Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουτε που το'χω ξανακουσει αυτο με το lucozade. Ακουγεται καλυτερο απ'τη γλυκοζη παντως! Καλα αποτελεσματα σε οσες κανετε εξετασεις σημερα.

Α, και ξεχασα: Χρονια Πολλα σε οσες κ οσους γιορταζουν σημερα. Ιωαννα, μονο εσενα θυμαμαι, αλλα σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι. Ειναι μεγαλη γιορτη κι η σημερινη.

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Πως είστε σήμερα? Εγώ σκέφτομαι ότι 5/2/2010 σταματάω από τη δουλειά και είμαι μέσα στην καλή χαρά! Θα πάρω και καμιά αναρρωτική έως τότε κι ολα καλά! Πήγαμε με τον άντρα μου στα Λητώ και πήραμε μπορντούρα για το δωμάτιο και διακοσμητικά για τον τοίχο! Είδαμε και κούνιες και μας είπαν ότι έχουν προσφορά (μόνο στις κούνιες) -100 ευρώ αλλά δεν ξέρουν έως πότε. Οπότε οσοι πιστοι προσέλθετε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Πως είστε σήμερα? Εγώ σκέφτομαι ότι 5/2/2010 σταματάω από τη δουλειά και είμαι μέσα στην καλή χαρά! Θα πάρω και καμιά αναρρωτική έως τότε κι ολα καλά! Πήγαμε με τον άντρα μου στα Λητώ και πήραμε μπορντούρα για το δωμάτιο και διακοσμητικά για τον τοίχο! Είδαμε και κούνιες και μας είπαν ότι έχουν προσφορά (μόνο στις κούνιες) -100 ευρώ αλλά δεν ξέρουν έως πότε. Οπότε οσοι πιστοι προσέλθετε!

Τί χρώματα επέλεξες για το δωμάτιο;Καλή ακούγεται η προσφορά

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και κάνω καφεδάκι...

elisavet μου εγώ δεν τρέμω ν'ανέβω στην ζυγαριά. Η ζυγαριά τρέμει όταν πάω να ανέβω.....

Τί μέτρηση είναι αυτή με lucozade? Δεν την έχω ξανακούσει, πάντως καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!

maraki και εγώ για πίεση φοβήθηκα στην αρχή αλλά δεν έχω. Μάλλον είναι από την αύξηση στο κυκλοφορικό, αιματώνονται τα αγγεία υπερβολικά και γι'αυτό και ματώνει. Πάντως δεν τρέχει ποτάμι, μία στάλα , αλλά άμα την φυσήξεις παθαίνεις εγκεφαλικό... Και μην αγχώνεσαι για το δωμάτιο, sooner or later θα το αδειάσει, πού θα πάει? Βάλε την πεθερούλα να του το πει να τα πάει επάνω...

Πάω μέχρι το ΙΚΑ και επιστρέφω...

GaiGp3.png

Ω ναι!!! Τί ξεχασιάρα!!!!

Iwanna Χρόνια πολλά μανούλα!!! και ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!!

Και εγώ δεν θυμάμαι επίσημα να έχουμε καμία άλλη Ιωάννα, πάντως να χαίρεστε όσους αγαπάτε και γιορτάζουν σήμερα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Τί χρώματα επέλεξες για το δωμάτιο;Καλή ακούγεται η προσφορά

Η κούνια και η σιφονιέρα είναι ασπρο με λαχανί (και σχέδιο με καμηλοπάρδαλη). Το δωμάτιο μάλλον θα το βάψουμε πορτοκαλί με παλ εκρου.. Όπως βλέπεις όλα τα χρώματα είναι ουδέτερα! Η ελπίδα να είναι το δεύτερο κοριτσάκι είναι έντονη ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και κάνω καφεδάκι...

elisavet μου εγώ δεν τρέμω ν'ανέβω στην ζυγαριά. Η ζυγαριά τρέμει όταν πάω να ανέβω.....

Τί μέτρηση είναι αυτή με lucozade? Δεν την έχω ξανακούσει, πάντως καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!

...

Ήπια 250 ml το πρωί και πήγα για μέτρηση γλυκοζιωμένης.Αν είναι υψηλή θα κάνω και την καμπύλη.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα ζουζουνίτσες!

Χρονια πολλά στην Ιωάννα μας! με το καλό το νινάκι σου...!

Χρόνια πολλά και στους αντρούλιδες που γιορτάζουν..!

Στις "διακοπές" των Χριστουγέννων πέρασα πολύ όμορφα είχε αρκετές μέρες την ευκαιρία ο αντρούλης μου να μείνει σπίτι και να χουζουρεύουμε... πήγαμε βόλτες ήρθε και ο μπαμπάς μου για μερικές μέρες να μας δει... φάγαμε φάγαμε φάγαμε.. ναι ούτε και γώ ζυγίζομαι....

με τίποτα!!! :tongue: Ήταν όλα πολύ καλά... μόνο που νιώθω να κουράζομαι πιο εύκολα πονάει και η πλάτη μου... στριφογυρίζω και το βράδυ...

Κατά τ'άλλα μου πήρε πάρα πολύ ώρα για να διαβάσω τόσες σελίδες..

Ιωαννα η κρεπες μια χαρά τις έκανα... μιαμ μιαμ...

irev μου σεδ καταλαβαίνω ... πόλυ νέος ο θείος σου κουράγιο κοπέλα μου σκεψου θετικά για την μπουμπου σου και όλα θα πάνε καλύτερα..

Η λίστα πολύ βολική ... πρέπει να αρχίσουμε τις αγορές λέτέ; σκεφτόμουν πώς θα πάω Αθήνα 1η Φεβρουάρίου για εξέταση και να έμενα 2-3 μέρες για να το φροντίσω και αυτο...

Σας ζάλησα.... Καλημέρα φιλιά σε όλες τις μανουλίτσες!!!!:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Μανούλες καλημέρα!!!

Iwanna μου, χρόνια πολλά κορτιτσάκι μου!!! Οτι επιθυμείς! Με το καλό το bebe σου!!!

Τι κάνετε μανούλες; Και εμένα η μύτη μου ματώνει εύκολα... αλλά όχι πολύ...

Καλά αποτελέσματα σε όσες κάνατε εξετάσεις!!!

andria27 καλορίζικα τα πραγματάκια που πήρατε για το μπεμπάκι!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Πολυχρονες οι Ιωαννες μας να μας χαιρεστε.Κι εγω Ιωαννα ειμαι.

Αnnie πολυ καλα το εκανες με το δωματιο. Εγω ομως εχω το ιδιο προβλημα απ' οτι διαβασα με τη Μαρακι2108.Το γραφειο ειναι τεραστιο και πρεπει να αγορασουμε καινουριο και ναδουμε που θα το βαλουμε.Οποτε αυτη η ωραια προετοιμασια θα μετατεθει μετα τη γεννα καλοκαιρακι που θα εχει ξεπεταχτει και ο μπεμπης και θα μπει πια επισημα στο δωματιο του.

Σημερα ο μπεμπης μου εκανε το ωραιοτερο δωρο.Απο το πρωι κουνιεται και κλωτσαει,με εχει τρελανει ευχαριστα παντα.

Κοριτσια φιλια φευγω για δουλεια.

dtMvp3.png

Γεια σας κοριτσια.

Πολυχρονες οι Ιωαννες μας να μας χαιρεστε.Κι εγω Ιωαννα ειμαι.

Αnnie πολυ καλα το εκανες με το δωματιο. Εγω ομως εχω το ιδιο προβλημα απ' οτι διαβασα με τη Μαρακι2108.Το γραφειο ειναι τεραστιο και πρεπει να αγορασουμε καινουριο και ναδουμε που θα το βαλουμε.Οποτε αυτη η ωραια προετοιμασια θα μετατεθει μετα τη γεννα καλοκαιρακι που θα εχει ξεπεταχτει και ο μπεμπης και θα μπει πια επισημα στο δωματιο του.

Σημερα ο μπεμπης μου εκανε το ωραιοτερο δωρο.Απο το πρωι κουνιεται και κλωτσαει,με εχει τρελανει ευχαριστα παντα.

Κοριτσια φιλια φευγω για δουλεια.

Χρόνια πολλά και σε εσένα κοπέλα μου!!! Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σας!!! :P

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κορίτσια καλή χρονια!Με το καλό τα μπεμπέ σας!!!

εγω Βαλάκι μου κρεβατι,καναπέ και το αντίστροφο!

Διαβαζα οτι τρεχει αιμα η μυτη σας.Συχνο φαινόμενο.Και μενα απο την αρχη.Οχι πολυ

Πηγα στον γιατρό και φτασαμε 1900.Θηρία είμαστε!!

Εσυ πως είσαι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...