Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Μαράκι,

Όταν λέμε θέση εννοούμε ότι είναι κατακόρυφο, θέση εντελώς δεν έχει πάρει. Ενίοτε μπαίνει και ποιο μέσα στην λεκάνη , κυρίως πριν λίγες εβδομάδες που ήταν και ποιο μικρούλα νόμιζα ότι θα βγει το κεφαλάκι της από κάτω....

Τώρα έγινε ολόκληρος κορίτσαρος και προσέχει μην το μαγκώσει το κεφάλι της, οπότε το έχει λίγο ποιο ψηλά. Ή έτσι το νιώθω εγώ. Πάντως όποτε πήγαινα το τελευταίο διάστημα για υπέρηχο την ίδια στάση είχε.

Πάντως και εμένα χτυπάει κάτι ημέρες με ελάχιστη κίνηση , σπάνιο μεν, ψαρωτικό δε...

Εσύ τί κάνεις ? Τώρα που σου πέρασε το συναχάκι έχεις αρχίσει τις βόλτες στην αγορά?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να πώ επίσης, πως ότι και αν γίνει, όσο ύσυχη και αν είναι, μόλις μπώ στο αμάξι και βάλω μουσική λιγάκι δυνατά, ξεκινάει και χορέυει και εγώ η μάνα κουκουβάγια καμαρώνω και της μιλάω και τα γύρω αυτοκίνητα νομίζουν ότι δεν πήρα τα χάπια μου....... :-)

GaiGp3.png

Angel_ μου, δεν είναι να μπλέξεις με το ΙΚΑ... Αστα... είναι απάνθρωποι οι γιατροί εκεί μέσα... Και εγώ θέλω να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού να μου γράψουν την άδεια τοκετού και ξέρω ότι θα πάω και θα με εκνευρίσει ο γυναικολόγος...

maraki2108 το σκέφτηκα να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω... δεν νιώθω και άνετα να μπώ σφήνα στα ραντεβού του... Και τι;;; Να του πω;;; Και αν δεν είναι τίποτα;;; Αχ δεν ξέρω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Και τι;;; Να του πω;;; Και αν δεν είναι τίποτα;;; Αχ δεν ξέρω...

Ε, άμα ήξερες ότι δεν είναι τίποτα, θα ήσουν γιατρός..... Κάνε του ένα τηλέφωνο να μιλήσετε 5 λεπτάκια να του πεις το πρόβλημά σου, ή θα σου πει να περάσεις από το γραφείο του, ή θα σε καθυσυχάσει τηλεφωνικά.

Μην κολλάς να έρθεις σε επαφή μαζί του, ο γιατρός στα έκτακτα φαίνεται....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Παντως νομιζω οτι αφου κουνιεται δεν υπαρχει προβλημα αλλα σιγουρα ο γιατρος σου ειναι ο ειδικος για να σου πει.

Βικυ μου, μακαρι να πηγαινα βολτα στα μαγαζια! Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα για τη μπεμπα μου λογω του οτι ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει με το υπνοδωματιο. Ασε που ο αντρας μου ειναι ακομα κρυωμενος.

Ευτυχως ερχονται την αλλη βδομαδα τα πεθερικα μου απο Αμερικη κ φιλοι κ συγγενεις εκει τους δωσαν μερικα ρουχαλακια. Τουλαχιστον να εχω κατι να χαιρομαι γιατι ο αντρας μου δεν θελει να ψωνισουμε τιποτα ακομα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δεν πας καμία βολτίτσα μέχρι ένα μαγαζάκι με παιδικά-βρεφικά? Ετσι μωρέ να πάρεις ένα μπιμπερό, καμία σαλιαρίτσα, πανάκια (πολλά από ότι είδες στις λίστες...), πραγματάκια που ότι και αν γίνει με το δωμάτιο θα τα χρειαστείς.

Έτσι πιστεύω πως θα νιώσεις και εσύ ποιό κοντά στο bebe σου και θα είσαι και ένα βήμα μπροστά στις αγορές σου (που δεν γλυτώνεις....).

GaiGp3.png

Πήγα τις προάλλες Jumbo και πήρα κάτι ψιλοπράγματα, μην φανταστείς τπτ το μεγάλο, ένα καλαθάκι γέμισα με πανάκια σαλιαρίτσες σελτεδάκια λίγα εσωρουχοφορμακια κλπ και πάλι είμαι πίσω.

Έχεις κάνει την λίστα σου?

GaiGp3.png

Οχι, δεν εχω κανει λιστα. Περιμενω να δω τι θα μου δωσει η ξαδερφη μου κ μια φιλη μου κ θα χρησιμοποιησω τις λιστες που βαλατε εδω. Ευτυχως θα μου δωσουν αρκετα πραγματα κ επιπλα κ ρουχαλακια κ πολλα ακομα. Μονο αυτο το δωματιο πρεπει να αδειασουμε για να τα φερουμε ολα να δουμε τι χρειαζομαστε ακομα. Παντως σιγουρα θα χρειαστω αυτα τα μικροπραγματα που λες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μωράκια στις κοιλίτσες!!! Τι κάνετε;;; Αχ, μην ακούω για χάλια ψυχολογία γιατί και εγώ έτσι είμαι... Συνεχίζει να είναι ήρεμος ο μπέμπης μου... Και εγώ δεν τον έχω συνηθίσει έτσι... και από την άλλη το λέω στον άντρα μου και μου λέει να μην ανησυχώ... αλλά δεν γίνεται βρε κορίτσια...

Οσο για όλα τα μωρουδιακά καλό είναι να τα πέρνουμε λίγα λίγα κάθε εβδομάδα... όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο οικονομικό αλλά για να μην μας φανούν μαζεμένα τα λεφτά...

Βάρος στην κοιλιά νιώθω και εγώ αλλά όχι κάθε μέρα... Είναι μέρες που είμαι μια χαρά και άλλες που δεν αντέχω... Ο πόνος στην πλάτη και το μπούκωμα συνεχίζεται...

Κι εμένα ο δικός μου πάλι ήσυχος είναι.Τί θα τους κάνουμε φιλενάδα για να ξυπνήσουν;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στις Ιωάννες και από εμένα, με το καλό τα παιδάια σας!

Εγώ χθες τα επαιξα...Γιόρταζε ο άντρας μου και αν και είχαμε αποφασίσει να μην κάνουμε γιορτή οι δικοί μας άνθρωποι θα ερχόντουσαν. Οπότε ξεκίνησα από το πρωί με ξεστόλισμα, καθαριότητα και μια μικρή προετοιμασία για το βράδυ ώσπου το απόγευμα δεν μπορούσα να ισιώσω τη μέση μου. Τελόσπαντων καλά περάσαμε ήσυχα, οπότε σήμερα έχει μόνο καναπέ...

Και εμείς από αγορές δεν έχουμε πάρει σχεδόν τίποτα, πέρα από κάποια ρουχαλάκια και ένα μπουρνουζάκι που ήταν τα δώρα της μπέμπας για τα χριστούγεννα. Πάντως δίκιο έχετε αν τα παρεις μαζεμένα αυτά που χρειάζονται το κόστος θα φανεί μεγαλύτερο. Οπότε θα αρχίσω σιγα σιγα τις εξορμήσεις.

Και εμείς θα πάρουμε αρκετά πράγματα από την κουνιάδα μου αν και στην αρχή ήθελα να τα πάρω όλα καινούρια για την μπέμπα τώρα όσο υπολογίζω το κόστος το ξανασκέφτηκα πιο λογικά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Κι εμένα ο δικός μου πάλι ήσυχος είναι.Τί θα τους κάνουμε φιλενάδα για να ξυπνήσουν;;

Αστα φιλεναδίτσα μου, δεν ξέρω... Κάτι έχουν πάθει τα ζουζούνια μας και τους αρέσει να μας αγχώνουν... Τουλάχιστον ας είναι ήρεμα και εκτός κοιλιάς... Τι να πω... :-(:sad::-(

Thalia μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Με το καλό το μπαμπάκι σου!!!

Κάτσε να ξεκουραστείς τώρα!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερούδια μανουλίτσες...:-Pσήμερα αργησα γιατί εχθές που έλειψα απο το γραφείο επρεπε να κάνω κάποια πραγματάκια το πρωί γαι να μην τα έχω μετά...τα τελειώσα όμως και είμαι εδω.

Καταρχήν Χρόνια Πολλά joanna,

Ιωάννα μου δεν γιορτάζεις λέει???ε δεν πειράζει εγω θα σου πω χρόνια πολλά γιατί είσαι και η αδυναμία μου ομολογώ:tongue:....!!!

Λοιπόν εχθές δεν πρόλαβα να σας γράψω γιτί απο το πρωί έτρεχε η οικογένεια πήγαμε για καμπύλη ζαχάρου (μια χαρά όλα απο την γλυκόζη ο μπέμπης έκανε πάρτυ μόνος του στην κοιλιά) επίσης κάναμε και γενική αίματος και ούρων, άντε καλά αποτελέσματα να έχω και γω!!!μετά πήγαμε να περάσουμε το τουτου μου κτεο όπου τελικά ήταν για 7/01/11 αλλά επειδή είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες τώρα το είδα 2010....δικαιολογούμε ε? Δεν πήγα τσάμπα όμως έληξε η κάρτα καυσαερίων όποτε κάτι κάναμε....Αυτάαααα θέλω να πάω και γω jumbo για να βρω κάνα ζακετάκι του μπεμπη γιατί όπως πάει ο καιρός βλέπω τον Απρίλη να κάνει το κρύο που δεν έχει κάνει τώρα. Το σκέφτηκα γιατί τα φορμάκια που εχω πάρει με κοντό μανίκι αν κάνει κρυούλι πρέπει να του τα φοράω με ζακετάκι, μην μας κρυάσουν τα νινάκια μας, έχω βέβαια και μακρυμάνικα αλλά καλό είναι να έχουμε και 2-3 ζακετούλες!!! επίσης θέλω να δω μήπως έφερε κάνα μπουρνουζάκι με κουκουλίτσα γιατί την προηγούμενη φορά δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει και του πήρα μόνο 2 σετ πετσέτες μεγάλες μα τις μικρές τους. Τι άλλο βρε κοριτσάκια???εχθές μίλησα με τον γιατρό μου και στην 28 εβδ. θα πάω για doppler τώρα είμαι στην 26 παρα 1 μερούλα. Ξέρει καμία πως γίνεται αυτό με υπέρηχο?:rolleyes:

καλημερα φιλες μανουλιτσες!!μου αρεσει που εχουμε κοινες ανησυχιες παντα κι ετσι καθησυχαζομαι κι εγω λιγο για να μην τρελλαθω..ειμαι που ειμαι κλεισμενη κ κρεβατωμενη,εχω τα νευρα μου που μου κανουν οι αλλοι τις δουλειες,εχω κ τη μπεμπα που 2 μερες με εχει τρελλανει,ολη μερα την χαιδευω και τιποτα.με πηρε ο υπνος χτες κι ολο το βραδυ κοιμηθηκα με το χερι στην κοιλια απο το αγχος μου..μετα βιας3 εχει κουνηθει 2-3 φορες...γιατι??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...