Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω, μεγαλώσατε Ολγάκι μου πολύ!!! Υπομονή και κουράγιο... φτάνεις στην τελική ευθεία σιγά σιγά!!! Σου έδωσε ημερομηνία ή όχι ακόμα;

Εμένα ο ύπνος πλέον έχει αρχίσει και γίνεται μαρτύριο... Πονάει όλη μου η πλάτη και δεν λέει να με αφήσει, έχω απίστευτο μπούκωμα συνέχεια, λαχανιάζω πιο εύκολα και γενικότερα κουράζομαι... Το δωμάτιο το βάψαμε και περιμένουμε να στεγνώσει για να βάλουμε τη μπορντούρα και τα αυτοκόλλητα και κάποια στιγμή μέσα στο Γενάρη θα πάμε να πάρουμε την κούνια από ένα φιλικό ζευγάρι να την στήσουμε μέσα στο δωμάτιο του!!!

Ολγάκι αγόρασα θηλές για τα μπιμπερό. Πήρα 2 της AVENT με 1 οπή και 2 με 2 οπές... Χρειάζομαι και άλλες να φανταστώ, ε;;; Δώσε μας τις συμβουλές σου για τα πράγματα των μωρών μας!!!

Κατά τα άλλα την Τετάρτη θα πάω για καμπύλη ζαχάρου και στις 22/1 (που αργεί αρκετά) θα πάω στο γιατρό...

Σκληραίνει και η κοιλιά μου συχνά αλλά εκεί που σκληραίνει νιώθω και τον μπέμπη να κουνιέται... Να ανησυχήσω;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

για τα πετρωματα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο να ξεκινησουν οι συσπάσεις.Αρκει να μην γινουν περιοδικές.

Εχεις πάρει και μπιμπερο avent?Αν ναι και ο αποστειρωτης πρεπει να ειναι ο ιδιος.Χωραει 6 μπιμπερο και τα εξαρτηματα τους.Ειναι μια χαρα για ενα μωρουλι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εμενα βρε κοριτσια σκληραινει η κοιλια μου αλλα απο χτες δεν τη νιωθω κ πολυ τη μπεμπα,με το ζορι 2 φορες την ενιωσα χτες το βραδυ..σκεφτομαι μηπως ειναι απο τις συσπασεις..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

για τα πετρωματα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο να ξεκινησουν οι συσπάσεις.Αρκει να μην γινουν περιοδικές.

Εχεις πάρει και μπιμπερο avent?Αν ναι και ο αποστειρωτης πρεπει να ειναι ο ιδιος.Χωραει 6 μπιμπερο και τα εξαρτηματα τους.Ειναι μια χαρα για ενα μωρουλι

Nαι, έχω 3 μικρά της AVENT και 3 μεγάλα και αποστειρωτή ίδιο θα μου δώσουν.

angie! πάντως και εγώ δεν τον έχω πολυακούσει τον μικρούλι και έχω αρχίσει να ανησυχώ... Χθες και σήμερα είναι πάρα πολύ ήρεμος... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Παιδιά και μένα σήμερα είναι πολύ ήσυχος.Καλέ τί πάθανε αυτά;;Ομαδική υπνηλία;;;

Πάντως μην ανησυχείτε, εμένα μου έχει ξανασυμβεί.Άλλοτε είναι πολύ δραστήριος και άλλοτε λιγότερο.Μάλλον έχουν κι αυτά τα κέφια τους

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

εγω πηρα προδερμ.Εχει και μαλακτικό

βρε μην αγχωνεστε.Τα μωρα κοιμουνται την περισσοτερη ωρα.

Το εχω δει εγω το εργο.Θα γεννησουμε και θα την βγαζουμε πανω απο την κουνια να βλέπουμε αν αναπνέουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΟΛΓΑ79 σίγουρα αυτό θα κάνουμε.Μου λέγανε και για ένα μηχάνημα που μπαίνει κάτω από το στρώμα και μετράει τους παλμούς και σε ειδοποιεί αν κάνει άπνοιες.

Αλλά δεν ξέρω βρε κορίτσια, πολύ αγχωτικό μου φαίνεται.Είπαμε αλλά να μην τα καλωδιώσουμε κιόλας!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

γειά σας μανούλες και απο εμένα!!

Χρόνια πολλά στις 'ιωάννες μας, με το καλό τα μωράκια σας κοριτσάκια!

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά απο 15 μερούλες καθισιό, ευτυχώς είχαμε πολύ λίγα παιδάκια και είμασταν ήρεμα, αν και πάντα η πρώτη μέρα είναι δύσκολη.

Αύριο θα πάω για καμπύλη ζαχάρου και πολυ το σκέφτομαι μιας και δεν θέλω καθόλου τα γλυκά και δεν ξέρω πως θα την πιο την γλυκόζη:( η μικροβιολόγος μου είπε να πάρω μαζί μου και ένα λεμονάκι, ελπίζω να αλλάξει λίγο η γεύση της...

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά απο την τετράωρη αυτή ταλαιπωρία πρέπει να πάω στη δουλειά, όσες έχετε κάνει την εξέταση τι λέτε θα αντεξω?

Τέλος πάντων, και εμένα η μικρή σήμερα είναι ήσυχη, αφού χτες όλη μέρα δεν σταμάτησε!!!!:tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσια

πολυχρονες οι Ιωάννες μας και οσοι εχετε αγαπημενα προσωπα που γιορταζουν, να τα χαιρεστε!

εγω πηρα προδερμ.Εχει και μαλακτικό

βρε μην αγχωνεστε.Τα μωρα κοιμουνται την περισσοτερη ωρα.

Το εχω δει εγω το εργο.Θα γεννησουμε και θα την βγαζουμε πανω απο την κουνια να βλέπουμε αν αναπνέουν

Καλά, εγω στο γιο μου ειχα γινει αγχωτικη εως ψυχωτική θα έλεγα...Μεχρι 2 μηνων ηθελα να ειναι καποιος απο πανω του 24ωρες/24ωρο και αν κοιμοταν αρκετη ωρα, τον σκουντουσα να σιγουρευτω οτι αναπνει/αντιδραει...κλπ

Με δουλευαν ολοι, η μαμα μου φοβοταν μην παθω καταθλιψη... Ξεχνουσα να φαω αν δεν μου ελεγαν (να κι ενα καλο...) και μονο η μικρη μου αδερφη με "συμπονουσε" και οποτε ερχοταν κρατουσε βαρδια πανω απο το κεφαλακι του

Ελπίζω πως θα ειμαι πιο ψυχραιμη τωρα στο δευτερο αλλα δε νομιζω να ειμαι και "ησυχη"

QuW0p3.png

Kaλημερα μανουλες!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!χαχα!γελασα πολυ με την καλωδιωση!

Iwanna k Joanna Μας Χρονια σας πολλα και καλα με πολυ πολυ υγεια..ολα τα αλλα ερχονται!!;)

κοιταξτε να τους βγαλετε γρηγορα απο τα δωματια τους γιατι μετα δεν θα εχετε χρονο να κλ@σετε!(χιιχ):lol::lol:

εγω χθες εκανα την υπερβαση!βγηκαμε το μεσημερι για φαγητο κ το βραδυ σε ενα ρεμπεταδικο!γυρησαμε στις 3:30 κ σημερα ειμαι σαν να ηπια ενα μπουκαλι ουισκι!μηδεν αντοχες πλεον!κλεινουν τα ματια μου..να φανταστειτε ουτε στο ΙΚΑ δεν πηγα να παρω λεφτα!:shock:

valia Μου πηρες κ μπουκαλακια ε?μπραβο..εγω ακομη πολυ μπερδευομαι με αυτα!

Ολγα κατσε εδω να μας δινεις συμβουλες !!!!

αα!οσο για την μυτη!μια απο τα ιδια μηνες τωρα.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...