Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γειά σας!

Τί κάνετε; Πώς είστε σήμερα;

Χρόνια πολλά Joanna30! Ό,τι επιθυμείς! Με το καλό και με έναν πόνο!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές!!! Είμαι όμως περίπτωση γιατί με είπαν Ιωάννα επειδή γεννήθηκα του Ιωάννη του Θεολόγου και γιορτάζω μαζί γενέθλια και όνομα το Μάιο!

Βασιλική, να είσαι καλά, το ίδιο γρήγορα εύχομαι να γεννήσεις, με έναν πόνο!

Σήμερα πρωί πρωί πέρασα μεγάλο ζόρι με τις εξετάσεις ούρων... Θα γίνω περιγραφική και να με συγχωρείτε αλλά πέιτε μου τί κάνετε κι εσείς!

Εγώ σε αντίθεση με πολλές εδώ δεν σηκώνομαι καθόλου τη νύχτα για τσίσα, παρά μόνο αφού ξημερώσει ο Θεός τη μέρα αλλά όταν σηκώνομαι τρέχω!!!

Έτσι και σήμερα το πρωί...Έτρεχα! Μόνο που έπρεπε να πλυθώ τοπικά πριν (όπως συστήνουν οι γιατροί), να ανοιξω το σακουλάκι, μετά το κυπελάκι και τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Πωπω... Δεν άντεχα άλλο...! Εσείς πώς τα καταφέρνετε; :oops: Για γέλια και για κλάματα ήταν!

Όλο το υπόλοιπο πρωί βόλταρα στην αγορά, πήρα την παραμανούλα που σας έλεγα και πήρα και στον μπεμπάκο μια ζακετούλα από marks and spencer (κορίτσια έχει προσφορές 30% σε διάφορα μωρουδιακά, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά) και ένα σετ βούτσα και χτένα chicco! Το είπα στη μαμά μου και μου λέει γελώντας: "Από τώρα την πήρες την βούρτσα;! Αν σου μοιάσει δεν θα την χρειαστεί σύντομα!" Το λέω στον άντρα μου, γελαστά κι αυτός: "Κι εγώ δεν είχα πολλά μαλλιά αλλά είχα τριχωτή πλάτη, μη στενοχωριέσαι θα πιάσει τόπο!" Και φαντάζεστε... παρηγορήθηκα...! :-(

Για τις πιπίλες και τα μπιμπερό, να σας πω τί σκέφτομαι; Επειδή θέλω να θηλάσω, πήρα μόνο ένα μπιμπερό, της avent κι εγώ, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω και το χρειαστώ άμεσα. Και αποστειρωτή το ίδιο. Αν χρειαστώ το μπιμπερό θα το βράσω και θα στείλω κάποιον να μου αγοράσει άμεσα ό,τι θα χρειαστεί για τάισμα με γάλα σε σκόνη. Αλλά αν τα καταφέρω και θηλάσω αποκλειστικά, όπως θα ήθελα, θα ξεμείνουν τα πράγματα... Και πιπίλα έχω αγοράσει μόνο μια ορθοδοντική της nuk. Η πιπίλα δεν βοηθά στον θηλασμό και θα την δώσω ως έσχατη λύση. Μερικά μωρά δεν τις θέλουν καν. Και πάλι αν χρειαστεί αγοράζουμε τότε... Εσείς τί λέτε;

Φιλιάαα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Όλγα χρονια πολλα

πρεπει να εισαι καινουρια στην παρέα έχω καιρώ να μπώ κ μάλλον έχω χάσει επισόδια

Σχετικά με το πλύσιμο των μωρουδιακών μπορουμε να τα πλύνουμε και στο πλυντιριο ή θέλουν στο χέρι???

φιλιά

Κορίτσια, νομιζω το ειχα γραψει και στη λιστα για το μαιευτηριο...

Εγω τη χρειαστηκα απο την πρωτη μερα!!! και δεν την ειχα μαζι μου

Με το που γεννηθηκε εβαζε κατευθυειαν το χερακι για πιπιλα...οποτε προτιμησα να του δωσω κανονικη (η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μαλλον το ειχε συνηθειο απο την κοιλια)

Αααα και μη γελασετε με το msn μου...ειναι παλιο...αλλα αυτο ξαναχρησιμοποιησα μετα απο χρονια [email protected]

QuW0p3.png

Στα δύο τελευταία μηνύματα έγραφα...

dim_angel, αμάν βρε... Γιατί τόσο άγχος; Μήπως θα σε βοηθούσε να συζητάς τους φόβους σου ώστε να βγουν από μέσα σου και να μην εμφανίζονται με τη μορφή ονείρων; Κι εγώ βλέπω όνειρα καταδιωκτικά, αλλά όχι εφιάλτες... Λένε πως στην εγκυμοσύνη τα όνειρα είναι γενικά πιο έντονα οπότε μάλλον θα κάνεις λίγη υπομονή και σε αυτό!

Όσο για τη ζυγαριά, όποια έχει ζυγιστεί μετά τις γιορτές με δική της πρωτοβουλία και όχι αναγκαστικά, επειδή πήγε στο γιατρό δλδ, να σηκώσει το χέρι! Θα βραβευτεί!!! :D;):tongue:

angel09, υπομονή κι εσύ! Όταν παρασκάς, κλείνε τα μάτια και να φαντάζεσαι το μωρό σου! Νομίζω ότι θα βοηθήσει!

Η κοιλιά βαραίνει αλλά είναι με τις μέρες της! Εγώ τουλάχιστον άλλες μέρες είμαι άνετη (συνήθως όταν δεν κουράζομαι) κι άλλες βογκάω... Τις τελευταίες μέρες πονάει κι η μέση μου και όταν το πρακάνω καταβαίνει ο πόνος στο πόδι... Όλα στο πρόγραμμα είναι, δοκίμασε διάφορες συμβουλές και δες τί ανακουφίζει εσένα!

Καλή συνέχεια σας εύχομαι!

Angel09 κι εμενα αρχισε να βαραινει η κοιλια μου αλλα με ενοχλει μονο οταν ξαπλωνω στο πλαι. Μ'εχει βοηθησει πολυ η μικρη σφηνα που μου εδωσε η ξαδερφη μου.

dim_angel ασχημο πραγμα οι εφιαλτες. Υπομονη και προσπαθησε να κανεις ευχαριστες σκεψεις βρε κοριτσακι. Ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας σου νομιζω. Χαρουμενα πραγματα και εικονες βαζε στο μυαλο σου.

Joanna30 Χρόνια πολλα!!! Με το καλο το μπεμπακι σου.

Ιωαννα, δεν νομιζω να το θυμηθουμε τον Μαιο οποτε εχεις τις ευχες μου απο τωρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια Χρόνια πολλά στις Ιωάννες εύχομαι, ο τι επιθυμείτε κ με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας.Κ γω σήμερα κακόκεφη.Με πήραν κ τηλ οτι ξεκινάνε τα μαθήματα τοκετού κ έχω προβληματιστεί με τι ακροβατικά θα τα καταφέρω.Η αλήθεια είναι για να τα παρακολουθήσω θα πρέπει να μείνω στην Αθήνα συνεχόμενα.Να πηγαινοέρχομαι κάθε βδομάδα δεν παίζει.Απ την άλλη αν μείνω στην Αθήνα ούτε τη μάνα μου αντέχω κ θα μαι κ μακριά απ τον άντρα μου.Βέβαια η κοπέλα απ τη γραμματεία επέμενε πως τα μαθήματα είναι παρα πολύ σημαντικά.Τέλος πάντων θα δούμε.Κορίτσια υπολόγισε καμιά το κόστος της λίστας να μας πει κ μας;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ!!!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑ ΒΔΟΜΑΔΑ 5-10 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΑ JUMBO ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ,ΠΑΝΑΚΙΑ,ΠΙΠΙΛΕΣ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΚΤΛ.ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..ΦΟΡΜΑΚΙΑ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ),ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΤΛ. 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ JUMBO ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ,ΚΟΥΝΙΕΣ,ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΤΛ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τι να υπολογισουμε βρε κορίτσια... θελετε να το πάθουμε το εγκεφαλικο?

Ένα πράγμα θα σας πω... Την πρωτη φορα που πηγα Jumbo (7μηνων στο γιο μου) με τα 3ευρα και 5ευα...φτάσαμε ταμείο, δώσαμε 450 Ευρώ!!! Πάθαμε τον πρώτο ταμπλά και το δεύτερο με το που ήρθαμε σπίτι γιατί αρχίσαμε να σημειώνουμε τι ΔΕΝ είχαμε πάρει...

Και μιλαω καθαρα για ρουχισμο, φορμακια, φανελακια, καλτσακια, σελτεδακια, "σκατουλάκια"... χωρίς καν μπιμπερο... Αυτα τα ειχα ηδη παραγγειλει στο φαρμακειο μαζι με τον αποστειρωτη (ολα nuk)

Ααα και μια υποσημειωση...μπιμπερο, θηλες, πιπιλες... πιο φτηνα ειναι στα Σουπερ Μαρκετ. Μην φανταστειτε τραγικη διαφορα...αλλά εγώ που δεν θήλαζα και πηρα 7 μεγαλα, 3 μικρα, και 4 πιπιλες... Στο τελος, εκανε τη διαφορα

Κατα τα αλλα οι τιμες του jumbo ειναι ιδιες με του φαρμακειου (και στις κρεμες, λαδακια, σαμπουαν κλπ...)

QuW0p3.png

η κοιλια μου κ μενα βαρενει κοριτσια!επισης δεν μπορω να ξαπλωσω καθολου ανασκελα γιατι δεν μπορω να αναπνευσω!πνιγομαι!

γιατι ετσι βρε μανουλες με τους εφιαλτες?αν σας προβληματιζει κατι να το βγαλετε απο πανω σας!να κανετε μονο θετικες σκεψεις και να στε χαρουμενες (οσο ειναι δυνατον).

εγω κοριτσια ειχα παει στον γιατρο 29/12 κ με ζυγισε!στα +8 ημουν!:shock::shock::shock:

ομως ..ολος περιεργως μονο κοιλουμπα εχω κ το στηθος βεβαια που μεγαλωσε αρκετα!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Συμφωνώ με την τακτική λίγα-λίγα από την λίστα και την εφαρμόζω! Σήμερα πήρα 2 πραγματάκια που βγήκα, προχθές πήρα μια βαμβακερή κουβερτούλα και μια απλή αλλαξιέρα φουσκωτή από Ικέα και σιγά-σιγά μαζεύονται, χωρίς να παθαίνω εγκεφαλικό με τη μία σε κάποιο ταμείο...

Το επόμενο που θέλω τα πάρουμε είναι το στρώμα και το καθίσματάκι από τα πιο χοντρά και μια μπανιερούλα και πάντα για το κρεβάτι. Πάντως τα μεγέθη των ρούχων είναι πολύ μπέρδεμα... Από μαγαζί σε μαγαζί υπάρχουν διαφορές και τελικά τα σύγκρινα το ένα πάνω στο άλλο και μόνο έτσι μπόρεσα να τα ταξινομήσω... Εσείς πώς τα πάτε με αυτές τις αγορές; Βγάζετε άκρη;

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

Καλημέρα μανούλες και μωράκια στις κοιλίτσες!!! Τι κάνετε;;; Αχ, μην ακούω για χάλια ψυχολογία γιατί και εγώ έτσι είμαι... Συνεχίζει να είναι ήρεμος ο μπέμπης μου... Και εγώ δεν τον έχω συνηθίσει έτσι... και από την άλλη το λέω στον άντρα μου και μου λέει να μην ανησυχώ... αλλά δεν γίνεται βρε κορίτσια...

Οσο για όλα τα μωρουδιακά καλό είναι να τα πέρνουμε λίγα λίγα κάθε εβδομάδα... όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο οικονομικό αλλά για να μην μας φανούν μαζεμένα τα λεφτά...

Βάρος στην κοιλιά νιώθω και εγώ αλλά όχι κάθε μέρα... Είναι μέρες που είμαι μια χαρά και άλλες που δεν αντέχω... Ο πόνος στην πλάτη και το μπούκωμα συνεχίζεται...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Valia τί κάνεις?

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά Joanna για εχτές , αλλά βλέπεις ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι φυραίνει και τούτο πού και πού....

Valia μου μην αγχώνεσαι για την κινητικότητα του μπέμπη, κάνουν διαλείμματα τα άτιμα στην παράσταση και μας κοροϊδεύουν...

Βάρος δεν νιώθω, αλλά τί να νιώσω? Για να καταλάβω βάρος πρέπει να περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου....

GaiGp3.png

Καλημέρα Valia τί κάνεις?

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά Joanna για εχτές , αλλά βλέπεις ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι φυραίνει και τούτο πού και πού....

Valia μου μην αγχώνεσαι για την κινητικότητα του μπέμπη, κάνουν διαλείμματα τα άτιμα στην παράσταση και μας κοροϊδεύουν...

Βάρος δεν νιώθω, αλλά τί να νιώσω? Για να καταλάβω βάρος πρέπει να περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου....

Eχεις δίκιο κοπέλα μου για να μην αγχώνομαι αλλά δεν είναι και εύκολο... :-(

Από χτες τον σκουντάω για να απαντήσει και κάνει πολύ λίγο, ενώ άλλες φορές κουνιέται συνέχεια...

Εσύ τι κάνεις; Πως πας;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τα πάω ... με νεύρα, τα έχω με το ΙΚΑ που με βασανίζει και τον τρελό γιατρό εκεί που νομίζει ότι είναι κτήμα του το Υποκατάστημα. Δεν μου γράφει όλη την άδεια που έγραψε ο κανονικός μου γιατρός γιατί θα πρέπει να περάσω επιτροπή λέει και αν γίνει κάτι τέτοιο θα μου ζητήσει ένα σωρό εξετάσεις και χαρτιά που θα μου φύγει το κεφάλι. Είναι ή δεν είναι τρελός ο άνθρωπος?

GaiGp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Βαλια μου μην ανησυχεις. Ειναι με τις μερες τους κι αυτα. Μπορει να κοιμαται τις ωρες που εισαι ξυπνια εσυ. Μη ξεχναμε οτι κοιμονται τουλαχιστον 17 ωρες τη μερα. Ομως για να νιωσεις καλυτερα, μπορεις να παρεις τον γιατρο σου να σε δει εκτακτως για να'σαι σιγουρη. Αυτο που σκεφτομουν ειναι οτι τωρα ισως πηρε θεση κ γι'αυτο δεν κανει τις κωλοτουμπες που εκανε παλια γι'αυτο κ το νιωθεις λιγοτερο. Angel_ εσενα που'χει παρει θεση ισχυει αυτο?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...