτώσεις??? Βλέπετε ξεκινούν την Παρασκευη 15 και ετοιμάζομαι για εξόρμηση!!!!

Nομίζω οτι σε αυτά τα είδη δεν κάνουν εκπτωσεις. Εγώ σκέφτηκα με τις εκπτώσεις να πάρω ρουχαλάκια, χαλί, φωτιστκό και κουρτίνα που θέλω για το δωμάτιο, σε αυτά νομίζω κάνουν εκπτώσεις.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Εννοείται!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη φοβία των αντρών μη τους βγει ο γιος μαλθακός.

Εμένα πιο πολύ με ενοχλούν κάτι νταγλαράδες που γυρνάνε με τηντσιγαρούκλα, φτύνουν και βρίζουν...........

Ευτυχώς που κι ο άντρας μου είναι της ίδιας άποψης με εμένα.

Όχι μόνο θα τον φιλάω, θα τον σκάσω στις αγκαλιές τον πρίγκηπά μου!!!!!!!!Γι' αυτή τη στιγμή ζω................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

αχ τι καλα θα ειμαστε με τα μωρακια μας!!ρε κοριτσια εως τωρα ο καιρος περναγε πολυ γρηγορα ενω τωρα ξαφνικα που μπηκα στον 6ο μου φαινεται αιωνιοτητα μεχρι να γεννησω!!

μαρακι εγω ,εσυ κι η νεραιδουλα ειμαστε κοντα νομιζω!

να σας πω ..εχει καμια σας γιατρο στον πειραια?να δω μπας κι εχουμε με καμια τον ιδιο!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια εν τω μεταξύ με νευρίασαν κάτι γνωστοί εχθές που έχουν κορίτσια και μου έλεγαν να μην τον πολυχαιδεύω και τον αποκαλώ μπουμπουκάκι μου και τέτοια γιατί λέει είναι αγόρι και πρέπει να γίνει ΑΝΤΡΑΣ!!!!!!!!!!

Σιγά, δε θα μεγαλώσω και τον Κόναν τον Βάρβαρο.Εγώ θα τον κανακεύω, θα τον φιλάω, θα τον ζουπάω, θα τον έχω μοσχομυριστούλη και ας γίνει ό,τι θέλει.

Σιγά μην τον πλακώνω και στα χαστούκια για να τον κάνω άγριο.

Αχ Ελισσαβετ μου δεν μπορώ να τα ακούω καθόλου όλα αυτά.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα και δεν κάνει στην κατάσταση μου :wink: Εαν κάνουν αγορια αυτοί να τα μαστιγώνουν κι όλας για να αντέχουν τον πόνο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Nομίζω οτι σε αυτά τα είδη δεν κάνουν εκπτωσεις. Εγώ σκέφτηκα με τις εκπτώσεις να πάρω ρουχαλάκια, χαλί, φωτιστκό και κουρτίνα που θέλω για το δωμάτιο, σε αυτά νομίζω κάνουν εκπτώσεις.

Σωστή η παίχτρια :lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αχ Ελισσαβετ μου δεν μπορώ να τα ακούω καθόλου όλα αυτά.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα και δεν κάνει στην κατάσταση μου :wink: Εαν κάνουν αγορια αυτοί να τα μαστιγώνουν κι όλας για να αντέχουν τον πόνο!

Σωστή. Κι εγώ κάτι τέτοιο τους είπα.Αν κάνουν αγόρια να τα δέρνουν για να μαλακώσει η πέτσα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε μας καλέ με τις βλακείες.Τα αγόρια παίζουν με πιστόλια και τα κορίτσια με πλυντήρια και σιδερωτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!Πού ζούμε πια;;;Εμένα προσωπικά με προσβάλει μια τέτοια θεώρηση των πραγμάτων.Εμένα ο άντρας μου ποτέ δεν επαιζε με πιστόλια και δεν έδερνε και είναι μια χαρά φυσιολογικός άντρας και κάτι παραπάνω!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Kαλημερα μανουλες!μεγαλες κουβεντες ανοιγετε βλεπω!

εμενα σημερα ειναι πολυ στραβη η μερα μου!!!!!ο αντρας μου απο χθες δεν εχει σταματησει να βηχει κ ειναι ψιλοαρρωστος κ ξερετε πως κανουν!λες κ πεθαινει!ελεος!με εχει σπασει τα νευρα!

δεν μου φτανει κ αυτος,πηγα κ στο ΙΚΑ να πληρωθω.ημασταν 6 εγκυες.παω κ εγω κουνιστη λυγιστη να δωσω το βιβλιαριο κ πεταγεται μια καργια κ φωναζει οτι ειναι ποση ωρα κ περιμενει 5 εγκυες κ της λεω κ μια εγω 6 εγκυες θα περιμενεις!ΕΛΕΟΣ μερικοι ανθρωποι.επισης κανεις δεν σηκωθηκε για να καθησει εστω η μια που ηταν με την κοιλια στο στομα!ΕΛΛΑΔΑ!!!

Για τα μωρακια που δεν κουνιουνται τωρα,φατε σοκολατα ή πιειτε κατι κρυο!ετσι εχω ακουσει...κ εμενα εχει κανα 2μερες που ειναι ησυχη...

κ κατι ακομη...εχω την εντυπωση οτι για το 2011 δεν θα εχουμε ασφαλεια!χρειαζονται λεει 70 ενσημα.αραο Ιανουαριος κ Φεβρουαριος δεν μας φτανουν.Ρωτησα εκει μια κυρια στο ΙΚΑ κ μου ειπε οτι θα δουμε τι θα κανουμε γιατι λεει η αδεια μητροτητας δεν συμπεριλαμβανεται!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εννοείται!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη φοβία των αντρών μη τους βγει ο γιος μαλθακός.

Εμένα πιο πολύ με ενοχλούν κάτι νταγλαράδες που γυρνάνε με τηντσιγαρούκλα, φτύνουν και βρίζουν...........

Ευτυχώς που κι ο άντρας μου είναι της ίδιας άποψης με εμένα.

Όχι μόνο θα τον φιλάω, θα τον σκάσω στις αγκαλιές τον πρίγκηπά μου!!!!!!!!Γι' αυτή τη στιγμή ζω................

Αχ, αχ και εγώ για αυτή την στιγμή ζω!!! Να το πάρω αγκαλίτσα και να τον γεμίσω στα φιλιά!!!!!!!! Ο έρωτας της ζωής μου πιστεύω ότι θα είναι ο γιόκας μου!!!! Εχω τόση λαχτάρα να τον δω και να είναι καλά!!!:tongue::tongue:

Και θα ήθελα να μοιάζει και στον αντρούλη μου!!!

Οσο για τις μ@@@@ιες που λένε μην ακούς κανέναν!!!!

Εγώ έχω τσαντιστεί με την πεθερά και την κουνιάδα που κάθονται και λένε αχ... κοντά στα γεννέθλια του μπαμπά του θα γεννηθεί (11 Απριλίου ο άντρας μου και 2 Απριλίου εγώ)... οχι κοντά σε εμένα, ή θα μοιάζει στον μπαμπά του ή του χρόνου θα του δίνουμε να δοκιμάζει την άχνη από τη βασιλόπιτα...

Δεν μπορούν να πουν να είναι γερό το μωράκι μου και να γεννηθεί με το καλό;;; 'H να είμαι καλά εγώ και το μωρό μετά από όσα έχω περάσει για να μείνω έγκυος;;;

Ελεοςςςςςςς... Δεν μπορώ να ακούω βλακίες από κανέναν...

ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βαλια μου θελοντας και μη ακουμε πολλες μαλακιες απο ολους κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μας..εγω δεν ξερω αν φταιει το οτι ειμαι νευρικη ετσι κι αλλιως,ή αν ειναι οι ορμονες της εγκυμοσυνης,αλλα πολλες φορες με αυτα που ακουω γινομαι τουρμπο!παμε να φαμε σε συγγενεις του ας πουμε κ λενε "ναι καλα ας την τωρα να λεει μολις γεννηθει θα ξεχασει και νυχια κ μαλλλια κ ολα" ,ή "σιγα μην το καλοκαιρι παρει το μωρο 4 μηνων μαζι σε διακοπες.εδω θα το αφησει" λες κι ας πουμε εχω σκοπο να παω και διακοπες ή κι αν παω θα θελω να παρατησω εδω το μωρο με τη λαχταρα που θα χω.πολλα-πολλα εχω ακουσει κ νευριαζω..λεω τι θελω να παρω για το μωρο,λενε οχι αυτο ειναι περιττο,ή οχι θα της παρεις καλυτερα καλαθουνα να μπορεις να την μεταφερεις κιολας.κι οσο μου λενε τοσο θελω να κνω το αντιθετο απο τα νευρα μου

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγώ έχω τσαντιστεί με την πεθερά και την κουνιάδα που κάθονται και λένε αχ... κοντά στα γεννέθλια του μπαμπά του θα γεννηθεί (11 Απριλίου ο άντρας μου και 2 Απριλίου εγώ)... οχι κοντά σε εμένα, ή θα μοιάζει στον μπαμπά του ή του χρόνου θα του δίνουμε να δοκιμάζει την άχνη από τη βασιλόπιτα...

Δεν μπορούν να πουν να είναι γερό το μωράκι μου και να γεννηθεί με το καλό;;; 'H να είμαι καλά εγώ και το μωρό μετά από όσα έχω περάσει για να μείνω έγκυος;;;

Ελεοςςςςςςς... Δεν μπορώ να ακούω βλακίες από κανέναν...

ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

Πεθερά και καλή είναι λίγο σπάνιο... Το ξέρεις το ρητό που λεει στα @ρχ...ια μου σας γράφω και κάνω τον ζωγράφο!!! Ε αυτό ακριβώς να κάνεις. Μην ανοιξουμε πεθεροκουβεντα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βαλια μου θελοντας και μη ακουμε πολλες μαλακιες απο ολους κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μας..εγω δεν ξερω αν φταιει το οτι ειμαι νευρικη ετσι κι αλλιως,ή αν ειναι οι ορμονες της εγκυμοσυνης,αλλα πολλες φορες με αυτα που ακουω γινομαι τουρμπο!παμε να φαμε σε συγγενεις του ας πουμε κ λενε "ναι καλα ας την τωρα να λεει μολις γεννηθει θα ξεχασει και νυχια κ μαλλλια κ ολα" ,ή "σιγα μην το καλοκαιρι παρει το μωρο 4 μηνων μαζι σε διακοπες.εδω θα το αφησει" λες κι ας πουμε εχω σκοπο να παω και διακοπες ή κι αν παω θα θελω να παρατησω εδω το μωρο με τη λαχταρα που θα χω.πολλα-πολλα εχω ακουσει κ νευριαζω..λεω τι θελω να παρω για το μωρο,λενε οχι αυτο ειναι περιττο,ή οχι θα της παρεις καλυτερα καλαθουνα να μπορεις να την μεταφερεις κιολας.κι οσο μου λενε τοσο θελω να κνω το αντιθετο απο τα νευρα μου

Που ήσουνα εσύ βρε αδελφή ψυχή????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Πεθερά και καλή είναι λίγο σπάνιο... Το ξέρεις το ρητό που λεει στα @ρχ...ια μου σας γράφω και κάνω τον ζωγράφο!!! Ε αυτό ακριβώς να κάνεις. Μην ανοιξουμε πεθεροκουβεντα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

Αυτό ξαναπέστο... Βέβαια έχει τρελή αδυναμία στον άντρα μου :mad::-x:-x

λες και δεν έχει αλλα παιδιά... Εχει ακόμα μια κόρη και ένα γιο...

Τεσπα... Πήρα και έκλεισα ραντεβού στο ΙΚΑ για τις 25/1 να πάω να μου γράψουν την αδειούλα μου!!! Λοιπόν είπαμε ότι χρειάζεται η Β-επιπέδου, βεβαίωση από το γιατρό μας με την ΠΗΤ και τελευταίο υπέρηχο ή κάνω λάθος;;;

Οποια ξέρει ας μου πει... γιατί μου δώσανε ένα τηλ. στο ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για να με ενημερώσουν και εννοείται ότι δεν το σηκώνουν...:evil:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...