Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Annie μου μην νομίζεις και εγώ μπερδεμένη είμαι... Δεν ξέρω τι να πάρω πια... Δεν έχω και κανέναν να μου πει... Το μόνο που έκανα με δική μου πρωτοβουλία είναι ότι οι θηλές που πήρα είναι σιλικόνης... Και μπουκάλια πήρα μικρά και μεγάλα... Τι να πω... Οποια μανούλα ξέρει τι να κάνουμε με όλα αυτά ας μας πει...

Πιπίλες θα πάρετε ή δεν θα κάνει επειδή θα είναι μικρούλια ακόμα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανουλιστες ποια ξερει να μου πει για το γαια στοπ ερρικος ντυναν/??

Tι είναι αυτό;;; Εντάξει το ερρικος ντυναν είναι το νοσοκομείο αλλά το άλλο που γράφεις δεν το καταλαβαίνω... :confused::confused:

Αααα, εχω msn και skype!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Tι είναι αυτό;;; Εντάξει το ερρικος ντυναν είναι το νοσοκομείο αλλά το άλλο που γράφεις δεν το καταλαβαίνω... :confused::confused:

Αααα, εχω msn και skype!!!

Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Κ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ!! Α,ΩΡΑΙΑ!!ΕΓΩ ΜΟΝΟ MSN EXΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ!!

[email protected]

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Κ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ!! Α,ΩΡΑΙΑ!!ΕΓΩ ΜΟΝΟ MSN EXΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ!!

[email protected]

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω...

Εμένα είναι [email protected] και ούτε και εγώ το πολυλειτουργώ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω...

Εμένα είναι [email protected] και ούτε και εγώ το πολυλειτουργώ...

ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!ΧΑΧΑ!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ / ΤΟΚΕΤΟΙ

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 9/11/2009

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚ.ΘΕΣΗ 38

ΒΒ 4 78

ΒΒ 3 190

ΒΑ 2 240

Α 1 405

ΛΟΥΞ 700

ΣΟΥΙΤΑ 1,000

ΜΕΝΝ ΑΠΛΗ - ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ 150 (πακέτο)

ΜΕΝΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 300 (πακέτο)

ΜΕΘ 650

TOKETOI

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ (εφάπαξ μέχρι 4 ημέρες)

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ 4 1,990

ΒΒ 3 2,090

ΒΑ 2 2,850

Α 1 5,200

ΛΟΥΞ 7,150

ΣΟΥΙΤΑ 11,950

Δεν συμπεριλαμβάνεται:

Αμοιβή Ιατρού

Νάρκωση & Έξοδα Νάρκωσης

Υγειονομικό Υλικό

Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

Φαρμακευτική Αγωγή

Υγειονομικό υλικό & Εργαστηριακές και Ιατρικές εξετάσεις & Φάρμακα ανέρχονται για τον φυσιολογικό τοκετό κοντά στα 730 ευρώ

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 1,550

Δεν συμπεριλαμβάνεται: Αμοιβή ιατρού, ειδικές εξετάσεις νεογνού

Περιλαμβάνεται: Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα & συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 1,950

Δεν συμπεριλαμβάνεται: Αμοιβή ιατρού

Περιλαμβάνεται: Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα, επισκληρίδιος αναισθησία, συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις και ειδικές εξετάσεις του νεογνού

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ (εφάπαξ μέχρι 4 ημέρες)

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ 4 2,170

ΒΒ 3 2,250

ΒΑ 2 2,990

Α 1 5,450

ΛΟΥΞ 8,150

ΣΟΥΙΤΑ 12,800

Δεν συμπεριλαμβάνεται: Αμοιβή Ιατρού, Υγειονομικό Υλικό

Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις, Φαρμακευτική Αγωγή

Υγειονομικό υλικό, Εργαστηριακές και Ιατρικές εξετάσεις & Φάρμακα

ανέρχονται για την καισαρική τομή κοντά στα 1.040 ευρώ.

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 2,050

Δεν συμπεριλαμβάνεται : Αμοιβή ιατρού

Περιλαμβάνεται: Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα, έξοδα αναισθησίας (γενική ή επισκληρίδιος),συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις και ειδικές εξετάσεις του νεογνού

Παρατηρήσεις

1. Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς θα πρέπει, την ημέρα του Εξιτηρίου, να ελευθερώνουν το δωμάτιο το αργότερο μέχρι τις 12:00.

2.Οι ώρες επικεπτηρίου για του νοσηλευτικού ς ορόφους είναι: 10:00 π. μ.-13:00 μ. μ. και 18:00 μ. μ.-21:00 μ. μ.

3. Οι ασθενείς πού δεν θα μπορούν να νοσηλευθούν στην αιτούμενη θέση λόγω μη ύπαρξης κρεβατιού και νοσηλεύονται σε άλλη θέση

θα επιβαρύνονται, για όσες ημέρες θα βρίσκονται εκτός θέσεως, διαφορά νοσηλίου ανά ημέρα, ως εξής:

Από ΒΒΟικονομική Θέση σε τετράκλινο 25 ?, σε τρίκλινο 35 ? , σε δίκλινο 50 ?.

Από 4κλινο σε τρίκλινο 20 ? και σε 2κλινο 50 ?

Από 3κλινο σε 2κλινο 40 ?.

4. Χρέωση συλλογής ομφαλοπλακουντιακού αίματος σε άσηπτο περιβάλλον: 350 ?.

5. Οι ανωτέρω τιμές είναι κατά προσέγγιση

Αυτές είναι οι τιμές του ΙΑΣΩ, που μου τις στείλανε με e-mail...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

χρονια; πολλα στην Ιωάννα στο Γιαννη και οτι καλο όλες επιθυμέιτε για τη νέα χρονιά

χΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΕς ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ αι ευχαριστώ για τις ευχές που μου στειλατε

Ειχα καμια βδομάδα να μπω για τι μου καηκε ο υπολογιστής καιτωρα που ξανα μπήκα έχω χάσει 10 σελίδες δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω ποτε προλάβατε τοσα πολλά?????

Ελπίζω να ειστε καλά εγω πέρασα ήσυχες γιορτες χωρίς πολλές μετακινήσεις

Κανένα συνταρακτικο νέο ειχαμε???Φιλιά

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ / ΤΟΚΕΤΟΙ

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 9/11/2009

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚ.ΘΕΣΗ 38

ΒΒ 4 78

ΒΒ 3 190

ΒΑ 2 240

Α 1 405

ΛΟΥΞ 700

ΣΟΥΙΤΑ 1,000

ΜΕΝΝ ΑΠΛΗ - ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ 150 (πακέτο)

ΜΕΝΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 300 (πακέτο)

ΜΕΘ 650

TOKETOI

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ (εφάπαξ μέχρι 4 ημέρες)

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ 4 1,990

ΒΒ 3 2,090

ΒΑ 2 2,850

Α 1 5,200

ΛΟΥΞ 7,150

ΣΟΥΙΤΑ 11,950

Δεν συμπεριλαμβάνεται:

Αμοιβή Ιατρού

Νάρκωση & Έξοδα Νάρκωσης

Υγειονομικό Υλικό

Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

Φαρμακευτική Αγωγή

Υγειονομικό υλικό & Εργαστηριακές και Ιατρικές εξετάσεις & Φάρμακα ανέρχονται για τον φυσιολογικό τοκετό κοντά στα 730 ευρώ

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 1,550

Δεν συμπεριλαμβάνεται: Αμοιβή ιατρού, ειδικές εξετάσεις νεογνού

Περιλαμβάνεται: Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα & συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 1,950

Δεν συμπεριλαμβάνεται: Αμοιβή ιατρού

Περιλαμβάνεται: Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα, επισκληρίδιος αναισθησία, συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις και ειδικές εξετάσεις του νεογνού

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ (εφάπαξ μέχρι 4 ημέρες)

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ 4 2,170

ΒΒ 3 2,250

ΒΑ 2 2,990

Α 1 5,450

ΛΟΥΞ 8,150

ΣΟΥΙΤΑ 12,800

Δεν συμπεριλαμβάνεται: Αμοιβή Ιατρού, Υγειονομικό Υλικό

Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις, Φαρμακευτική Αγωγή

Υγειονομικό υλικό, Εργαστηριακές και Ιατρικές εξετάσεις & Φάρμακα

ανέρχονται για την καισαρική τομή κοντά στα 1.040 ευρώ.

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 2,050

Δεν συμπεριλαμβάνεται : Αμοιβή ιατρού

Περιλαμβάνεται: Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα, έξοδα αναισθησίας (γενική ή επισκληρίδιος),συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις και ειδικές εξετάσεις του νεογνού

Παρατηρήσεις

1. Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς θα πρέπει, την ημέρα του Εξιτηρίου, να ελευθερώνουν το δωμάτιο το αργότερο μέχρι τις 12:00.

2.Οι ώρες επικεπτηρίου για του νοσηλευτικού ς ορόφους είναι: 10:00 π. μ.-13:00 μ. μ. και 18:00 μ. μ.-21:00 μ. μ.

3. Οι ασθενείς πού δεν θα μπορούν να νοσηλευθούν στην αιτούμενη θέση λόγω μη ύπαρξης κρεβατιού και νοσηλεύονται σε άλλη θέση

θα επιβαρύνονται, για όσες ημέρες θα βρίσκονται εκτός θέσεως, διαφορά νοσηλίου ανά ημέρα, ως εξής:

Από ΒΒΟικονομική Θέση σε τετράκλινο 25 ?, σε τρίκλινο 35 ? , σε δίκλινο 50 ?.

Από 4κλινο σε τρίκλινο 20 ? και σε 2κλινο 50 ?

Από 3κλινο σε 2κλινο 40 ?.

4. Χρέωση συλλογής ομφαλοπλακουντιακού αίματος σε άσηπτο περιβάλλον: 350 ?.

5. Οι ανωτέρω τιμές είναι κατά προσέγγιση

Αυτές είναι οι τιμές του ΙΑΣΩ, που μου τις στείλανε με e-mail...

Χρονια πολλά Βαλια μου

τη λυπητερή μου τη στειλαν και μένα

Ειμαι ανυσυχη γιατι αυτά τα έξτρα που δεν συμπεριλαμβάνονται ποτέ δεν ξέρεις μέχρι που θα φτάσουν δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη. Πάντως και να μου δίνουν θα τους ρωτώ εαν χρεώνεται έξτρα. Εκει πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις αμαν . Τελοσπάντων τουλάχιστον όλα να άνε καλά και χαλάλι. Στο Δευτερο πάντως με βλέπω για κρατικο

Φιλάκια

Διαφημίσεις

εγω πηρα προδερμ.Εχει και μαλακτικό

βρε μην αγχωνεστε.Τα μωρα κοιμουνται την περισσοτερη ωρα.

Το εχω δει εγω το εργο.Θα γεννησουμε και θα την βγαζουμε πανω απο την κουνια να βλέπουμε αν αναπνέουν

Γεια σου Όλγα χρονια πολλα

πρεπει να εισαι καινουρια στην παρέα έχω καιρώ να μπώ κ μάλλον έχω χάσει επισόδια

Σχετικά με το πλύσιμο των μωρουδιακών μπορουμε να τα πλύνουμε και στο πλυντιριο ή θέλουν στο χέρι???

φιλιά

Annie μου μην νομίζεις και εγώ μπερδεμένη είμαι... Δεν ξέρω τι να πάρω πια... Δεν έχω και κανέναν να μου πει... Το μόνο που έκανα με δική μου πρωτοβουλία είναι ότι οι θηλές που πήρα είναι σιλικόνης... Και μπουκάλια πήρα μικρά και μεγάλα... Τι να πω... Οποια μανούλα ξέρει τι να κάνουμε με όλα αυτά ας μας πει...

Πιπίλες θα πάρετε ή δεν θα κάνει επειδή θα είναι μικρούλια ακόμα;;;

Βάλια μου απο όσο γνωριζω και πιπίλες χρειάζονται υπάρχουν μικρες για 0 μηνών δηλ νεογέννητα και συνεχίζεται ανάλογα με την ηλικία

Kαλημέραααα!

Χρόνια πολλά, καλοφωτισμένες όλες μας και τα μωρά μας επίσης!!!

Σήμερα έχω ευχάριστα νέα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας!

Γέννησε η κουμπάρα μας ένα υγειέστατο κοριτσάκι σήμερα το πρωί, 3.250 γρ.!!! :D :D :D To πρώτο μας βαφτιστηράκι!!!

Είχε μπει στο μήνα της στις 29/12 και γέννησε μέσα σε ένα τέταρτο τη μπουμπού της και χωρίς να χρειαστεί επισκληρίδιο!!! (έτσι για να παίρνουμε κουράγιο! ;)) Άντε, και στα δικά μας!!!

Θα πάμε το απόγευμα να τους δούμε! Είμαι πολύ χαρούμενη και αναστατωμένη ταυτόχρονα! Ανυπομονώ και για τον δικό μας τον σκατούλη που αυτή τη στιγμή κλωτσάει το netbook από την κοιλιά μου... Μάλλον σας στέλνει χαιρετισμούς!

Περαστικά σε όλες και στους άρρωστους συζύγους!

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της άδειας του αντρούλη μου... :-( Από αύριο επιστροφή στα καθιερωμένα... Αλλά τουλάχιστον κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο!!!

Φιλιά!

Ακουγεται σαν να ειναι ο ιδανικος τοκετός για όλες μας να ναι καλά η κοπέλα και στα δικά μας με τον ίδιο τρόπο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις Ιωάννες μου.

Σήμερα ήταν μια χάλια μέρα. Γκκρρρρ.

Ξεκίνησε με ένα εφιάλτη και κλάματα και συνεχίζεται γενικά με κλάματα, βουρκώματα, νεύρα. Χάλι μαύρο. Δεν μπορώ να βλέπω άλλους εφιάλτες. Με τρομάζουν. Ο σημερινός όμως ήταν ο χειρότερος αφού είχε να κάνει με το ζουζούνι.

Σχετικά με τη ρινορραγία κι εμένα η μύτη μου είναι ευαίσθητη από την αρχή αλλά μόνο όταν τη φυσάω.

Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό...που σημαίνει ότι θα δω το πλασματάκι που χοροπηδάει μέσα μου...αλλά θα ζυγιστώ κιόλας γεγονός που με φρικάρει.

Θα ρωτήσω το γιατρό για την άδεια, και τα έξοδα τοκετού και θα σας ενημερώσω σχετικά.

X4pTp3.png

Καλησπέρα κοπέλες!! Καλησπέρα και στα μπεμπακια σας!

Ολα καλά τα νέα σας απο οτι διαβαζω και χαίρομαι για αυτο. :)

Εδω ολα καλα με την εγκυμοσύνη μου επίσης, ολα καλα με την περίδεση και τον τραχηλο, αν εξαιρέσουμε τους κολικούς στο έντερο που με εχουν τρελανει. τον πόνο στα κόκκαλα που δεν με αφηνει να κοιμηθώ όλο τα βραδυ και άλλες διάφορες ενοχλήσεις που προσπαθω να μην λαμβάνω υπόψιν μου!!! Το καλο είναι οτι ο μπεμπης με έχει τρελάνει στις κλωτσιές! :)

Φυσικά εχω και την καθημερινη αγωνία αν θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα και την ψυχολογια - ασανσέρ!!! Κανουμε υπομονή! Απλα είμαι σπίτι ολη μερα σχεδόν και θα είμαι μέχρι να γεννήσω αφου ετσι πρέπει και είμαι καναπέ - κρεβάτι...

Βρε κορίτσια ... η κοιλιά μου εχει αρχισει και βαραίνει! Εσεις που είστε σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη αισθάνεστε αβολα οταν ξαπλώνετε /καθεστε/ περπατάτε? Μαλλον είναι κάτι που θα συνηθήσω απο δω και πέρα?

Αχ, ευχαριστώ που με ακούτε!

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...