Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα εγκυουλες μου!!Τι μου κανετε???

Thalia μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο το bebe σας!!!

Και εγω εχθες ξεστολισα και η πλατη μου με πονουσε απιστευτα.Σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα!

Σημερα μιλησα με τον μελλοντικο παιδιατρο του μπεμπη μας και μου ειπε καποια πραγματακια που πρεπει να παρω και με συμβουλευσε να μην κανω περιττες αγορες!

Μου ειπε να μην παρω καλαθουνα αλλα τα παρκοκρεβατα που ειναι δυοροφα και εχουν ενα στρωματακι επανω για να μην σκιβω οποτε λεω να παρω τετοιο που οταν θα μεγαλωσει λιγο το μωρο θα παιζει και εκει μεσα και δεν θα παει χαμενο στους 3 μηνες οπως η καλαθουνα.

Επισης τον ρωτησα για τα ρουχαλακια του jumbo και μου ειπε να παρω αφοβα και οτι ειναι οκ!Ετσι κι αλλιως μου ειπε θα τα πλυνω οποτε που λεει ο λογος και το χειροτερο βαμβακι να ειναι δεν εχει προβλημα.Μου ειπε να παρω καμια 10αρια και οχι παραπανω γιατι τα bebe μας θα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.Οποτε βουρ στα jumbo.

Ευτυχως γιατι ειναι ετσι κι αλλιως πολλα τα εξοδα μπας και εξοικονομισουμε τιποτα απο τα jumbo!χιχι:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί μάλλον είναι κουρασμένα τα μωράκια μας και κοιμούνται.Θαρρείς και σκάβουν όλη μέρα εκεί μέσα.Όλα έτοιμα τους τα δίνουμε και έχουν και παράπονα!!!!!!!

Τί να πω, μάλλον μας πήραν χαμπάρι και μας δουλεύουν...........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

μα τετοια κουραση εχουν πια??ουφφφφφφ...........καλα χτες μπηκα στο mammyland κι ειδα καμια 100ρια βιντεακια γεννας...ανατριχιαστικο!!!αλλα σκεφτομουν το μπουμπουκακι μου μολις θα το δω κ λεω χαλαλι ο πονος..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Τι κάνετε? Μην ανησυχείτε όσες δεν πολυακούτε τα μπεμπεκια σας, θα ξεκουράζονται τα μικρούλια μου. Φατε καμιά σοκολάτα, έχω ακούσει ότι βοηθάει :wink:

Κατά τα άλλα εγώ μάλλον δεν θα κάνω ντόπλερ. Το ραντεβού στο γιατρό μου αργει ακόμα (29/1), οπότε θα αργήσω να δω τον μπεμπάκο μου.

Βρε κορίτσια δεν ανυπομονείτε να γεννηθούν τα μωρά σας ή μόνο εγώ είμαι τόσο ανυπόμονη?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω φοβαμαι πολυ....εδω φοβομουν αρχικα μεχρι και το γυναικολογο...αλλα οσο περναει ο καιρος κι ανυπομονω,γεννησαν κ 2-3 φιλες μου κ λεω εγω δε θα μπορεσω???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ax, κουρασμένα, ε;;; Τι να πω... Εμείς οι μανούλες τι είμαστε δηλαδή;;;

angie! μου και εγώ χτες βράδυ που ξάπλωσα χάϊδευα την κοιλιά μου και σήμερα το πρωί τα ίδια αλλά τίποτα ο μικρός...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα εγκυουλες μου!!Τι μου κανετε???

Thalia μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο το bebe σας!!!

Και εγω εχθες ξεστολισα και η πλατη μου με πονουσε απιστευτα.Σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα!

Σημερα μιλησα με τον μελλοντικο παιδιατρο του μπεμπη μας και μου ειπε καποια πραγματακια που πρεπει να παρω και με συμβουλευσε να μην κανω περιττες αγορες!

Μου ειπε να μην παρω καλαθουνα αλλα τα παρκοκρεβατα που ειναι δυοροφα και εχουν ενα στρωματακι επανω για να μην σκιβω οποτε λεω να παρω τετοιο που οταν θα μεγαλωσει λιγο το μωρο θα παιζει και εκει μεσα και δεν θα παει χαμενο στους 3 μηνες οπως η καλαθουνα.

Επισης τον ρωτησα για τα ρουχαλακια του jumbo και μου ειπε να παρω αφοβα και οτι ειναι οκ!Ετσι κι αλλιως μου ειπε θα τα πλυνω οποτε που λεει ο λογος και το χειροτερο βαμβακι να ειναι δεν εχει προβλημα.Μου ειπε να παρω καμια 10αρια και οχι παραπανω γιατι τα bebe μας θα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.Οποτε βουρ στα jumbo.

Ευτυχως γιατι ειναι ετσι κι αλλιως πολλα τα εξοδα μπας και εξοικονομισουμε τιποτα απο τα jumbo!χιχι:P:p:p:p

μμμμ.....καλή ιδέα αυτή με το παρκοκρέββατο...ότι άλλες πληροφορίες σου δώσει ξέρεις εσυ τώρα κοινοποίηση στις μανούλες! Ευχαριστούμε νεραιδούλα μας και καλή σου μέρα:P:p:p

και γω! και γω! ανυπομονώ να πιάσω στην αγκαλίτσα μου τον μπέμπη μου!!! αχ βρε κορίτσια δεν νομίζω ότι υπάρχει και καμία μανούλα που δεν θα έχει την ανυπομονησία και την λαχτάρα να δεί και να πιάσει στην αγκαλίτσα της το μωρουλινάκι της!!! Έτσι δεν είναι???:lol::lol::lol:

αστα Βαλια μου θα μας σκασουν..μεχρι προχτες που μασταν στο Μητερα κουνιοταν ολη μου η κοιλια συνεχεια και τωρα που καθομαι ολη μερα στο κρεβατιο τιποτα...

Χριστινακι νομιζω ολες οι μανουλες το ιδιο νιωθουμε!!ρε κοριτσια λετε να γεννησουμε καποιες μαζι που γενναμε σε κοινα μαιευτηρια??να φτιαχναμε μια λιστα με τις ΠΗΤ μας και τα μαιευτηρια χωρισμενη ομως ?δηλ οσες ειναι 20-25/04 και ειναι στο μητερα μαζι,οσες ειναι 10-15/4 ας πουμε κι ειναι ιασω μαζι.τι λετε?ειναι δυσκολο?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Ετσι ακριβως Χριστινακι! Περιμενω πως και πως να περασει ο καιρος! Δεν νομιζω να υπαρχει πιο υπεροχη αισθηση στον κοσμο απ'το να βλεπεις το μωρακι σου και να το κρατας στην αγκαλια σου. Αχ, ποτε θα'ρθει αυτη η ωρα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγώ λέω στον άντρα μου αντε να γεννηθει το μωράκι μας να παίζω μαζί του και χαμογελάει :lol: Πολύ χαζομπαμπάς!

Δεν το έχω φανταστεί καθόλου που θα μοιάζει... Μακάρι να μοιάζει του άντρα μου, και να τους έχω δύο!!!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αντζυ μου, γραφαμε μαζι. Εμεις παντως ξερουμε πως ειμαστε κοντα κοντα οι δυο μας με μια ακομα κοπελιτσα που τωρα μου διαφευγει το ονομα της. Οσο πλησιαζει κι ο καιρος-οταν πια μπουμε στον μηνα μας, θα μας δωσει ο γιατρος και πιο συγκεκριμενες ημ/νιες και θα ξερουμε αν εχουμε πιθανοτητες να συμπεσουμε ή οχι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχ βρε κορίτσια εν τω μεταξύ με νευρίασαν κάτι γνωστοί εχθές που έχουν κορίτσια και μου έλεγαν να μην τον πολυχαιδεύω και τον αποκαλώ μπουμπουκάκι μου και τέτοια γιατί λέει είναι αγόρι και πρέπει να γίνει ΑΝΤΡΑΣ!!!!!!!!!!

Σιγά, δε θα μεγαλώσω και τον Κόναν τον Βάρβαρο.Εγώ θα τον κανακεύω, θα τον φιλάω, θα τον ζουπάω, θα τον έχω μοσχομυριστούλη και ας γίνει ό,τι θέλει.

Σιγά μην τον πλακώνω και στα χαστούκια για να τον κάνω άγριο.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...